Találatok a következő kifejezésre: 25 éves vagyok. A (283 db)

Ha 20-25 éves vagy, a melóhelyeden idősebb emberek vannak, akkor hol lehet igényes barátokat szerezni és csajozni?

Csak járkálok a városban, néha elmegyek kondiba, moziba, meg discokban is lekoptatnak a lányok.

Legjobb válasz: járkálok a városban :D hát valamit elég szarul csinálsz már bocs,utcán nem ismerkedünk!discoban sincs sok haszna,akkor már neten is nagyon szansz van rá ismerkedés terén...

járkálok a városban :D hát valamit elég szarul csinálsz már bocs, utcán nem ismerkedünk!discoban sincs sok haszna, akkor már neten is nagyon szansz van rá ismerkedés terén...
nem járok. és aki fanatikus és végletekig elzárkózó itt az te vagy. de ha nem változtatsz akkor marad persze minden ugyanúgy. amit én meg magasról lesz-arok, sõt felmegyek a 10.re és onnan sza-rom le a problémádat:) .
A kérdező hozzászólása: Vallási fanatikusokkal nem érdemes vitatkozni. Menj innen akkor.
A kérdező hozzászólása: Már volt már szélhámossal dolgom az életemben, ezért õket felismerem. Ha te ilyen szektákba jársz, szerintem menekülj.
mirõl beszélsz te paranoid? a kutya sem szervez téged sehova. ajánlottam pár oldalt, hogy nézd át és esetleg találd meg azt a pontot ahol el vagy akadva és amin elbuksz folyamatosan. ehhez nem kell tanfolyam fiam. a szöveg betanulást sem vágom honnan vetted? a társasági és szociális dinamika nem magoláson alapszik hanem emberismereten a kapcsolatok és jelek helyes értelmezésén. de ennyi erõvel olvashatsz kutya idomítási kézikönyveket is, ha az közelebb áll hozzád, mert ugyanaz, mint a csajozás. viszont az online game az tényleg teljesen más, annak nem árt utána olvasni.
A kérdező hozzászólása: Na engem oda ne szervezz be, a pua szekta csajozási tanfolyamai csak embereket tízezrekkel megnyomorító lehúzások. Behülyítik az ostoba embereket, hogy bárhogy néznek ki, akárhány évesek, bármilyen az anyagi helyzetük bármelyik kategóriájuk feletti nõt fel tudják majd szedni az ott betanult szövegeikkel. Aztán jön a valóság, a tanfolyam után csak hülyét csinálnak magukból a nõknél. A nagy oktatók körül nemcsak hogy nem lógnak modellcsajok, de még a sima csajok is kerülik õket. A pénzért ezek bárkit becsapnak, például fizetett hostessekkel történt felvételeket pakolnak fel a youtubera, amin egyik csajismerõse ötezer forintért eljátssza, hogy nem ismerik egymást, és a mágikus tudásának köszönhetõen a csaj megadja neki a telefonszámát.
szerintem amit keresel az a pua dolog lesz. netes ismerkedéshez meg gugliba-online game, csajozás- a csajozás színtiszta taktika az elején. ha nincs taktika és pontos forgatókönyv, akkor nagyjából esélytelen vagy még ha elõnyös is a külsõd. a shit tesz radar alatt-dologra is keress rá.
A kérdező hozzászólása: A net a legrosszabb, az egy csicskaférfinevelde.
A kérdező hozzászólása: És az miért jó ha a neten küldözgetek el leveleket, amit el se olvasnak válasz nélkül bunkón leépítve mások önbizalmát mert 30 éves gazdag jóképû egyedeket keresnek?
A kérdező hozzászólása: Mit hazudsz itt, akkor mit toborzod itt nekik az embereket? Segítséget eljátszva beszervezel egy lehúzós szektába. Köszi . Valaki más?

25 éves vagyok, a szemem alatt már megjelentek kisebb ráncok (sajnos ezek nem csak mimikai ráncok). Milyen krémet használjak?

Hidratáló krémet rendszeresen használok. Használjak ránctalanító krémet a szemráncokra vagy többet ártana mint használna?

Legjobb válasz: A biothermnek nagyon jo termekei vannak. Igaz kicsit draga......

A biothermnek nagyon jo termekei vannak. Igaz kicsit draga......
Én házilag szoktam ránctalanítani. Tojásfehérjével kend be az arcod, a szemed alatt is a bõrt, és 15 perc után mosd le. Nekem nagyon bevált, és elhalványította a ráncokat, hetente kétszer használom. Nagyon jó még a reszelt alma is.

FONTOS 25 éves vagyok a barátnőm velem él (19) amit az apja most tudott meg, aki egy idegbeteg és fenyegetőzik, zsarolja, hogy menjen haza, de ő fél és ezt meg is mondta neki, a kérdésem hogy mit tehetnek vagy tehetnek e valamit?

az apja nem egyszer bántalmazta és egyéb mocskos ügyei is voltak, nagyon fél h megint megveri vagy tönkreteszi az életét, ?rült egy beteg ember...

Legjobb válasz: Semmit nem teget az apja, ha a baratnod nem akar hazamenni. Jogilag mar nagykoru, azt tehet, amit akar szuloi engedely nelkul. Annyi csak a baj, hogy rendort akkor hivhatsz azapjara, ha az valoban utlegeli a csajodat.

Semmit nem teget az apja, ha a baratnod nem akar hazamenni. Jogilag mar nagykoru, azt tehet, amit akar szuloi engedely nelkul. Annyi csak a baj, hogy rendort akkor hivhatsz azapjara, ha az valoban utlegeli a csajodat.
Szerintem amit eddig írtál az bõven kimeríti a zaklatás fogalmát. Azért meg már fel lehet jelenteni. Igaz, hogy nehéz bizonyítani, de a feljelentés miatt valószínûleg megkeresik a rendõrök. Persze mindent tagadni fog, de talán ettõl észhez tér. http://hu.wikipedia.org/wiki/Zaklat%C3%A1s
lányon nem pedig lányod:Pés nem biztosítanod kell a biztonság érzetét hanem azt akartam írni éreznie kell ha veled van hogy ott biztonságban van nem érheti semmi rossz.Így késõ este már nem írok rendesen
figyelj bármi van nem tehet vele semmit az apja mert már nagykorú ahogy a többiek is írták elõttem, de ha öléssel fenyegeti már akkor is feljelentheti hisz már az is bûntetendõ, és ha átlépi a lakod küszöbét az apja akkor rögtön feljelentheted hisz nem vagy a család része és birtokháborítást követ el.Ennyit kell tudnod, ha pedig már volt verve és ez még látszik a lányod rögtön látleletet kell venni és feljelenteni az apát, FONTOS!! hogy meggyõzd a lányt hogy már nem köteles az apjára hallgatnia mert tapasztalatból tudom hogy a lelkileg zsarolt vagy fizikailag is bántalmazott lányok félnek a bántalmazótól 19 évesen sõt még 50 éves korukig is(tehát örökké félnek tõle)biztosítanod kell neki a biztonság érzetét, hogy számíthat rád és ha kell megvéded mindentõl, ha ezt érzi akkor nagyobb ereje lesz ellentmondani az apjának 25/n
Hát az apját.
Joga nincs hazaparancsolni, mert nagykorú. Feljelenteni talán lehetne, de a biztonság kedvéért készülj fel egy verekedésre is.
De nem csak azt kéne figyelembe venni, hogy hogy lehet feljelenteni az apját.. mert ez csak bosszúnak tûnik.. barátnõdet kéne a középpontba helyezni.. pl ha tudja az apja, hogy hol laktok és ahol laktok az albérlet, akkor talán jobb lenne keresni egy másik albit, ahol nem talál meg titeket..
utolsó jót írt... ha meg nem jön a rendõrség..még mindig ott a légpuska...(jogos önvédelem)
A kérdező hozzászólása: köszönjük szépen a segítséget vigyázunk egymásra
A 9:50-es vagyok. Ha ilyen bizonyítékaitok vannak, akkor elég egyértelmû a dolog, és a rendõr tesója is megütheti a bokáját, ha közbenjár az érdekében. Az orvosi segítség meg azért is jó lehet, mert tudna adni egy szakvéleményt a lelki állapotáról is. Az még egy támpont a feljelentéshez. Ezek alapján akár távoltartási végzést is lehet kérni, és ha azt is megszegi, még komolyabb büntetésre számíthat. Szóval szerintem irány a yard. Nem lesz könnyû menet, de egy kis kitartás, és menni fog. Addig is vigyázz a barátnõdre.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a te válaszaid sokat jelentenek az az én fejemben is megfordult, hogy most nagy a baj, de késõbb meggondolja:/ de most is itt van mellettem és lát mindent és azt mondja nem remélem jobb már a helyzeted és hogy itt is az lesz köszi Ui.: És ha tudnák hol lakunk?
hát ha nem tudják hol laktok akkor verd a barátnõd fejecskéjébe, hogy amíg nem árulja el nem lehet gond és hogy innentõl kerülje el a családi házat, mert ismerem az ilyen lányokat, nyafognak hogy jaj de rossz ott így meg úgy aztán mivel jaj õ mégis az apám visszamegy és onnantól kezdve ott ragad, ide orvosi segítség is kell akinek elmesélheti a gondjait az sokat segít(ezt úgy mondom hogy az én apám sem komplett, skizofrén és kicsiként én is azt hittem tartozom neki de most már simán ott hagynám a francba ha tehetném, sajna én még nem tudok elköltözni)de a barátnõim akiknek elmeséltem segítettek mintha dokihoz jártam volna:) szóval belerágni a fülecskéjébe, hogy az apja és a tesója nem bánthatja amíg nem ad nekik támpontot
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat Én tisztában vagyok ezekkel amit írtatok csak õ fél és gondoltam több embernek jobban hisz. Én minden levelet, beszélgetést megtartottam ha úgy alakulna a dolog. Nem tudják hol lakunk, de õk ezzel akarják manipulálni, hogy fenyegetik, hogy tudják. A testvére rendõr, már azzal is fenyegetõztek, vannak bizonyítékaink. Köszönöm
Az Edesapja mar nem tud tenni semmit, hiszen felnott korban vagy a gyermeke, tehat nem kiskoru!
A kérdező hozzászólása: Mármint kit feljelenteni?
Miújság azóta?

25 éves vagyok, a párommal fél éve probalkozunk a babaprojektel. Egy hete késik a menstruációm, teszteltem, de negatív lett. Van esély rá, hogy mégis baba van az ügyben?

Legjobb válasz: Nekem 10 nap után mutatta csak ki a teszt, úgyhogy szerintem tesztelj még egyet pár nap múlva, de addig ne éld bele magad, nehogy csalódj. Szorítok!

Nekem 10 nap után mutatta csak ki a teszt, úgyhogy szerintem tesztelj még egyet pár nap múlva, de addig ne éld bele magad, nehogy csalódj. Szorítok!

Dopegyt vérnyomáscsökkentöre lehet inni? Vagy most már soha nem ihatok alkoholt? 25 éves vagyok, a terhesség hozta ki a magas vérnyomást.

Legjobb válasz: A gyógyszer ismertetõje szerint tilos alkoholt fogyasztani a gyógyszer szedése alatt!! Nem tudom,biztosan jó gyógyszert szedsz -e és bevállt e én nekem a 3.féle vérnyomáscsökkentõ vált be és az mellett szabad alkoholt fogyasztani,de ez egyéntõl függ.Mindenképpen ellenõrizd a vérnyomásodat több napon át naponta többször igy ellenõrizheted,hogy bevált-e a gyógyszer. Azonkívül mindenféle képpen a kezelõorvosodnak a tanácsát kérd ki.Nincs semmi rossz abban ha megkérdezed,mond,hogy elõvigyázatosságból kérdezed. Egyebként rengeteg mellékhatása van annak a fajta gyógyszernek esetleg megpróbálhatnál kevésbé májkárosítót.Olvasd el a tájékoztatóját!!!! A neten is rajta van:)

A gyógyszer ismertetõje szerint tilos alkoholt fogyasztani a gyógyszer szedése alatt!! Nem tudom, biztosan jó gyógyszert szedsz -e és bevállt e én nekem a 3.féle vérnyomáscsökkentõ vált be és az mellett szabad alkoholt fogyasztani, de ez egyéntõl függ.Mindenképpen ellenõrizd a vérnyomásodat több napon át naponta többször igy ellenõrizheted, hogy bevált-e a gyógyszer. Azonkívül mindenféle képpen a kezelõorvosodnak a tanácsát kérd ki.Nincs semmi rossz abban ha megkérdezed, mond, hogy elõvigyázatosságból kérdezed. Egyebként rengeteg mellékhatása van annak a fajta gyógyszernek esetleg megpróbálhatnál kevésbé májkárosítót.Olvasd el a tájékoztatóját!!!! A neten is rajta van:)

25 éves vagyok. A körülmetéléssel kacérkodok. Megcsináljam?

Úgy hallottam hogy kevésebb megbetegedés érheti a péniszt ha körül van metélve az ember. Feln?tt korban mennyie kényelmetlen, fájdalmas a m?tét után, és meddig? Hol tudnám megcsináltatni?

Legjobb válasz: Ebben a korban már nagyon zavaró lesz és nem kevés idõ mire megszokod majd hogy a makkod hozzáér pl a boxerhez. A mûtét maga nem fáj sztem, csak utána lesz kellemetlen. Sztem ha nincs rá különösebb egészségügyi okod akkor inkább ne kinozd magad.csak jobban figyelj a higiéniára, meg a hölgyek higiéniájára, mert úgye a bacik legfõbbképpen onnan jöhetnek egy férfinál. Érdeklõdd meg a háziorvosodat, vagy egy urológust, hogy érdemes e megcsináltatnod.

Ebben a korban már nagyon zavaró lesz és nem kevés idõ mire megszokod majd hogy a makkod hozzáér pl a boxerhez. A mûtét maga nem fáj sztem, csak utána lesz kellemetlen. Sztem ha nincs rá különösebb egészségügyi okod akkor inkább ne kinozd magad.csak jobban figyelj a higiéniára, meg a hölgyek higiéniájára, mert úgye a bacik legfõbbképpen onnan jöhetnek egy férfinál. Érdeklõdd meg a háziorvosodat, vagy egy urológust, hogy érdemes e megcsináltatnod.
Szerintem se tedd meg, ha nncs okod rá. Gondolj bele, a makk csak úgy csupaszon odadörzsölõdik a gatyádhoz. Nagyon szarlehet. Amúgy se hiszem, hogy kevesebb a megbetegedés, hacsak nem mosakszol rendesen. És nem hiszem, hogy nem fáj, mégisz a pénisz körül cafatolnak. Ha nincs valami komoly okod akkor inkább ne tedd.
Van errõl néhány cikk is, elõnyök, hátrányok, itt egy rövidebb: http://www.harmonet.hu/cikk.php?rovat=13&alrovat=20&cikkid=1..
Nem hinném, hogy annyira nagyobb lenne a kockázat, ha rendesen mosakszol.Nõként engem borzasztóan zavarna, sõt hányingert kapnék.
Én is nõ vagyok, de marhára zavarna ha a pasim körül lenne metélve. Mármint a normális a normális... úgy születtél, mindennek megvan az oka hogy ott van ahol. Szerintem ne csináld.
Megengeditek, hogy nõként hozzászóljak? Szerintem nyugodtan csináltasd meg, ha úgy gondolod. Valóban sokkal higiénikusabb. Tudtad például, hogy a "körülmetélõs országokban" a méhnyakrák szinte ismeretlen? Mert az arra hajlamosító vírust a férfiaktól lehet megszerezni, viszont ez a vírus nem él meg a körülmetélt fütykösön! Lehetek tök õszinte? Nõként sokkal gusztábbnak tartom. Bekapós szempontból is. És hogy milyen lehet, hogy a boxer hozzáér a makkodhoz? próbáld ki! Tarts visszahúzva a fitymádat egész nap. Ismerek olyat, aki így hordja a fütykösét. És nyugodtan lehordhattok, hogy nõként hozzászólok a szent-pénisz témához. De nekem ez a véleményem. :-P
A megadott link nem beszél a hátrányokról. Csak az elõnyökrõl. De én itt vagyok és mesélek, mert nekem csak a hátrányok jelentkeznek :( Kedves hölgy hozzászólására reagálnék... "Valóban sokkal higiénikusabb." Valóban? Nekem 20 év után esett ki egy varrat, a lyuk, amibõl kiesett, folyamatosan gyûjti a mindenféle bûzös cuccot, amit idõrõl-idõre ki kell piszkálnom onnan, mert undorító. A makkom a kiszáradástól foltos, kérges, hámlik, undorító. Ez lenne olyan higiénikus? "Tudtad például, hogy a "körülmetélõs országokban" a méhnyakrák szinte ismeretlen?" Tudod, hogy Dániában már mikor észrevették, hogy a méhnyakrák és a férfi nemi szervek rendszeres tisztítása között van csak összefüggés, a körülmetélés egy korábbi, elnagyolt felmérés eredménye? "Mert az arra hajlamosító vírust a férfiaktól lehet megszerezni, viszont ez a vírus nem él meg a körülmetélt fütykösön!" Ennek utána kellene nézni kicsit :) "Lehetek tök õszinte? Nõként sokkal gusztábbnak tartom." Nem tudom, az enyém mennyire guszta, de eddig engem csak nemibetegnek néztek miatta maximum. Ízlések és pofonok... Mindenesetre, én a nõi körülmetélésrõl nem nyilatkozom, mivel hasonlóan nem tudok róla sokat... nem szégyen...
Ha nem muszály ne, mert esztétikailag nagyon el lehet rontani és sok embernek nagyon kiszárad a makkja és kenegetni kell és kérgessé válik, hiszen annak a kis bõrnek védelmi szerepe van.

25 éves vagyok és van egy barátom akivel egyutt vagyunk már 2 éve.. és mindig probálkozunk, de sajnos sehogysem tudja átszakitani a szuzhártyámat.... ez nagyon nagy baj?

veletek már volt hasonlo? mert én nagyon félek hogy e miat gyerekem sem lessz,..

Legjobb válasz: Háát, szerintem 25 évesen azért már kellet volna sikerülnie. Na de, legyen erõszakos és próbálja átszakítani, de ha annyira fáj ami nem normális tehát szinte " ordítanál " akkor menny el orvoshoz. De szerintem nincsen semmi baj, csak próbálkozzatok!

Háát, szerintem 25 évesen azért már kellet volna sikerülnie. Na de, legyen erõszakos és próbálja átszakítani, de ha annyira fáj ami nem normális tehát szinte " ordítanál " akkor menny el orvoshoz. De szerintem nincsen semmi baj, csak próbálkozzatok!
Szerintem se finomkodjatok :D
A kérdező hozzászólása: koszi a segitséget... tegnap este ujra probáltuk és nagyon erõsen (vadul) és siekrült... :-)))
Én is így voltam, nekünk 1 évig nem sikerült. Elmentem orvoshoz, mert hallottam arról, hogy lehet vki annyira szûk, hogy orvosi beavatkozásra van szüksége. Egy kis bemetszést csinálnak neki. Szerencsére nekem nem kellett, de kiderült, hogy hüvelygyulladásom volt, és ezért nem sikerült a behatolás. Szóval, szerintem azért nézesd meg Te is. Lehet, neked is hasonló problémád van. Hiába ment be így, hogy durván csináltátok. Nekem is bement, de borzasztó rossz volt a gyulladás miatt.

Aki 25 évesen vagy afelett szűz, annak már csak a prostik maradtak?

Legjobb válasz: Miért, már alig van hátra az életedbõl vagy mi? Vagy a 25 felettiek már mind elkötelezték magukat? 25 feletti férfiak és nõk már nem keresnek párt mert vagy van nekik vagy soha többé nem akarnak senkit? Vagy a 25 felettiek már nem kívánják a párkapcsolatot a másik nemet és a szexet? Hülye vagy??? Minek kérdezel baromságokat??? Amúgy meg nagyon nagyon terhes vagy jobb ha tõlem tudod!

Miért, már alig van hátra az életedbõl vagy mi? Vagy a 25 felettiek már mind elkötelezték magukat? 25 feletti férfiak és nõk már nem keresnek párt mert vagy van nekik vagy soha többé nem akarnak senkit? Vagy a 25 felettiek már nem kívánják a párkapcsolatot a másik nemet és a szexet? Hülye vagy??? Minek kérdezel baromságokat??? Amúgy meg nagyon nagyon terhes vagy jobb ha tõlem tudod!
Igen, csak a prostik maradnak számodra, de mi azzal a bajod? Jól fizetõ állást kell találnod, és akkor minden héten tudsz menni prostizni. Nem értem mi a gond itt. Csak a pénz számít.
Ez az 10-es! Alázd még tovább, akkor biztos kezd is magával valamit! Ugye? Nincs is annál motiválóbb, mint mikor a szemedbe mondják, hogy nem érdemled meg az életed! ....hülye állat!
9: pontosan! 8: ne sajnáltasd magad, minden zsáknak van foltja, mi a [email protected] siránkozol itt! A nõket taszítja a siránkozós önsajnáltatós férfi, még ha csak látszik rajtad már az is taszító. Szedd már össze magad, más gondod sincs? Van akinek enni sincs meg háza sincs mégsem nyavalyog! Tudod te mi az a Maslow-piramis? nézz utána ha nem, és gondolkodj el, hová fekteted az energiáidat, és tedd is úgy! És ne siránkozz, mert túl jó életed van, meg sem érdemled!
Persze mondogasd még magadnak, akkor garantáltan 35 évesen is szûz leszel.
A kérdező hozzászólása: Attól tartok, hogy már így is túl késõn kezdeném az ismerkedést. Egyszerûen menekülni fognak tõlem a nõk amiatt, hogy nincs gyakorlatom. :S
Igen. Most jobb?
Nem.
meg a kötél...
Nem hinném, hogy egy 25 éves lány (szüz) prostira fanyalodna. Talál még barátot, szeretöt, férjet.
Ha az mondom igen akkor kiírsz egy olyan kérdést, hogy miért. Ha azt írom nem, akkor nem hiszel nekem és kiírod még 1x ezt. Mire jó ez?Tegyél azért, hogy jól nézzél ki.Járj el.Ismerkedj.aztán nem mondod meg, hogy szûz vagy.Hanem béna és gyorsan tüzelsz. Problem solved
Nem, de nálam 30 alatt nem jöhetsz szóba. 35 éves szûz lennél, úgy lehetne szó rólad! ;-)
10: Nem azért, de a Maslow piramist már megjelenésekor is támadták. De ha megnézed, a legalapvetõbb, fiziológiai típusú szükségletek között ott van a szex is. Ha szigorúan ebbõl az elméletbõl indulunk ki, akkor addig nem is fog drive hatni a kérdezõre, amíg ez a szükség ki nincs elégítve. (Magyarul kérdezõ ezen elmélet szerint amíg nem dugtál, addig sajnálatos módon a magasabb rendû célok megvalósítására nem lesz motivációd.) Ebben csak annyi igazság van, hogy nehezebb motivációt találni, amíg az ember alapvetõ biológiai létszükségletei sincsenek kielégítve. A valóság ennél azért jóval bonyolultabb. Továbbá a párkeresés talán az egyetlen egy olyan dolog, ami nem feltétlenül téríti meg a befektetett energiát. Ez ugyanis kinézet függvénye.

Három hónapja vagyok együtt a barátommal. De meg nem mondta egyszer sem, hogy szeret? Õ 27 en 25 evesek vagyunk.

Mi a velemenyek errõl?

Legjobb válasz: az, hogy egy 15 éves szintjén vagy..

az, hogy egy 15 éves szintjén vagy..
Mi lenne jobb? Ha komolyan gondolná, vagy ha minden nap elmondaná, de nem lenne igaz?
#1-vel értek egyet. Egy 15 éves szintjén vagy.
Orsikám, ha csak ez a gond mondhattad volna :)
En nagyon szeretem a baratnömet, akivel 3 eve vagyunk együtt. 30 eves leszek. Majdnem 2 ev utan mondtam neki elöször. Es addig nem szavakkal, hanem ezernyi apro geztussas ereztettem vele. Inkabb te is a cselekedeteit nezd, mint a szavait.
Jah, és n is Orsolya vagyok:)
Attól, hogybnem mondja, nem biztos hogy nem érzi... De 4 hónap után még mindig nem mertem elhinni, hogy vagyok annyira szerelmes, hogy nem múlik el..(elõtte 1, 5 év után "múlt el" egyik naprõl kb a másikra a szerelem belõlem, ) Pedig de...már akkor szerelmes voltam, azóta a férjem kb fél év múlva mondtam, hogy szeretem, elõtte nem sokkal mondta õ is(ezt azért tudom, mert az akkori szobatársam kivolt, hogy hogy tudok szeretkezni vele, ha nem mondta, hogy szeret, állandóan ezen lovagolt) Tehát nõjj fel..
az baj akkor, miképp vagytok kedvesek egymáshoz?
A kérdező hozzászólása: Nem is becezzük egymást...
Hát, pedig lassan már itt volna az ideje hogy beléd szeressen :) Egy mikor kicsit romantikáztok(nem amikor dugni akartok) kérdez rá csak úgy, hogy "Drágám, szeretsz ?" figyeld hogyan reagál :D
nem 1 kapkodós típus türelem ne sürgesd
Szeretlek!
az hogy így látsz benne kihívást, ha mondaná kevesebbet látnál benne és nem találnád olyan vonzónak :D evolúciós pszichológiai elvek alapján
Még szûz vagyok.
:DD utolso te se vagy százas
gyere segítek rajtad és akkor már nem kell elmondani semmit és nem érezheted magad cikinek hogy szûz vagy még mindenki jól jár te nem leszel szûz és én is boldog leszek hogy te már boldog vagy
hát ha 41 évesen egy 25 éves lánnyal jön össze akkor szerintem csak dupla öröm lesz az neki hogy az még ráadásul szûz is..
Biztos nagyobb empátiával fogja fogadni ezt mint azt hogy egy tanulatlan nõvel jött össze.
Ha szerinted ciki, menj el a nõgyógyászhoz, elveszi neked. Most komolyan, lehet kérni, mert bizonyos korban már kellemetlen lehet. Bár neki biztos imponálna, ha ekkora korkülönbséggel szedett fel csajt.
hiába szakitja ki az orvos a szûzhártyát (ami akár sportolás közben is kiszakadhat) attól még a tapasztalatlanság megmarad.
Én örülnék neki.én is 41. vagyok, de az én 21. éves barátnõm már nem volt szûz. Amúgy meg volt már szûz barátnõm is és nagyon szerettük egymást.
Még szûz vagyok. Ennyi.
Mégis mi a fene köze van a bátyádnak a sexuális életedhez? :S
Örülhet a vén csirkefogó.
A kérdező hozzászólása: Szerintem ebben a kórban már ciki.
Akkor minek kérdezed?
Egyáltalán nem ciki. Mondjuk úgy, hogy sétáltok az utcán, de szex elõtt, hogy legyen ideje felkészülni. Amúgy, ha normális elfogadja könnyen.
Szerintem inkább a helyesírásod ciki.
Ja, még annyit, ne titkold el, az nem jó.
Úgyis kiderül, ha arra kerül a sor. Egyébként meg nem ciki.
"kórban"?? Igen, ciki vagy, de nem a szüzességed miatt.
Akadjatok már le egy betûhibáról :D amúgy így : még szûz vagyok
Egyáltalán nem ciki. Ne titkold el! Szerintem a barátod örülni fog, hogy õ lehet az elsõ.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!