Találatok a következő kifejezésre: 25 éves vagyok, és (216 db)

25 éves vagyok és van egy barátom akivel egyutt vagyunk már 2 éve.. és mindig probálkozunk, de sajnos sehogysem tudja átszakitani a szuzhártyámat.... ez nagyon nagy baj?

veletek már volt hasonlo? mert én nagyon félek hogy e miat gyerekem sem lessz,..

Legjobb válasz: Háát, szerintem 25 évesen azért már kellet volna sikerülnie. Na de, legyen erõszakos és próbálja átszakítani, de ha annyira fáj ami nem normális tehát szinte " ordítanál " akkor menny el orvoshoz. De szerintem nincsen semmi baj, csak próbálkozzatok!

Háát, szerintem 25 évesen azért már kellet volna sikerülnie. Na de, legyen erõszakos és próbálja átszakítani, de ha annyira fáj ami nem normális tehát szinte " ordítanál " akkor menny el orvoshoz. De szerintem nincsen semmi baj, csak próbálkozzatok!
Szerintem se finomkodjatok :D
A kérdező hozzászólása: koszi a segitséget... tegnap este ujra probáltuk és nagyon erõsen (vadul) és siekrült... :-)))
Én is így voltam, nekünk 1 évig nem sikerült. Elmentem orvoshoz, mert hallottam arról, hogy lehet vki annyira szûk, hogy orvosi beavatkozásra van szüksége. Egy kis bemetszést csinálnak neki. Szerencsére nekem nem kellett, de kiderült, hogy hüvelygyulladásom volt, és ezért nem sikerült a behatolás. Szóval, szerintem azért nézesd meg Te is. Lehet, neked is hasonló problémád van. Hiába ment be így, hogy durván csináltátok. Nekem is bement, de borzasztó rossz volt a gyulladás miatt.

Hány esküvőn voltál eddig életedben? Én 25 éves vagyok, és eddigi életem során egyetlen egy esküvőn voltam, az is 13 évvel ezelőtt volt! A családom nem egy házasulós fajta sajnos, a barátaimról nem is beszélve.

Legjobb válasz: Szia! Én 27 éves vagyok, és csak 2 esküvõn voltam. A bátyámén és az enyémen. Szóval azt hiszem rólunk sem mondható el, hogy házasulósfélék vagyunk :)

Szia! Én 27 éves vagyok, és csak 2 esküvõn voltam. A bátyámén és az enyémen. Szóval azt hiszem rólunk sem mondható el, hogy házasulósfélék vagyunk :)
én 13 éves vagyok és 7 esküvõn voltam eddig szerencsére mindegyiken koszorúslány:) ja meg anyu hasába is voltam egyszer:Dszóval végülis 8/7 koszoruslány
Én 27 vagyok és eddig egyen sem voltam. Vagyis talán egészen kis koromban vittek egyre vagy kettõre, de azokról szinte semmi emlékem nincs.
1 ismerõsén, 1 rokonén, 1 barátén és a sajátomon. ilyen sorrendben. 24 vagyok.
4 esküvõn, 2 még gyerekkoromban volt. 25/N
Kb. 4-5 esküvõn voltam. Az idén meg már tutira van 2 Abban a korban vagyunk, hogy házasodik a barátikör! 27/L
4 esküvõn voltam:) 17/L
AZ biztos, hogy 30 fölött. Nagy a család és a haveri kör is és jó ha csak 2-3an vannak élettársi kapcsolatban.
Három esküvõn voltam. Nyáron megyek a negyedikre :] 20/L
én 28 vagyok, a sajátommal együtt 10 esküvõn voltam. kétszer voltam koszorúslány is :)
Eddig 3. :) 15/l
én eddig kttõn 13/L
Kb. 25-30. Nagy baráti körrel és házasulós fajták, talán nincs is a baráti körben akik "csak úgy" együttélnének. A következõ remélem a sajátom elsz:)
2 görög esküvõn:-) 27/L
azthiszem 6. 25/L
Én eddig 3. esküvõn voltam :) 16/L
A kérdező hozzászólása: Ha úgy vesszük, akkor apám zacsijában már én is voltam egy esküvõn.

Tisztelt Doktor Úr! A problémám a következő! Rendszertelen a menstruációm, vagyis 7 hetente jön meg! Már van egy három éves kisfiam, de szeretnénk neki kistestvért és ez nem jön össze! 25 éves vagyok és még szeretnék kisbabát szülni!!! Mi lehet a probléma

Tisztelt Doktor Úr! A problémám a következő! Rendszertelen a menstruációm, vagyis 7 hetente jön meg! Már van egy három éves kisfiam, de szeretnénk neki kistestvért és ez nem jön össze! 25 éves vagyok és még szeretnék kisbabát szülni!!! Mi lehet a probléma?? Köszönöm válaszát!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Legnagyobb valószínűség szerint ez hormonális probléma. Javaslok egy mielőbbi kivizsgálást, illetve a PreMens tabletta szedését. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Legnagyobb valószínűség szerint ez hormonális probléma. Javaslok egy mielőbbi kivizsgálást, illetve a PreMens tabletta szedését. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

25 éves vagyok és eddig se csók, se barátnõ. Feladjam vagy még reménykedjek?

pedig állítólag nem vagyok ronda és duci sem. az igaz hogy zárkózott vagyok kicsit, de a mai világban ez sem mérvadó...

Legjobb válasz: De pontosan mérvadó! Kicsit alakítani kellene magadon, nyitottabbnak lenni és nem betojni a dolgoktól. Máris könnyebb lenne a dolgod. Ha nem vagy ronda miért vagy ennyire zárkózott? Mivel Te ezt emelted ki, nyilván elég nagy fokú lehet. Félsz ismerkedni vagy mi a gond? Más is pont olyan ember mint Te, nem fogják leharapni a fejed! :)

De pontosan mérvadó! Kicsit alakítani kellene magadon, nyitottabbnak lenni és nem betojni a dolgoktól. Máris könnyebb lenne a dolgod. Ha nem vagy ronda miért vagy ennyire zárkózott? Mivel Te ezt emelted ki, nyilván elég nagy fokú lehet. Félsz ismerkedni vagy mi a gond? Más is pont olyan ember mint Te, nem fogják leharapni a fejed! :)
Az igaz a nõknek a bohócok a bolondok, a humor bajnokok jobban tetszenek, mint a komoly, szorongó, visszahúzódó srácok, a leányoknál egy kicsit tolakodni kell, felhívni magadra a figyelmet, a legtöbb leánynak nem ciki, ha megvárod, amíg leborul eléd és megkér, hogy vedd már észre.
A kérdező hozzászólása: amint látom, itt nagyon sokan rátapintottatok a lényegre. tényleg, ki kéne kicsit mozdulni néha, emberek közé járni, dehát mindig ott van az a nem hang a fejemben... :( és igaz, én csak reménykedem, várom a sült galambot de érte semmit sem teszek. (én szerintem lelki okokból, de hát kitudja...)
Reménykedj!
A kérdező hozzászólása: elsõnek! hát azért vagyok zárkózott mert én nem annyira szeretem a társaságot... szeretek számítógépezni, de nem vagyok az a kocka fajta. ilyen a természetem.
Szia! Küldesz magadról képet priviben? 18/L
Bár én lány vagyok és 19 csak én is zárkozótt voltam míg nem megismertem egy tök bolond embert sok idõt töltöttem vele és hála neki már nem vagyok zárkozott. Teiss keress egy ilyen bolondot legyél vele sokat is hidd el ragadni fog rád belõle.
Ez már sokadik ilyen kérdés...nem tudok már mit írni ezekre... Tessék küldök egy király elfoglaltságot, nézd meg a sorozatot. Jobb ötletem nincs... http://www.youtube.com/watch?v=kDh3D2ewiNs
Én 28 vagyok és ugyanitt tartok...
Szerintem sohasem szabad feladni!! Az egyik barátnõm nõvére 24-25 éves és nem volt senkije, pedig helyes.. Sokan nem hiszik el, de nem csak a külsõ számít, hiába van egy irtó jóképü pasi, ha unalmas, furcsa és nem találom meg vele a közös hangot, akkor nem érdekel.. Legyél nyitottabb!!!
Most mit mondjak, mit írjak? Jöjjek a sablon dumával, legyél magabiztos stb? Hiába, úgyse teszed meg a kellõ lépéseket. Ha megtudod álmodni, meg is tudod valósítani. Ha majd már mindent feladsz, ha majd már az életedet sem akarod, ha már élni sem akarsz mert beletörtél a magányba az egyedüllétbe..na akkor menj ki az utcára és random szólíts le csajokat. Ennyi.
Ahhoz hogy ezek megvalósuljanak tenni is kell érte valamit, nem csak reménykedni Ha feladod akkor esélyed sem lesz ilyenekre, szerinted melyik a jobb, próbálni megadni az esélyt magadnak, vagy meg se próbálni?
tenni kell érte és szerencse se árt de ha teszel érte, akkor nõnek az esélyeid

Az gáz ha 25 éves vagyok és még nem veszítettem el a szüzességemet?

Az eddigi kapcsolataimban nem igazán éreztem úgy, hogy odaadnám akármelyiküknek is az én "ajándékomat"..

Legjobb válasz: Lány vagy fiú vagy? Nem gáz amúgy.... bár azért ne misztifikáld túl az "ajándékodat".

Gáz mert megkérdezed. Ha "hívõ" lennél, nem kérdeznéd, és akkor ez nem ajándék lenne, hanem a hívõ körben gyakorolt szokás. Gáz vagy.
Lány vagy fiú vagy? Nem gáz amúgy.... bár azért ne misztifikáld túl az "ajándékodat".
Dehogy vagy te hívõ. Ha az lennél akkor valóban semmi kétséged nem lenne afelõl hogy nem gáz 25 évesen szûznek lenni. De ami leginkább elárul téged: "Az eddigi kapcsolataimban nem igazán éreztem úgy, hogy odaadnám akármelyiküknek is az én "ajándékomat".." Ha tényleg hívõ lennél akkor házasság elõtt eleve kizárt lenne számodra a szex. Ja és a szüzességedet azért tényleg ne értékeld túl (tudom hogy nagy dolog odaadni valakinek de ha nem vigyázol át is lehet esni a ló túloldalára: úgy fogni fel az egészet mintha a másiknak tettél volna egy hatalmas szívességet azzal hogy lefeküdtél vele...)
igen gáz, szerintem nem ajándék, csak úgy van
Nincs mit hozzáfûzni, a 9-es jól megmondta.
az összes vallás a gáz, nem a szüzesség
Önmagában még nem annyira gáz, ha valaki 25 évesen még szûz. Viszont ez a kifogásosdi, meg vallásosdi körítés mellé... na az gáz.
Szerintem nem az.De ahány ember, annyi vélemény.
Nem gáz szerintem
Hosszabb komoly kapcsolatod nem volt még?
Tehát akkor szerinted nem gáz, ha jól értem. Akkor minek tetted fel a kérdést?O.o Hiszen neked jó így, nem??
A kérdező hozzászólása: Lány vagyok.. És azért írtam, hogy ajándékomat mert hívõ vagyok. Szerintem meg az gáz, hogy csak annak tekinted, hogy van.. Azt nemigen adnám oda olyannak aki nem érdemli meg.. :)
Nem gáz sztem, hasonló cipõben járok énis, de errõl nem tehetek
Nem gáz. Olvastam én már itt olyat is, hogy a bizonyos kérdezõ 28 éves nõ volt, de még szûz volt.Tehát ha te nem érzed kellemetlen helyzetnek, akkor ne adj mások véleményére, a legfontosabb az, hogy te gáznak tartod-e vagy sem. De úgy is szeretnél gondolom a közel jövõben komoly kapcsolatot és ha bízol benne és viszont szeretitek egymást, az a dolog is jön magától hidd el, mert akkor már meg lesz a kellõ testi vonzalom is. Tehát mindig az a lényeg, hogy téged zavar -e, te gáznak tartod -e , hogy még szûz vagy, ami szerintem abszolút nem gáz, hisz az múló állapot. :)

Õszintén, szerintetek van esélyem, hogy valaha is lefeküdjön velem valaki? 25 éves vagyok és 96 kg 157 cm nő vagyok. Még sosem volt udvarlóm. :S Én már annak is örülnék, ha orálisan kielégíthetnék valakit.

Férfiak! Ti mennyiért feküdnétek le egy molett n?vel?

Legjobb válasz: Szia! Ne viccelj már, nálad sokkal ducibb nõknek is van párkapcsolatuk, szex meg fõleg. Vannak olyan férfiak, akik kifejezetten az ilyen nõkhöz vonzódnak. Ha valóban csak szexet akarsz, akkor miért nem regisztrálsz egy szextárskeresõre? Tele van olyan férfiakkal, akik szíves örömest lefeküdnének veled, de én nem pazarolnám rájuk a szüzességem. Neked azért nincs párod, mert elhitették veled, hogy te ettõl már ronda vagy és senkinél nincs esélyed. Baromság, verd ki a fejedbõl, semmivel sem érsz te kevesebbet, mint egy 50 kg-os plázacica.

Szia! Ne viccelj már, nálad sokkal ducibb nõknek is van párkapcsolatuk, szex meg fõleg. Vannak olyan férfiak, akik kifejezetten az ilyen nõkhöz vonzódnak. Ha valóban csak szexet akarsz, akkor miért nem regisztrálsz egy szextárskeresõre? Tele van olyan férfiakkal, akik szíves örömest lefeküdnének veled, de én nem pazarolnám rájuk a szüzességem. Neked azért nincs párod, mert elhitették veled, hogy te ettõl már ronda vagy és senkinél nincs esélyed. Baromság, verd ki a fejedbõl, semmivel sem érsz te kevesebbet, mint egy 50 kg-os plázacica.
Nézd elõbb vagy utóbb, úgyis találnál olyan palit, akinek így is kellenél ahogy vagy. De sajna inkább utóbb. Én eskü nem megbántani akarlak, mert nekem aztán hót mindegy, hogy nézel ki, te életed. De az emberek úgy többnyire a csinosabb, vonzóbb alkathoz vonzódnak. Most lehet ezen siránkozni, hogy miért, ez biológia, ösztönök, így vagyunk kitalálva. Lehet tajparasztozni azokat, akik beszólnak neked azért, hogy "fúj de kövér vagy", és lehet büszkén kidülleszteni a mellkasod, hogy na te aztán többet érsz náluk, mert az emberi söpredék véleményére te ugyan nem adsz. De azaz igazság, ha belegondolsz, hogy van egy tényleg bunkó réteg, aki az arcodba is vágja, hogy "de kövér vagy", meg a mindenki más, aki udvariasságból nem teszi ugyanezt. De gondolod, hogy nekik más a véleményük? Én is azért "nem vagyok bunkó", mert nem hívom fel az emberek figyelmét azokra a hibáikra, amikrõl vagy amúgy is tudnak, és nem akarnak hallani, vagy nem akarnak tudomást venni róla, de létezik. Szóval persze, mindig lehet azt mondani, hogy egyszer majd neked is lesz valakid, de ehhez nagyon sok önbizalom kéne, ami tudom, hogy súlyfelesleggel eléggé nehéz, másrészt ki tudja mikor? És srácoktól függetlenül csakis a TE SAJÁT érdeked lenne hogy lefogyj - mert képes vagy rá, akármit is gondolsz -, hogy tovább élj, hogy egészségesebben élj, hogy jobban érezd magad a bõrödben... Megnézhetnéd, hogy nem vagy e esetleg pajzsmirigy problémás, vagy egyéb hormonális probléma, ami okozza ezt a hízást, ha pedig szimplán a zabálástól híztál el, akkor meg aztán még könnyebb lenne ezen változtatni. Tudom, most bunkó vagyok, mert nem ápolgatom a lelked, de így anonymba most minek hazudjak? Nem mintha szerintem amúgy te ezzel ne lennél tisztában...
nem sirándokni kell, hanem kicsit fogyni. Mindenre van megoldás , és aki valamit el akar érni, az módszert keres nem kifogást. De ha nem tudsz fogyni akár betegség, akármi miatt, attól még Te is lehetsz igazán csinos, igényesen ápolt stb. Csak nem jó körökben mozogsz. Ne olyan srácokra várj, akik a plá[email protected] után futnak. :)
Van egy szeretõm, pont a te paramétereiddel! Tegnap találkoztunk és együtt zuhanyoztunk és imádom ahogy kacag rám, vidám a szeme és nagyon szeret k*rni! Én meg imádom meg k*rni õt kétszer háromszor! Aztán hazamegy enni adni a férjének :) ) Szerintem az a baj, hogy a saját közegedben próbálsz ismerkedni. Szakadj ki idegenek közé és ne feszülj be! Azt meg felejtsd el hogy csak úgy lesz*psz valakit! Az a szex része lesz, ne alázd magad, mert abból semmi sem lesz! Sok sikert
Utolsóhoz csatlakoznék én is, csak nálad kissé fiatalabb volnék.. :)
Van aki kifejezetten az ilyen lányokat szereti. Például én is.
Hatalmas akaraterõvel le lehet fogyni, de azért piszkosul meg kell szenvedned, de ezt te is tudod. Az egy dolog, hogy a súlyod és alakod miatt nincs párod (már amennyire igaz lehet ez, mert én átlagos alkatú férfi vagyok, közelebb a vékonyhoz, normális is, mégsem találok jó ideje senkit az exem óta), de amellett az egészségi kockázat sem elhanyagolható. Mi miatt híztál el? Mivel és hányszor próbálkoztál eddig, hogy lefogyj? A családodban elõfordul a túlsúly? Ha egyszerûen nem tudsz lefogyni, és ez gátol abban, hogy önbizalmat gyûjts, és legyen valakid, akkor még a mûtét is szóba jöhet, bár az árát nem tudom. Lehet, hogy nem túl kedves szavak, de ez az igazság.
Ha ennyire zavar, akkor próbálj diétázni, és kezdj el sportolni, de elõtte fogadd el magad így ahogy vvagy. :) Eljársz szórakozni? Társaságba, bárhova? Adsz esélyt magadnak , hogy ismerkedj?
Az ilyen beszólogatós majmokkal ne foglalkozz. Szerinted milyen lelki világa van annak, aki a testalkat miatt szándékosan belegázol egy másik ember lelkébe? Annyit nem ér, hogy megemlítsd. Kamaszlánykoromban borzalmasan kövér voltam a magasságomhoz képest, és én is kaptam pár beszólást, és tudod mi lett az ilyen beszólogatókból? Semmi, az ég világon semmire nem vitték, a mai napig ilyenek, de már kínból, mert változni már késõ, a kutyának nem kellenek. Én azóta nyúltam egy kicsit, meg valahogy mintha eloszlott volna rajtam, most is telt vagyok, szóval ha nagyon akar valaki, akkor most is belém tudna kötni, de engem aztán hidegen hagynak. És így is van párom, hogy nem vagyok deszka. Meg akármikor lehetett bárkim, nem szabad úgy hozzáállni, hogy senkinek sem kellesz. Nem a fenét :) Szóval hagyd õket a fenébe, és sose kínálj pénzt szexért.
diéta és aerob mozgás(heti4szer 50 perc, kocogás, biciklizés)
Esély? Az csak tõled függ, hogy akarsz-e tenni érte.
Ha nem vagy elégedett magaddal, akkor miért nem próbálsz meg lefogyni??
A kérdező hozzászólása: Utolsó: köszike, de engem világ életemben csúfoltak és ma is beszólogattak mások :(( Pedig én kedves vagyok másokkal
Kedves Kérdezõ! Szerintem itt nem a súllyal van a baj, hanem az önbizalomhiánnyal.Emiatt nem volt még udvarlód. Az én tapasztalatom az, az alapján amit magam körül látok a világban, hogy mindenki AKI AKAR talál magának párt akivel boldog lehet.Nem a súlyon múlik, találnál olyat akinek ez tetszik.Csak olyan személyiségnek kell lenned aki közvetlen, kedves.Ha nincs baráti társaságod ismerkedj neten :) 21/L

25 éves vagyok és még szűz. Kicsit több, mint fél éve vagyunk együtt a barátommal és nagyon szeretnék vele lefeküdni, de félek a szextől, ahányszor ott tartunk, hogy majdnem, mindig megijedek és mégsem. Baj van velem?

A barátommal sokat beszélgetünk err?l és sokat segít, de kezdi magát hibáztatni, hogy biztos ? nem csinál jól valamit, pedig ez nem igaz. Az el?z? kapcsolataimban sem mertem megtenni. Hülyeségeket ne írjatok, tanácsra lenne szükségem, nem kioktatásra és beszólásokra.

Legjobb válasz: A probléma benned van és egyben a megoldás is.Azt tanácsolom ,hogy menyj el egy szexologushoz.Õ nem tud neked segíteni a problémádba ,de rá tud vezetni a megoldásra.Egyébbként természetes ,hogy félsz.Szerintem mindenkibe van az elején egy természetes félelem ,de le kell küzdeni.Talán az is lehet a baj ,hogy nme bizol a partneredben. Az én esetemben a partnerem jobban félt az elsõ alkalommal ,mint én ,pedig egyszere vesztettük el. 20/L

szerintem az a baj, h nem bízol meg egyik fiúban sem annyira h lefeküdj velük. Eddig azért is nem tetted meg. Véleményem szerint nem vagy beléjük elég szerelmes... Valamiért mindíg óckodsz a testi kapcsolattól. Egyszerûen nem vagy még kész rá.
Jobb, ha rögtön szexuálpszichológust keresel. Ha tudnád, hogy hogyan segít, akkor te is pszichológus lennél. Szal azt nem kell tudnod, csak menj el. Valami erõs félelem van beléd programozva a fájdalomtól, gyerekfoganástól, vagy nagyon eltúlzott gátlások. Biztos otthon is ez tabu téma volt, tiltott dolog?? Miért nem beszéled meg anyukáddal? Vagy erõs vallásos programozás hogy házasság elõtt nem lehet??? Mert akkor meg házasodj meg és akkor már lehet! Várjunk csak! Petting, kézi simogatás, szájjal ingerlés, csókolgatás, ilyesmi játékok voltak már??? elõbb azt kéne megszoknod, hogy valaki ott nyúlkál, meg nyalakszik, ha máér azt élvezed, akkor utána szerintem már nem lehet gond a nagy dolgokkal, sõt te fogod magadba követelni!!! De kezdjétek csak kis lépésekkel ! Hm???
Biztos agyaltál sokat ezen hogy még szûz vagy. Mondjuk nem tudom mitõl félsz mert éretlen már nem lehetsz:) Ha szereted a barátod és akarja, te is akarod? akkor jó kell hogy legyen. Ha esetleg az elsõ mégsem úgy sikerül, a többinél bõven van lehetõség gyakorolni. A barátod úgyis szeret és veled akar lenni, nem a szex a lényeg. Beszéld meg vele, ha esetleg fáj vagy ilyesmi akkor abbahagyjátok és megpróbáljátok mégegyszer legközelebb, de szerintem alapból a barátod is úgy van vele. Mi baj történhet? Max megkedveled a szexet és legközelebb te fogsz kezdeményezni:)
A probléma benned van és egyben a megoldás is.Azt tanácsolom , hogy menyj el egy szexologushoz.Õ nem tud neked segíteni a problémádba , de rá tud vezetni a megoldásra.Egyébbként természetes , hogy félsz.Szerintem mindenkibe van az elején egy természetes félelem , de le kell küzdeni.Talán az is lehet a baj , hogy nme bizol a partneredben. Az én esetemben a partnerem jobban félt az elsõ alkalommal , mint én , pedig egyszere vesztettük el. 20/L
Feküdj le vele ha tényleg szereted! Én 23évesen vesztettem el, nem mertem én se egy ideig , de akartam csak mindig megilyedtem . De aztán rájöttem hogy ha elszánom magam és tényleg megbízok benne akkor megteszem. Rá 1hétre megtörtént . Csodálatos volt. Készülj fel rá testileg és lelkileg is. És ne félj nem lesz semmi baj:) Sok szerencsét! 25/L
vannak neten is orvosok/sexualpszichologusok kérj tölük tanácsot, igy nem kell elmenni igazihoz:) rem. segitettem
fordulj pszichológushoz.
mikor "arra" kerül sor, próbálj valami másra gondolni. pl. anyukádra amikor éppsn apukád dugta hoyg te megfoganj
Jaaa, én is pont ezt akartam javasolni, h igyál elõtte egy kicsit, attól majd feloldódsz és tök simán fog menni minden, legközelebb pedig már magától jönnek a dolgok. Szerintem ez mindenképp be kell, h jöjjön, próbáld ki!:)
Pszichológus.
Dokit biztos hogy ismerõst akarsz? A hatékonyságuk nem kis része áll abból hogy egy idegennel akit soha máskor nem látsz könnyebb ilyesmirõl beszélni mint azzal akivel adott esetben még pirulás nélkül kéne együtt nevetnetek egy-egy pikánsabb viccen.
A kérdező hozzászólása: De miben tudna segíteni egy pszichológus? Hogyan? Az hogy lazuljak el, meg ne görcsöljek, nem sokat segít, sajnos nem megy, bármennyire is szeretném.
akkor maradj szûz. Mi már neten keresztül kevesek vagyunk ehez, ne haragudj...ha ez sem jó, meg az sem jó akkor old meg valahogy vagy tényleg maradj szûz örök életedre...
A kérdező hozzászólása: Utolsónak: Ha rossz kedved van, ne rajtam verd le...Köszönöm a "segítséged"... A többieknek viszont tényleg köszönöm! Nem írtam, hogy semmi nem jó, csak azt, hogy a lazulj el az nem megy csak úgy. Ez olyan, mintha valaki depressziós, azon sem segít, hogy szedd össze magad...
...csak a doki. Esetleg a bort tényleg kipróbálhatod. Persze ne vidd túlzásba, de egy-két pohár csak segíthet, oldja kicsit a gátlásokat, meg persze nyugis környezet ahol senki sem nyithat rátok. Ha meg úgy érzed mindent megpróbáltál akkor már tényleg csak doki, szerintem lehetõleg idegen. 1415 Szerintem ne olvasd az oldalt egy darabig ha besokalltál, de tényleg ne rajta verd le a port.
igen, ez lesz. Sok h ennyi ideje ezen megy a szenvedés ahelyett h elment volna már dokihoz. Minek húzni halasztani ha baj van? Ha magától nem oldódik meg, akkor az orvos a megoldás...ha az sem felel meg akkor..ennyi..
Lehet, hogy csak a gátlásaidat kéne ledobnod:) egy pohár bor, vagy kettõ!:) ez is megoldás lehet:) ha ez sem megy, akkor doki:(
A kérdező hozzászólása: Most délelõtt átjött egy kicsit, sokat bezsélgettünk, õ is azt javasolta, hogy próbáljak meg egy pszichológussal beszélgetni errõl, ismeretségi körben amúgy is van és ha szeretném, õ is eljön velem. Csókolóztunk, simogatott most is, de egyszerûen begörcsölök lelkileg.
A kérdező hozzászólása: A pszichológuson már én is gondolkodtam, de nem tudom hogyan tudna segíteni... A második választ inkább nem kommentálom...
A kérdező hozzászólása: Õ a 3. barátom, mindegyiket szerettem és bíztam benne. Pont ez a bajom, hogy bízom bennük és mégsem... Vagy lehet, hogy nem bízom eléggé, de ezt nem hiszem. Köszönöm a tanácsaitokat és a bíztatást!
0115 azt a kérdést tedd fel magadnak hogy azon belül hogy félsz mitõl?:)
A kérdező hozzászólása: Nem a fájdalomtól félek, hanem... nem is tudom mitõl...úgy egyben... Igen, simogatás, petting bõven van, néha akkor is kérem, hogy hagyjuk abba, nem merem igazán azt sem élvezni... Tudom, hogy nem könnyû velem, ezért szeretnék változni. Nem volt tabu otthon, szülõi tiltás sem, hívõ vagyok vagyok ugyan, de ez nem volt soha gát, hogy esküvõig nem lehet.
Akkor phszihológus, nincs abban semmi szégyen, abban tud segíteni hogy ki deríti hogy kell keresni a bajt.
Hát akkor igen, csak simán gátlásos vagy! Nem mersz feloldódni, nem mered kimutatni az érzelmeidet, félsz hogy a másik meglátja. Jobban meg kéne, hogy bízz a partneredben, nagyobb bizalmat kéne mutatnod irányába, meg kell tanulnod, hogy hogyan add át magadat õneki teljesen. Áhh, igen, nem akarod átadni magadat az érzésnek, a szexnek, nem lehet, hogy a KONTROLL ELVESZTÉSÉTÕL félsz, a tudatos állandó önkontrollod elvesztésétõl, félsz hogy mi lesz?? Ilyen irányú cikkeket témákat is keress, nézz meg. Pedig a szexben éppen az a lényeg, hogy elengeded magad. zért szex, teljesülhetnek a vágyaid a másik irányában, vele együtt! Hát egyszer azért próbáld ki, szánd rá magad, mert sosem tudod megtudni, hogy mi a szex vége!!! Mi itt sokmillióan garantáljuk neked, hogy nem fogsz belehalni, haem teljesen más történik a végén. Valami nagyon jó! Csak engedd el magad, "ülj fel a hullámvasútra", "ugorj le egy gumikötéllel a szakadékba" Jó lesz!!
Nem mered élvezni??? Így szinte garantált a kudarc. Mi a probléma, miért nem mered? Ortodox vallásos vagy, vagy gyerekkorodban ütöttek érte, ha csak ránéztél egy fiúra? Szerintem így csak orvos tud segíteni!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Most így elsõre a 2.02-es hozzászólás segített a legtöbbet, de mindenkiét köszönöm, tényleg kicsit kezdek bátrabb lenni, hogy segítséget kérjek.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom mi az, hogy ennyi ideje... Azért ez nem olyan, minthogy náthás vagyok és elmegyek dokihoz. Ha neked ez könnyû lépés lenne, akkor gratulálok, nekem nem egyszerû elszánni magam a dokira. Ténbyleg inkább aludj meg olvass a rosszindulatú beszólogatás helyett...

25 éves vagyok, és sose voltam nővel. Kezdjek el ismerkedni, vagy inkább ne is próbálkozzak a későn érésem miatt?

Legjobb válasz: Kezdd el minél hamarabb, mert még átfutási ideje is lehet a dolognak.

Kezdd el minél hamarabb, mert még átfutási ideje is lehet a dolognak.
Kezdd el, egyértelmû! Tudod hogy az "az ezer mérföldes utazás egyetlen kis lépéssel kezdõdik."
Már itt az ideje elkezdeni! De azért 25 évesen nem vagy még kifutva az idõbõl.
Bõven idõben vagy!:)
ennyire azé ne válogass :D am viccen kívül csak akad valami suna, már illõ lenne.Vagy szerezz barátokat mondd nekik hívjanak puncikat neked bulizni.:D
tegnap nem láttalak, már kezdett hiányozni a kérdésed!
már kár
Szerintem már a koporsóra spórolj, ne nõt keress, úgysincsen már sok hátra.

25 éves vagyok és még szűz. Nem merek odamenni a lányokhoz pl egy buliban, még akkor se ha előtte szemeztünk. Mi tévő legyek?

Legjobb válasz: Szerintem az elsõ válaszoló tanácsát felejtsd el úgy ahogy van, nem vagy te még olyan idõs, hogy ez gondot okozzon. Egyszerûen csak ismerkedj hidd el, hogy lesz olyan lány akinek tetszeni, fog, hogy még nem voltál senkivel, és õ fogja majd adni neked a jeleket.

Szerintem az elsõ válaszoló tanácsát felejtsd el úgy ahogy van, nem vagy te még olyan idõs, hogy ez gondot okozzon. Egyszerûen csak ismerkedj hidd el, hogy lesz olyan lány akinek tetszeni, fog, hogy még nem voltál senkivel, és õ fogja majd adni neked a jeleket.
valld be h direkt csinálod ezt!
Igyál meg 1-2 felest, az bátorságot ad! Többet ne! Ja, és soha, semmilyen körülmények között ne áruld el a kiszemelt lánynak, h szûz vagy!
Miért nem mersz odamenni? A lányok is emberek, azonos nyelven beszéltek. Ha meg szemez veled, akkor várja, hogy odamenj!
Én már rég elmentem volna prostihoz a helyedbe!
Idos vagy mar te ahhoz hogy barmit is tegyel......szoval.....nezzel pornot, kurv.azz....hajra
a homlokodra van írva, hogy még szûz vagy? na akkor meg?
én meg nem mentem volna el prostihoz.. ha annyira csak arra hajtasz, hogy lefeküdj valakivel, akkor menj oda egy lányhoz egy szórakozóhelyen, és légy rámenõs, találni fogsz nagyon hamar olyat aki hajlandó lefeküdni.. bár nem tudom melyik városban élsz, de bp-en rendkívül egyszerû az ilyen
SZia Dave
hát ha nem mered, akkor ne is várj csodát..
Mit csinálj? :) Hívd el randira, szedd össze magad, hisz férfi vagy! Bátorság! 30N
A kérdező hozzászólása: nagyon gyáva vagyok vettem egy vadonatuj mercédest hátha hogy megjön a bátorságom
oszinten mi veszteni valod ha elmondod? hivd el batran randira, megvan a velemenyem rolad ha 25 evesen is felsz, meg egy 17-20 evest megertem de nem egy 25
a mercedes gagyi manapság, vegyél egy bentley-t
Aha. Vettél egy mercit, hogy legyen bátorságod? Nem 15-öt akartál írni véletlenül?
A félõs fiúkat nem szeretik a lányok.Barátkozz vele keresd a társaságát kérdezz tõle sokat derítsd ki mi a közös bennetek.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!