Találatok a következő kifejezésre: 25 éves vagyok, (458 db)

Melyik arckrémet rendelhetem, ha 25 éves vagyok 20+, 30+, 40+? Vagy mindegy?

Legjobb válasz: Hát 25 évesen még nem vagy 30 vagy 40 év feletti, tehát nem igazán értem a kérdést sem. Nem véletlenül van különbözõ krém az életkorokra, más és más igénye van a bõrnek. Persze elõfordul, hogy gyorsabban vagy lassabban öregszik a bõröd, mint az átlag, de max 1-2 év az eltérés, érdemes kikérni a kozmetikusod tanácsát ilyesmiben. 25 évesen viszont bõven jó lesz a 20+, viszont ebben az életkorban még érdemesebb nagyobb hangsúlyt fektetni a bõrtípusodra, különösebb egyéb igényei még nem lehetnek. :)

Hát 25 évesen még nem vagy 30 vagy 40 év feletti, tehát nem igazán értem a kérdést sem. Nem véletlenül van különbözõ krém az életkorokra, más és más igénye van a bõrnek. Persze elõfordul, hogy gyorsabban vagy lassabban öregszik a bõröd, mint az átlag, de max 1-2 év az eltérés, érdemes kikérni a kozmetikusod tanácsát ilyesmiben. 25 évesen viszont bõven jó lesz a 20+, viszont ebben az életkorban még érdemesebb nagyobb hangsúlyt fektetni a bõrtípusodra, különösebb egyéb igényei még nem lehetnek. :)
20+.De inkább a bõrtípusodnak megfelelõt rendelj, ne a korodnak...:) )
20 év felettit.

Aki 25 évesen vagy afelett szűz, annak már csak a prostik maradtak?

Legjobb válasz: Miért, már alig van hátra az életedbõl vagy mi? Vagy a 25 felettiek már mind elkötelezték magukat? 25 feletti férfiak és nõk már nem keresnek párt mert vagy van nekik vagy soha többé nem akarnak senkit? Vagy a 25 felettiek már nem kívánják a párkapcsolatot a másik nemet és a szexet? Hülye vagy??? Minek kérdezel baromságokat??? Amúgy meg nagyon nagyon terhes vagy jobb ha tõlem tudod!

Miért, már alig van hátra az életedbõl vagy mi? Vagy a 25 felettiek már mind elkötelezték magukat? 25 feletti férfiak és nõk már nem keresnek párt mert vagy van nekik vagy soha többé nem akarnak senkit? Vagy a 25 felettiek már nem kívánják a párkapcsolatot a másik nemet és a szexet? Hülye vagy??? Minek kérdezel baromságokat??? Amúgy meg nagyon nagyon terhes vagy jobb ha tõlem tudod!
Igen, csak a prostik maradnak számodra, de mi azzal a bajod? Jól fizetõ állást kell találnod, és akkor minden héten tudsz menni prostizni. Nem értem mi a gond itt. Csak a pénz számít.
Ez az 10-es! Alázd még tovább, akkor biztos kezd is magával valamit! Ugye? Nincs is annál motiválóbb, mint mikor a szemedbe mondják, hogy nem érdemled meg az életed! ....hülye állat!
9: pontosan! 8: ne sajnáltasd magad, minden zsáknak van foltja, mi a [email protected] siránkozol itt! A nõket taszítja a siránkozós önsajnáltatós férfi, még ha csak látszik rajtad már az is taszító. Szedd már össze magad, más gondod sincs? Van akinek enni sincs meg háza sincs mégsem nyavalyog! Tudod te mi az a Maslow-piramis? nézz utána ha nem, és gondolkodj el, hová fekteted az energiáidat, és tedd is úgy! És ne siránkozz, mert túl jó életed van, meg sem érdemled!
Persze mondogasd még magadnak, akkor garantáltan 35 évesen is szûz leszel.
A kérdező hozzászólása: Attól tartok, hogy már így is túl késõn kezdeném az ismerkedést. Egyszerûen menekülni fognak tõlem a nõk amiatt, hogy nincs gyakorlatom. :S
Igen. Most jobb?
Nem.
meg a kötél...
Nem hinném, hogy egy 25 éves lány (szüz) prostira fanyalodna. Talál még barátot, szeretöt, férjet.
Ha az mondom igen akkor kiírsz egy olyan kérdést, hogy miért. Ha azt írom nem, akkor nem hiszel nekem és kiírod még 1x ezt. Mire jó ez?Tegyél azért, hogy jól nézzél ki.Járj el.Ismerkedj.aztán nem mondod meg, hogy szûz vagy.Hanem béna és gyorsan tüzelsz. Problem solved
Nem, de nálam 30 alatt nem jöhetsz szóba. 35 éves szûz lennél, úgy lehetne szó rólad! ;-)
10: Nem azért, de a Maslow piramist már megjelenésekor is támadták. De ha megnézed, a legalapvetõbb, fiziológiai típusú szükségletek között ott van a szex is. Ha szigorúan ebbõl az elméletbõl indulunk ki, akkor addig nem is fog drive hatni a kérdezõre, amíg ez a szükség ki nincs elégítve. (Magyarul kérdezõ ezen elmélet szerint amíg nem dugtál, addig sajnálatos módon a magasabb rendû célok megvalósítására nem lesz motivációd.) Ebben csak annyi igazság van, hogy nehezebb motivációt találni, amíg az ember alapvetõ biológiai létszükségletei sincsenek kielégítve. A valóság ennél azért jóval bonyolultabb. Továbbá a párkeresés talán az egyetlen egy olyan dolog, ami nem feltétlenül téríti meg a befektetett energiát. Ez ugyanis kinézet függvénye.

Van itt olyan lany aki 25 evesen vagy 25 eves kora utan mellnovelest tapasztalt?

Terhesseg meg fogamzasgatlo kizarva.

Legjobb válasz: Nincs ilyen módszer, és a fogamzásgátló és a szex is csak legenda. Plasztikai sebészeten kívül nincs lehetõség. Ha sovány vagy és hízol, egy kicsit nõhet, de ha alapvetõen kis melled van, 100 kilósan se lesz D vagy C kosaras. Ez van. Genetika.

Nincs ilyen módszer, és a fogamzásgátló és a szex is csak legenda. Plasztikai sebészeten kívül nincs lehetõség. Ha sovány vagy és hízol, egy kicsit nõhet, de ha alapvetõen kis melled van, 100 kilósan se lesz D vagy C kosaras. Ez van. Genetika.
A 17.57-es csak kamuzott, mert pontosan tudta, hogy komolyan veszed és leállsz vele vitatkozni, így akart totál hülyét csinálni belõled, és sikerült is neki. Nézd, ha te mindenképpen azt akarod hinni, hogy az orgazmustól nõni fog a melled, hát hidd! Nem tudom, ki adott neked itt "hasznos" választ, mert azon kívül, hogy terhesség és plasztika nélkül nem lesz nagyobb egy 25 éves nõ melle, akkor sem fogsz más választ kapni, ha ötvenszer leírod, hogy ezek a módszerek kizárva, és hogy az orgazmus hormonokat termel. Ez utóbbi egyébként igaz, oxitocinnak hívják, és az összes hatását elolvashatod itt: http://hu.wikipedia.org/wiki/Oxitocin A mellnövekedést nem sorolták fel, elárulom. Valóban nem ismerek minden nõt a világon, de ha a több milliárdból 1-gyel elõfordult ilyen, akkor sem valószínû, hogy te leszel a következõ. Olvasni viszont szoktam, neked is hasznos lenne, elolvashatnád pl., hogy a mell növekedése 20 éves kor körül befejezõdik. Ez természetesen egyénfüggõ, és nem napra pontosan fejezõdik be, de 5 év eltérés eléggé ritka. Ha 25 éves kor fölött a mell mégis növekedni kezd, érdemes mellvizsgálatot kérni, mert rosszindulatú elváltozás állhat a háttérben.
A kérdező hozzászólása: Koszonom a normalis valaszokat. Aki HASZNOS informaciot tudna irni, az meg nyugodtan irhat.
A kérdező hozzászólása: 23:06os: Hat igen ilyen szomoru esetekrol is hallottam terhesseg eseten. Borzalmas.
A kérdező hozzászólása: Bocs, az utolso valaszom a 13:24-nek ment. Azt meg hozzateszem hogy a nok historiajat mell szempontjabol ismerem. Kissmelluekrol nem hallottam a csaladomban.
A kérdező hozzászólása: 14:08as: Nagyon szerencsesnek tekintheted magad, hogy a terhesseg utan megmaradt a novekedes. Viszont a terhesseg mar egy kulon komoly dolog. Ilyen modszerhez nem fordulnek csak mellnovekedesert. En meg eredmenyeket akarok mielott anyava valjak, ha egyeltalan leszek valamikor, mert ilyesmi nincs tervemben a kozeli jovore.
A kérdező hozzászólása: 17:57: Irto nagy hulyesegnek talalom, hogy az anal szex mellnovekedest okozna a sperma miatt. Ha novekedest tapasztaltal, szerintem az nem az anal szex eredmenye volt, hanem maga az ingerek, orgazmus eredmenye. Lehet az anal szexet jobban elvezek, intenzivebb az orgazmusod, es talan ez valtoztatott.
A kérdező hozzászólása: 14:08as: Nem tudod mirol beszelsz. Minden not ismersz a vilagon? Nem. Akkor hogy mered azt leirni hogy ilyesmi nem letezik? Inkabb ne irnal. A szemelyeskedo valaszaid nem erdekelnek.
hát a sperma is hormon, úgy mint az ösztrogén vagy az inzulin, és a férfi hormontól nem hinném, hogy nõl a mell, inkább szõrösödhet valaki nem? :) Bár ki tudja. A spermák hamar halnak, és a véráramba nem sok jutna onnan szerintem. Igaz hogy egy ismerõsöm laposabb lett szülés után, sõt terhesség alatt is vékonyabb lett, csak a hasa tágult, de a baba minden tápanyagát elszívta, õ sem evett sokat, amíg volt teje a melle is B rõl C s lett kb, holott a csaj 50 kiló volt és 155 centi, de most gebébb mint terhesség elõtt, még 40 kiló sincs, és a mellei A sak, vagyis inkább minuszosnak néznek ki, szinte befelé horpad, mnitha a testtartása is megváltozott volna, a lapockája nagyobb, mint a melle, igaz neki se popsija, se hasa, se combja, semmi, még fogy és már hulla, tiszta anorexiás.
állítólag a rendszeres análszex okozhat mellnövekedést :-))) merthogy a vastagbélbõl felszivódó spermiumok, mint férfi nemi hormonok bekerülve a nõi szervezetbe mellnövekedést okoznak. nézz utána interneten, ha ennél tudományosabb magyarázatra vágysz. nem tudom megerõsíteni, hogy gyakorlatban is így van e, nekem eddig icipici volt, most csak pici.
Elsõ vagyok. Ha "a plasztikás válaszok nem érdekelnek", akkor a válasz: nem, nincs itt olyan lány, akinek 25 éves kora után nõtt volna a melle, mert ez plasztika és terhesség nélkül lehetetlen. De nyugodtan költs vagyonokat masszázsra meg krémekre, növeled vele a GDP-t, és a rendszeres szex-szel sem okozol kárt.
Nekem AA ill. kicsit késõbb A kosaras melleim voltak, a terhességem alatt B-re növekedtek. A fiam azóta már 8 éves de a cicim ugyanolyan szép nagy :=). Teljesen igaz, hogy ez genetika. Pl. van, akinek a terhesség alatt kigömbölyödnek a mellei, aztán vissza"zsugorodnak", másoknak még kisebb lesz, mint elõtte. Van, aki olyan szerencsés, hogy "csak úgy" is nõ még kicsit a melle felnõttként, megint másnak pedig tinikorától semmit sem változik. Nincsenek csodaszerek sem. A családod nõtagjaitõl érdeklõdj - ha elég jó a kapcsolatotok -, hogy az õ cicijük hogyan növekedett, ebbõl némileg sejthetõ lesz, hogy te magad mire számíthatsz.
A kérdező hozzászólása: A plasztikas valaszok nem erdekelnek. Es nem vagyok sovany.
A kérdező hozzászólása: Gondoltam hogy 17:57es bunkoskodik es nem csinalt hulyet belolem, nyugi. En nem azt mondtam hogy meg vagyok gyozodve hogy az orgazmus segit ebben. Csak egy feltetelezes volt mert olvastam rola. Es abban sem vagyok meggyozodve hogy nagy eselyek vannak arra hogy a mellek 25 eves korban nojjenek. Viszont tobbszor olvastam hogy kabe ebben a korban fejezodik be a mellnovekedes. Csupan az erdekelt ha vannak olyan csajok akik mellnovekedest eszleltek a huszas eveikben. A valaszaid nem hasznosak, kerlek ne irj tobbe.

25 éves vagyok és van egy barátom akivel egyutt vagyunk már 2 éve.. és mindig probálkozunk, de sajnos sehogysem tudja átszakitani a szuzhártyámat.... ez nagyon nagy baj?

veletek már volt hasonlo? mert én nagyon félek hogy e miat gyerekem sem lessz,..

Legjobb válasz: Háát, szerintem 25 évesen azért már kellet volna sikerülnie. Na de, legyen erõszakos és próbálja átszakítani, de ha annyira fáj ami nem normális tehát szinte " ordítanál " akkor menny el orvoshoz. De szerintem nincsen semmi baj, csak próbálkozzatok!

Háát, szerintem 25 évesen azért már kellet volna sikerülnie. Na de, legyen erõszakos és próbálja átszakítani, de ha annyira fáj ami nem normális tehát szinte " ordítanál " akkor menny el orvoshoz. De szerintem nincsen semmi baj, csak próbálkozzatok!
Szerintem se finomkodjatok :D
A kérdező hozzászólása: koszi a segitséget... tegnap este ujra probáltuk és nagyon erõsen (vadul) és siekrült... :-)))
Én is így voltam, nekünk 1 évig nem sikerült. Elmentem orvoshoz, mert hallottam arról, hogy lehet vki annyira szûk, hogy orvosi beavatkozásra van szüksége. Egy kis bemetszést csinálnak neki. Szerencsére nekem nem kellett, de kiderült, hogy hüvelygyulladásom volt, és ezért nem sikerült a behatolás. Szóval, szerintem azért nézesd meg Te is. Lehet, neked is hasonló problémád van. Hiába ment be így, hogy durván csináltátok. Nekem is bement, de borzasztó rossz volt a gyulladás miatt.

Szerintetek gáz hogy az ismerősöm fiú 11 éves és159 cm már engemet is túl nő minsjárt pedig már 25 éves vagyok?

Legjobb válasz: Vilmoska 25/l. Okéé.. Egyébként nagyon gáz, nem tudom hogy tudsz együtt élni ezzel a tudattal.

Vilmoska 25/l. Okéé.. Egyébként nagyon gáz, nem tudom hogy tudsz együtt élni ezzel a tudattal.
A kérdező hozzászólása: Hé lány vagyok az e nevem

18 évesen alapjában vége keskenyebb a csípő, mint 25 évesen, vagy ennyit híztam?

Apukám szabó, tegnap levette a méreteimet, hogy csináljon nekem egy szoknyát. A kis füzetében megtaláltuk a 18 éves méreteimet, derékban nincs olyan nagy külömbség, de csípőben rengeteg. Ennyit híztam csípőre, vagy természetes, hogy 25 évesen szélesebb, mint 18 évesen?

Legjobb válasz: hát ez engem is érdekelne. 17-18 évesen 68-70 kiló voltam. aztán eléggé meghiztam. jelenleg 23 éves vagyok, és 65 kiló. felpróbáltam a régi ruháimat, van ami jó, de mondjuk sok blúzomból ki van a hasam, a hónalj résznél se jó. a nadrágok rettentõ érdekesen állnak, néhol lötyög, néhol szûk, szóval nem igazán értem. szóval szerintem változik, nõiesedik az alakja az embernek. régen úgy eléggé egybe volt a derekam meg a csipõm, most jelenleg széles a vállam, a derekam vékony, a fenekem pedig széles.

hát ez engem is érdekelne. 17-18 évesen 68-70 kiló voltam. aztán eléggé meghiztam. jelenleg 23 éves vagyok, és 65 kiló. felpróbáltam a régi ruháimat, van ami jó, de mondjuk sok blúzomból ki van a hasam, a hónalj résznél se jó. a nadrágok rettentõ érdekesen állnak, néhol lötyög, néhol szûk, szóval nem igazán értem. szóval szerintem változik, nõiesedik az alakja az embernek. régen úgy eléggé egybe volt a derekam meg a csipõm, most jelenleg széles a vállam, a derekam vékony, a fenekem pedig széles.
A kérdező hozzászólása: ma 15:00 Hogy mondasz ilyen hülyeséget? Igen, van rajtam némi felesleg, de attól még baromi homokóra vagyok, ha látnád a mellem elszégyelnéd magad...:)
"Amikor a hizasrol van szo, ott nincs homokora alkat, csak alma es korte" Ezt teljesen úgy mondod, mintha vékony körte és alma nem is létezne, és csak hízással lehetne ilyen alkatot szerezni. ALKAT, nem pedig elhízott forma. Ugyanígy kövér homokóra is létezik. Kérdezõ! Igen, a többség idõsebb korára hízás nélkül is nõiesebbé válik, mint 18 évesen volt. Szélesedik a csípõ, keskenyedik a derék. Viszont ha te híztál is, akkor csak részben foghatod erre.
Amikor a hizasrol van szo, ott nincs homokora alkat, csak alma es korte: http://www.formulamedical.com/Assets/Pictures/Formula%20for%.. Ez a ketto jelzi azt, hova hizol inkabb, hasra, vagy fenekre. Attol meg lehet homokora alaku a tested, hogy korte modon hizol :)
Testkép zavarod van, dagadt vagy fogyj le.
A kérdező hozzászólása: Homokóra vagyok, a mellem is nagy. Tudom, hogy kell fogyjak, de azért nem vagyok annyival kövérebb, mint régen, meglepett, hogy ennyivel szélesebb a csípõm.
105 az nem atlagos csipo meret, annal nagyobb, igy esetedben inkabb valoszinu, hogy hiztal csipore, mint hogy csak a tested noiesedett volna. A korte alkatuak sokkal kevesbe hiznak derekra, mint csipore, igy valoszinuleg te is az vagy, ezert nem valrozott a derekmereted.
A kérdező hozzászólása: Akkor 92 volt a csípõm, most 1o5... Derékban alig van változás.
Lehetséges, hogy alapból is keskenyebb, ugyanis a teljes fejlõdés, növekedés csak 20-21 éves korban fejezõdik be. Csak akkor már nem olyan szembetûnõ a változás, mint 10-16 éves korban pl.
Ezt most mi? Egyrészrõl a fogyókúra topikba írtál, tehát elismered, hogy van rajtad súlyfelesleg. Másrészrõl a dagadt nõknek is nagy mellük van, mégsem fogja õket senki sem irigyelni. Tehát felesleges mellébeszélni, ha valaki kövér az kövér, nem kell magyarázni.

Más meleg is volt már hasonló helyzetben? 25 éves vagyok, jövõ héten sok tali és beszélgetés után lefekszem egy sráccal aki 45 éves már. Nincs apa komplexusom. Csak tetszik, vonzódom hozzá nagyon.

Más meleg srác is volt már ilyen helyzetben , hogy idõsebb férfival volt kapcsolata ill. sokáig mûködött a kapcsolat

Legjobb válasz: Nekem sincs apakomplexusom, de nekem is vannak idõsebb férfiak akik tetszenek, ne aggódj :) Én 17 vagyok, és nekem egy 40 éves pasival volt viszonyom

Nekem sincs apakomplexusom, de nekem is vannak idõsebb férfiak akik tetszenek, ne aggódj :) Én 17 vagyok, és nekem egy 40 éves pasival volt viszonyom
Apakomplexusod van!
Én 27 vok de csak a fiatalabb srácok jönnek be... Amúgy nem értem mi a kérdésed. Más is volt hasonló helyzetben. Én is ismerek olyat, akinek az idõsebbek jönnek be. Ízlés kérdése. Nekem csak a fiatalok. Kérdés persze h aktív vagy passzív vagy. A tippem az h passzív. Aktívként szerintem az ember mindig fiatalt akar, mint ahogy én is.
A kérdező hozzászólása: passzív vagyok
beszarok

Együtt vagyok egy fiúval aki 18, én 25 éves vagyok. 7 hónapja együtt vagyunk és szeretjük egymást. Csak az egész kapcsolat titokban megy, mert félek környezetünk reakciójától. Van ennek a kapcsolatnak értelme? Merjem felvállalni?

De viszont vannak olyan dolgai, amiben sokban különbözünk. Õ nem olyan figyelmes még... tudom hisz még 18.Nem tudom mit tegyek....

Legjobb válasz: Ha úgy érzed, hogy megéri ez a kapcsolat azt h felvállald akkor vállald. Arról, hogy 7 évvel fiatalabb még lehet tartós a kapcsolat. Biztos érdekesen fog reagálni a környezet, de az egy elég nagy próba lesz és akkor derül ki mennyire erõs ez a kapcsolat. Vagy együtt átvészelítek, mert szeretitek annyira egymást vagy inkább különváltok, mert rájöttök, hogy jobb így. A másik hátulütõ az, hogy te lassan 30-hoz közeledsz és gondolom neked is már a családalapítás ott van a fejedbe, õ meg 18 éves és nehogy egy év után jöjjön rá, hogy még élni akar.

Ha úgy érzed, hogy megéri ez a kapcsolat azt h felvállald akkor vállald. Arról, hogy 7 évvel fiatalabb még lehet tartós a kapcsolat. Biztos érdekesen fog reagálni a környezet, de az egy elég nagy próba lesz és akkor derül ki mennyire erõs ez a kapcsolat. Vagy együtt átvészelítek, mert szeretitek annyira egymást vagy inkább különváltok, mert rájöttök, hogy jobb így. A másik hátulütõ az, hogy te lassan 30-hoz közeledsz és gondolom neked is már a családalapítás ott van a fejedbe, õ meg 18 éves és nehogy egy év után jöjjön rá, hogy még élni akar.
Szerintem ha igazán szereted vállald fel. Én is idõsebb vagyok a páromnál 5 évvel. Ha szeret akkor a biológiai órád ketyegését is figyelembe fogja venni. Amikor én megismertem a páromat õ 21 volt én 26. Azóta eltelt 5 év és most vagyunk a családalapításon. Nagyon szeretjük egymást és az a legjobb hogy mivel fiatalabb olyanra formálhatod amilyennek te szeretnéd. A párom sem volt igazán tapasztalt mikor összejöttünk de most már nem panaszkodhatok. Az hogy nem elég figyelmes még nem jelent semmit. Szerintem nem volt olyan sok tapasztalata. Ülj le vele és beszéljétek meg neki és neked mi az ami jól esik. Nem mindenki jön rá magától.
Nagy a rizikó mert valamennyire még egy taknyossal jársz.Azt mondom neked, hogy csak sodródj az árral!:)

Három hónapja vagyok együtt a barátommal. De meg nem mondta egyszer sem, hogy szeret? Õ 27 en 25 evesek vagyunk.

Mi a velemenyek errõl?

Legjobb válasz: az, hogy egy 15 éves szintjén vagy..

az, hogy egy 15 éves szintjén vagy..
Mi lenne jobb? Ha komolyan gondolná, vagy ha minden nap elmondaná, de nem lenne igaz?
#1-vel értek egyet. Egy 15 éves szintjén vagy.
Orsikám, ha csak ez a gond mondhattad volna :)
En nagyon szeretem a baratnömet, akivel 3 eve vagyunk együtt. 30 eves leszek. Majdnem 2 ev utan mondtam neki elöször. Es addig nem szavakkal, hanem ezernyi apro geztussas ereztettem vele. Inkabb te is a cselekedeteit nezd, mint a szavait.
Jah, és n is Orsolya vagyok:)
Attól, hogybnem mondja, nem biztos hogy nem érzi... De 4 hónap után még mindig nem mertem elhinni, hogy vagyok annyira szerelmes, hogy nem múlik el..(elõtte 1, 5 év után "múlt el" egyik naprõl kb a másikra a szerelem belõlem, ) Pedig de...már akkor szerelmes voltam, azóta a férjem kb fél év múlva mondtam, hogy szeretem, elõtte nem sokkal mondta õ is(ezt azért tudom, mert az akkori szobatársam kivolt, hogy hogy tudok szeretkezni vele, ha nem mondta, hogy szeret, állandóan ezen lovagolt) Tehát nõjj fel..
az baj akkor, miképp vagytok kedvesek egymáshoz?
A kérdező hozzászólása: Nem is becezzük egymást...
Hát, pedig lassan már itt volna az ideje hogy beléd szeressen :) Egy mikor kicsit romantikáztok(nem amikor dugni akartok) kérdez rá csak úgy, hogy "Drágám, szeretsz ?" figyeld hogyan reagál :D
nem 1 kapkodós típus türelem ne sürgesd
Szeretlek!
az hogy így látsz benne kihívást, ha mondaná kevesebbet látnál benne és nem találnád olyan vonzónak :D evolúciós pszichológiai elvek alapján

Hány esküvőn voltál eddig életedben? Én 25 éves vagyok, és eddigi életem során egyetlen egy esküvőn voltam, az is 13 évvel ezelőtt volt! A családom nem egy házasulós fajta sajnos, a barátaimról nem is beszélve.

Legjobb válasz: Szia! Én 27 éves vagyok, és csak 2 esküvõn voltam. A bátyámén és az enyémen. Szóval azt hiszem rólunk sem mondható el, hogy házasulósfélék vagyunk :)

Szia! Én 27 éves vagyok, és csak 2 esküvõn voltam. A bátyámén és az enyémen. Szóval azt hiszem rólunk sem mondható el, hogy házasulósfélék vagyunk :)
én 13 éves vagyok és 7 esküvõn voltam eddig szerencsére mindegyiken koszorúslány:) ja meg anyu hasába is voltam egyszer:Dszóval végülis 8/7 koszoruslány
Én 27 vagyok és eddig egyen sem voltam. Vagyis talán egészen kis koromban vittek egyre vagy kettõre, de azokról szinte semmi emlékem nincs.
1 ismerõsén, 1 rokonén, 1 barátén és a sajátomon. ilyen sorrendben. 24 vagyok.
4 esküvõn, 2 még gyerekkoromban volt. 25/N
Kb. 4-5 esküvõn voltam. Az idén meg már tutira van 2 Abban a korban vagyunk, hogy házasodik a barátikör! 27/L
4 esküvõn voltam:) 17/L
AZ biztos, hogy 30 fölött. Nagy a család és a haveri kör is és jó ha csak 2-3an vannak élettársi kapcsolatban.
Három esküvõn voltam. Nyáron megyek a negyedikre :] 20/L
én 28 vagyok, a sajátommal együtt 10 esküvõn voltam. kétszer voltam koszorúslány is :)
Eddig 3. :) 15/l
én eddig kttõn 13/L
Kb. 25-30. Nagy baráti körrel és házasulós fajták, talán nincs is a baráti körben akik "csak úgy" együttélnének. A következõ remélem a sajátom elsz:)
2 görög esküvõn:-) 27/L
azthiszem 6. 25/L
Én eddig 3. esküvõn voltam :) 16/L
A kérdező hozzászólása: Ha úgy vesszük, akkor apám zacsijában már én is voltam egy esküvõn.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!