Találatok a következő kifejezésre: 25 éves lány vagyok, két (4 db)

25 éves nő vagyok, 40 hetes terhes. Két hete elhagyott a párom egy másik nő miatt. Együtt neveltük a 8 éves lányát, akiröl lemondott az édesanyja. A párom most nem foglalkozik velem, szeretni fogja a közös babánkat?

Legjobb válasz: Otthagyott miközben a gyerekét várod? Hát ez durva. Legalább megvárhatta volna még megszülsz. Az hogy foglalkozni fog e a gyerekkel az jó kérdés. Remélhetõleg lesz annyi gerince ha pedig nem akkor õ tudja mit veszít. Próbáld meg elfelejteni, ha már ilyet tett veled. Neked minden idõdet le fogja kötni a gyerek és találd meg benne az örömödet. Ne legyél szomorú és csalódott mert azt majd a baba is megérzi. Sajnállak. Kitartásat és majd jó babázást kívánok. tymy

Otthagyott miközben a gyerekét várod? Hát ez durva. Legalább megvárhatta volna még megszülsz. Az hogy foglalkozni fog e a gyerekkel az jó kérdés. Remélhetõleg lesz annyi gerince ha pedig nem akkor õ tudja mit veszít. Próbáld meg elfelejteni, ha már ilyet tett veled. Neked minden idõdet le fogja kötni a gyerek és találd meg benne az örömödet. Ne legyél szomorú és csalódott mert azt majd a baba is megérzi. Sajnállak. Kitartásat és majd jó babázást kívánok. tymy
Szia! Láttam már korábbi napon is a kérdésedet, nagyon el lehetsz keseredve. :( Sajnálom Szerintem az a legfontosabb, hogy legyen erõd és tartásod ahoz, hogy ne hívogasd, ne keresd, ne mutasd neki, hogy keseregsz utána. Én is hasonlóképp jártam, egy új izgalom miatt hagyott el egykor a párom. Pár hónap múlva, mivel én egyáltalán nem kerestem, bár nagyon-nagyon fájt, rájött, hogy mégis mennyire hiányzom neki és vissza akart jönni, mondván, mégsem tud élni nélkülem. Hát, akkor már a mostani párommal voltam, így "lekésett" rólam. Ha keresed, hívogatod, úgymond "zaklatod", esély sincs arra, hogy hiányozni kezdj neki. Kérlek, próbáld ezt meg, megéri, csak kitartás! Véleményem szerint a picit pedig ettõl függetlenül szereti és szeretni is fogja. Tényleg szívbõl kívánom Neked, hogy úgy sikerüljenek a dolgok, ahogy szeretnéd!
2. vagyok. És még valami "zárójelben": Ha a kislányával sikerült kialakítanod egy jó kapcsolatot, akkor még jobb helyzetben vagy...
Szió! Az unokatestvéremet is terhesen hagyta ott a férje egykor. Ez azonban mit sem változtatott az apuka gyermeke iránti érzésein. Ma már a pici fiú felcseperedett, 13 éves, és az édesapjával azóta is tartják a kapcsolatot. Mellesleg az unokatestvérem is megtalálta a párját, aki szintén imádja a fiát. Remélem ez, segít egy kicsit a kérdéseid megválaszolásában, bát tudom, hogy nem minden "történet" egyforma, de erõt adhat az, hogy más is volt ebben a helyzetben, és boldogan éli az életét. Kitartás!!! Szurkolok neked! Zita
Szia ha foglalkozik a kicsivel , akkor szerencséd van, ha nem, és még genya is, akkor még a tápszer árát is követelheted, ha az idegeskedéstõl nem tudsz szoptatni. Kitartást neked! Egy ilyen ember miatt nem érdemes keseregni!
Vannak ilyen szivtelen semmirevalo emberek is?????? Ez engem annyira felidegesit még olvasni is rosz az ilyet.

25 éves diplomás lány vagyok, két gyerek édesanyja. Most várom 3. babámat. de úgy érzem, ezután sem szeretnék megállni. Valami baj van velem?

Már nem érdekel a hivatásom sem, amiért pedig rengeteget tanultam, úgy érzem, csak a ygermekeim zudják kiteljesíteni az életemet, és nem bírok szabadulni a gondolattól, hogy min. 6 gyreket szeretnék.Félek, hogy ez nem normális már...

Legjobb válasz: Szia biztos nincs veled semmi baj ezt nektek kel tudni mennyi gyereket szeretnétek és mogy hányat tudtok felnevelni rendesen:))

Szia biztos nincs veled semmi baj ezt nektek kel tudni mennyi gyereket szeretnétek és mogy hányat tudtok felnevelni rendesen:) )
Tök jó, gratuuuuuu!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Ja és várom a további véleményeket is, ki hogy gondolkodik, mit érez ezzel a kérdéssel kapcsolatban? Köszi, ha írtok!
A kérdező hozzászólása: Igen, tényleg régi kérdés, de én azóta sem változtam e téren semmit. Nemcsak a 3. babánk született meg idõközben, hanem 22 hónap múlva a 4., és ismét 22 hónap múlva az 5. (Õ most 7 hetes). De én még szeretném azt a bizonyos 6. gyereket is, sajnos egyelõre nem jött el az az érzés, hogy akkor itt most megállunk. Csak akkor szeretnék megállni, ha õszintén érzem, hogy így teljes a család, de ez az érzés még nem jött el. Bár a házunk mérete és persze az anyagiak miatt ugye mindent meg kell gondolni - férjem is a pénz miatt aggódik - , de azért érdekes volt megtalálni ezt a kérdésemet, mondom most is így érzek.
Hûû, de régi kérdés!! Miért emelted ki, kedves kérdezõ??? Azóta lett még babátok, vagy 3 van, és töprengtek a 4.-en??? Nekünk msot fog születni a napokban a 2. babánk, én max még egyet bavállanék, de a férjem agyára ment a meleg, õ 9-et akar:) :) :) :) :)
Én a 2. babát várom októberre és ugyanígy érzek! Szintén diplomám van, 2 nyelvvizsgám, de nem érdekel! Imádom a gyerekeimet, és én is szeretnék még szülni! Szerencsére a körülmények adottak:o) Teljesen normális vagy!!!!! Vagy ha nem, akkor én sem és még sokan mások sem! :o)
miért lenne gond veled? hát nem a világon a legjobb dolog anyának lenni? én is imádtam a babvárást, a szülést és a törpöket is. igaz nekem, kettõ van, max. még egy harmadikat mernék bevállalni, mind anyagilag, mind idegileg. de ha te ilyen sokat szeretnél, akkor azzal miért lenne baj? az embernek senkije nincs a világon csak a családja, ha mi már nem leszünk, akkor a testvérei, ha minnél többen vannak, akkor annál több ponton kapcsolódnak a világhoz és a valakihez tartozom érzés örökre megmarad. sak velük teszel jót, ha sokan vannak :0)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a szívbõl jövõ válaszokat, nagyon jólesett!
Szia, igazatok van, mi a 4. babánkat várjuk, és nagyon örülünk neki, pedig abszolút nem vagyunk gazdagok, mégis úgy gondoljuk, hogy el fogjuk tudni mindennek látni a gyerekekekt, amire szükségük lesz - van... A három gyermek egyáltalán enm anyagi teher, nem értem azokat, akik erre hivatkoznak (mi is tehetnénk ezt!!) Szóval, ha úgy gondoljátok, hogy ennyi gyermeket szeretnétek, higgyetek abban, hogy menni fog minden! Gondoljatok az írekre, akiknél rendszerint 6-7 gyerek van és egyáltalán nem csúcs körülmények közt... Mégis örülnek nekik!!!
Teljesen normális vagy.Szuper dolod a nagy család!Ha birjatok akkor anyagilad és energiával, akkor miért ne...?Sok sikert!:-)
szio! én most érettségizek de nemérdekel mert legalább 4 babát szeretnénk . nemérdekel máés csak hogy legyen.
Mi ötöt szeretnénk. Most próbálkozunk az elõvel. Én is elég sokat tanulok, most diplomázok jogon, nagyon akartam 13 éves korom óta ezt a diplomát, és ebben dolgozni, de most úgy érzem, az egyetlen, ami boldoggá a tesz a család, és férjemmel 5 picit tervezünk. Normális vagy! :) Ilyen emberek kellenének még tucatjával az országba...
ha megvan hozzá mindenetek, anyagiakban sem okoz gondot, hogy csak anya legyél, HAJRÁ! az én párom mindig azt mondja ha úgy élnénk õ 4-5 gyereket szeretne.most várjuk az elsõt.szerintem kettõnél megállunk majd./ vagy nyerünk addig a lottón? :D / boldog babavárást
hogy
Dejó! gratula!!! A jogász vagyok, 4. kommentelõd, azt hiszem... Azóta nekünk 2 gyermekünk van 20 hónap korkülönbséggel, fél éves a pici, szeretnénk 3.-at és 4.-et is, én sem érzem, hogy megállnánk. :) A férjem még kitart az 5-nél, az én agyamban a 4 van jelenleg, de nincs kizárva az 5. sem. :) Majd néhny év múlva újra emeld ki a kérdést, kiváncsi vagyok... :) ))


Mi történik, ha a testvérem bevett két darab 0.25-ös xanaxot? A szüleink nincsenek itthon, apánk gyógyszeréből vett be, nem tudom mit kéne tennem.19 éves vagyok, ő 17, lány.

Legjobb válasz: Minimum egy nagy tockost azért remélem lekevertél neki. Meg ha a szüleitek hazajönnek, õk is megadják majd a módját... Még mielõtt rászokik...

Minimum egy nagy tockost azért remélem lekevertél neki. Meg ha a szüleitek hazajönnek, õk is megadják majd a módját... Még mielõtt rászokik...
hát alszik egy elég mélyet... annyi
Semmi, max alszik egyet. De miért vette be? Figyelj oda rá!
A kérdező hozzászólása: azt mondja, ideges volt, arra gondolt, hogy jobb lesz.. nagyon megijedtem, mert olvastam errõl, hogy elég erõs. köszönöm a választ. figyelni fogok rá, az biztos.
itass vele tejet!!!Az valamennyire semlegesíti a gyógyszert!
Ez nem olyan nagy mennyiség (persze ettõl függetlenül nem kell oknélkül szedegetni..), de baja nem lesz tõle, ne aggódj!
A kérdező hozzászólása: lefeküdt aludni. köszönöm szépen a válaszokat:)
Nyugodj meg, ennyitõl nem lesz semmi baja, egy jó nagyot alszik.
Ha már mélyen alszik kikenhetnéd fogkrémmel xD


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!