Találatok a következő kifejezésre: 25 éves lány vagyok, (86 db)

25 éves lány vagyok. Miért van az, hogy én még nem voltam igazán szrelmes? Nem volt ez életemben mindent elsöprő szerelem.

Komoly párkapcsolatom se volt még, 1 barátom volt eddig aki 3 hónap után dobott.

Legjobb válasz: Én is így voltam 25 éves koromig , de aztán kicsit merészebb lettem és ebben ciki vagy nem, de sokat segített az internet és most van egy gyönyörû barátnõm. Ne hagyd hogy ez a világvége hangulat eluralkodjon rajtad és ne keresd a szerelmet bokorban a túlzott erõlködés csak gátol, próbálkozz, de ne úgyhogy most, vagy soha. 26/f

Én is így voltam 25 éves koromig , de aztán kicsit merészebb lettem és ebben ciki vagy nem, de sokat segített az internet és most van egy gyönyörû barátnõm. Ne hagyd hogy ez a világvége hangulat eluralkodjon rajtad és ne keresd a szerelmet bokorban a túlzott erõlködés csak gátol, próbálkozz, de ne úgyhogy most, vagy soha. 26/f
A kérdező hozzászólása: bocsi az elírások miatt.
Szia :) Elõször is sose add fel! :) Mindenkinek megvan valahol a lelkitársa :) Gondolkozz pozitívan, ha szebbnek látod a világot, szebb is lesz :) Hogy érted, hogy nem vesznek észre? Mit teszel azért, hogy észrevegyenek? :) pusz r
aztírtad h nemvagy ronda, és a testalkatod is jó. éshogy volt egy barátod, aki dobott. figyi, sztem nem a külsöddel van a baj. sztem belül van vmi, ami miatt vagy félnek tõled a pasik, vagy nem vesznek észre. gondolkodj el ezen h milyen ember vagy valójában, milyen a társaságod, milyen emberek vesznek körül, és mik más emberek véleménye rólad.
ezt honnan vetted, akkorát röhögtem: "mert a lányok többsége már 17 éves kortól átéli mindazt amiben mekem még nem lehetett részem. ". csak mert itt sokan azt hiszik, az nem biztos. meg azt nem írják hogy a "nagyszerelem", tartott 2hónapig. "Várok.csak várok, az idõ telik, megint azt veszem észre eltelt 1 év és semmi" én is várok, a pénzre, de semmi... remélem érthetõ az asszociácó.
Szia! Nem lehet, hogy egy kicsit zárkozott vagy, és a szakítás miatt félsz megbízni, kinyílni másoknak? Nem azt mondom, hogy légy nemtudom milyen kacért(ha ez nem illik a természetedhez), de a csak várunk és várunk az nem mindig jön be, csak a filmekben. Próbálj egy kicsit tudatosabb lenni, ha tetszik a buliban egy fiú hívd el egy találkozóra. De ne úgy állj hozzá a dolgokhoz, hogy jajj de jó lenne, ha ez most végre összejönne, hanem csak mint egy barát. Ismerd meg, legyetek barátok aztán majd kialakul. Tehát csak azt akarom mondani, hogy keress, de ne görcsösen és ne ess kétségbe ha valami nem jön össze. Néha kockáztatni kell, hogy igazán boldogok legyünk!:)

25 eves lany vagyok es mar lassan 4 eve edzek (sulyzos edzes). Elertem ahhoz a ponthoz, hogy ugy erzem hogy nincs szuksegem tovabb fejlodesre. Mi a teendo?

Nem szeretnem tovabb izmot novelni, de viszont vesziteni sem szertnek belole. A heti 4 edzest tartsam meg es ne noveljek tobbe a sulyok a nehezsegen? A tap.kiegeszitoket (nagyobb mennyisegben feherje) tovabbra is kell szednem?

Legjobb válasz: igen,végül is az marad mint volt,mint menyiségben mint minden másban. a kajája továbbra sem ad majd okot a izma le épülésére és mivel a súlyzós edzés is megmarad ezért nem fog leépülni attól hogy nem olyan ütemben emeli a használt súlyt edzésen. ne feledd hogy nõ rõl van szó,eleve a több éves edzésmúltú lányoknak sem nagy súly kell a fejlõdéshez és itt csak szinten tartásról van szó. a profi edzõ csajok is ritkán emelik a súlyt és mégis tudnak fejlõdni.

igen, végül is az marad mint volt, mint menyiségben mint minden másban. a kajája továbbra sem ad majd okot a izma le épülésére és mivel a súlyzós edzés is megmarad ezért nem fog leépülni attól hogy nem olyan ütemben emeli a használt súlyt edzésen. ne feledd hogy nõ rõl van szó, eleve a több éves edzésmúltú lányoknak sem nagy súly kell a fejlõdéshez és itt csak szinten tartásról van szó. a profi edzõ csajok is ritkán emelik a súlyt és mégis tudnak fejlõdni.
Teljesen jól látod a dolgot :) Továbbra is tartsd meg a heti 4 alkalmat, a jelenlegi ismétlésszámokat és a jelenlegi súlyokat. Többé nem kell emelned azokon, vagy az intenzitáson. A fehérjével kapcsolatban annyit tudok tanácsolni, hogy legyen meg a napi 1, 5g/ testsúly kg. Tehát ha mondjuk 60 kg vagy, 90-100g fehérje / napra lenne szükséged. Vigyázz arra, hogy fehérjét nem csak a tápkieg porral viszel be, a különbözõ fehér húsokban, csirke, hal, pulyka is van fehérje, így a tápkieg adagot úgy határozd meg, hogy a nap végére a szilárd ételekkel együtt legyen meg a 100g. Így nõni sem fogsz tovább, esetleg egy idõ után némileg szálkásodni, akkor pár hétig növeled a súlyt majd visszatérsz erre az állapotra. Üdv
2 fázis van: tömegnövelés és szálkásítás. izommegtartó edzés (sem étkezés) nem létezik.
A kérdező hozzászólása: Koszi.
ma 11:55 nem éppen 2 fázis van mert ha nem emeled a kajád menyiségét és ugyan azt csinálod edzésen ugyan annyi kajával akkor nem fogsz fejlõdni de az izomzatod sem fog le épülni csak toporog a tömeged egy helyben. azaz az történik amit a kérdezõ szeretne elérni. elsõ te jót írtál, nincs hozzá fûzni valóm.
Csak éppen arról feledkeztetek meg, hogy a test hozzászokik a terheléshez, és ami addig nehéz volt, egy idõ után könnyûnek számít, tehát vagy emelsz a súlyon, vagy szépen leépülsz. Lehet hogy lassan, de elfogy az izom.
itt fõként a kajáról van szó nem pedig arról hogy az edzésen használt súlyt emeli e néha egy kicsit.
Tehát tömegnövel (mint eddig).
A kérdező hozzászólása: Koszi szepen a valaszokat, tanacsokat.

25 éves lány vagyok, milyen OKJ képzést ajánlotok nekem amivel később majd el tudok helyezkedni Magyarországon vagy külföldön? (lent)

1. Gyógymassz?r

Legjobb válasz: Én a gyógymasszõrt(vagy masszõz,mivel lány vagy) ajánlanám.

Én a gyógymasszõrt(vagy masszõz, mivel lány vagy) ajánlanám.
Könyvelõ
ezek mind szalonképesek, ahogy tudom... A szociális gondozó ápolót azért nem ajánlom viszont, mert nagyon kevés lesz a fizetésed, nem hiszem, hogy ebbõl meg lehet élni, ha csak okj-s végzettséged van belõle. Logisztika- könyvelõ, úgy tudom akinek ilyen jellegû képesitése van nincsen gondja az elhelyezkedéssel, de kõkemény matek, erre fel kell készülni. Nekem a gyógymasszõr, és a kozmetikus a legszimpatikusabb
Gyógymasszõrként lehet továbbfejlõdni, már masszázstechnikákat elsajátítani, és azokkal is dolgozni. A többibõl nem látok továbbfejlõdési lehetõséget, így csak ez. Ha még közel áll hozzád, személyi edzõ képzés, és arra ráépíteni jógát, pilatest.
Szia! Én amikor annak idején szakmát akartam tanulni én is masszõr szerettem volna lenni, de találkoztam egy masszõrrel és végignézett rajtam(tetõtõl-talpig) majd azt mondta..jó fizikum és jó egészség kell hozzá...hogy azokat az embereket akik hozzád fognak járni, meg tudd õket masszírozni úgy ahogy azt te tanultad. 2. elõnyösnek tartom: itthon is és külföldön is meg lehet belõle élni(erõs angol nyelvtudás nem csak a nyelvvizsga hanem hogy tudsz-e úgy kommunikálni az ügyfelekkel ahogy éppen a helyzet úgy kívánja).szerintem ez is szóba jöhet. 3.ezzel a szakmával már szerintem tele van a padlás-itt Magyarországon..nézz utána külföldön hogy van-e lehetõséged elhelyezkedni..bár ahhoz is évek kellenek majd hogy a vevõköröd meglegyen...szóval kicsit kétesélyes a dolog. 4. akkor válaszd ha jó vagy matekból és közgazdaságtanból..mindenféle jogszabállyal és effélével tisztában kell lenned és napra késznek kell lenned.plusz ehhez még TB-ügyintézõ is párosulhat...ezt nem tudom hogy van-e rá agykapacitásod hogy angolul vagy valamilyen más nyelven meg tudd tanulni... én õszintén nem vágnék bele...lehet hogy túl nagy falat lenne számomra. 5.van egy ismerõsöm aki januártól angliába megy ki ezen a szakon fog dolgozni..igaz hogy minden féle papír kellett neki hozzá: lefordítattni azokat az okmányait/igazolásait amik kint kellenek, egészségügyi területen ismerni az adott nyelven az összes betegséget, és hogy mi micsoda...szóval ha külföldi célokat is lebegtetsz magad elõtt...akkor kösd fel a nacit... Sok sikert kívánok neked. Esetleg gondolkodj a médiában: újságírás-szerkesztés, riporter. Én is ennyi idõs vagyok.


Visszamennyé.
Ha gazdag a pasi, akkor nem:DDDDDDd
Tudom, hogy úgy hívják. De így jobban hangzik :)
# 7 Gerontofilnak hívják. Egészségetekre. Gondolom, gyereket nem tervezel, vagy ha igen, nem bánod, hogy korán ki fog halni mellõletek...
Ez ükapa komplexus inkább..
Fene a gusztusod... Igen, szerintem ciki... Bocs.
...a pénzét? Igazából az a gáz, hogy elõtted az élet, a párodnak meg már mögötte... Szerintem nincs értelme leragadni, miközben veled annyi minden történhetne, egy fiatal sráccal pl..
oké
Csak nem Benkõ Dániel ?
papofil vagy
A ti dolgotok..
Amikor Te 45 éves leszel akkor Õ 85. Szerintem nem kis korkülömbség...
Nos, ha te az ilyen dolgokat kívánod... lelked rajta.
Nagyapakomplexus?
Egészségedre.
Hát azzért rosz mert 40 év különbsèg az sok és még ott van sok pasi is meg hát hamarab el tudod vesziteni

25 éves lány vagyok. Tetszik egy másik lány. Milyen jeleket figyeljek, miből tudhatom meg konkrét rákérdezés nélkül, hogy én is bejövök-e neki?

Csak egy munkahelyen dolgozunk, nem sok mindent tudok róla, nem is nagyon beszélgetünk, nem is egy nyelvet beszélünk. ezek tovább nehezítik a dolgot. nem vagyok leszbi, még soha nem voltam így. ez az első.

Legjobb válasz: Egy földrészen vagytok?

Egy földrészen vagytok?
helló! figyeld a mozdulatait, a nézését, a gesztusait. Ezek a leggyakoribbak.
A kérdező hozzászólása: Kösz szépen. látod, ezért kellett kérdeznem. alkohol... hogy nem jutott eszembe...:D
Szerintem kommunikáljatok nemzetközi nyelven: alkohollal. Ha egy kicsit feloldódtok, már lazább lesz a dolog, és kiderül, hogy õ hogy is van ezzel. Mikor már ivott kicsit, jól fog esni neki az érintés - ha látja, hogy gyengéd vagy vele, akkor meg még jobban. Az hogy bejössz-e neki, inentõl már csak erkölcsi/lelki kérdés lesz.
A kérdező hozzászólása: köszi, már ettõl is jobb egy kicsit. nem vagyok egyedül :)
Hm.. ez majdnem mint az én sztorim... na jó nem majdnem.. de azért hasonló... Diáklány-tanárnõ Tetszik a tanárom s nem tudom, hogy deríthetném ki, hogy lehetne-e esélyem vagy ehez hasolók.. Ez télleg nagyon nehéz.. együtt érzek veled!!
A kérdező hozzászólása: Egy földrészen vagyunk, köszi, sokat segítettél. értelmes válaszokat várok. lehetséges hogy biszex vagyok. azért is vagyok kíváncsi mások véleményére, mert eddig nem történt velem hasonló. nyilván vannak elképzeléseim, de szerintem nagyon nehéz ez így. nem egy egyszerû fiú-lány ismerkedésrõl van szó. ez kényes terület. azért is, mert nem egy õ idegen, nem egy szórakozóhelyen vagyunk, hogy csak úgy leszólítsam. egy kínos szitu után nem fogom tudni elkerülni. egyszerûen csak félek az elutasítástól és a következményektõl. de meg fogom oldani :) köszi a válaszokat. írjatok még
Ha lány létedre egy másik lány tetszik neked, akkor minimum biszexuális vagy.
Elsõ!! Lájkolom a kommentedet! :D :D
beszélgess vele, ismerd meg
Mióta tettszik? Van párkapcsolatod? Beszélgettél már vele?

Tetszik egy fiú, egy helyen dolgozunk, hogy kezdeményezzek finoman? 25 éves lány vagyok, elég félénk, ő 28 éves.

Ha elkezdek vele beszélgetni, mib?l fogom érezni, hogy ? érez-e valamit? Hogyan deríthetem ki? Õ is elég zárkózott. Nyíltan nem merem megkérdezni. Milyen jelek vannak?

Legjobb válasz: gyenge, ám mégis észrevehetõ érintés. Szemezés, ajak harapdálás beszélgetés közben ... Ilyesmik

gyenge, ám mégis észrevehetõ érintés. Szemezés, ajak harapdálás beszélgetés közben ... Ilyesmik
A kérdező hozzászólása: Szia, köszönöm! Összeszedem magam és Megpróbálom:-)
Mélyen a szemedbe néz, lehet egy beszélgetésbõl még nem fog kiderülni... De írj, hogy mi volt:-)
Hajrá! :)

25 éves lány vagyok, 8 és fél éve vagyunk együtt a párommal. Õ volt nekem az első és azóta nem is volt más. Egy pár hónapja valahogy nem élvezem úgy a szexet. Mitől lehet? Bővebben lent.

Kívánom őt nagyon, ugyan úgy mint korábban de egyszerűen a szex egy ideje nem olyan jó. Nem is tudok elmenni szex közben már hónapok óta és nagyon bosszant.:( Volt valakinek esetleg hasonló tapasztalata?

Legjobb válasz: Ha nem fejben van a gond, akkor testben. Nem vagy beteg? Stresszes? Gyógyszert nem szedsz? Nem olvasltál túl sok Twighlitot?

Ha nem fejben van a gond, akkor testben. Nem vagy beteg? Stresszes? Gyógyszert nem szedsz? Nem olvasltál túl sok Twighlitot?
Más sem tud elmenni szex közben mégis kielégíti õt az összebújás a párjával.
A kérdező hozzászólása: Az oké....de nálunk minden mûködött tökéletesen több mint 8 évig és egyszer csak mintha elvágták volna. Ha az elejétõl ez lett volna akkor azt mondom oké...vannak olyan lányok akik nem tudnak elmenni szex közben és én is közéjük tartozom de nem. Ez csak egy kis ideje van.
A kérdező hozzászólása: kedves utolsó. szó sincs errõl...
valszeg marhára kezded átvenni az uralmat felette, és nem övé a kontroll, ez szokta szétbaxni a kapcsolatokat.
Valami oka csak van !!! Próbáljatok változatosabban szexelni. Vagy új pózokat. Vagy más idõpontban.
A kérdező hozzászólása: Semmi nem változott. Legalábbis az én részemrõl nem. Az õ nevében nem beszélhetek de rajta se vettem észre semmit. Ugyan úgy szeretem mint annó, ugyan olyan jól elvagyunk mint akármikor máskor. Csak a szex nem stimmel részemrõl. Az õ részérõl ugyan olyan, azzal nincsen baj.
Meguntad, változik az érdeklõdésed, ez normális. Elõbb utóbb lapátra teszed. Lez majd másik, ne aggódj.
Mi változott meg köztetek?
Igen, nekem van. 2 év után, több mint, fél éve szenvedek, hogy nem tud kielégíteni rendesen. Megbeszéltük nem egyszer, semmi változás nincs. Szerintem szakítani fogok hamarosan. 21/L

Segítségre lenne szükségem! 25 éves lány vagyok és még sosem volt egy normális párkapcsolatom. Velem van a baj?

Nem vagyok kimondottan válogatós, de aki nekem egy kicsit is tetszik, annak én biztosan nem, egyébként pedig sok fiúnak tetszek, de egyikük sem tetszik, kicsit sem és nem tudnék velük leállni. Mi lehet ennek az oka? Segítsetek min kellene változtatnom? Egyébként nem a külső alapján válogatom az embereket, de akiknek kellenék, azok egyáltalán nem fognak meg belsőleg sem.

Legjobb válasz: A szelekciód a hibás. Megtennéd, csak úgy kísérlet képpen, hogy a következõ udvarlónak, aki rádstartol, adj egy kis idõt? Tedd félre a negatív érzéseidet, hogy nem vagy ráállva, és próbálj meg úgy viselkedni, mégha akaratlagosan is, mintha párkapcsolatra törekednél vele. Nem kell hozzá menni, csak 1 hónapot bírj ki. Sokat fogsz belõle tanulni, és utána szerintem jobbak lesznek az esélyeid. Ha nem próbálod ki ezt, akkor továbbra sem változtatni akarsz, hanem csak sírni és részvétet keresni.

A szelekciód a hibás. Megtennéd, csak úgy kísérlet képpen, hogy a következõ udvarlónak, aki rádstartol, adj egy kis idõt? Tedd félre a negatív érzéseidet, hogy nem vagy ráállva, és próbálj meg úgy viselkedni, mégha akaratlagosan is, mintha párkapcsolatra törekednél vele. Nem kell hozzá menni, csak 1 hónapot bírj ki. Sokat fogsz belõle tanulni, és utána szerintem jobbak lesznek az esélyeid. Ha nem próbálod ki ezt, akkor továbbra sem változtatni akarsz, hanem csak sírni és részvétet keresni.
pl. engedj közelebb magadhoz olyat, is , aki iránt igy felszinesen nem vonzódsz.
A kérdező hozzászólása: Ok, köszönöm a segítséget. Szerintetek min kellene változtatnom? Mármint a hozzáállással kapcsolatban.
Nekem is az elvárásaid tûntek fel. Szerintem nálad nagyon nincsenek rendben a dolgok. Nem véletlenül nem volt még senkid.
kérdezõ, és mit adsz az elvárásaidért cserébe ?
Te ha nem változtatsz magadon olyan csúnyán befogod sz*pni mint ahogyan nagyon sok nõ jár :) Nyilván nem nézel ki úgy, ahogyan azt te gondolod magadról, így nagyobbak az igényeid mint amit megengedhetnél magadnak (külsõleg). A kérdésben azt állítod nem vagy válogatós, 1 sorral lejjebb azt írod nem tetszenek és nem is tudnál még csak leállni sem velük! Majd az elsõ oldalon azt említed a külsõ neked semennyire nem számít csak a belsõ. Azt kell, hogy mondjam buta vagy, de csak mint egy átlagos nõ, és ugyan azokat a hibákat is fogod elkövetni. Vagy észbekapsz és változtatsz magadon vagy vess magadra a késõbbiekben.
Ha nem küldesz képet, akkor senkit nem fog érdekelni a problémád. Majd megoldod...
nem tudom, nem is érdekel
mutass képet! Talán lehet mégis veled van a baj, mégis válogatós lehetsz, ha már közeledett hozzád fiú, és mégis elutasítottad.
Ne aggódj, más is van így ezzel. Én pl. már 27 éves vagyok és nem találtam még olyat, akivel el tudnék képzelni egy párkapcsolatot, v. a külsejével v. a belsõ tulajdonságaival van gond. Aki meg bejönne, az meg engem nem vesz észre. Mondjuk nem a külsõm miatt, hanem a személyiségem nem felel meg számukra, azt mondják túl visszafogott és félénk vagyok, vagy túl szerény. Holott ha több idõt hagynának kibontakozni, akkor meg tudnám mutatni, hogy milyen is vagyok valójában. De az a legtöbb fiút nem érdekli, csak az elsõ benyomás számít náluk. Lehet, hogy veled is így vannak, valamit nem tudnak elfogadni benned. Úgyhogy ne aggódj biztosan lesz majd valaki, aki értékelni fog és olyannak fogad el, amilyen vagy és aki neked is maximálisan megfelel.
A kérdező hozzászólása: Nm küldök fotót, nem társkeresés a célom, igazából a legnagyobb elvárásom az, hogy egy férfinak én kelljek és ne csak megelégedjen velem, tiszteljen és olyannak szeressen amilyen vagyok, de legyen öntudatos, határozott, kicsit talán vicces. Hogy milyen ehhez külsõleg az nem érdekel, de legyen azért benne valami, ami megfog.
Küldesz fotód ? Ha nem... akkor baj van veled ! :)
De igen külsõleg válogatsz, de ezzel nincs is baj. Nem tetszett még egyik sem igazán ennyi. Valami gond tuti van veled ha még idáig nem jött össze semmi.
Az elmondottak alapján azt kell gondolnom, hogy veled van a baj, de elég kevés az információ egy valós megállapításhoz.
Küldj képet. 25/F :)
Nem tudtunk meg sokat rólad. Mikor érzed jól magad? Mire vágysz? Mivel foglalkozol? Miben vagy tehetséges? Milyen a gondolkodásmódod? Mikor érzed jól magad? Mi nyûgöz le?
Igen, veled van a baj.
A kérdezõt nem érdekli a kérdés :D

25 éves lány vagyok, 2 éve vagyunk együtt a barátommal és nem tudok úgy hozzábújni, hogy ne akarjak egyből szexelni is vele. Egy pasi ezt is megunhatja egyszer?

Legjobb válasz: Mindenkinek megvannak a saját igényei, ha részérél még nem volt negtív visszajelzés, akkor nem hiszem, hogy változtatnod kéne ezen a hozzáálláson.

Mindenkinek megvannak a saját igényei, ha részérél még nem volt negtív visszajelzés, akkor nem hiszem, hogy változtatnod kéne ezen a hozzáálláson.
Szerintem teljesen rendben van. Nem hiszem, hogy emiatt megunna a barátod, egy barátom is kifogott egy olyan lányt, aki minden este szexelni akar, és nagyon jól megvannak már évek óta. Szóval csak így tovább, ne parázz ezen! :)
Örülnék neked. ;)
Szerintem a pali a világ legboldogabb emberének érezheti magát. Nincs annál jobb érzés, mint amikor egy nõ teper le :D Javaslom, hogy néha incselkedj is egy kicsit vele, húzd az agyát, majd várd, hogy úgy tûnjön õ kezdeményezzen ;)
ne legyél mindíg kapható...kellesd magad néha mert ha nem akkor felerõsödik benne a vadászösztön mások felé..mert rád nem kell vadászni...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a választ! Jó érzés, hogy csupa értelmes komment érkezett.:)

Nem tudom hogyan tegyem és mit tegyek? 25 éves lány vagyok, 3 éve van barátom(36) akinek családja van.

A családját nem akarom hogy elhagyja miattam,mert akkor nekünk csak külföld lenne a jöv?. Szeretjük egymást, gyakran együtt vagyunk,de nem bírom már ezt az élet formát/titkos kapcs. .Szeretem öt, de elöbb utobb egy normális kapcsolatra lesz szükségem. Nem tudom hogy értessem meg vele hogy kiakarok lépni ebböl kapcsolatbol.

Legjobb válasz: Hat ha neked ez a szituacio nem jo, akkor szepen mond meg neki, hogy valasszon te vagy a csalad. Sajnos van egy olyan erzesem, hogy a csaladjat fgja valasztani, foleg ha gyerekei is vannak. Ha szeretne teged, mar reg otthagyta vola oket. Teged csak hitegetni fog. Azt viszont nem ertem, miert mentel bele, ha tudtad, hogy csaladja van, ez olyan szemetseg.

Hat ha neked ez a szituacio nem jo, akkor szepen mond meg neki, hogy valasszon te vagy a csalad. Sajnos van egy olyan erzesem, hogy a csaladjat fgja valasztani, foleg ha gyerekei is vannak. Ha szeretne teged, mar reg otthagyta vola oket. Teged csak hitegetni fog. Azt viszont nem ertem, miert mentel bele, ha tudtad, hogy csaladja van, ez olyan szemetseg.
Szia! Szerintem is õszintén mond el neki, hogy mi az amit szeretnél. 3 év hosszú idõ, ha ez idõ alatt nem veled van tartós kapcsolatban, akkor szerintem is a családja mellett marad. De mindenképpen beszéljetek errõl, mert így neked nincs esélyed arra, hogy valaki mással igazán boldog lehess! Minden jót neked!
A kérdező hozzászólása: Köszi nektek !


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!