Találatok a következő kifejezésre: 25 éves és van egy barátom (3 db)

25 éves vagyok és van egy barátom akivel egyutt vagyunk már 2 éve.. és mindig probálkozunk, de sajnos sehogysem tudja átszakitani a szuzhártyámat.... ez nagyon nagy baj?

veletek már volt hasonlo? mert én nagyon félek hogy e miat gyerekem sem lessz,..

Legjobb válasz: Háát, szerintem 25 évesen azért már kellet volna sikerülnie. Na de, legyen erõszakos és próbálja átszakítani, de ha annyira fáj ami nem normális tehát szinte " ordítanál " akkor menny el orvoshoz. De szerintem nincsen semmi baj, csak próbálkozzatok!

Háát, szerintem 25 évesen azért már kellet volna sikerülnie. Na de, legyen erõszakos és próbálja átszakítani, de ha annyira fáj ami nem normális tehát szinte " ordítanál " akkor menny el orvoshoz. De szerintem nincsen semmi baj, csak próbálkozzatok!
Szerintem se finomkodjatok :D
A kérdező hozzászólása: koszi a segitséget... tegnap este ujra probáltuk és nagyon erõsen (vadul) és siekrült... :-)))
Én is így voltam, nekünk 1 évig nem sikerült. Elmentem orvoshoz, mert hallottam arról, hogy lehet vki annyira szûk, hogy orvosi beavatkozásra van szüksége. Egy kis bemetszést csinálnak neki. Szerencsére nekem nem kellett, de kiderült, hogy hüvelygyulladásom volt, és ezért nem sikerült a behatolás. Szóval, szerintem azért nézesd meg Te is. Lehet, neked is hasonló problémád van. Hiába ment be így, hogy durván csináltátok. Nekem is bement, de borzasztó rossz volt a gyulladás miatt.

Ha 16 éves vagyok és van egy 25 éves barátom, akkor tényleg feljelenthetik, merthogy még kiskorú vagyok?

Apu azzal fenyeget, hogyha megtudja, hogy 18 fölötti barátom van, akkor tényleg feljelenti.. Márpedig egy ideje egy 25 éves sráccal vagyok. Lehet ebb?l valami baja, ha kiderül vagy csak apu akarmegfélemlíteni?

Legjobb válasz: Legális, úgyhogy csak jelentgesse

Legális, úgyhogy csak jelentgesse
már nem vagy kiskorú.az a 14 év alatti személy.most fiatalkorú vagy, de 16 éves korodtól azzal vagy akivel akarsz.nem jelentheti fel.
utolsó vagyok. és ha normális a pasid nem csak arra kellesz neki, akkor apád örülhetne neki, hogy nem egy rádakaszkodó diszkós alkoholista tinivel jársz.köztem és a barátom között 15 év van, engem is féltett tõle apa, de aztán rájött, hogy semmi gond nincs ezzel.
Nem.
Jah:D
És ha ugy alaku hogy a srác van vagy 30 éves? Jársz vele mert nem akar leitatni?
alakul*
A kérdező hozzászólása: én nem azért kezdtem vele járni, mert nem akar leitatni. jóba voltunk régebb óta és egyszer csak máshogy éreztünk egymás iránt. lehet, hogy te ezt nem tudod megérteni, de nem is vagyok kíváncsi, hogy mi a véleményed. 10 év korkülönbség nem kicsi, viszonnt, ha jól érzem magam vele, akkor nekem nem számít
14év fölött akárhány évessel járhatsz.Apukád casak süketel. De amúgy mi baj a 25 évesekkel? Én pl 24leszek hamarosan de sok (távolabbi) ismerõsömnek mikor meséltem hogy ledoktoráltam, meglepõdtek mert kb érettségizõnek néztek. De mindez nem amiatt van mert visszamaradott lennék, egyszerûen csak rendesen megborotválkozom.
egyik barátnõm ugyanígy van. õ is 16, pasija 25. szülei tudnak róla, nem csak azt akarta tõle a srác, úgyhogy szurkolok, hogy veletek se legyen semmi balhé.
Ne érts félre, de 10 évvel fiatalabb lánnyal járni elég fura lehet, fõleg, hogy a saját korosztályán belül nem talál magának senkit a pasid. Amúgymeg 18 év alatt tényleg feljelentheti, volt is ebbõl nemrég botrány, ahol egy bizonyos ribery nevû 28 éves focista, lefeküdt egy 16 éves csajjal, és majdnem lecsukták.
A kérdező hozzászólása: valaki aztmondja, hogy lehet valaki azt, hogy nem... akkor most mi az igazság?
tegnap 22:42 Az az ügy most is tart de az más.Ha üzletszerû a dolog azaz pénzért fekszik le egy fiatal csaj(voltaképpen 18éven aluli prosti) a palival az Magyarországon is bûncselekmény. De ha nem üzletszerû akkor nem bûncselekmény
A kérdező hozzászólása: régebbóta ismertem, elõször csak haverok voltunk és kialakult valami. nem csak az idõsebb srácokra bukom, így alakult.
"Csak 10 év van köztük... az nem sok.." - Csak, aztán nehogy késõbb egy hat éves fiúra vessen szemet a lány...
legális de srácnak azért lehetnek agybajai.
A kérdező hozzászólása: pontosan még nem vagyok 16, 1 hónap múlva leszek... ígyis ugyan az a helyzet? mert akkor apám elé állok a sráccal, ha semmi bajunk nem származhat belõle.
Mértnem a saját korosztályodban keresgélsz?
Istenem, de hülyék az emberek.
A kérdező hozzászólása: teljesen normális a srác, ha bulizni vagyunk nem iszik, mindig figyel rám, figyelmes. nekem ennyi elég. sajnos a korosztályombeli srácok azon vannak, h leitassanak engem is aztán lefektessenek.ezért nem a korosztályommal vagyok.
Akkor is elmúltál 14.
A kérdező hozzászólása: jó, köszönöm:) remélem apu is megérti majd
"sajnos a korosztályombeli srácok azon vannak, h leitassanak engem is aztán lefektessenek.ezért nem a korosztályommal vagyok." - Persze, mert a 25 évesek közt ilyen nincs. Hahaha... egyébként meg biztosan nagyon érett lehet, ha 25 éves létére egy 15 éves lánnyal kezd. Ja, tudom, Te is biztosan érettebb vagy a korodnál, mint tízbõl kilenc 16 éves...
Csak 10 év van köztük... az nem sok..
A kérdező hozzászólása: oké köszi:D

Van egy 25 évvel fiatalabb barátom már 2 éve, Azt mondja szeret, Szüksége van rám! Szerintetek is nagyon cinkes? , /ja és ő 25 éves! Senki nincs akivel megtudnám beszélni!

amúgy helyes értelmes jó állása van nem fogad el tőlem semmit ( anyagiakra értendő :D ) de a lelki ismeretem sokat fellázad már többször is szakítani akartam de ő nem veszi tudomásúl

Legjobb válasz: ugyan már miért akarnál szakítani, ne tedd ugyan már, hidd el õ csak fiatalít, ne foglalkozzál senkivel, örülj neki, hogy van, jól érzitek magatokat, ne változtassál, örülj neki nem veszi tudomásul, mert ez baromság, mi van a lelkiismereteddel? nekem csak 20 évvel volt fiatalabb, igaz nem is terveztük hosszúra

ugyan már miért akarnál szakítani, ne tedd ugyan már, hidd el õ csak fiatalít, ne foglalkozzál senkivel, örülj neki, hogy van, jól érzitek magatokat, ne változtassál, örülj neki nem veszi tudomásul, mert ez baromság, mi van a lelkiismereteddel? nekem csak 20 évvel volt fiatalabb, igaz nem is terveztük hosszúra
6-os, elolvastad a kérdést? 25 évvel fiatalabb a barátja, aki 25 éves. tehát akkor hány éves a buszvezetõ? akarommondani a kérdezõ? :)
6.-os.... Ha a barátja 25 éves és a kérdezõ 25 évvel idõseb nála NA AKKOR VAJON HÁNY ÉVES A KÉRDEZÕ?!? Nehéz? 50 bazze És nem, nem cinkes. Ha neki így jó és más egyébként neked is, akkor emiatt ne érezd rosszul magad.
Szerintem legyél vele boldog.
ezt a kérdést kamunak ítél meg és csak azért írtam, hogy kapjak egy pontot a nap végén.
Ma már semmi sem az. Próbállak titeket elképzelni...
Majd elhieszm, hogy 50 éves vagy...
elhiszem*
Kapásból, azt kellene megtudnunk, hogy TE hány éves vagy, hogy legalább viszonyítási alapunk legyen. Én meg 21 éves vagyok és nem tudom, hogy a barátnõm illik-e hozzám, mert õ XY éves? ÁÁÁÁÁÁ!!! Sírok


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!