Találatok a következő kifejezésre: 25 éves és van egy (41 db)

Gyerekülést szeretnénk vásárolni. Kislányom 1 éves, kisfiam 3 éves, és van egy 9-25 kg gyerekülésünk. Hogy járunk jobban? Többi lent

Vegyek a kislányomnak valamilyet, és akkor kisfiam 25 kg felett csak magasítót használjon, vagy vegyek kisfiamnak egyet 15-36 kg-ig, és kislányom használja a régit? Azt hiszem a magasító nem lehet olyan biztonságos, mint egy ülés, igazam van?

Legjobb válasz: ülésekre súly van írva, de a kresz centiben határozza meg mit mikor lehet használni. 130cm felett lehet magasítót és az nagyon soká lesz. a legjobb szerintem az, ha a fiadnak vesztek egy 9-36os ülést, annak van saját öve, még 2-3 évig azt használhatja, majd az autó övét, és majd 10 éves kora körül jöhet a magasító. a kicsi meg megkapja a régit. bár a 15-36os is jó lehet, ha nagyon magas a fiad, azt 105cm-tõl lehet használni (vagyis az autó saját övét), de enyémnek 110cm-ével még mindig nem jó helyen megy az öv, tehát még neki is az ülés öve kell. magasítóban ne gondolkodj, csak ülésben :) az nem biztonsági rendszer, kizárólag arra jó, hogy ha már kinõtte az ülést, de még nem elég magas, akkor kicsit megemelje! védeni nem véd semmit

ülésekre súly van írva, de a kresz centiben határozza meg mit mikor lehet használni. 130cm felett lehet magasítót és az nagyon soká lesz. a legjobb szerintem az, ha a fiadnak vesztek egy 9-36os ülést, annak van saját öve, még 2-3 évig azt használhatja, majd az autó övét, és majd 10 éves kora körül jöhet a magasító. a kicsi meg megkapja a régit. bár a 15-36os is jó lehet, ha nagyon magas a fiad, azt 105cm-tõl lehet használni (vagyis az autó saját övét), de enyémnek 110cm-ével még mindig nem jó helyen megy az öv, tehát még neki is az ülés öve kell. magasítóban ne gondolkodj, csak ülésben :) az nem biztonsági rendszer, kizárólag arra jó, hogy ha már kinõtte az ülést, de még nem elég magas, akkor kicsit megemelje! védeni nem véd semmit
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, sokat segítettél! :)

Fiatalabb pasi? 25 vagyok és van egy 23 éves srác aki tetszik, én is neki! Ez tuti, de sztem nem mer kezdeményezni a korkülönbség miatt!

Legjobb válasz: Kezdeményezz te. Ilyen egyszerû. Persze ilyenkor jönnek a nõk azon válaszai hogy: ,,Jajj, 500 évvel ezelõtt még a férfiak sokkal lovagiasabbak és bátrak voltak és mindig õk kezdeményeztek" viszont én azt mondom erre hogy azóta a világ sokat változott! És Igenis vannak félénk pasik, akik nem mernek megszólítani egy olyan nõt aki tetszik nekik, mert félnek hogy elbaltázzák. Igen, tényleg azért védem õket annyira, mert én is olyan vagyok :) Azért remélem összejöttök majd, sok szerencsét!

Kezdeményezz te. Ilyen egyszerû. Persze ilyenkor jönnek a nõk azon válaszai hogy: , , Jajj, 500 évvel ezelõtt még a férfiak sokkal lovagiasabbak és bátrak voltak és mindig õk kezdeményeztek" viszont én azt mondom erre hogy azóta a világ sokat változott! És Igenis vannak félénk pasik, akik nem mernek megszólítani egy olyan nõt aki tetszik nekik, mert félnek hogy elbaltázzák. Igen, tényleg azért védem õket annyira, mert én is olyan vagyok :) Azért remélem összejöttök majd, sok szerencsét!
igen, tényleg fiatalabb, ráadásul 2 évvel
A kérdező hozzászólása: Jó tudom 2 év nem nagy idõ...Csak a fiú nagyon fiatalos:DMeg eddig csak idõsebb fiúim voltak.
Lehet, e akkor elég begyepededett agyú lehet...2 év, az mi?! Könyörgöm 20-on évesek vagytok! Nem lehet hogy nem is akar igazán, vagy félénk?
most mi mondjuk meg hogy mit tegyél?
A kérdező hozzászólása: Nem vagyunk idétlenek, mindkettõnknek elég komoly egzisztenciája, baráti köre van és még jól is nézünk ki:-) Csak kiváncsi voltam, mit gondoltok.Egyébként fel se tünne a 2 év, hiszen én is nagyon fiatalos vagyok.20 nak szoktak nézni, 25 helyett.
Nagyon úgy tûnik, hogy fiatalabb, mint te :) Az én barátnõm is idõsebb nálam, bár õ nem 2, csak egy fél évvel.
Ha õ nem akar akkor kezdeményezz te!

25 éves vagyok és van egy barátom akivel egyutt vagyunk már 2 éve.. és mindig probálkozunk, de sajnos sehogysem tudja átszakitani a szuzhártyámat.... ez nagyon nagy baj?

veletek már volt hasonlo? mert én nagyon félek hogy e miat gyerekem sem lessz,..

Legjobb válasz: Háát, szerintem 25 évesen azért már kellet volna sikerülnie. Na de, legyen erõszakos és próbálja átszakítani, de ha annyira fáj ami nem normális tehát szinte " ordítanál " akkor menny el orvoshoz. De szerintem nincsen semmi baj, csak próbálkozzatok!

Háát, szerintem 25 évesen azért már kellet volna sikerülnie. Na de, legyen erõszakos és próbálja átszakítani, de ha annyira fáj ami nem normális tehát szinte " ordítanál " akkor menny el orvoshoz. De szerintem nincsen semmi baj, csak próbálkozzatok!
Szerintem se finomkodjatok :D
A kérdező hozzászólása: koszi a segitséget... tegnap este ujra probáltuk és nagyon erõsen (vadul) és siekrült... :-)))
Én is így voltam, nekünk 1 évig nem sikerült. Elmentem orvoshoz, mert hallottam arról, hogy lehet vki annyira szûk, hogy orvosi beavatkozásra van szüksége. Egy kis bemetszést csinálnak neki. Szerencsére nekem nem kellett, de kiderült, hogy hüvelygyulladásom volt, és ezért nem sikerült a behatolás. Szóval, szerintem azért nézesd meg Te is. Lehet, neked is hasonló problémád van. Hiába ment be így, hogy durván csináltátok. Nekem is bement, de borzasztó rossz volt a gyulladás miatt.

25 éves vagyok, van már egy három éves lányom és szeretnénk a párommal még egy babát, de eddig sikertelenül. Három vetélésen vagyok túl. Annyi a hormonjaimmal a problémám, hogy a progeszteron 7.6, de erre a 4. hónapja utrogestant szedek. Most elmentem egy

25 éves vagyok, van már egy három éves lányom és szeretnénk a párommal még egy babát, de eddig sikertelenül. Három vetélésen vagyok túl. Annyi a hormonjaimmal a problémám, hogy a progeszteron 7.6, de erre a 4. hónapja utrogestant szedek. Most elmentem egy másik orvoshoz aki egyből Bromocriptint írt fel prolaktinra. A harmadik napi prolaktin 167 volt, a 21. napi pedig 393. Még az lenne a kérdésem hogy ez milyen gyógyszer? Hormontartalmú vagy sem lehet-e tőle hízni vagy sem. elég durva mellékhatásokat olvastam róla. Válaszát előre is köszönöm! Tisztelettel: Anikó

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A készítmény a prolactin hormon túltermelődését akadályozza meg. Mint minden gyógyszernek, így ennek is lehetnek mellékhatásai, de konzultáljon kezelőorvosával és ő pontosan tájékoztatja az esetleges kockázatokról. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A készítmény a prolactin hormon túltermelődését akadályozza meg. Mint minden gyógyszernek, így ennek is lehetnek mellékhatásai, de konzultáljon kezelőorvosával és ő pontosan tájékoztatja az esetleges kockázatokról. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Ha 16 éves vagyok és van egy 25 éves barátom, akkor tényleg feljelenthetik, merthogy még kiskorú vagyok?

Apu azzal fenyeget, hogyha megtudja, hogy 18 fölötti barátom van, akkor tényleg feljelenti.. Márpedig egy ideje egy 25 éves sráccal vagyok. Lehet ebb?l valami baja, ha kiderül vagy csak apu akarmegfélemlíteni?

Legjobb válasz: Legális, úgyhogy csak jelentgesse

Legális, úgyhogy csak jelentgesse
már nem vagy kiskorú.az a 14 év alatti személy.most fiatalkorú vagy, de 16 éves korodtól azzal vagy akivel akarsz.nem jelentheti fel.
utolsó vagyok. és ha normális a pasid nem csak arra kellesz neki, akkor apád örülhetne neki, hogy nem egy rádakaszkodó diszkós alkoholista tinivel jársz.köztem és a barátom között 15 év van, engem is féltett tõle apa, de aztán rájött, hogy semmi gond nincs ezzel.
Nem.
Jah:D
És ha ugy alaku hogy a srác van vagy 30 éves? Jársz vele mert nem akar leitatni?
alakul*
A kérdező hozzászólása: én nem azért kezdtem vele járni, mert nem akar leitatni. jóba voltunk régebb óta és egyszer csak máshogy éreztünk egymás iránt. lehet, hogy te ezt nem tudod megérteni, de nem is vagyok kíváncsi, hogy mi a véleményed. 10 év korkülönbség nem kicsi, viszonnt, ha jól érzem magam vele, akkor nekem nem számít
14év fölött akárhány évessel járhatsz.Apukád casak süketel. De amúgy mi baj a 25 évesekkel? Én pl 24leszek hamarosan de sok (távolabbi) ismerõsömnek mikor meséltem hogy ledoktoráltam, meglepõdtek mert kb érettségizõnek néztek. De mindez nem amiatt van mert visszamaradott lennék, egyszerûen csak rendesen megborotválkozom.
egyik barátnõm ugyanígy van. õ is 16, pasija 25. szülei tudnak róla, nem csak azt akarta tõle a srác, úgyhogy szurkolok, hogy veletek se legyen semmi balhé.
Ne érts félre, de 10 évvel fiatalabb lánnyal járni elég fura lehet, fõleg, hogy a saját korosztályán belül nem talál magának senkit a pasid. Amúgymeg 18 év alatt tényleg feljelentheti, volt is ebbõl nemrég botrány, ahol egy bizonyos ribery nevû 28 éves focista, lefeküdt egy 16 éves csajjal, és majdnem lecsukták.
A kérdező hozzászólása: valaki aztmondja, hogy lehet valaki azt, hogy nem... akkor most mi az igazság?
tegnap 22:42 Az az ügy most is tart de az más.Ha üzletszerû a dolog azaz pénzért fekszik le egy fiatal csaj(voltaképpen 18éven aluli prosti) a palival az Magyarországon is bûncselekmény. De ha nem üzletszerû akkor nem bûncselekmény
A kérdező hozzászólása: régebbóta ismertem, elõször csak haverok voltunk és kialakult valami. nem csak az idõsebb srácokra bukom, így alakult.
"Csak 10 év van köztük... az nem sok.." - Csak, aztán nehogy késõbb egy hat éves fiúra vessen szemet a lány...
legális de srácnak azért lehetnek agybajai.
A kérdező hozzászólása: pontosan még nem vagyok 16, 1 hónap múlva leszek... ígyis ugyan az a helyzet? mert akkor apám elé állok a sráccal, ha semmi bajunk nem származhat belõle.
Mértnem a saját korosztályodban keresgélsz?
Istenem, de hülyék az emberek.
A kérdező hozzászólása: teljesen normális a srác, ha bulizni vagyunk nem iszik, mindig figyel rám, figyelmes. nekem ennyi elég. sajnos a korosztályombeli srácok azon vannak, h leitassanak engem is aztán lefektessenek.ezért nem a korosztályommal vagyok.
Akkor is elmúltál 14.
A kérdező hozzászólása: jó, köszönöm:) remélem apu is megérti majd
"sajnos a korosztályombeli srácok azon vannak, h leitassanak engem is aztán lefektessenek.ezért nem a korosztályommal vagyok." - Persze, mert a 25 évesek közt ilyen nincs. Hahaha... egyébként meg biztosan nagyon érett lehet, ha 25 éves létére egy 15 éves lánnyal kezd. Ja, tudom, Te is biztosan érettebb vagy a korodnál, mint tízbõl kilenc 16 éves...
Csak 10 év van köztük... az nem sok..
A kérdező hozzászólása: oké köszi:D

Előnynek számít a randizásnál, ha egy srácnak 25 éves korában van saját lakása és autója?

Legjobb válasz: h kerül ISMERKEDÉSNÉL szóba a lakás és az autó? én meg 20 vagyok és max 1 év múlva résztulajdonosa leszek 1 patent kis kertes háznak :) [lakást felújítottam -> eladjuk ->költözés és bumm :)most mondanám h onnantól már csak idõ kérdése de az nagyon morbid lenne.]

h kerül ISMERKEDÉSNÉL szóba a lakás és az autó? én meg 20 vagyok és max 1 év múlva résztulajdonosa leszek 1 patent kis kertes háznak :) [lakást felújítottam -> eladjuk ->költözés és bumm :) most mondanám h onnantól már csak idõ kérdése de az nagyon morbid lenne.]
Bizonyos nõknél igen. Ellenben, ha már az elején ezzel hencegsz, akkor inkább hátrány.
Az ilyeneket ne itt keresd, hanem a discoban.
milyen lakás? mert ha panelben akkor nem biztos
járj busszal mint a többi átlag polgár
Hunter: persze ez alap de ismerkedési fázisban ?:D én se mondom a csajnak h: figy fel jöhetnél megnézni 1 filmet a 300 ezres plazmatévémen XD [ha már E-pénisz versenyzünk :P]
Na nekem az a bajom, hogy nem találok olyan férfit, akinek szintén van saját lakása és munkahelye, mint nekem!N.
A kérdező hozzászólása: "Az más kérdés, ha mindez apunak-anyunak köszönhetõ, már koránt sem annyira vonzó." De akkor mégis hogyan hoztam volna ezt össze a szüleim nélkül??
az autó lényegtelen. a lakás vhol alap lenne mindenkinek, enélkül minek akarnak randizni, pl. kis taknyos 18 évesek, még anyucika tartja el õket és neki köszönheti h egyáltalán szexelhet a barátnõjével, de azért sokra van magával. igen, aki komoly kapcsolatot akar vagy egyáltalán, annak a lakás alap. enélkül párkapcsolat elég ritka esetben indokolt mert csak az élvezkedés a cél. egzisztencia nélkül nem is tudom, mit akarnak egyesek, aztán jönnek ide a kérdéseikkel h "terhes lehetek?"
A pénzéhes ribancoknál csakis ez számít, a normális csajoknál nem.
Egyértelmûen elõny...kivétel nélkül minden nõ a biztos hátteret keresi. Nagyobb eséllyel tudja jó körülmények között felnevelni a gyermekeit. Az más kérdés, ha mindez apunak-anyunak köszönhetõ, már koránt sem annyira vonzó.
Hát, öhm, nekem volt 1 randim, és a srác már akkor eldicsekedett azzal, h 26 évesen jól menõ cége, kocsija, lakása... van. Többet nem is kerestem. Engem ne ezzel akarjon senki megfogni.
elõny naná...de ennyi erõvel egy kupiba is befizethetnének a szüleid(csakmert nem hiszem hogy a 2 kezeddel hoztad össze ilyen fiatalon)
A kérdező hozzászólása: Tömbházban van lakásom, ami nem panel. 90 m2.
nyilván valamilyen szinten egy plusz pont de ha amúgy nem vagy szimpatikus akkor lehet neked bmw-d meg villád második randi akkor se lesz...
Könnyen lehet, hogy igen!
MINDEN NÕNÉL ELÕNY LESZ! Amelyik azt mondja, hogy nem na azt hagyd ott nagyon gyorsan mert AZ hazudik.
A kérdező hozzászólása: Nem hencegek, de mindig szóba kerül...
Még ha a csaj nem is kifejezetten erre megy, meg nem egy pénzlesõ kis ingyenélõ, ez akkor is elõny. Nem kell ehhez feltétlenül "ribancnak lenni." Persze, hogy elõny.

18-25 éves lányok véleményét és fiúkét várom! én 19F vagyok van egy lány 25 éves beszélgetünk 4 napja. Szerintetek lehetne köztünk valami? Vagy mit akar? Nekem nagyon bejön!

viszont sikerült elcsesznem,de azt írta semmi baja belevitt egy olcsó kis játékba..de hogyan fojtassam? elég könnyen vezet..

Legjobb válasz: Ezt a játékos részét nem értem meg a vezetést.. A kérdésre válaszolva lehet köztetek valami.. Komoly kapcsolatot mondjuk nem tudok elképzelni ilyen korkülönbséggel.. Egy 19 éves fiúnak messze nem azok az elvárásai egy kapcsolattól, mint ami egy 25 éves nõnek.. L/23

Ezt a játékos részét nem értem meg a vezetést.. A kérdésre válaszolva lehet köztetek valami.. Komoly kapcsolatot mondjuk nem tudok elképzelni ilyen korkülönbséggel.. Egy 19 éves fiúnak messze nem azok az elvárásai egy kapcsolattól, mint ami egy 25 éves nõnek.. L/23
Elsõ cáfolására: 19 évesen ismertem meg a 24 éves barátnõmet. Nagyon komolyan szerettük egymást, és valóban nem egy elvárásaink voltak: karriert akart építeni, én meg több idõt akartam vele lenni és szakított velem.
Ne haragudj, kedves második, de pont csak megerõsítetted amit írtam, hogy nem egyek az elvárások.. azt én is írtam, hogy persze lehet köztük valami ettõl függetlenül.. Szerethetik egymást, de komoly kapcsolat nem lesz belõle.. Ui: Nálam a komoly kapcsolat azt jelenti sokáig együtt vannak, közös jövõt terveznek..
lazar angelovnak nincs nõ aki ellent tudna állni :D
A kérdező hozzászólása: elsõ! hát beszélgettünk neten..és belevitt egy olyan játékba amivel felmérte szerintem hogy mennyire vagyok érte oda meg hogy mit akarok! megértem hogy nem ugyanazok a célok, bár elég komoly fiú vagyok a többi korombelihez képest! De leginkább arra lennék kíváncsi hogy megpróbáljam elhívni randizni? megéri hajtanom?? amúgy azt mondta jól gondolkozok eddig csak dicsért! utolsó! lazar Angelov :D :D

Van egy 25 évvel fiatalabb barátom már 2 éve, Azt mondja szeret, Szüksége van rám! Szerintetek is nagyon cinkes? , /ja és ő 25 éves! Senki nincs akivel megtudnám beszélni!

amúgy helyes értelmes jó állása van nem fogad el tőlem semmit ( anyagiakra értendő :D ) de a lelki ismeretem sokat fellázad már többször is szakítani akartam de ő nem veszi tudomásúl

Legjobb válasz: ugyan már miért akarnál szakítani, ne tedd ugyan már, hidd el õ csak fiatalít, ne foglalkozzál senkivel, örülj neki, hogy van, jól érzitek magatokat, ne változtassál, örülj neki nem veszi tudomásul, mert ez baromság, mi van a lelkiismereteddel? nekem csak 20 évvel volt fiatalabb, igaz nem is terveztük hosszúra

ugyan már miért akarnál szakítani, ne tedd ugyan már, hidd el õ csak fiatalít, ne foglalkozzál senkivel, örülj neki, hogy van, jól érzitek magatokat, ne változtassál, örülj neki nem veszi tudomásul, mert ez baromság, mi van a lelkiismereteddel? nekem csak 20 évvel volt fiatalabb, igaz nem is terveztük hosszúra
6-os, elolvastad a kérdést? 25 évvel fiatalabb a barátja, aki 25 éves. tehát akkor hány éves a buszvezetõ? akarommondani a kérdezõ? :)
6.-os.... Ha a barátja 25 éves és a kérdezõ 25 évvel idõseb nála NA AKKOR VAJON HÁNY ÉVES A KÉRDEZÕ?!? Nehéz? 50 bazze És nem, nem cinkes. Ha neki így jó és más egyébként neked is, akkor emiatt ne érezd rosszul magad.
Szerintem legyél vele boldog.
ezt a kérdést kamunak ítél meg és csak azért írtam, hogy kapjak egy pontot a nap végén.
Ma már semmi sem az. Próbállak titeket elképzelni...
Majd elhieszm, hogy 50 éves vagy...
elhiszem*
Kapásból, azt kellene megtudnunk, hogy TE hány éves vagy, hogy legalább viszonyítási alapunk legyen. Én meg 21 éves vagyok és nem tudom, hogy a barátnõm illik-e hozzám, mert õ XY éves? ÁÁÁÁÁÁ!!! Sírok

Együtt vagyok egy fiúval aki 18, én 25 éves vagyok. 7 hónapja együtt vagyunk és szeretjük egymást. Csak az egész kapcsolat titokban megy, mert félek környezetünk reakciójától. Van ennek a kapcsolatnak értelme? Merjem felvállalni?

De viszont vannak olyan dolgai, amiben sokban különbözünk. Õ nem olyan figyelmes még... tudom hisz még 18.Nem tudom mit tegyek....

Legjobb válasz: Ha úgy érzed, hogy megéri ez a kapcsolat azt h felvállald akkor vállald. Arról, hogy 7 évvel fiatalabb még lehet tartós a kapcsolat. Biztos érdekesen fog reagálni a környezet, de az egy elég nagy próba lesz és akkor derül ki mennyire erõs ez a kapcsolat. Vagy együtt átvészelítek, mert szeretitek annyira egymást vagy inkább különváltok, mert rájöttök, hogy jobb így. A másik hátulütõ az, hogy te lassan 30-hoz közeledsz és gondolom neked is már a családalapítás ott van a fejedbe, õ meg 18 éves és nehogy egy év után jöjjön rá, hogy még élni akar.

Ha úgy érzed, hogy megéri ez a kapcsolat azt h felvállald akkor vállald. Arról, hogy 7 évvel fiatalabb még lehet tartós a kapcsolat. Biztos érdekesen fog reagálni a környezet, de az egy elég nagy próba lesz és akkor derül ki mennyire erõs ez a kapcsolat. Vagy együtt átvészelítek, mert szeretitek annyira egymást vagy inkább különváltok, mert rájöttök, hogy jobb így. A másik hátulütõ az, hogy te lassan 30-hoz közeledsz és gondolom neked is már a családalapítás ott van a fejedbe, õ meg 18 éves és nehogy egy év után jöjjön rá, hogy még élni akar.
Szerintem ha igazán szereted vállald fel. Én is idõsebb vagyok a páromnál 5 évvel. Ha szeret akkor a biológiai órád ketyegését is figyelembe fogja venni. Amikor én megismertem a páromat õ 21 volt én 26. Azóta eltelt 5 év és most vagyunk a családalapításon. Nagyon szeretjük egymást és az a legjobb hogy mivel fiatalabb olyanra formálhatod amilyennek te szeretnéd. A párom sem volt igazán tapasztalt mikor összejöttünk de most már nem panaszkodhatok. Az hogy nem elég figyelmes még nem jelent semmit. Szerintem nem volt olyan sok tapasztalata. Ülj le vele és beszéljétek meg neki és neked mi az ami jól esik. Nem mindenki jön rá magától.
Nagy a rizikó mert valamennyire még egy taknyossal jársz.Azt mondom neked, hogy csak sodródj az árral!:)

Tisztelt Doktor Úr! A problémám a következő! Rendszertelen a menstruációm, vagyis 7 hetente jön meg! Már van egy három éves kisfiam, de szeretnénk neki kistestvért és ez nem jön össze! 25 éves vagyok és még szeretnék kisbabát szülni!!! Mi lehet a probléma

Tisztelt Doktor Úr! A problémám a következő! Rendszertelen a menstruációm, vagyis 7 hetente jön meg! Már van egy három éves kisfiam, de szeretnénk neki kistestvért és ez nem jön össze! 25 éves vagyok és még szeretnék kisbabát szülni!!! Mi lehet a probléma?? Köszönöm válaszát!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Legnagyobb valószínűség szerint ez hormonális probléma. Javaslok egy mielőbbi kivizsgálást, illetve a PreMens tabletta szedését. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Legnagyobb valószínűség szerint ez hormonális probléma. Javaslok egy mielőbbi kivizsgálást, illetve a PreMens tabletta szedését. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!