Találatok a következő kifejezésre: 25 éves és még (97 db)

Nagyon tetszik nekem egy 20 éves srác, meg 2 férfi akik (25 évesek) és nem tudok mit tenni, mert megpróbálom őket elfelejteni, de nem sikerül! Mit csináljak h ez sikerüljön?

Mindegyikkel nagyon jóba vagyok, és nem tudom ?ket nagyon könnyen elfelejteni..vagyis nagyon nehezen tudnám...

Legjobb válasz: rugj be! *_*

rugj be! *_*
én 13 évesen nem 25 éves pasik miatt szenvedtem...
Pfff....elõször talán döntsd el, hogy melyik kell b.zdmeg..... Ja, hogy mind3 kéne? Kire is mondják hogy r.ibanck.urva?

Holnap leszek 25 éves és nem jött meg. Már éve van fehérfolyásom. Eddig tudtam várni de már nem.! Mit tegyek az orvosokon kivűl?

Legjobb válasz: Soha nem jött még meg? Sajnálom, de a legelsõ dolgodnak kéne lennie, hogy felkeress egy nõgyógyászt! Nincs más megoldás. Ki kell zárni a szervi bajt, amit a hókuszpókuszgyógyfüvek nem fognak kideríteni!

Soha nem jött még meg? Sajnálom, de a legelsõ dolgodnak kéne lennie, hogy felkeress egy nõgyógyászt! Nincs más megoldás. Ki kell zárni a szervi bajt, amit a hókuszpókuszgyógyfüvek nem fognak kideríteni!
Hát én bisztos, hogy nem vártam volna eddig, már régen orvoshoz mentem volna. Amúgy írtad, hogy voltál és nem segitett, hát akkor menj el egy másik orvoshoz ne hagyd ennyibe. Ám ez a kérdés eléggé fura.
Azt hogy gyökérnél voltál, keress mást.
Eddig sem kellett volna várni. Vagy ez kamu kérdés? Nehéz elhinni, hogy enniyre hülye legyen valaki.
Még sosem jött meg? orvoshoz kell fordulnod, házi praktikákkal meg gyógynövényekkel ezt nem tudod megoldani. Már tíz éve el kellett volna menned.
Orvoson kívül: na azt már megtetted eddig. Egyébként ez biztos kamu kérdés. Nincs az a nõ a mai világban, aki nem ment volna ezzel nõgyógyászhoz és nincs az a nõgyógyász, aki minimum fogamzásgátlót ne írt volna fel
3 oka lehet: 1, az orvosod nem figyel oda a betegekre, és ezesetben másikat kéne keresned 2, kamu kérdést írtál ki, amire tudnék nagyon cifra magyarázatot, miért tetted, de megkíméllek tõle 3, ne vedd sértésnek, de naiv vagy, és tehetetlen, és ezáltal szépen veszélybe sodortad az anyaságodat
úr isten én már 16 éves koromba felkerestem volna azt az orvost .. mondd csak nem tartottad kicsit nagyon furcsának , hogy a többi lánynak 10 évesen megjön te meg 24 vagy és sehol semmi .. érdeked vagy nem mondom !
A kérdező hozzászólása: 16 évesen voltam akkor azt mondták hogy majd meg fog jönni most meg mikor voltam azt mondták hogy õk nem tudnak mit tenni ez mit jelent?
25 évesen még soha nem menstruáltál?
Nincs méhed.
Mire varsz meg? En nem hagynam annyiban! Irany es keress fel egy masik orvost. Az nem letezik, hogy ne tudjanak segiteni!
ha nem kamu kérdés (amit rohadt nehezen hiszek el!!), akkor eléggé naiv lehetsz. én mikor 14 múltam és még nem volt, orvoshoz akartam menni! persze nem volt rá szükség, mert hamarosan megjött, de... gondolj már bele! 9 éve(!) voltál emiatt dokinál (ha nem fake) és azóta nem volt érkezésed több orvoshoz is elmenni??! már 16 évesnek is felírnak gyógyszert a menzesze meghozására.. akkor ne mondjad nekem, hogy az orvosok csak legyintenek. és valóban nem menstruálsz 25 évesen, egyik orvos sem mehet el szó nélkül! erre már rég adtak volna neked is gyógyszert, lányom! ismerek olyat, akinek maga a serdülés sem indult be 18 éves koráig, kiderült hogy vele született agyalapi mirigy rendellenesség, DE pirulákkal neki is megjött! puszi
Huh ez furi..nem tudom miért de én hiszek neki.Azonnal menj el másik orvoshoz!Fehérfolyásod nem volt eddig csak most kezdte el egy éve? Mert ez már elõjel.Azt jelzi hogy 1-2 év van hátra:)

Tudnátok nekem segíteni, hogy mit vegyek a családomnak karácsonyra ami hasznos de még sem hülyeség? Van 2 bátyám akik 25 évesek elmúltak meg anya és apa

Legjobb válasz: mi az érdeklõdési körük, hobbijuk, munkájuk, öltözködési stílusuk (elegáns e vagy nem), apukádék kora?? ezeket jó lenne tudni :) no meg hogy mennyi pénzt áldozol rájuk, és te mennyi idõs vagy?

mi az érdeklõdési körük, hobbijuk, munkájuk, öltözködési stílusuk (elegáns e vagy nem), apukádék kora?? ezeket jó lenne tudni :) no meg hogy mennyi pénzt áldozol rájuk, és te mennyi idõs vagy?
bátyádéknak pendrive, vmi jó ruha, pizsama, boxer, óra, vagy külsõ vincseszter de az drága :D szüleidnek : mamusz, pénztárca, mobiltartó, pizsama, ruha, sapi sál...
anyukád: meleg harisnya, jegyzetfüzet, naptár, kesztyû, hajgumi, ékszer, körömlakk, háztartási gép amire szüksége van (pl. robotgép, kenyér pirító, botmixer, vasaló), még a konyhába valami dolog (merõkanál, különleges szép tányérok), sminkcucc (ha használ), bõrfeszesítõ, hajhullás elleni gyógyszer, cserepes virág, ékszertartó doboz apukád: nagy bekeretezett fénykép a családról, köntös, borotvahab vagy arcszesz, borotva (azok általában drágák, szóval az jó dolog ha veszel neki egyet), parfüm v. kölni, nyakkendõ, pulcsi, póló bátyók: USB-s egér (ami zsinór nélküli)-ide csak ennyit tudtam bocsi

Öcsém 25 éves és nemcsak hogy még szűz, de nem is csókolózott soha és nem is járt még senkivel. Normális ez?

Még egy randija se volt lánnyal...amikor kérdezem (néha) akkor elzárkózik azzal hogy majd lesz csaja...meg hogy félénk...de könyörgöm,mikor?? Szeretnék segiteni rajta,mert ez igy nem normális sztem...:(

Legjobb válasz: 2 verzó jutott eszembe. hogy valóban félénk. ez esetben mindenképp biztasd, hogy merjen nyitni a lányok felé. ha kell, segíts neki változtatni a külsején, bírd rá, hogy menjen társaságba. a másik, ami eszembe jutott, hogy elképzelhetõ, hogy meleg, de nem meri elmondani. nem teljesen kizárt ez sem.

2 verzó jutott eszembe. hogy valóban félénk. ez esetben mindenképp biztasd, hogy merjen nyitni a lányok felé. ha kell, segíts neki változtatni a külsején, bírd rá, hogy menjen társaságba. a másik, ami eszembe jutott, hogy elképzelhetõ, hogy meleg, de nem meri elmondani. nem teljesen kizárt ez sem.
ez sokban függ a kapcsolatotoktól. ha jó a kapcsolatotok esetleg kérdzed meg mitöl fér, mit gondol miért nincs barátja. már felnött ember, így lehet könnyebben beszél ezekröl a problémáirol mint egy tini. lehet elmondja mi is a konkrét problémája. aztán ha nehezn közeledik, talán az interneten ismerkedés egy jó megoldás lenne. nekem 2 házáspár barátaink ismerkedtek meg így és az egyik pár már 5 éve házas.
Jóképû, okos értelmes??? bemutathatnál neki :)
Avasd be valami könnyebbvérû barátnõddel, hadd szokjon rá az ízére :)
Segíts neki, kell egy kis kezdõ löket... Ha félénk, lehet azt se tudja, hogyan kezdjen hozzá...
Ettõl függetlenül lehet, hogy tényleg meleg. Lehet, hogy azért fújjog, mert tart tõle, hogy megsejtitek, mivel még nem volt dolga nõvel. És ezzel leplezi. De persze ettõl függetlenül lehet, hogy tényleg csak félénk. Mutatsd be pár szingli barátnõdnek, aki illene hozzá... :)
Hagyd békén az õ dolga. képzeld el a kisfam keresztapukája 27 évesen nõsült. S addig nem is randizott míg a feleségét meg nem ismerte. Az õ dolga felesleges beleszólnod. Semmi közöd hozzá.
Miért érez a legtöbb ember késztetést arra, hogy beleszóljon mások életébe? :S Igazán hagyhatnád, hogy úgy élje az életét, ahogy akarja. Majd szól, ha kell a segítséged. Addig meg minek turkálni az életében? Hihetetlen komolyan... :((
Hoppsz! Most engem itten lepontoztak. Jajjaj! Mi lesz most énvelem? :DDD
A kérdező hozzászólása: de hogy birja ki? nekem ez a fura.egyébként ha csókolózott volna, biztos elmondta volna, ez neki nagy esemény lenne, mondom, nincsenek titkaink.Ismerem az öcsémet, sajnos tényleg nem csókizott még...pl.amikor bálban vagyunk, úgy kell könyörögni hogy felkérjen egy lányt... Egyébként annak aki privát irt, köszönöm az észrevételeket, valószinû ez lehet nálunk is...
Te azt honnét tudod , hogy nem csokolozott?Lépten-nyomon a nyomában vagy?vagy mi?Amugy ez az öcséd magánügye!Tartsd tiszteletben.Lehet arrol álmodik, amikor megjelenik az elsö igazi, a nagy Õ.-:) Tudhatod? Nekem is van haverom, 23 éves nincs csajja, és arrol se tudok, hogy lett volna.-:) És akkor mi van?
A kérdező hozzászólása: irjatok még nyugodtan, senki sem kotnyeleskedik sztem...:D :D istenem de rég hallottam ezt a szót! XD
A kérdezõ már meg köszönte a válaszokat. Nem lehetne abba hagyni a kotnyeleskedést?
Nincs valami titkos szervi problémája, például egy nem kezelt fitymaszûkület? Fura, de elõfordul ilyesmi is, azután felnõttkorban már szégyenli. Fõleg vallásos családban elõfordul hogy tabu téma, és a szülõ nem figyel fel , nem viszi orvoshoz.
A kérdező hozzászólása: ok, értek a szóból...:)
"õ baja, nem tudja mit hagy ki" Hogy mondhatsz ilyet. Biztosan tudja mi az ami kimarad az életébõl. Lehet nem akar úgy élni mint, te. Vagy úgy van vele ráér még. Az õ dolga hagyjad rá. Apádnak sem kéne cikiznie, azért, hogy néz ki. Így csak még gátlásosabbá teszi. Nem a hitrõl kell vele beszélgetned, és nem kell elvinned "kerítõ" utakra sem., hogy ismerkedjen lányokkal. Jobb ha kimaradsz ebbõl, s ha majd valamiért tanácsot kér ott leszel. De addig ne szekáld ezzel, se naponta se negyedévente. Ne foglalkozz vele éld az életed és legyél jó testvére.
Azt hiszem, hogy nem egyedi az eset, sõt egyre több ilyen van. Manapság késõbb érnek a fiúk, tovább járnak iskolába. Egyetemisták között nem ritka, hogy míg be nem fejezik a tanulmányaikat, csak arra koncentrálnak, és nem találják meg a párjukat. Egyébként pedig szerintem a szexuális szabadosság, és az, hogy a TV-ben, filmekben egyre több és szaftosabb szex-jelenetet lehet látni, elveszi a kedvét a fiataloknak a dologtól, sõt megrettennek, hogy ilyen teljesítményre õk nem lennének képesek. De vannak olyanok is, akik arra várnak, hogy megtalálják az igazit, mert egyszerûen nem akarják a szexet szerelem nélkül. Szerintem nem kell különösebben "elbeszélgetni" az öcséddel, sem a vallást belekeverni a dologba. Annyiban tudnál segíteni neki, ha be tudnád mutatni helyes, hozzávaló rendes lányoknak (persze nem rögtön azzal a céllal, hogy mindjárt összeboruljanak). Olyan kirándulásokra, rendezvényekre hívd magaddal, ahol megismerhet korabeliekkel, hasonló érdeklõdési körûekkel. Egyszerûen csak próbálj közös programokat szervezni, de nem kell görcsösen ragaszkodni ahhoz, hogy mindenáron összeboronáld valakivel. És nem kell aggódni és kérdezgetni, hogy mi baj lehet vele? Egyszerûen csak még talált rá arra, aki hozzávaló lenne. Régebben is elõfordult, hogy valaki csak 30 éves korában nõsült, manapság pedig tovább tart a gyermekkor, a tanulás idõszaka, de tovább is élünk!
Kedves kérdezõ! A stílussal nem volt probléma, mert a modik törölték volna, ha van. (Jártak errefelé.) Semmi sértõt nem írtam. A probléma inkább azzal van, hogy legbelül te is igaznak tartod, amit írtam. ... és az igazság gyakran fájdalmas. 12:44-es Ui: neked is köszi a lepontozást :)
Szóval még könyörögni is szoktál neki, hogy felkérjen egy lányt? Tényleg nem zavar téged, hogy más életében vájkálsz??? :S
A kérdező hozzászólása: figy, én nem pontoztalak le, nem is használom ezt a pontozós ikont.Az vki más lehetett.Mindegy. Viszont azért nem kell olyat irni hogy hánysz tõlem meg hasonlók...azért ez durva...én sem fröcsögök rád Na jó, nem szószerint könyörgök, de már a múltkor egy haverom is próbálta rávenni hogy kérjen fel vkit, de nem ment.Csak azért idegesit ez engem mert nem igaz hogy ilyen félénk legyen, hogy még egy lányt sem mer felkérni...ez olyan gááz Szeretném ha végre "normális"pasi lenne! Mért baj ez?
A kérdező hozzászólása: igen, köszönöm.
Normális. Attól, hogy nem tõgy viselkedik mint te én nem él nemi életet még nincs semmi baja. most ez a válasz megfelel?
Ha ideges vagy, vegyél be gyógyszert. Ha meg fáj az igazság, akkor gondolkozz el, mit változtathatsz.
A kérdező hozzászólása: nem mentem neked, tudom mit jelent.De nem kell neki tul nagy jelentõséget tulajdonitani.Direkt azért is tettem fel a kérdést, mert gáznak tartom amit öcsém (nem) csinál.De ahelyett hogy értelmesen a kérdésemre válaszolnátok, ehelyett néhányan engem kezdtek fikázni.Csak annyit kérdeztem h normális-e ez, nincs szükségem arra hogy minden szavamat kiforgasd!!! De látom néhánan direkt kötözködni járnak fel az oldalra...:S :S :S !!
"az nem tûnt fel hogy ezen az oldalon mindenki ezt a jelet használja?" Ezt a jelet nem azért szokták odarakni, mert más is odarakja. Ennek a jelnek jelentése van. Persze nem baj, ha nem tudod, csa attól még nem kellene másnak nekimeni a tudatlanságod miatt. Ennyit rólad. :((
A kérdező hozzászólása: az nem tûnt fel hogy ezen az oldalon mindenki ezt a jelet használja? Na mindegy.Látom nem érted.Öcsémet meg nem kell sajnálni mert igazán jó tesók vagyunk, nagyon szeretjük egymást. Ennyi.Részemrõl lezártam a vitát.
a legnagyobb baj az hogy a "ezért nõies lett kicsit" után a ":S" jelet használod... és ha ezzel nem érted mire akarok célozni, sajnálom:( de az öcsédet méginkább.
A kérdező hozzászólása: Jó mondjuk lehet énis hibás vagyok mert sokat hivtuk egymást régebben becézgetve, néha még most is...meg hát nem volt apánk, nem tanulta meg a férfimintát, ezért nõies lett kicsit :S csak vhogy szeretném ezt visszacsinálni amit anyám elcseszett
A kérdező hozzászólása: kedves 12:44-es elmész a francba...miért kell ilyen stilusban irogatni?!Lehet a dolgokat normális hangnemben is közölni, mégha úgy érzed igazad is van... Egyébként csak azért furcsa, amit mondotok, mert régebben tényleg mindent megbeszéltünk tesómmal, nem volt titkunk egymás elõtt...szóval ha már lenne vkije, tuti megmondaná...nem vagyok egy minden lében kanál, negyedévente ha egyszer megkérdezem tõle hogy mi újság csajok terén...tehát még azt se mondhatja hogy ráakaszkodok...csak magamban szoktam ezen gondolkodni, meg a pasimmal vitatjuk meg hogy nem normális amit csinál... Meg multkor apám is szólt neki hogy csúnya patis a bõre és hogy ha lenne már csaja, akkor biztos elmúlna meg ilyenek...na mindegy...õ baja, nem tudja mit hagy ki...:D Csak remélhetem hogy találkozik egy olyan lánnyal, akivel tényleg boldog lesz...köszi a sok jószándékú irományt, el fogok vele beszélgetni a hitrõl.
"Szeretnék segiteni rajta, mert ez igy nem normális sztem...:("A pokolba vezetõ út jószándékkal van kikövezve.Te azt gondolod, hogy szeretnél segíteni az öcsédnek-valójában rátehénkedsz az életére és irányitani befolyásolni akarod.Észre sem vetted, hogy "segítõ" szándékoddal egy újabb problémát kreáltál, szerencsétlen öcséd, most már azt is meg kell oldja valahogy hogy a te "segítõ " szándékodat kivédje.A legtöbb vallási és kultúrkörben a szüzesség a mai napig tiszteletet vált ki pl. az ókori Rómában szüzeket tilos volt halálbüntetéssel sújtani.(a Qrvákat nem védte ennyire a törvény). Mutass be neki hasonló gondolkozású lányokat, az lesz a valódi segitség.
Szia! Bocsi, hogy beleszólok, de olvastam, hogy Te midnent elmondasz neki a szerelmi életedrõl, de õ erre kíváncsi?
A kérdező hozzászólása: Köszi az eddigi válaszokat, prosti nem jöhet szóba, mert nagyon vallásos a tesóm...viszont akik azt mondták hogy semmi közöm hozzá, hadd mondjam el, hogy igenis van közöm, mert én is mindent elmondok neki a szerelmi életemrõl, tud rólam mindent, nagyon fontosak vagyunk egymásnak.És hát mégiscsak a tesóm, még szép hogy aggódok érte...persze ezt neki nem mondom igy, mert még megsértõdik, csak finoman szoktam puhatolózni meg tanácsokat adni neki(amikor kéri)...csak attól félek ha nem lesz tapasztalata, akkor majd elveszi az elsõ nõt aki leáll vele és nagyon át fogja õt vágni(a nõ) Láttam már ilyet...:(
Ez nagyon nehéz eset, férjem volt hasonló helyzetben. Fél évembe tellett mire zöld ágra vergõdtem vele, de biztos vagyok benne, hogy ezt a legtöbb lány nem tenné meg. Az elején azt hittem valami baja van...szóval...Iszonyat égõ azt mondani egy neki tetszõ lánynak ebben a korban, hogy bocsi, én szûz vagyok, ráadásul a fiúknak még szarabb, mert azért sokmindent el kell sajátítani a szex terén, hogy normálisan tudjon teljesíteni, és ezt nem valószínû, hogy az elsõ csaj majd kibírja várni, és akkor , fõleg ha tesód szerelmes lesz belé, még jobban összetöri, és csak ront az amúgy is kevés önbizalmán. Én nagy nehezen kibírtam , mert nagyon szerelmes voltam belé, és ez adott türelmet, de egy prosti azért nem lenne rossz ötlet, mert ha túlesne rajta, iszonyat megnõne az önbizalma, és könnyebben tudna kapcsolatot létesíteni. annyian hirdetnek a neten is akár. Szóval egy alkalmi dolog sokat lendítene a helyzeten, hidd el, férjem is ezt mondta így utólag, dehát az sem tálcán jön, valószínüleg neked kéne megszervezni. Sok sikert!
Nem tudom miért kell ennyire belemászni mások magánéletébe. Sem a testvérét nem értem meg, sem a többi válaszolót aki jobbnál jobb ötletekkel jön, hogy avassa be, derítse ki meleg-e és a legjobb dumálj a barátjával a háta mögött róla. Na nem! Semmi közöd hozzá, hogy miért nem randizik. Az õ dolga. Lehet te fogsz a legjobban meglepõdni amikor majd bejelenti eljegyezné a barátnõét. Ne ártsd magad mások dolgába! Hogy nem lehet felfogni, hogy ez normális dolog.
LÁTOM sziveden viseled tesod sorsát amugy keresd meg a legjobb barátját vagy amejikkel lehet tesodrol beszélni hátha ö neki tesod többet elmond de lehet csak más érdekli autok ekektronika vagy mitomén de ha nagyon beakarod már avatni akkor szaladgálj elötte monokinibe hátha megkiván és esetleg küldj rá egy belevalo csajt vagy fizess be neki egy szülinapi [email protected] aki majd beavatja ovatosan de rámenösen
Az én öcsém is ilyen, azzal a különbséggel, hogy állítása szerint már volt barátnõje, igaz, õt senki sem látta. Soha nem gondoltam azt, hogy ebbe nekem bele kéne avatkoznom, mert ez nem rám tartozik. Nem hiszem, hogy az a megoldás, hogy az egyik barátnõmet ráuszítom vagy az, hogy megkérem a férjemet, hogy vigye el egy kupiba. Neki így normális, majd ha akar ezen változtatni, akkor vagy megteszi, vagy megkérdez, hogy szerintem hogyan kéne csajt felcsípnie. Ha meg meleg? Kit érdekel, nekem akkor is a testvérem lesz, ha egy napon beállít egy fickóval.
az is lehet, hogy csak nem akarja az orrodra kötni a szerelmi életét... nem minden testvérnek esik jól, ha a nagyobbik az akarata ellenére akarja tanácsokkal ellátni és segíteni... ez teher is lehet egy embernek (mint pl nekem a szüleim okoskodása)... ha meleg, akkor egyszer úgyis kiderül, és fogadd el olyannak, amilyen, ha pedig nem, az is lehet, hogy csak várja az igazit, és mint elõször említettem, az is lehet, hogy már rég alakul neki valami csak semmi közöd hozzá, és elintéz annyival, hogy nincs senkije
ha fujjog, az csak megerositi hogy meleg, azok akik regota szenvednek ettol a (sokszor maguknak SEM bevallott) tehertol, hajlamosak homofobot jatszani. ezt csak azert irom hogy ne zard ki ezt a verziot.
A kérdező hozzászólása: igen, az. Nem árt neki ha tanul...:D Jó, azért totál mindent nem mondok el neki, de pl.azt tudja hogy milyen módon védekezünk.Egyábként lány vok.
Szia! Én még mindig azt mondom, hogy hagyd békén. Fõleg ha igazi hívõ. Nem árt neki ha tanul... Ez milyen hozzá állás?? Ha a tesód hívõ akkor tisztában van azzal, hogy a házasságon kívüli szex tisztátalan dolog és talán ezrét nem akar még kapcsolatot, mert keresi azt akivel egy életen át és házasságban teljesíti be azt amit te esetleg már kipróbáltál. Tudom mirõl beszélek. Az én férjem is így volt. Én meg úgy mint te. S képzeld mivel én is hívõ vagyok , mikor megismerkedtünk és férjem azt mondta, õ csak udvarol képes voltam kibírni a nászéjszakáig. Már 8 hónapja ismertük egymást mikor elõször megcsókolt és csodálatos volt. Biztosan így van vele a testvéred is. S mivel te minden elmondasz a szerelmi életedrõl neki lehet pontosan megutáltatod vele az egészet. S még egy dolog az is lehet elítéli a dolgokat, csak mivel a testvére vagy nem akar megbántani. Semmi rossz sincs abban ha egy hívõ így él. Sõt nagyon szép és tisztelni való dolog. Nekünk teljes a házasságunk és a szerelmi életünk is ok. Van két csodálatos gyerekünk 6 éve vagyunk házasok és elõtte 2 évet vártam rá. Izgalmas és csodálatos idõszak volt. Ajánlom beszélgess el így vele a dolgokról. kérdezd meg mi a véleménye a házasság elõtti kapcsolatokról, arról, hogy most az a divat, hogy nem várunk a házasságig, hanem már elõtte szerelmeskedünk. Ki fog egybõl számodra derülni, mennyire másképp gondolkodtok a témában. S ajánlom tartsd ezt tiszteletben. Hidd el te fogsz a legjobban meglepõdni amikor igazán szerelmes lesz. Az ilyen férfiak tényleg a nekik valót találják meg elsõre.
szerintem nem meleg aki nem mer megszólitani egy csajt egyszerûen az a baj hogy kerüli a bulikat stb. és nincs hozzászokva ehhez a egész dologhoz még nekem sem volt csajom lehet hogy én is meleg vagyok de még csak 21 vok(vagy már):) pedig én szeretnék megismerkedni olyan lánnyal aki értelmes és megbizhatok benne és aki nem szeret bulizni mert ha táncolni kell nekem az már halál
De szép lepontozást kapott az a gyönyörû, hosszú válaszom. ... Nagyon elevenbe vághatott. Ilyen ez, ha fáj az igazság. :) )
bocsi, kozben mar toroltek a valaszt, amire reagaltam. nem a 08:20nak ment.(csak ilyenkor nem artana az adm, innak az arra valo reakciot is torolni, mert az en esetemben felreertheto)
te jo eg, higgadj mar le... te aztan frusztralt lehetsz.. (elozonek ment)
Írtad: "igen, az. Nem árt neki ha tanul" Jaaa? Vagyis hogy te ÚGY GONDOLOD, hogy nem árt neki???!!! Világos. Tehát voltaképpen mégsem érdekli õt a te szexuális életed meg szokásaid, és te egyébként is [email protected] rá, hogy egyáltalán érdekli-e. Tehát csak te vagy úgy vele, hogy neki ezzel biztos jobb lesz - valójában meg lehet, hogy legbelül a azt kívánja, hogy tûnj már el a [email protected]ágaiddal a közelébõl. Aha... :S Tehát neked igazából nem is számít az, hogy õ mit gondol - a lényeg, hogy az legyen, amit te akarsz. Magyarán ráerõlteted a saját elképzelésedet, mert nem bírod megállni, hogy bele ne szólj mások életébe, meg hogy ne úgy történjen valami, mint ahogy az neked megfelel. Világos. ... Olyan "mindenlébenkanál" ember jut az eszembe rólad. Remélem nem bánod ezt, hisz rászolgáltál a címre. "Egyábként lány vok." Egyébként erre nem volt nehéz rájönni már a kérdésed elolvasásakor sem. A legtöbb "mindenlébenkanál" ember amúgy a nõk közül kerül ki. Fõként a vallásos nõk közül, akik mindenáron meg akarnak gyõzni másokat a saját (vélt) igazságukról. te erre jó példa vagy. Kicsit hányinger kerülget engem az ilyen emberektõl, de mivel ma még nem ebédeltem, így válaszoltam neked. Lehet, érdemes lenne elgondolkodnod rajta, hogy mennyi közöd is van neked az õ életéhez, és mennyi jogod is van beleszólni abba, illetve meghatározni neki bármit is. Szerintem ez a mérték erõsen konvergál a nullához... Ha az én nõvérem lennél, már rég elküldtelek volna melegebb éghajlatra. Elõször azt gondolná az ember, hogy egy csitri kis tinilány vagy, akit zavar a testvére viselkedése. Fura, hogy 25 év fölött még mindig nem tudsz önmagadnak parancsolni, és levetkõzni az ilyen késztetéseidet. Lehet, megérné megpróbálni... :S
Kedves Kérdezõ! Ha te is hívõnek vallod magad akkor itt az ideje, hogy Bibliai alapokon beszélgessetek errõl a testvéreddel. Igen érdekes és hasznos beszélgetés lesz. látod. Ha másra nem arra jó volt ez a kérdés feltevés, hogy rávilágított neked olyan dologra amire te nem gondoltál. Sajnos ez a gond velünk hívõkkel, mi is hibázunk. Megvallom míg meg nem ismertem a férjem, nekem sem okozott problémát hívõ létemre, hogy párkapcsolatban éljek és szerelmeskedjem. Nem éreztem bûnnek. Aztán megismerkedtünk és nagyon sokat beszélgettünk errõl. Kiderült számomra, hogy szex nélkül is lehet teljes kapcsolatot kialakítani és milyen csodálatos is. Így az addigi életemre visszagondolva, úgy érzem eltévedtem akkor a világban mikor másképp gondoltam a házasság elõtti nemi életre. Aztán meg ott van, hogy szex nélkül igazi udvarlás volt amíg vártunk egymásra. Azt, hogy te a saját életedben mit csinálj én nem fogom megmondani, de majd ha beszélgettetek errõl és esetleg olvastál is keresztyén könyveket párkapcsolatról. Rá fogsz jönni mi számodra a helyes út. S arra is, hogy a testvéred lehet bölcsebb nálad ebben a tekintetben:) ) További szép napot!
nem papnak keszul?:)
A kérdező hozzászólása: Hú, utolsó válaszoló, erre még nem is gondoltam! De most komolyan...mármint hogy a hite miatt nem... Egyébként én is hivõ vagyok, csak ezt a részét a dolgoknak nem szoktam betartani.Ezért most meg lehet vetni, de igy van.Évek óta élek boldog párkapcsiban és nem érzem bûnnek, mert szerelembõl történik...de ez már egy másik téma... Szóval lehet megkérdezem tõle ezt a hit dolgot, én csak azt hittem a félénksége miatt ilyen...
A kérdező hozzászólása: sztem tuti nem meleg, mert amikor melegekrõl van szó pl. tv-ben akkor fújjog...inkább az 1-es verzió...de hát jóképû, okos, értelmes fiú, nem tudom mi lehet a baj.

Lehetséges, hogy egy 25 éves férfi még szűz, de ezzel szemben, mindent tud a szexről, a vágyról, a vágykeltésről, és csak azért szűz még mert vár az igazi lányra?

Szóval van egy srác azt állítja sz?z még, de ezzel szemben nagyon ott van a témában sok mindent tud, arról hogy hogy kell örömet okozni egy n?nek, a pontokat az érintési izgalmi pontokat, és azt mondja azért nem adta még magát oda senkinek, mert ? az igazinak tartogatja magát! Ez normális a mai világban?

Legjobb válasz: Persze!Én úgy gondolom ez egy becsülendõ dolog,nagyon irigylem azt a lányt,akié lesz ez a fiú!:)

Persze!Én úgy gondolom ez egy becsülendõ dolog, nagyon irigylem azt a lányt, akié lesz ez a fiú!:)
nekem van ismerösöm aki még szüz az egyik 28 a másik 35 éves fiú !!! a 35 éves nem is akkar csajt magának , nem homo , ö állitása szerint még nem is csókolozott , hihetetlen de igaz !!
Szerintem nem szûz, csomó pasi úgy hálóz be csajokat, hogy szûznek mondja magát. De, ha tankönyv szerû a tudása akkor meg tuti az.
Legyen inkább sötét bunkó, aki azt se tudja, hova kell betenni a farkát? :-) Persze, hogy normális, sõõt!
Igen, az, hogy tájékozott, bizonyítja, szeretne majd örömet okozni a jövendõbelijének. Csak még nem talált méltó lányt a szaktudására:) . Bár 25 évesen azért lassan elkezdhetné...
Igen, normális! Örülhet az a lány akié lesz! Ez mindenképp tisztelendõ a mai világban!
Persze, normális.Furcsa, de normális, mert mindenkinek a magán ügye a szexuális élete.
Lehetséges és normális dolog. Attól, hogy szûz, lehet tájékozott! És lehetnek még olyan csodák, hogy vki az igazira vár. Bár sajna elég ritka :(
Hát, szerintem nem... Ez olyan dolog, hogy vízpatron nem lehet megtanulni úszni, és könyvbõl sem lehet megtanulni vezetni... Utánanézhet a neten, hogy hol a G pont, meg mit szeret a nõ, tudhatja hogy elméletileg hol kell izgatnia, de azért teljesen más, ha ott fekszik mellette egy nõ, elsõre akkor sem lesz Casanova. Ha nekem ilyen ismerõsöm lenne, és ezt mondaná, én szimplán arra gondolnék, hogy félénk, és ez csak "fedõszöveg".. na meg ha már érezte volna nõnek az illatát, lehet hogy nem hadoválna a "Várok az igazira" dumával, ez már nem a 19. század...
Hát én is csak 19 évesen vesztettem el és addig rengeteget olvasgattam a témáról! El olvastam a Káma szutrát angolul, magyarul és görögül! Meg más hasonló irodalmat, amikor eljött az idõ nem éreztem bénának magamat és a lány sem érzett ilyet, igaz hogy õ is szûz volt, viszont amikor késöbb szakítottunk és felfedeztem több nõi testet rá kellett döbbennem hogy az orgazmusaik száma több volt mint amit nagy általánosságban a nõk át szoktak élni és az órák amig a dolog tartott több mint az átlag 10-20 perc alatt! Szóval szerintem simán lehet egy bizonyos tapasztalata csak könyvekbõl de úgy amúgy lehet hogy szûznek szûz de attól a felizgatást és a "pontokat" más lányokon lehet már próbálta nem? Én is hõs szerelmes hûséges típus vagyok, de most 23 évesen nem tudnám elképzelni hogy még mindig az legyek, megõrülnék! Igaz nekem már 11 évesen már kicsi bajuszom volt és a libidóm az egekig szökött amig meg nem tanultam csillapítani! De pl. tudom magamról hogy ha valamilyen úton fel nem használnám az "energiát" akkor egy aggresszív sötét vadbarom lennék, és nem biztos hogy már ebben a korban a szimpla "kézbe veszem a...z írányitást" normális dolog lenne! Nagyon sok múlik az adott férfi tesztoszteron szintjén is! Az elöttem hozzászóló ismerõsével pl. biztos hogy valami nem mûködik ahogy kellene! Az eunuhoknak is miután levágtak ott lent mindent már mindegy is volt neki! Már nem is hiányzott neki a dolog! Igaz aki nem is vágyik a nõre 100% hogy nem tud olyan dolgokat mint amit a srác tud!
A kérdező hozzászólása: A 25 éves srác nekem azt mondta hogy már volt nõvel, de csak a pettingig mentek el szóval azért van valamilyen tapasztalata! És hajt valami elõre, hogy megkapjam ezt a pasit de nem a szex hanem a szerelem! És nagyon szépen köszönöm a válaszokat tán egy kivételével mind hasznosnak bizonyult, de abban az egyben is van azért igazság, csak a válaszadó nem ismeri a srácot, igaz én sem de az hogy félénk lenne, az tuti hogy nem! Legalább is remélem, :) nah jó ez csak vicc volt!Û De ha megtörténik az eset beszámolok nektek, de mivel névtelenül vagyok! Ez már nem is a kérdéshez kapcsolódna és lehet törölnék a kommentemet vagy õk is várják már a következményeket?!
szerintem nagyon is létezik ha van eszed lefekszel vele ! õ mindent tud mi jó neked ne fogd vissza magad tudni fogja mikell neked de nagyon! jó neked

Nagy problémám van. Nemrég lettem 25 éves és a minap ébredtem rá, hogy (kicsit hülyén fog hangzani) még mindig pattanásos az arcom. Mit csináljak, hogy elmúljon? Kicsit kellemetlen, hogy ennyi idősen is ezzel kell foglalkoznom!

Nem annyira vészes, de mindig van az arcomon bel?le 2-3 db. Ha tudtok valami tuti tippet, nyitott vagyok mindenre!!!!

Legjobb válasz: http://mannaszappan.hu/coco-szappan-teafaolajjal-es-shea-vaj..

A kérdező hozzászólása: És ezt hol tudnám megvenni? Kizárólag online tudom megrendelni? Külföldi vagyok, de nagyon szeretném kipróbálni...
igen, még csak online boltjuk van :( de nekem bevált (21 évesen is totál pattis voltam)

Vannak olyan lányok rajtam kívül, akik 20-25 évesek és félénkek, gátlásosak, de nem a külsejük vagy az alakjuk miatt, mert azzal minden rendben van, hanem a tapasztalatlanságuk miatt meg mert alapból ilyen a természetük?

Legjobb válasz: Nincs. A lassan 7 milliárd ember közül csak te vagy ilyen. Illetve alig 10 millió közül. Értelmes kérdés, remélem sokat gondolkoztál rajta.

Nincs. A lassan 7 milliárd ember közül csak te vagy ilyen. Illetve alig 10 millió közül. Értelmes kérdés, remélem sokat gondolkoztál rajta.
hááát, ha pár évvel idösebb lennék, tuti kikezdenék veled, kár hogy nem vagyunk egy korban, ... ...de van olyan lány :D! 18/F és igen ismerek is olyat...
bár még mindig jobb mintha olcsó ribi lennék aki minden buliban mással kefél...
Én is ilyen vagyok! Sajnos :( 22/L
Igen, jelen (: 21 éves vagyok, de én nem vagyok megelégedve a külsõmmel sem (mondjuk azt hiszem, ez népbetegség), de amúgy eddig egy barátom volt, az sem volt túl komoly. Ezért tapasztalatlan vagyok. meg amúgy sem vagyok az a "flörtölõs" fajta lány. Ilyesmikben sokszor bénának érzem magam, sajnos. Dehát majd beletanulok :)
Ha vannak ilyen lányok akkor írjanak nekem!
Természetesen vannak, köztük én is, majdnem 25 évesen, és igen, ilyen a természetem, mert az egóm a béka segeg alatt leledzik.Ilyen típus vagyok.Meglepõ, nem??? XD
A kérdező hozzászólása: 00:17 köszönöm! Amúgy hány éves vagy?
Én is ilyen vagyok, másfél hónapja jöttem össze a barátommal; õ életemben az elsõ. Szerencsére úgy néz ki eddig nem zavarja hogy extrémen nehéz velem kommunikálni (pláne szóban, a testbeszéd azért jobban megy). Elég nehéz így: ha nem együtt vagyunk akkor folyamatosan azon izgulok hogy nem tudom kimutatni az érzéseimet, de amikor vele vagyok az maga a mennyország :D A tapasztalatlanság pedig nem zavarja, annál inkább õ a férfi :) Szóval no para, nem vagy egyedül!
Mert a férfiaknál miért lenne ez sokkal nagyobb probléma?
Vannak ilyen lányok, de náluk ez közel sem akkora probléma, mint a férfiaknál.
Van, de én a külsõmmel se vagyok kiegyezve. :) 20L
A kérdező hozzászólása: Utolsó: ebben igazad van!

Van itt olyan lány, aki 24++ éves, és még szűz? - Ha igen, miért alakult így? Vallási meggondolás vagy egyéb? - Nem féltek, hogy nem találtok megfelelő férfit, aki normálisan kezeli a helyzetet? - Nem érzitek magatokat ufónak időnként? :D 25/L

Sokat gondolkozom ezen a dolgon egy ideje. 25 vagyok, küls?mmel elégedett vagyok és van önbizalmam (küls?mmel kapcs.-ban), sok pozitív visszajelzést kapok. De valamiért félek lefeküdni bárkivel is, bizalmatlan vagyok. Voltak rövidebb kapcsolataim, általában mindig velem szakítottak, amit hatalmas traumaként éltem meg, sokszor indokolatlanul.

Legjobb válasz: Ne stresszelj, ne izgulj, majd Te is megtalálod az igazit! Semmirõl nem késtél el.

Ne stresszelj, ne izgulj, majd Te is megtalálod az igazit! Semmirõl nem késtél el.
én 21 vagyok és szûz
23 éves elmúltam mikor elvesztettem a szüzességemet, igazából nekem sem volt elõre megfontolt okom rá, hogy tartogassam, de egyszerûen nem találtam olyat, akivel szívesen együtt lettem volna. Nem vagy még elkésve semmirõl. Legalább nem fogsz idõ elõtt kiégni, és inkább ez a tiszteletre méltó, nem pedig az, ha valakit már 13-14 évesen dug boldog boldogtalan.
Én fiú vagyok, 22 évesen vesztettem el, és féltem hogy nem találok olyan lányt, aki ezt tudja tolerálni, éppen ezért nem vertem nagy dobra. Végül hál'istennek találtam egy olyan lányt, aki még örült is neki. :) Különben ne aggódj hogy mindenki tapasztaltabb. Olvass utána sokat, azt már csak pillanatok kérdése áttenni gyakorlatba ha arra kerül a sor ;)
Szerintem semmi baj nincs vele. Varsz az arra erdemesre. Egyszer biztos talalsz egy olyan fiut akihez nagyon vonzodsz, csak jarj tarsasagba es ne utasitsd vissza ha barataid hivnak szorakozni... en ha megtudnam ennyi idosen h a baratnom szuz nagyon nagyra ertekelnem erte :) Sok szerencset. 17/F, ahogy magamat ismerem sajnos meg szuz... sokaig :(
Végülis nincs ezzel semmi baj. Én 15 évesen feküdtem le elõször fiúval akihez semmi nem fûzött. Az elsõ szex is olyan volt, hogy padon voltunk leszoptam majd betette és ennyi. Semmi csók nem volt igaz azóta se voltam sohaaaa úgy fiúval, hogy szex közben megcsókoljak bárkit is vagy megöleljek. Talán azért, mert hozzászoktam, hogy igy voltam fiúkkal. Naa neked valószínû ez nem jött volna be ezért is vársz arra a fiúra akivel úgy gondolod megérné. 24/L
Annyira fura belegondolni, hogy vannak ilyen nõk. Én 25 évesen már gyereket akarok és nem azon filózni, hogy még meddig várjak a szexel.
Sziasztok! 24 éves és szûz volnék, de fiú, tehát nem hozzám szól a kérdés. Dekoratív vagy, és lett volna lehetõséged szexelni rengetegszer: ez logikailag rendben van. Tehát a dekoratívsággal ne is foglalkozz, az a kérdés, hogy miért vagy mindig bizalmatlan. Magamról: Jellemzõ, hogy én pont az az eset vagyok, amellyel nem tudok mit kezdeni. Ufónak nem érzem magam, de nagyon nehezen válok korombelieknek olyan igazi barátjává, sõt haverjává se nagyon. Szerintem az, hogy sosem volt igazi barátnõm, csak szerény próbálkozások, az csak egy tünete a mélyebb hibámnak, hogy a szociális életem hiányzik. De a barátoktól függetlenül (is) szoktak az emberek párt vagy partnert találni, ahhoz meg úgy érzem, nem volt eddig elég agyam. Viszont úgy látszik, mégiscsak késõn érõ típus vagyok, mert a képességeim most kezdtek kibontakozni. Újabban már nem gond, hogy bárkivel beszélgessek. Szóval jó lenne, ha 14 évesen tartanék itt. Igen jó ötletnek tûnik, hogy a ti társaságotokkal ismerkedjen egy olyan, mint én, de csak elsõre, mert feltehetõen egész mások a problémáink és az igényeink. Nektek pl. a kapcsolatok jellegével van gondotok, elkezdésével nem, nekem meg azzal, hogy nincsenek kapcsolataim.
A kérdező hozzászólása: És Neked miért alakult így, 15:22-es? Írj, ha van kedved. Hány éves vagy?
a 34% arrol tanuskodik csak, hogy tudom, hogy mitöl néznek hülyének az emberek, meg hogy mit nem szeretnek hallani.és azt hiszed, hogy itt kimerül a tudásom?
nembirnakacsajok: azért nem bírnak a csajok, mert egy hülye vagy. 34 %-od mit tanúsít? A kérdezõnek: én is UFO vagyok, csinos és öreg lány, és tényleg hátrány egy nõnél is a késõi szüzesség! De ne add fel!
A kérdező hozzászólása: Az kizárt, hogy ne találnék. Részemrõl a vitát befejeztem.
és ha esetleg NEM????
A kérdező hozzászólása: Utolsó: igen, valószínûleg késõn érõ típus vagy. Szerintem ezzel nincs gond, az a lényeg, hogy te is elindultál a fejlõdés útján. :) Amúgy közben már 26 lettem, és még mindig ugyanaz a helyzet... :D De bizakodó vagyok.
15:51 vagyok. Te egyébként nem gondolod azt, hogy így lemaradtál sok dologról? Vagy nem is maradtál le, csak kizárólag a szexrõl? Szerintem a fiúknak az odáig vezetõ dolgok még talán fontosabbak is élmény szempontjából. Talán nem kéne így gondolnom, de a tizenéveskori kapcsolatok jelentenék nekem az élet egyik fõ értelmét (illetve onnantól az emlékek).
Én 24 vagyok és Male. Ja meg szûz. Volt barátnõm, de hamar szétmentünk és akkor nem értettem igazán hogy miért, aztán rájöttem, hogy mert én imádom a szabadságot. Egyszerûen nem bírok kapcsolatban élni, a másik pedig az, hogy a szex érzelmek nélkül nem megy. De nem zavar, imádom a függetlenséget, és a flörtön kívül mást egyenlõre nem akarok senkitõl. A másik oldala a dolognak, hogy ihazából lefoglal a pénz és karrier, szóval nekem az fontosabb, mint hogy bárkivel is lefeküdjek. Most ne képzeljetek Dagobert bácsinak :) )))
Nem képzelünk. Idõvel egyre többet számít majd a pénzed :) Nekem maga a kapcsolat is távoli, ismeretlen fogalom, nem sikerült még egy valódit összehoznom. Szerintem a fiúkra teljesen más problémák jellemzõek, mint a lányokra, bár ha valaki csúnya, az mindkét nemnél rossz. Egyébként én se vagyok csúnya, csak hát kb. ez az egyetlen elõnyöm, és azt se tudom kamatoztatni (még). (Az elõbbi elõtti vagyok, 24/f)
Látom, h. ez már régebbi kérdés, de hátha még olvassa vki. Én 25 éves lány vagyok, és még szûz. Nem volt barátom, persze randim már volt párszor, de vhogy nem találtam meg azt az embert, akivel kölcsönösen tetszettünk volna egymásnak külsõleg és belsõleg egyaránt. Mondjuk én is késõn érõ típus vagyok, és sosem voltam annyira a fiúk kedvence, buliban is inkább a barátnõmhöz mentek oda a fiúk. Pedig nem tartom magam csúnyának, normálisan nézek ki, átlagos testalkatom van, csinosan öltözöm. Egyszer randiztam egy sráccal, õ mondjuk azt mondta, h. õt zavarja, h. nekem még nem volt barátom. Mondjuk vele sem jöttem össze egyéb okok miatt. Most viszont elég nagy az esély rá, h. összejövök egy sráccal, akit egyáltalán nem zavar, h. szûz vagyok. :) Ha még olvasod, kedves kérdezõ, az eltelt kb. 1, 5 év alatt változott a helyzeted?
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, utolsó! A helyzet még mindig nem változott. Voltak azóta rövid kapcsolataim, pár hetesek, de egyikbõl sem lett semmi komoly. Igaz, most már nem is görcsölök ezen a dolgon. Szerintem egyébként elég bántó az, ha valakinek az a baja veled, hogy még nem volt barátod. Gondolok itt az említett pasasra, akivel randiztál. Ez alapján ítélni? Oké, tudom, a mai világban ez kicsit furcsa, de nem kéne mindenféle következtetéseket levonni.
Utolsó válaszoló vagyok. Hát igen, elég furának tartottam én is, h. õt ez zavarta. Aztán neki meg összesen 1 kapcsolata volt, az is pár hónapos, szóval nem is értettem, mit beszél. Õt ilyen zavarta, azt mondta, h. ha majd meg akar csókolni, akkor én biztos zavarban leszek, v. nem fogom engedni. Meg ilyen hülyeségek. Oké, persze, lehet, h. zavarban leszek, de ha nekem is tetszik a srác, akkor miért ne engedném? Meg miért annyira baj az, ha zavarban van az ember? Akivel most randizom, õ azt mondta, h. õt egyáltalán nem zavarja ez, egyszerûen így alakult ez nálam, és kész. Arról nem beszéltünk, h. én még nem is csókolóztam soha. De majd ha arra kerül a sor, lehet, h. nem leszek vmi ügyes, de hát majd belejövök, legalábbis remélem. :)
A kérdező hozzászólása: Teljesen jól látod! Szerintem egy normális férfi nem akad fenn ezen, ennyi. Azt megkérdezhetem, mióta randizol ezzel a mostani férfival? Hogy mondtad el neki, hogy még szûz vagy? Vagy azt mondtad, h. még nem volt barátod? Õ kérdezte, vagy magadtól mondtad? Azért érdekelnek ezek, mert én is sokat gondolkoztam azon, hogy mikor érdemes ezt az infót megosztani. Volt, hogy túl hamar tettem, az se jó.
A kérdező hozzászólása: Várok, és tudom, hogy elõbb-utóbb találok is normálisat. :)
várhatsz.ha azt hiszed, hogy majd lesz, akkor várj csak...és koppanj.
A kérdező hozzászólása: És miért? Írj róla részletesen, ha van kedved!
A kérdező hozzászólása: Elõzõ kérésem a ma 14:28-nak szólt, de természetesen köszönöm a többieknek is a választ!
A kérdező hozzászólása: 14:34: Én is szeretnék majd gyereket, de hogyan, ha nincs komoly kapcsolatom? Egyébként hány éves vagy? Mondtam: a szexszel pedig azért várok, mert nem találtam megfelelõ férfit. Meg egyébként is késõn érõ típus voltam mindig is.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Sorstársak nem járnak errefelé? :)
Én egy évvel a limit alatt vagyok:) de hasonló cipõben mint te, igaz pszichológusnál még nem jártam, de ki tudja.:D De hasonló vagyok mint te, nem csúnyának mondható lány, csinos, és mégis.:)
Most töltöttem be a 24-et, és én is szûz vagyok, de én nem kezelem ilyen optimistán a helyzetet, mint te.Bár nekem még ez az "ufóságom" legkisebb jele.
Szia. Én fiú vagyok, 29 éves. Azt hiszem szintén ufó, mint Te... Nekem is volt esélyem lánnyal, de ha nem vagyok feloldódva, nem õ az akit akarok, akkor nem megy. Nem akartam igazán a dolgot. Persze akkor azt hittem, jó lesz, de ahogy felnövök, egyre inkább látom hogy azok milyen üres kapcsolatok voltak. Válogatós vagy, sok rossz tapasztalat ért, és nem akarod Te is úgy elszúrni, és ezért vársz, várunk vele. Az elhagyástól én is félek. Régi dolgok miatt talán Te is érzékenyebb vagy mint mások. Egy béna kis rövid kapcsolat után is sírnál. Legalábbis... velem elõfordult. Köszi a kérdésedet. Jó érzés volt olvasni, egy érzékeny és intelligens lány kérdését :) Na most már jobbat fogsz aludni, hogy, bár fiúba, de van 1 sorstársad. :)
14:34 vagyok (79%os) Nem oltani akartalak és egyáltalán nem tartom cikinek, hogy ilyen idõsen még szûz vagy. Ha én nem találok rá arra a fiúra akivel jelenleg is együtt vagyok akkor valószínûleg én is szûz lennék még. Nagy szerencsém volt vele mert hadilábon álltam a fiúkkal. Nagyon bizalmatlan voltam és tartottam ettõl az egész kapcsolasditól. Szerencsére ez a fiú türelmes volt velem és megoldódott a problémám. 20/L
A kérdező hozzászólása: 17:30 és 19:07-es válaszoló, ha van kedvetek, írjátok meg, miért alakult így szerintetek, és hogy mit éreztek! És fiú sorstárs, Neked is köszönöm a választ. :)
17:30as vagyok, ha érdekel szívesen megírom mi a helyzet :D de maximum privátban, mert itt soha nem lehet tudni....:)
cserélj egy pár napra egy 25 éves szüz fiuval!sztem visszatérve a saját életedbe ingyen osztogatnád a testedet, mert rájönnél, hogy a te helyzeted sokkal jobb, mint a férfiaké.
A kérdező hozzászólása: nembirnakacsajok: Ebben lehet valami... Igazságtalan egy dolog, ha belegondolok, hogy a fiúkat jobban "hülyének nézik" emiatt, ennyi idõsen, mint a lányokat. (Azért mondjuk az utóbbiakat is furcsállják, csak talán nem annyira, mint a fiúkat.)
jólvan.itt bologatsz, de nem jössz rá, hogy egy lánynak csak az idióta önbecsülése szab gátat.hát nem mindegy neked, hogy nem a legfullosabbal fekszel le? na nehogymá
A kérdező hozzászólása: Valamit nagyon félreértettél. Mit jelent az, hogy "legfullosabb"? Ha külsõségekre gondolsz, akkor nagyon tévedsz. Pusztán arról van szó, hogy eddig olyan férfiakkal hozott össze a sors, akik nem bántak velem szépen, nem érdemeltek meg engem. Mért kellett volna lefeküdnöm velük? Örülök, hogy így alakult. Miért ne várhatnék egy normális férfira?
Kérdezõ, írok privit, úgy válaszolok ezekre a kérdéseidre. :)

Miért van az, hogy társkeresőn a 30 év feletti nők és a huszonéves molettek maguktól írnak nekem leveleket, a kiszemelt 20-25 éves lányok viszont még az adatlapomat sem nézik meg a levelem után?

Tisztességes szándékkal írok leveleket, nem is a sablonszövegeket er?ltetem, de a szebb és okosabb lányokkal képtelenség kontaktust kialakítani. :(

Legjobb válasz: Azoktól a Nõktõl kapsz most levelet, akik akkoriban ugyan úgy nem válaszoltak, ahogy ezek teszik most. Egszerûen olyan embert keresnek, aki jól néz ki és tele van pénzzel is. Másik fele, hogy egy 25 éves Nõ nem fog leállni, csak legalább egy 35 évessel. Szerintem szelektálj és dugd a jól kinézõ pufikat meg 30plusszos Nõket, köben meg keresgess tovább.

Azoktól a Nõktõl kapsz most levelet, akik akkoriban ugyan úgy nem válaszoltak, ahogy ezek teszik most. Egszerûen olyan embert keresnek, aki jól néz ki és tele van pénzzel is. Másik fele, hogy egy 25 éves Nõ nem fog leállni, csak legalább egy 35 évessel. Szerintem szelektálj és dugd a jól kinézõ pufikat meg 30plusszos Nõket, köben meg keresgess tovább.
Akkor ird ki az adatlapodra, hogy milyen nõk ne irjanak, ezt nem veszik bunkóságnak, hidd el be fogják tartani. És akkor hátha irnak majd olyan csajok akik neked is bejönnek.Fogadd meg!!!
Persze hogy tetszenek nekik a huszonévesek is. Tessék ismerkedni velük. Akad köztük bombázói, bár nekem a szolidabbal volt dolgom (értsd: akik simán vállalhatóak bárhol, igaz én csak szexre kerestem õket).
A kérdező hozzászólása: Na mégegyszer: 1. Nem a dugásra megyek, hanem rendes barátnõt akarok, így nem döntök meg bombázó 30 fölöttieket sem. Nyilván könnyû lenne, de inkább várok még pár hónapot és majd az istennõkülsejû aranyos huszonéves barátnõmet fogom naponta ötször "megdönteni". Így tisztességes amúgy is. 2. Nyilván tetszenek nekik a huszonévesek is, ha írnak.
23:43 Te figyu, és azok a 30-as csajoknak a 20éves srácok is tetszenek?
Miért nem vagy az? 30 év feletti nõk harmada elvált, 1-2 gyerkes és egy hajléktalanhoz is hozzámennének. Gyakorlatilag (és tényleg, próbáld ki) egy üres mondatért lefekszenek. Valamit elhintesz és kész. Nem kell se pénz, se ajándék, semmi, csak egy óvszer.
Nem igaz!!! Akkor azt ird ki, hogy elnézést kérsz mindenkitõl, de sajnos neked a vékony lányok jönnek be. Ez tök normális, a csajoknak sem egyforma az izlésük.
A kérdező hozzászólása: Szerintem bunkóság kiírni, hogy "molettek ne írjanak". Ez a rendes lányokban olyasféle asszociációt kelt, hogy nagyképû vagyok.
A kérdező hozzászólása: Kösz, de az ilyen "dugom-kidobom" kalandoknál igényesebbnek gondolom magamat (nem is kellene olyan nõ, akin már átment így jópár férfi), a molettek pedig izgalomba sem hoznak.
Lehet h a profilképed nem annyira megragadó v nem tudom....én mindig megnézem azokét akik, veszik a fáradtságot, h írjanak nekem valamit :) De egyébként nekem meg nem írnak a korombeliek...én is csak 40esektõl v még idõsebbektõl kapok levelet vagy a másik opció h kapok 20onévesektõl is de azok meg csak a szexre mennek -.-" úgyh lassan el is megy a kedvem az egésztõl :/ 22/L

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!