Találatok a következő kifejezésre: 25 éves és (381 db)

Létezik olyan hogy egy lány összejön 17 évesen egy fiuval aki mondjuk kb 25 éves . És ő lesz a férje és egész életükben boldogok! És kitartnak egymás mellet jóban rosszban?

Legjobb válasz: Szüleim kb így voltak csak 1-2 évvel fiatalabban anyám 16 apám 23 volt anno és 30 éve boldog házasságba élnek... de módjuk mostani 17 éves csajokat ismerve erre kevés az esély:S 23F

Szüleim kb így voltak csak 1-2 évvel fiatalabban anyám 16 apám 23 volt anno és 30 éve boldog házasságba élnek... de módjuk mostani 17 éves csajokat ismerve erre kevés az esély:S 23F
Szia a párom 15éves volt én 17volta amikor megismerkedtünk ez 16 éve történt ma van egy 9 éves lányunk 5 éves fiúnk. Mindkettõnknek ez volt az elsõ nagy szerelem. És most 33évesen van egy klassz családom, lassan ti a lányom.A feleségem és a lányom mint barátnõk tudnak beszélgetni, és még én is fiatal vagyok. " ki korán kell aranyat lel " Neked is sikerülhet az élet nem biztos hogy a mai 17 éveseket kell követned. Üdv Gy.Attila
Bízzunk benne, hogy majd ti lesztek a kivétel.
Így kapásból azt mondanám ne reménykedj. Egy 17 éves lány(mármint a mai világ 17 éves lányai) max csak szexre kellenek egy 25 éves srácnak. Nem nagyon veszik komolyan az ilyen korú lányokat, tulajdonképpen nem is felnõttek még. Még ha egykorúak lennének a felek azt mondanám lehet belõle valami, de így nem nagyon.
A kérdező hozzászólása: De ez valahogy más, egyáltalán nem csak a szexre kellek neki , sõt még õ mondogatja hogy mindig hogy:" végre megtaláltalak!" és én is elég komoly vagyok , sosem szerettem az ilyen kis kalandokat meg ilyeneket!
DE 17 éves vagy könyörgöm õ meg 25, lepontozhatsz lesz.arom, de nem sok esély van rá h veled marad. Miért baj az ha az ember õszinte?! Utolsó voltam.
Egykori barátnõmmel, akivel 5 év után szakítottunk, 20 éves koromban ismerkedtem meg. Õ akkor lett 15. Nagyon értelmes lány volt (sajnos mára kiderült, nem az), szex sem volt két évig, õ nem akarta még a kora miatt, én ezt tiszteletben tartottam. Csodálatos volt minden, azt gondoltam, hogy uramisten, micsoda lányt sodort mellém az élet, micsoda óriási szerencsém van, mert elnézve a mai - tisztelet a kivételnek - ripacs, hülye tiniket, kicsit bizalmatlan voltam. 4 év után már terveztünk mindent, milyen lakás, gyerekek, család, mindenben összevágtunk. Aztán eljött az egyetem, és mintha kicserélték volna... nem tudom ettõl mennyire támad más, hûdenagylettem érzés az emberben, mindenesetre nekem ez a "melegség" kimaradt az életembõl. Zenekarba járt, és volt ott egy srác, akivel mint késõbb megtudtam, elkezdték kóstolgatni egymást. Némi sejtésem volt, nosza, elolvastam az emailjeit. Ott szembesültem igazán azzal, hogy mindaz, amin eddig együtt keresztül mentünk és a terveink, attól a pillanattól már csak hamu. Velem csak azután szakított, miután a zenekaros srác is kimutatta az érzéseit és biztossá vált, hogy folytatódhat egy másik kapcsolat berkeiben a dolog. Nekem is és neki is ez volt az elsõ kapcsolat (jó, én egy kicsit késõn érõ típus vagyok :-) ). Azóta volt pár barátnõm, és rájöttem arra, hogy bizony egyáltalán nem szerencsés az ember életében elsõ kapcsolattól házasságot, gyereket remélni. Ma már nem. Régebben ez más volt, akkor még az emberek is mások voltak, volt egymás iránti tisztelet, de ebben a "felgyorsult világban" (de utálom ezt a közhelyet) már csak a szemétség és a kihasználás marad. Nem hiába tartja a mondás (igaz, ez lányoknak szól, de fordítva is totálisan igaz), hogy "Sok békát meg kell csókolni, hogy megtaláld a herceget". Egészen egyszerûn nincs viszonyítási alapod, hogy milyen egy másik lany, egy másik ember. Lehet, hogy ultragáz, de lehet, hogy tátva marad a szád és azt mondod, hogy aztakrva, ilyen is van?! :-O Egyik kollégám szinte falta a nõket, nagyon sok barátnõje volt, majd végül megismerkedett egy olyan lánnyal, akit feleségül is vett. Tudta, hogy mi a jó és mi nem, ismerte a nõket, tudta, hogy mivel fázhat rá, és mi szerencsés. Nyilván ehhez az is kell, hogy ne mondd azt a második lány után, hogy üsse kõ, jó lesz ez is. Ha agilis vagy, és mész elõre, akkor meg fogod találni azt, aki már nem csak 60, meg 78, meg 86, meg 90%-ban illik hozzád, hanem egy olyat, aki 97%-ban hozzád. Tökéletes meg úgysincs :-) A végére én azt mondom, hogy amíg tart, légy boldog, de mindamellett ÉLJ-LÁSS-TAPASZTALJ!, ha meg vége lesz, akkor csak pecsételd le, hogy ez is az életed része volt. Könnyen mondom, de tudom mekkora ócska szar érzés 5 év után elveszíteni valakit. Én gyakorlatilag elpocsékoltam ezt az öt évet, nem éltem, nem csináltam semmit, csak a rózsaszín köd volt. Nem kifejezetten röviden ennyi... :-)
A kérdező hozzászólása: háth igen ez is benne van a pakliban ! Mondjuk én eddig éldegéltem pasizgattam , mondjuk inkább komolyabb kapcsolatokat szeretem .De ez ugy valahogy más.Pedig eddig ahol most tartunk ennél jóval hosszabb kapcsolatom volt és arra sosem mondtam volna hogy na igen õ az igaz. De majd meglátjuk mi lesz mondjuk nem kell tervezgetni :) Köszönöm a válaszokat!

Ha soha nem volt barátnõm 25 évesen és vannak 16 - 18 éves fiú barátaim, és néééha gondolok rájuk ÚGY, akkor ez normális? A nõhiány miatt?

azért nem voltak barátnõim mert nem tudok férfiasan, felnõttesen viselkedni.

Legjobb válasz: nem a nõhiány miatt ;) inkább ez az, ami a nõhiányt okozza ;) ;)

nem a nõhiány miatt ;) inkább ez az, ami a nõhiányt okozza ;) ;)
De akartad valaha is, hogy legyen barátnõd? Vagy tettél érte?
Összekevered az okot az okozattal. Azért nem volt barátnõ, mert a fiúkra gondolsz úgy. :) Van neve is: homoszexualitás Nincs vele baj, én is a saját nememet szeretem. 25\L
25 éves vagy próbáld ki egy csajjal, és ha nem tetszett akkor mondd, hogy nem jó velük. :)
Tehát fiúkra izgulsz néha? Ez azért minimum bi hajlam szerintem, de nem értek hozzá csak erre tippelek. HA bi vagy se baj szerintem:)
Röviden: igen.
szerintem nem jó, ha az egyik fél gyereknek van kezelve, igen, ez valószínû apakomplexus. Gondolj bele, ha õ az idõsebb, akkor mindig az lesz, amit õ akar.
"mint a lányával" ez elég gáz, hogy orvosilag dehet e ennek definiálni azt nem tudom, de hogy nem egészséges, az tuti. A többivel szerintem nincs gond, mondjuk 10 évnél nagyobb korkülönbség más nem kevés, de ha minden más rendben van, akkor beleférhet.
Egészen addig, amíg a plusz 10 évet írtad, addig még nem lenne az. De, hogy úgy bánjon vele, mint a lányával?.. na, ez abszolút apakomplexus.
Mit értesz azon, hogy "mint a lányával"?

Nagyon tetszik nekem egy 20 éves srác, meg 2 férfi akik (25 évesek) és nem tudok mit tenni, mert megpróbálom őket elfelejteni, de nem sikerül! Mit csináljak h ez sikerüljön?

Mindegyikkel nagyon jóba vagyok, és nem tudom ?ket nagyon könnyen elfelejteni..vagyis nagyon nehezen tudnám...

Legjobb válasz: rugj be! *_*

rugj be! *_*
én 13 évesen nem 25 éves pasik miatt szenvedtem...
Pfff....elõször talán döntsd el, hogy melyik kell b.zdmeg..... Ja, hogy mind3 kéne? Kire is mondják hogy r.ibanck.urva?

Barátom báttya 25 éves, és 68 kiló és 30" as nadrágot visel. Ehhez 180 centi. Szerintetek is alultáplált?

Legjobb válasz: Egyáltalán nem. Sõt Etiópiában már egyenesen kövér disznónak csúfolnák... :)

Egyáltalán nem. Sõt Etiópiában már egyenesen kövér disznónak csúfolnák... :)
Ezzel egyetértek, de ezeket az adatokat adtad meg.
Szerintem nagyon vékony. Fõzzetek neki.
A kérdező hozzászólása: az a BM nizé jó nagy idiótaság, se a csontok sûrüségét, súlyát, se pedig a csontozat szélességét nem tudja mérni, csak a magasságot és a kort meg az ehez megfelelõ kilót. szal ha valakinek széles a válla alapból, és a csípõje, akkor tuti úgy fog kinézni ennyi súlyal mintha átszakadna.... ellentétben azzal akinek keskeny a válla és a csípõje...
Ezek alapján nem.A BMI-je 21, ami normálisnak számít.
De õ férfi..
én nõ vagyok, 178 centi és 61 kg. nem vagyok alultáplált. szerintem õ sem az.
és ehhez neked mi közöd?
Nagyon kevés az 68. Én ennyihez vagyok 75 év vékony..
Vekony, de nem alultaplat

Mikor megy már el a báttyám dolgozni? 25 éves, és nem csinál semmit, csak mobilokat adogat el, és ellopja a barátaimat!

anyukámat nemérdekli, apám nem lakik velünk és tök gáz, mert csak itthon ül, és ps ezik, az ÉN PS emen, meg telefonokkal van tle a ház, és a barátaimat is lenyúlja. tök gáz, mert ha hazahozok egy baerátomat a bátyám elkezd vele dumálni, és utána már a bátyámhoz jön át, nem hozzám, és vele ps ezik meg telefonokról beszélgetnek, és most az egyik legjobb barátom is, mit kérdez? A bátyád otthon van?:S ez tök gáz... ráadásul barátnője sincs, csak 2 barátnője volt és 25 éves, lehet hogy meleg is? Mikor megy el itthonról szerintetek? soha? 14f

Legjobb válasz: Július 3-án megy, az imént mondta

Július 3-án megy, az imént mondta
Ja, lehet hogy a kisfiúkat szereti. :D
Attól még nyithat boltot, kitörölheted a se**ed a szutyok diplomával.
Megkérdezném, hogy HONNAN VESZI a mobilokat, amiket elad? Van egy tippem, hogy miért barátkozik a te 14 évrs haverjaiddal: velük lopatja el, mivel õket még nem lehet büntetõjogi felelõsségre vonni, aztán eladja a lopott cuccot és osztoznak a pénzen.
A kérdező hozzászólása: jah és negyertek azzal hogy ez a munkája, mert hopgy eladja abból nem tud majd megélni mert még csak diplomája sincsen neki, szal nem tud õ boltot nyitni.
A kérdező hozzászólása: hát eladja, de mindig itthon van, csak elmegy üzletelni néha, vagy idejönnek am, ik venni akarnak cuccokat. de ebbõl nem lehet megélni. mert pl nincs diplomája, akkor meg hogy lesz ebbõl valaha is bolt?
Ha nem dolgozik, honnan tud leadni 60ezret? Meg ha ennyit ad le havonta, akkor nem is tudom, mirõl beszélsz, az bõven fedezi a szükségleteit, kaját beleértve.
A kérdező hozzászólása: jó de ha nincs diplomád tönkremegy. lehet hogy homár, és a barátaimra izgul? és azért nyúlja le õket? tök gáz amúgy ez az egész, de anyámat nem érdekli míg hazaad 60 ezer forintot...
"LittleDreamer14" Azért ez a név sem túl férfias, inkább olyan kis nyuszikás, babazsúros. Amúgy igen, 25 évesen tuti a 14 éves kisfiúkra bukik. Azért azt a 2 barátnõjét csak megreszelte, amellett, hogy ha nincs pénz, nincs p#na mondás itt is igaz, még jobb is, muttert húzná le egy randi elõtt.
5 Csak nem irigykedsz a diplomára? Próbáltál már beszélni a bátyáddal?

172 cm magas vagyok 25 éves és 53 kiló. Szerintetek sovány vagyok vagy megfelelő ez a testsúly a koromhoz és a magasságomhoz?

Legjobb válasz: 17,92 a testtömegindexed. ez egy kicsit kevesebb, mint az elfogadott minimum, azaz elvileg enyhén alultáplált vagy. ám mivel minden ember különbözõ, egyedi, így nem hiszem, hogy ez probléma lenne, hogyha jól érzed így magad.

17, 92 a testtömegindexed. ez egy kicsit kevesebb, mint az elfogadott minimum, azaz elvileg enyhén alultáplált vagy. ám mivel minden ember különbözõ, egyedi, így nem hiszem, hogy ez probléma lenne, hogyha jól érzed így magad.
Ha pasi vagy akkor mindenképp

Milyen babakocsit ajánlanátok nekem? 40 Kg vagyok és alacsony, bár 25 éves és közel a baba téma!

Olyan babakocsit szeretnék ami nem nehéz, könny? tolni, állítható a karja és nem nézek ki mögötte furán!

Legjobb válasz: Sziasztok! Köszi a választ, sajnos a képet nem tudom megnézni, betudod megint linkelni? Kösziii nagyon kíváncsi vagyok!

A kérdező hozzászólása: Minden válaszra kiváncsi vagyok persze!!!
Gratulálok a 3.333.333. kérdéshez! :) A hármas a kedvenc számom! :D
A miénk hordozó nélkül 68ezer volt. Azzal 85 körül.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Köszi a választ, sajnos a képet nem tudom megnézni, betudod megint linkelni? Kösziii nagyon kíváncsi vagyok!
Nekünk is ilyen van, én is vékony vagyok és nem túl magas. Viszont a miénk nagyon oldalra húz, nehéz irányítani.A bolygókereket meg nem is használjuk annyira rossz.
Elvittem szervízbe és megjavították. Egyébként nem tudom, hogy miért kell lepontozni, mert az én kocsim rossz volt. A véleményemet kérdezte a kérdezõ én leírtam a tapasztalatomat. Azzal nem segítek, ha leírom, hogy igen , minden nagyon jó, minden nagyon szép, közben meg egy rakás sz...
A kérdező hozzászólása: Na sikerült megnézni...:D Tetszik! Köszi a tippet megjegyeztem...:)
A kérdező hozzászólása: Ára? :)
A kérdező hozzászólása: És mit nyertem? XD Csak viccelek...
http://babaszakaruhaz.hu/termek/pierre-cardin-ps682-3-az-1-b.. Nekünk ilyen van! Imádom, mert könnyû és szuperül irányítható.Sok sikert a babához:)

Nagy problémám van. Nemrég lettem 25 éves és a minap ébredtem rá, hogy (kicsit hülyén fog hangzani) még mindig pattanásos az arcom. Mit csináljak, hogy elmúljon? Kicsit kellemetlen, hogy ennyi idősen is ezzel kell foglalkoznom!

Nem annyira vészes, de mindig van az arcomon bel?le 2-3 db. Ha tudtok valami tuti tippet, nyitott vagyok mindenre!!!!

Legjobb válasz: http://mannaszappan.hu/coco-szappan-teafaolajjal-es-shea-vaj..

A kérdező hozzászólása: És ezt hol tudnám megvenni? Kizárólag online tudom megrendelni? Külföldi vagyok, de nagyon szeretném kipróbálni...
igen, még csak online boltjuk van :( de nekem bevált (21 évesen is totál pattis voltam)

Lányok ti hányszor csináljátok hetente? Most azokra gondolok akik párkapcsolatban élnek és (20-25 évesek) És miket?

1,2 alkalom élég vagy csináltok többet, el?játékot a párotoknak esetleg orált csak komolyak irjanak Hetente hányszor és miket?

Legjobb válasz: Ha egyfolytában itthon vagyunk, (max suli), akkor hetente legalább 10 alkalommal van szex. Elõjátékkal, mindennel együtt. Ha menstruálok,akkor általában csak orál, vagy kézimunka. Ha már elmúlóban van,(4-5. nap körül) akkor már van szex is. 22/L

Ha egyfolytában itthon vagyunk, (max suli), akkor hetente legalább 10 alkalommal van szex. Elõjátékkal, mindennel együtt. Ha menstruálok, akkor általában csak orál, vagy kézimunka. Ha már elmúlóban van, (4-5. nap körül) akkor már van szex is. 22/L
heti 10 alkalommal tuti csináljuk, minden reggel, orállal együtt, orál nélkül nem is csináljuk, a 69 a kedvenc és a péntek szombat vasárnap az változo, meeg sokszor van jóéjaszakát szex is, sõt elõfordult már többször is, hogy éjjel felébredtem és volt egy kis kézimunka meg forditva is, váratlanul kinyalt az éjszaka közepén.Ilyen ez, nincs megállás.Ha viszont megvan, akkor abban az 5-6 napban szexszünetet tartunk vagy ha egyikünk beteg és olyankor összebújunk és csak beszélgetünk órákig :)
nàlunk relativ, sokszor hulla fàradt szegény:) De egy heti 3-4 megvan:) Sokszor én kezdeményezek, de ha ö, és én fàradt vagyok, akkor se utasitom vissza, àltalàban fel tud huzni eléggé:D
sajnos mi csak hetente kétszer tudunk találkozni, ilyenkor azért 3-4 menetet letolunk:) ebbe elõjáték (ide egy kis orál is) és maga a behatolás is beletartozik:) 23N
Attól függ mennyit vagytok eggyütt, ha van rá alkalom és hely akkor a 20-30 év közötti házaspárná heti 4-5 min, akik csak össze vannak költözve annál heti 5-6 min, és az évek múlásával ez egyre csökkel legtöbjüknél a statisztika szerint A statisztika azért mond 2-3 mat mert beleszámolják az idõseket is akiknek 2, 3 hetente egyszer vannak eggyütt De az a lények hogy jó legyen mindkettõtöknek az 1, 2 kicsit kevés szerintem ha nem hiszitek kérdezzetek rá ismerõseitekre de többre mert mindnkinél lehet probléma kérdezz rá 15 imerõsödre és meglátod csináljatok egy kis statisztikát ti ha nem hisztek nekem
A barátnõmmel mindent megbeszélünk és az átlagom (7 aktus és 3 orál neki egy kicsit több 9 szeretkezés 2 orál) 23 L Másak vagyunk de a 2 majd ha 20 éves házasok leszünk
nekem reggel nincs kedvem ezért, orállal szoktam kényeztetni a páromat mindent megkap akkor meg nemis izgulok mert alig várja jöjjön hozzam haza hogy szeretkezzünk, hetente minimum 5 alkalommal szeretkezünk és a két napba amikor nem akkor én kényeztetem õt, van amikor a páromnak nincs kedve de ha akarom akkor is kinyal szivesen szóval amit csak akar 5 szex 2 orál
Mikor nagyon fárat vagyok elnézi de nem nézné el mindenap, nemis várnám el tõlle, ha van 2 sex egy héten szerintem még kellene 3, 4 orál anál vagy kézimelo a minimumhoz hogy neki is jó legyen, a legegyszerübb mindent meg kell adni amit a másik kiván de ha nem adod meg szeritnem megkeresi mashol, ha mindennnap azt mondod neki nincs kedvem meg azt nem csinálom meg ez is undoritó meg az is, akkor nem kell sok és ki fognak dobni mindennek van egy határa ha szereted örömmel megteszed ha már nemszivesen csinálod a kedvéért akkor már megette a fene a kapcsolatot
hát nekem is van mikor nemesik jól de a páromat kielégitem másképp kivéve az anált azt nem válalom be, de ha nem adod meg neki amit szeretne elmegy máshoz és ott keresi meg, mikor nincs kedvem ahoz hogy behatoljon kap egy kis orált annak nagyon örül, legyen 2 alkalom sex de akkor még legyen egy pár orál is ha nemvagy hajlandó csinalni csak akkor amikor neked van kedved az szar ügy
A kérdező hozzászólása: és ha neki nemesik jól csak 1-szer vagy 2 szer hetente?
hát függ a szexuális beálitotságtól de szerintem az 1, 2 alkalom kevés még sokszor az együtléteknél is, de ha megfelelõen kielégitet a parodat mashogyan orállal meg kézzel lehetséges, nállunk minimum 5 alkalom sex és a páromnak még olyan 1, 2 orál én nem nagyon vagyok oda érte de õ mindent megtesz értem ez a legkevesebb és jó látni hogy neki jól esik.. A 10 éves hazasoknál az átlag a heti egy két alkalom... 22 L De ha a párodnak elég hajráá.. az egyém akkor kap annyit ha büntetésbe van de mindenkinek mások az igényei..
L/ 24

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!