Találatok a következő kifejezésre: 24hetes vagyok, még mindíg csak (2 db)

24hetes vagyok, de még mindíg csak alul érzem a bébi mozgását. Kb. mikortól fogom fennt is érezni?

Legjobb válasz: Ki milyen alkat, kinek hogy fekszik a babája... Ez sokmindentõl függ. Lehet, neked a feje van fennt, akkor lent rugdos. Ha megfordul, akkor fent fogod érezni:-) Én már nem emlékszem arra, hogy mikor kezdte nyomni magát a bordámhoz, de folyamatosan éreztem, hogy egyre feljebb érzem a baba mozgását:-) Ne félj, baj biztos nincs, kiderül a 26 hetes uhon, hogy hogy fekszik:-) 36 hetes kismama

Ki milyen alkat, kinek hogy fekszik a babája... Ez sokmindentõl függ. Lehet, neked a feje van fennt, akkor lent rugdos. Ha megfordul, akkor fent fogod érezni:-) Én már nem emlékszem arra, hogy mikor kezdte nyomni magát a bordámhoz, de folyamatosan éreztem, hogy egyre feljebb érzem a baba mozgását:-) Ne félj, baj biztos nincs, kiderül a 26 hetes uhon, hogy hogy fekszik:-) 36 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen!:) Azt meg tudnád nekem mondani, hogy a 26. héten van a következõ uh?Mert én azt nem is tudtam, viszont jövõhéten bejelentkeztem babamozira, de akkor ha a 26. héten kell menni akkor a mostanit inkább lemondom!
szia, lehet befordult és ott lent huppogást szoktam érezni, lehet csuklik...nekem 32 hetesen lesz kötelezõ uh....26 héten 4d voltam....szal ha már van idõpont menj:-)
Lehet, hogy csak szimplán roszul vetted a levegõt! Szerintem nem a babó miatt!! 40 hetes kismami


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!