Találatok a következő kifejezésre: 24hetes vagyok, a hasam, (6 db)

A méhkeményedést a has bármely részén érezhetjük, vagy csak a has alsó részén. szóval mikor kidudorodik a hasam az a baba vagy méhkeményedés? 24hetes vagyok.

Legjobb válasz: A méhkeményedés az mikor az egész hasad beton keméy(teljesen körbe a pocak teljes nagyságáig).mikor kidugja magát akkor csak helyet keres hogy szundítson , vagy csak bemutatkozni akar.

A méhkeményedés az mikor az egész hasad beton keméy(teljesen körbe a pocak teljes nagyságáig).mikor kidugja magát akkor csak helyet keres hogy szundítson , vagy csak bemutatkozni akar.
Igen, ahogy írták elõttem, a has egészében, ki lehet tapintani a méhkeményedésnél a méhedet.Ha csak egy-egy helyen lesz dudor, az a baba:-))Boldog babavárást!
A dudor csak a bébi, nem kell izgulni azt még sokszor fogod érezni ahogy egyre jobban nõl.Hol itt , hol ott :) A keményedés az egész pocakra kiterjed , nekem sajna eléggé sok problémát jelent , de a Magne B6 azon is segit.
A kérdező hozzászólása: nagyon szépen köszönöm a válaszokat.valaki azt mondta nekem, mikor kidudorodik egy helyen az a méhkeményedés.de én azt hittem a baba, mégis nekem volt igazam, így nyugodtan megsimogathatom :D nagyon boldog babavárást mindenkinek

24hetes vagyok. Kicsit meg vagyok fázva, és ahogy tüsszentettem nagyon belenyilalt a hasamba. Mitől van ez?

Nem minden hapcinál,de van úgy,hogy nagyon fáj.Ez a babára is kihat?

Legjobb válasz: Azért nyilall bele mert most érzékenyebb a tested. A babának semmi baja nem lesz tõle, de amikor köhögsz vagy tüsszentesz fogjad meg a hasadat. Én is úgy csinálom.

Azért nyilall bele mert most érzékenyebb a tested. A babának semmi baja nem lesz tõle, de amikor köhögsz vagy tüsszentesz fogjad meg a hasadat. Én is úgy csinálom.
Ilyenkor megfeszülnek a méh izmai és az kellemetlen tud lenni.Ne aggódj, nem lesz a babának baja!Sajnos a tüsszentést nem tudjuk visszatartani, én is mindig félek elõre, hogy fájni fog és sokszor még az inkontinenciával is meg kell küzdenem ilyenkor, de ez van.Egyébként mióta Magne B6-ot szedek, azóta kevésbé kellemetlen a tüsszentés, mert lazább a méh, nem feszül meg annyira.
nekem is volt ilyen, es räjöttem, ha epp fekszem, es akkor kell tüsszentenem, akkor gyorsan behuzom a läbaimat, igy nem feszül ugy a hasam, es nem fäj.ha ällok, akkor leülök.probäld ki, nekem bevällt! 24hetes kismami

24hetes vagyok mért fáj a hasam?

Ma délután bal oldalon lent nagyon fájt a hasam az egész kb. fél óráig tartott, hol elmúlt,hol visszajött pedig épp hanyatt feküdtem, most hogy már felkeltem nem fáj! Mi lehet ez talán a belek,vagy v.mi nyomódhatott, v.baj van? És még valami az hogy sokszor a babát is nagyon lent érzem mozogni nem baj?

Legjobb válasz: Én is 24 hetes vagyok és nekem is szokott fájni a hasam bal oldalon, de csak ha fekszek, ha felkelek elmúlik, szerntem valaminek nincs elég hely vagy a baba nyomja. Az, hogy a babát lent érzed, nincs vele probléma, boldog babavárást.

Én is 24 hetes vagyok és nekem is szokott fájni a hasam bal oldalon, de csak ha fekszek, ha felkelek elmúlik, szerntem valaminek nincs elég hely vagy a baba nyomja. Az, hogy a babát lent érzed, nincs vele probléma, boldog babavárást.
A kérdező hozzászólása: picit megnyugodtam, köszi a választ!Csak az is aggaszt hogy 21 hetesen a méhszájam 2100-as volt és mivel nem tudok sokat pihenni, aggódom!


24hetes vagyok, szúrdogál a hasam, ez normális ilyenkor? és a köldököm magasságában puposodik a hasam, ami nem fáj, csak úgy nyom. ez a baba? nagyon aggaszt.

Legjobb válasz: Szia! Ne aggódj, ez teljesen normális. Nekem is folyton ezt csinálta, sokszor úgy éreztem kinyomja a hasfalamat, annyira elõre fúrta magát. Hol a köldökömnél, hol annak magasságában jobb vagy bal oldalt. Sokszor már szinte fájt, és ilyenkor úgy kellett "könyörögnöm", hogy abbahagyja. Szeretik ezt csinálni, ki tudja miért?! Mindenesetre biztosan nincs baj, majd megszokod... Minden jót!

Szia! Ne aggódj, ez teljesen normális. Nekem is folyton ezt csinálta, sokszor úgy éreztem kinyomja a hasfalamat, annyira elõre fúrta magát. Hol a köldökömnél, hol annak magasságában jobb vagy bal oldalt. Sokszor már szinte fájt, és ilyenkor úgy kellett "könyörögnöm", hogy abbahagyja. Szeretik ezt csinálni, ki tudja miért?! Mindenesetre biztosan nincs baj, majd megszokod... Minden jót!
Igen ott a babád!!És ne aggódj a szúrkálás normális, nekem a petefészkemnél is szokott. 24 hetes kismama
Igen .Nálam ez attól is függött mit, és mennyit vacsiztam.Mert igencsak megérzik a picurkák.
Hát persze. De nem igazán függ össze ez a napszakokal, szerintem akkor csinálják, mokor egy kicsit nyújtozni akarnak és kész. Mozgolódnak, mocorognak, egyre kisebb már a hely ugyanis, úgyhogy õk is igazodnak ezekhez. Engem pl. valamelyik nap úgy megrúgott a babám, hogy komolyan megijedtem, simaogattam és egyszer csak mintha megijedt volna és belémrúgott, majd átment a másik oldalra. Lehet, hogy egy kicsit megnyomhattam ott a hasam. Utána meg olyan aranyosan mozgolódott. Boldog babavárást!!
Engem mindig hagyott aludni, ha én elalszom, nem érzem, bár lehet hogy mocorog, de nem ébredek fel rá. Viszont ha felébredek, mindjárt mocorog õ is.-)Van aki tud aludni, van aki sajna nem... 31 hetes kismama
Az én babám azt hiszi, hogy a köldökömön kell kijönnie. Nem midnig szokott ilyen intenzív lenni, hangulatfüggõ. Ma egész éjszaka szórakoztatott, de én kicsit sem bánom, imádom.:) 28 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat, persze én is akkor vagyok boldog, ha érzem ahogy mozog/él/.mindegy , hogy nappal vagy éjjel.egyébként az én babám is próbált már köldökön keresztül távozni :D meg gyakran ki- bejár a köldököm, mintha rántgatná. boldog babavárást mindenkinek

24hetes terhes vagyok, ha a köldök magasságában vízszintesen egy sávban keményedik a hasam, az is méhkeményedés lehet vagy a baba nyomja magát?

Legjobb válasz: Szia! Nyugodt lehetsz, biztosan a baba. Keményedéskor az egész méh kemény, nem csak egy része. A bébik nagyon szeretnek elõre furakodni, ami néha kellemetlen is. Simogatásra talán arébb húzódik...

Szia! Nyugodt lehetsz, biztosan a baba. Keményedéskor az egész méh kemény, nem csak egy része. A bébik nagyon szeretnek elõre furakodni, ami néha kellemetlen is. Simogatásra talán arébb húzódik...
Nekem keményedéskor csak a felsõ része kemény. De, ha keményedés, ha nem, nincs baj, max magneb6.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!