Találatok a következő kifejezésre: 24. hetes Ma volt terheléses (2 db)

meg kell ismételni.
Szia! Kérdezd meg a védõnõt, vagy egy másik közeli város kórházát hogy náluk hogy csinálják ezt a vizsgálatot! Keszthelyen pl ilyen lötyiset csinálnak, de Marcaliban egy zsemlét meg két deci tejet (aki nem szereti teát) kell meginni, aztán másfél óra múlva vérvétel. Ennyi. Én is meglepõdtem, de a védõnõm ezt mondta. Nézz utána, szerintem tudnak adni más kórházba is beutalót, ha nekem is adtak. Ja, és a zsemlés tesz a 28. héten van, a lötyis a 24.en. Kíváncsi vagyok mire jutsz! Remélem segítettem! Üdv:22 hetes kismama
Nem mindenhol csinaljak a zsemleset, van, ahol csak a cukrosat, mert sokkal pontosabb kepet ad arrol, szukseg van-e dietara. De a dokidnak mond, h ez volt, lehet, h beeri a zsolmelssel emiatt.
Az en dokim azt mondta, hogy egyek egy sportszeletet (vagy barmilyen csokibol egy-ket sort) es egy szendvicset. A haziorvosnak sem volt ez ellen kifogasa, igy neztek meg nalam a terhessegi vercukrot.

Ma kaptam meg a nagylabor eredményét. Túl alacsony a cukrom. Lehet ebből baj? 38 hetes vagyok, a terheléses cukrom a 24. héten jó volt.

Legjobb válasz: szia! szerintem ez nem gond. egyszerûen csak gyorsan dolgozza fel a szervezeted a szénhidrátot.

szia! szerintem ez nem gond. egyszerûen csak gyorsan dolgozza fel a szervezeted a szénhidrátot.
Szia. 1. vagyok. Nekem is ilyen alacsony a cukrom, amikor legutóbb mérték, pont 3, 2 volt. Nagyon ritka, hogy 4 fölé megy. Nyugodj meg, semmi gond nincs!
Mennyi a cukrod?
A kérdező hozzászólása: glükoz 3, 2 mmol/l
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a gyors és megnyugtató választ. Remélem igazad van. és tényleg csak errõl van szó.
A kérdező hozzászólása: Mûtéti kivizsgálás miatt nézték, és féltem, hogy még ez is probléma lesz. De megnyugtattatok! Boldog babavárást mindenkinek!!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!