Találatok a következő kifejezésre: 24-re vártam mensim, de tegnap (2 db)

24-re vártam a mensim és tegnap volt egy csepp barnám este. Kezdtem örülni, mert ma úgy voltam vele veszek 1 tesztet, de du. Elkezdtem vérezni! Nem sok de van! Mi lehet?

Nem sikerült a babó? Vagy esetleg holnap vegyek egy tesztet a biztonság kedvéért?

Legjobb válasz: nekem elõször barnás folyásom van mensi elõtt. Én örülök neki, így legalább nem ér váratlanul a mensi. Szerintem nincs baba de inkább a teszt biztosan megmondja neked!

nekem elõször barnás folyásom van mensi elõtt. Én örülök neki, így legalább nem ér váratlanul a mensi. Szerintem nincs baba de inkább a teszt biztosan megmondja neked!
A kérdező hozzászólása: Ma elég volt 1 normál tampon.
A kérdező hozzászólása: De az sem lett tele!
A kérdező hozzászólása: Annak én is örülök és egyetértek. Csak most annyira úgy éreztem, hogy sikerült. Most is a méhem környékén érzek olyan fura szurkát!
Ha észrevehetõen kevesebb a vérzésed, vagy abbamarad, csinálj tesztet. Ha holnap rendesen elkezdõdik a menstruációd, nincs értelme tesztelni. Viszont ha kicsit vérezgetsz, de nem úgy mint máskor, akkor tesztelj. Na ezt jól megfogalmaztam...:) Tesztelj.Ne tesztelj.Tesztelj. Tudsz követni?:) )) És írd meg a végeredményt!!! :) ))

24-re vártam a mensim, de tegnap "megjött". De hol van egy kicsi hol meg semmiés igen csak halvány piros. Alhasi szurka van! Mi lehet?

Legjobb válasz: Szeretnénk babát! Én egy kicsit reménykedem mert nem a petefészkem fájdogál hanem a méhemben érzek szurkálást! Ez jó?

A kérdező hozzászólása: Szeretnénk babát! Én egy kicsit reménykedem mert nem a petefészkem fájdogál hanem a méhemben érzek szurkálást! Ez jó?
A kérdező hozzászólása: Tegnap amikor "megjött" a 32. napon voltam. Akkor mitõl késhetett?
Ha nem jön meg úgy, mint szokott, akkor tesztelj! Drukkolok :)
A kérdező hozzászólása: Tegnap alig volt sõt ma is egy tampon elég. Csináljak tesztet?
A kérdező hozzászólása: Köszike a választ!!!!!!
Csinálj tesztet, az a tutti. Bár nekem is volt ilyen, baba meg sehol... Azóta se tudom, hogy mi volt... (elsõ válaszoló)
Megint én: majd írd meg az eredményt :)
Nekem is így kezdõdött minden :) ))) Drukkolok én is!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!