Találatok a következő kifejezésre: 24-re nem a mensim, de ma (2 db)

24-re vártam a mensim és tegnap volt egy csepp barnám este. Kezdtem örülni, mert ma úgy voltam vele veszek 1 tesztet, de du. Elkezdtem vérezni! Nem sok de van! Mi lehet?

Nem sikerült a babó? Vagy esetleg holnap vegyek egy tesztet a biztonság kedvéért?

Legjobb válasz: nekem elõször barnás folyásom van mensi elõtt. Én örülök neki, így legalább nem ér váratlanul a mensi. Szerintem nincs baba de inkább a teszt biztosan megmondja neked!

nekem elõször barnás folyásom van mensi elõtt. Én örülök neki, így legalább nem ér váratlanul a mensi. Szerintem nincs baba de inkább a teszt biztosan megmondja neked!
A kérdező hozzászólása: Ma elég volt 1 normál tampon.
A kérdező hozzászólása: De az sem lett tele!
A kérdező hozzászólása: Annak én is örülök és egyetértek. Csak most annyira úgy éreztem, hogy sikerült. Most is a méhem környékén érzek olyan fura szurkát!
Ha észrevehetõen kevesebb a vérzésed, vagy abbamarad, csinálj tesztet. Ha holnap rendesen elkezdõdik a menstruációd, nincs értelme tesztelni. Viszont ha kicsit vérezgetsz, de nem úgy mint máskor, akkor tesztelj. Na ezt jól megfogalmaztam...:) Tesztelj.Ne tesztelj.Tesztelj. Tudsz követni?:) )) És írd meg a végeredményt!!! :) ))

24-re nem vártam a mensim, de ma egy picit véreztem. Ez baj lehet? Szeretnénk babát! Tesztet még nem csináltam!

Legjobb válasz: Szia És elmúlt már a vérzés?? Mert esetleg lehetett beágyazódásos vérzés is. Szoritok, hogy minnél elõbb össze jöjönn a kisbaba:) Mi is szeretnénk

Szia És elmúlt már a vérzés?? Mert esetleg lehetett beágyazódásos vérzés is. Szoritok, hogy minnél elõbb össze jöjönn a kisbaba:) Mi is szeretnénk
A kérdező hozzászólása: Az at igazság, hogy hol egy picit több hol meg semmi aztán néha barna! Már azt sem tudom hogy mi van?! Ma vagypk a 32. napon.
Mensi elõtt neked szokott ilyen lenni??? VAgy egybõl rendesn megjön a mensid??? Amikor én terhes lettem a lányommal nekem volt beágyazódásos vérzésem. Nem mondom, hogy neked is ettõl van, de szerintem kéne egyet tesztelned!! Esetleg ébredési hõt nem mérsz? Azt is jó lenne tudni!! Szoritok
A kérdező hozzászólása: Mensi elõtt egy nappal barnázni azt szoktam. De a késé nem tetszik ill. az sem hogy hol vérzek hol nem. A mensi az nem ilyen. Remény lehet még?
A kérdező hozzászólása: A hõmet nem mérem. Szerinted mérjem! Az segítene?
Ha 24re vártad a mensit, és nem vagy biztos benne hogy most "mizu", akkor szerintem nyugodtan csinálj egy tesztet, mert az kimaradt mensi után 1-2 nappal kimutatja (legalábbis nekem a második napon már rögtön pozizív volt). Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Úgy néz ki megjött de nagyon kevés inkább olyan mint amikor múlóban van. Attól lehetek terhes mármint a késé miatt is?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!