Találatok a következő kifejezésre: 24-re nem a mensim, de (3 db)

24-re vártam a mensimet, de azóta sem jött meg. De nem rég erősen görcsöltem és úgy feszült a méhem. Ez lehet jó jel? Nagyon szeretnénk babát!

Ma volt egy pöttynyi barnám az baj lehet?

Legjobb válasz: csinálj tesztet és ha pozitív, menj el orvoshoz

csinálj tesztet és ha pozitív, menj el orvoshoz
Szerintem is tesztelj, aztán doki. Sok sikert!
Szia!Egy cipõben járunk.Én is görcsölgetek.Ma teszteltem, halvány csik lett.Szerintem simán babásak vagyunk!Hajrá!
A kérdező hozzászólása: Holnap veszek egy tesztet aztán meglátjuk mi lesz.
A kérdező hozzászólása: Köszike a gyors válaszokat!

24-re vártam a mensim és tegnap volt egy csepp barnám este. Kezdtem örülni, mert ma úgy voltam vele veszek 1 tesztet, de du. Elkezdtem vérezni! Nem sok de van! Mi lehet?

Nem sikerült a babó? Vagy esetleg holnap vegyek egy tesztet a biztonság kedvéért?

Legjobb válasz: nekem elõször barnás folyásom van mensi elõtt. Én örülök neki, így legalább nem ér váratlanul a mensi. Szerintem nincs baba de inkább a teszt biztosan megmondja neked!

nekem elõször barnás folyásom van mensi elõtt. Én örülök neki, így legalább nem ér váratlanul a mensi. Szerintem nincs baba de inkább a teszt biztosan megmondja neked!
A kérdező hozzászólása: Ma elég volt 1 normál tampon.
A kérdező hozzászólása: De az sem lett tele!
A kérdező hozzászólása: Annak én is örülök és egyetértek. Csak most annyira úgy éreztem, hogy sikerült. Most is a méhem környékén érzek olyan fura szurkát!
Ha észrevehetõen kevesebb a vérzésed, vagy abbamarad, csinálj tesztet. Ha holnap rendesen elkezdõdik a menstruációd, nincs értelme tesztelni. Viszont ha kicsit vérezgetsz, de nem úgy mint máskor, akkor tesztelj. Na ezt jól megfogalmaztam...:) Tesztelj.Ne tesztelj.Tesztelj. Tudsz követni?:) )) És írd meg a végeredményt!!! :) ))

24-re nem vártam a mensim, de ma egy picit véreztem. Ez baj lehet? Szeretnénk babát! Tesztet még nem csináltam!

Legjobb válasz: Szia És elmúlt már a vérzés?? Mert esetleg lehetett beágyazódásos vérzés is. Szoritok, hogy minnél elõbb össze jöjönn a kisbaba:) Mi is szeretnénk

Szia És elmúlt már a vérzés?? Mert esetleg lehetett beágyazódásos vérzés is. Szoritok, hogy minnél elõbb össze jöjönn a kisbaba:) Mi is szeretnénk
A kérdező hozzászólása: Az at igazság, hogy hol egy picit több hol meg semmi aztán néha barna! Már azt sem tudom hogy mi van?! Ma vagypk a 32. napon.
Mensi elõtt neked szokott ilyen lenni??? VAgy egybõl rendesn megjön a mensid??? Amikor én terhes lettem a lányommal nekem volt beágyazódásos vérzésem. Nem mondom, hogy neked is ettõl van, de szerintem kéne egyet tesztelned!! Esetleg ébredési hõt nem mérsz? Azt is jó lenne tudni!! Szoritok
A kérdező hozzászólása: Mensi elõtt egy nappal barnázni azt szoktam. De a késé nem tetszik ill. az sem hogy hol vérzek hol nem. A mensi az nem ilyen. Remény lehet még?
A kérdező hozzászólása: A hõmet nem mérem. Szerinted mérjem! Az segítene?
Ha 24re vártad a mensit, és nem vagy biztos benne hogy most "mizu", akkor szerintem nyugodtan csinálj egy tesztet, mert az kimaradt mensi után 1-2 nappal kimutatja (legalábbis nekem a második napon már rögtön pozizív volt). Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Úgy néz ki megjött de nagyon kevés inkább olyan mint amikor múlóban van. Attól lehetek terhes mármint a késé miatt is?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!