Találatok a következő kifejezésre: 24-26 naposak ciklusaim (17 db)

A kérdező hozzászólása: Elozo ciklusban a 24.napon jott meg.
nagyon rövidek a ciklusaid.
A kérdező hozzászólása: Nem hiszem, hogy ez problema lenne. Van egy 13honapos lanyom es elso probalkozasra teherbe estem. Akkor mar 12nappal az alkalom utan kimutatta a terhessegi teszt a ket csikot pedig meg csak a ciklus 24.napjan voltam tehat kb. 2-4nappal menzesz elott (First Response). Ugyanilyennel teszteltem tegnap es negativ lett. Ma vagyok a 29.napon.
A kérdező hozzászólása: Megjott. :(

Kisbabát szeretnénk. A ciklusaim 24-26 naposak. Ma a 16. napon barna pöttyök vannak a bugyimon. Mi lehet ez?

Legjobb válasz: Egy 24 napos ciklusnal a 10-dik nap korul van pe ugyhogy ez siman lehet a beagyazodas is. :) Ilyenkor van akinel jelentkezik kis rozsaszines folyas, barnas folyas de csak nagyon kis mennyisegben.

Egy 24 napos ciklusnal a 10-dik nap korul van pe ugyhogy ez siman lehet a beagyazodas is. :) Ilyenkor van akinel jelentkezik kis rozsaszines folyas, barnas folyas de csak nagyon kis mennyisegben.
Van görbéd?
Szia! Több eset is lehet. - Az egyik hogy most hosszabb lesz a ciklusod és a peteérésed jelentkezett így (a következõ menzi elõtt 14 nappal történik). - A másik hogy 8-9-e körül volt már pé-d és a beágyazódás jele. - De lehet bármi más is, mert a terhesség valódi "tünete" a pozitív teszt. Egyénfüggõ hogy kinél mivel jár. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, de annak volt a jele, hogy megjött. Sajnos. Úgyhogy hamarosan elmegyek orvoshoz.

A ciklusom 9. napján voltunk eggyut a párommal védekezés nélkul. A ciklusaim 24-26 naposak. Lehet belole baba?

Legjobb válasz: A peteérés a ciklus közepére esik,azaz Neked ez a 12-13.nap.A sperma élettartalma a hüvelyben 2, a méhben 25,a petevezetõben 48 óra. Ebbõl tudhatod,h kicsit korai volt az együttlét. De gyakori dolog,h az orgazmus miatt elõbb következik be a tüszõrepedés. Úgyhogy nem kizárt a terhesség.

A peteérés a ciklus közepére esik, azaz Neked ez a 12-13.nap.A sperma élettartalma a hüvelyben 2, a méhben 25, a petevezetõben 48 óra. Ebbõl tudhatod, h kicsit korai volt az együttlét. De gyakori dolog, h az orgazmus miatt elõbb következik be a tüszõrepedés. Úgyhogy nem kizárt a terhesség.
Az attól függ, h orálisan v. vaginálisan kaptad be a töltetet..:)
Igen, kb. pont telibe találtátok a termékeny idõszakot.
A kérdező hozzászólása: Tavaly május végén volt egy félidos vetélésem, fél év várakozást ajánlotta az orvos, kb fél éve próbálkoztunk és pont most sikerult.
Tudod, ha ez ilyen egyszerû lenne, nem lenne annyi nem kívánt terhesség :)
Nincs ebben semmi látnoki képesség, kicsit számolj utána a dolgoknak... ;)
Gratulálok! A 9. nap?! te egy látnok vagy, Neked is gratula :)
Szerintem a 9. nap volt a nyerõ. :)
Gratulálok! :) ) Mióta próbálkoztatok?
A kérdező hozzászólása: TERHES VAGYOK!!!!!!Anyira orulok......pedig most is csak a 7.8.9.17.22.ciklus napokon voltunk egyutt a párommal és most 3 terhességi teszt szerint is terhes vagyok.Remélem minden rendben lessz velunk és szér egészséges babánk fog szuletni.
A kérdező hozzászólása: még mindig nem sikerult a baba. :-(
Azért egy petezsákot cisztának nézni nem gyenge mutatvány... Mindenesetre nektek sok boldogságot a babához! ;)
Soha nincs kizárva a teherbe esés. Mondom ezt 8 hónapos terhesen akinél a baba úgy fogant, amikor lehetetlen lett volna! (az elején cisztának nézték és mûtétre kellett volna mennem, még szerencse, hogy kis idõ után, már dobogott a ciszta szíve!) Semmi nem lehetetlen! (11 év után estem teherbe, mikor már nem számítottam rá!) A sors fintora!!
A leginkább biztonságos mielõtt megjönnél 2 napig, és miután véget ért 2 napig, ezt leszámítva minden idõszak túlságosan is esélyes
A peteérés általában a következõ menstruáció elsõ napját megelõzõen 14 nappal következik be (még nem 28 napos ciklusok esetén is), ezért a ciklus néhány havi megfigyelése után az ovuláció idõpontja meghatározható. Ez elõtt és után 2-3 napig tartózkodni kell a szexuális élettõl. Tehát, igen.
Ha 16 napos a luteális fázisa, 24 napos ciklus esetén a 8. napon is ovulálhat.
Sok sikert ezzel a babával!!!

Mitől lehet az ha 26 napos ciklusaim szoktak lenni, de most 24. nap jött meg?

Legjobb válasz: Szerintem azért olyan komoly bajod nem lehet nekem nagyon sokáig 23 napra jött meg most meg beállt 26 napra csodálkoztam is kicsit, de hát ez van!

Szerintem azért olyan komoly bajod nem lehet nekem nagyon sokáig 23 napra jött meg most meg beállt 26 napra csodálkoztam is kicsit, de hát ez van!
Ne aggódj, ez egyáltalán nem nagy különbség. Egy két nap ide vagy oda még nem számít. Nagyon sok minden befolyásolja a nõi ciklust, a hormonoktól kezdve a pszichés állapotig.

24-26 naposak a ciklusaim ma vagyok a 26. napon A höm 37, 1 reggel, csináltam tesztet szintén reggel negatív lett. Most akkor mit gondoljak?

Csak az a gond hogy egész éjjel 3 óránként pisilni jártam és azt sem tudam hogy melyik a reggeli vizeletem,viszont a hömérözést akkor csináltam amikor szoktam ,de ugy tudom bár 6 h alvás kéne hogy norm. eredményt mutasson.A melleim nem ugy fájnak mint általába mensikor hanem sokkal jobban ,mintha égnének és nem oldalt hanem felüröl fájnak.A mészájam egéssz fent van peig ilyenkor már szinte majd ki esik.Nagyon szeretnénk már babát és nem akarom magam hitegetni de most ez olyan zürös helyzet hogy tényleg nem tudom mi van,késni nem szokott 90%ba a 25 dik napon sz okott meg jönni .Köszönöm a segitséget nekem most minden válasz egy fö nyeremény.E...

Legjobb válasz: Hasonló cipõben járok, de nekem 4 napja kellett volna megjönnie, és semmi. Tnap negatívat teszteltem még, nekem is hõemelkedésem van, és épp ma fogalmaztam meg, hogy felülrõl fáj a mellem. Szóval tesztelj egy pár nap múlva, kedden-szerdán, hátha lesz változás... Szorítok nektek is!

Hasonló cipõben járok, de nekem 4 napja kellett volna megjönnie, és semmi. Tnap negatívat teszteltem még, nekem is hõemelkedésem van, és épp ma fogalmaztam meg, hogy felülrõl fáj a mellem. Szóval tesztelj egy pár nap múlva, kedden-szerdán, hátha lesz változás... Szorítok nektek is!
A kérdező hozzászólása: KÖSZI NEKED SZOKOTT KÉSNI?
Nagyon szoritok neked.A feletted levo kerdezo vagyok
A kérdező hozzászólása: NEM IS OLVASTAM VÉGIG A MAI KÉRDÉSEKET , NEM VOLTUNK ITHON NEM AKARTALAK UTÁNOZNI DE NEKEM AKKOR FÁJT IGY A MELLEM AMIKOR AZ ELSÖ GYEREKEMET VÁRTAM.SZORITOK NEKED
Soha nem szokott késni ennyit, ezért is vagyok meglepve - ez a próbálkozás 3. hónapja volt... Az elsõ válaszoló
Ja, és nem itt a fórumon fogalmaztam meg, hanem a páromnak, szóval nem is tettem fel itt a kérdést, csak meglepõdtem, hogy te is pont ezt érzed.:) )
Hát, aért szerintem ne éld bele magad, mert annál rosszabb nincs, mint amikor csalódsz. de drukkolok. én is nagyon vágyom már egy babára...
A kérdező hozzászólása: RENDESEN SIKERÜLT BELE ÉLNI MAGAM MERT SOHA MÉG EGY NAPOT SEM KÉSETT , AZ ÉJJEL VISZONT MEG JÖTT SAJNA....

Tisztelt Doktor úr! 54. évemben vagyok, a ciklusom még rendszeres, 24-26 napos, a menzeszem 3-4 napig tart, normál mennyiségű, bár újabban néha görcsösebb. Van állítólag egy 1 cm-es méhpolipom. félévente megnézik, az eredmény P2 cytológia, “nem kéne még s

Tisztelt Doktor úr! 54. évemben vagyok, a ciklusom még rendszeres, 24-26 napos, a menzeszem 3-4 napig tart, normál mennyiségű, bár újabban néha görcsösebb. Van állítólag egy 1 cm-es méhpolipom. félévente megnézik, az eredmény P2 cytológia, “nem kéne még semmit se tenni”, csak félévente megnézni. Kicsit félek tőle, mert újabban folyásom van, gyakran leizzadok a melleimen és a nyakamon éjszaka, de néha nappal is. Szedek vérnyomáscsökkentőket, és Rivotrilt, valamint Magne B6-ot, Q1o-et, C- és D-vitamint, multivitamint. Lefogytam 82,5 kg-ról szép lassan, több mint egy év alatt 22,5 kg-ot. A súlyomat tartom, kicsit diétázom, gyakran szédülök, járásom bizonytalan, homályosan látok, ja még Nolpazát is kaptam, Reflux II. stádium miatt, 4o mg-ot naponta. Kicsit szorongok a változókor miatt, anyámnak későn jött el, és rettenetesen megviselte. Miből lehet tudni, hogy jön? Nekem hullik a hajam, ez lehet gyógyszer mellékhatás is? Tessék megmondani hova forduljak, mert sokat vagyok rosszul mostanában, érvizsgálatra nem küldött el az orvosom, cardiológián voltam, terhelésesen is, negatív lett, EKG rendben, a család tele magasvényomásossal, cukrossal, volt 2 rákos is, /sajnos egyikük sem él már/ sokat fáj a fejem is. Lehet, hogy ezek már a klimax előjelei? Voltam pánikbeteg, de akarattal és némi pszichiátriai segítséggel jobban lettem, remélem nem jön vissza soha. Bár újaban ingerlékenyebb vagyok, néha elsírom magamat, néha azt hiszem itt a vég. Nem gondolnám, hogy depressziós lettem, legalábbis remélem, bár sok a gondom. Kérem, adjon tanácsot mitévő legyek? Köszönettel, Márta

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Ön számos olyan problémát említett, amelyek haladéktalan kivizsgálást igényelnek! Mindenképpen javaslok egy mielőbbi személyes konzultációt. A [email protected] címen tudunk egyeztetni. Várom jelentkezését! Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Ön számos olyan problémát említett, amelyek haladéktalan kivizsgálást igényelnek! Mindenképpen javaslok egy mielőbbi személyes konzultációt. A [email protected] címen tudunk egyeztetni. Várom jelentkezését! Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor úr! 54. évemben vagyok, a ciklusom még rendszeres, 24-26 napos, a menzeszem 3-4 napig tart, normál mennyiségű, bár újabban néha görcsösebb. Van állítólag egy 1 cm-es méhpolipom. félévente megnézik, az eredmény P2 cytológia, “nem kéne még s

Tisztelt Doktor úr! 54. évemben vagyok, a ciklusom még rendszeres, 24-26 napos, a menzeszem 3-4 napig tart, normál mennyiségű, bár újabban néha görcsösebb. Van állítólag egy 1 cm-es méhpolipom. félévente megnézik, az eredmény P2 cytológia, “nem kéne még semmit se tenni”, csak félévente megnézni. Kicsit félek tőle, mert újabban folyásom van, gyakran leizzadok a melleimen és a nyakamon éjszaka, de néha nappal is. Szedek vérnyomáscsökkentőket, és Rivotrilt, valamint Magne B6-ot, Q1o-et, C- és D-vitamint, multivitamint. Lefogytam 82,5 kg-ról szép lassan, több mint egy év alatt 22,5 kg-ot. A súlyomat tartom, kicsit diétázom, gyakran szédülök, járásom bizonytalan, homályosan látok, ja még Nolpazát is kaptam, Reflux II. stádium miatt, 4o mg-ot naponta. Kicsit szorongok a változókor miatt, anyámnak későn jött el, és rettenetesen megviselte. Miből lehet tudni, hogy jön? Nekem hullik a hajam, ez lehet gyógyszer mellékhatás is? Tessék megmondani hova forduljak, mert sokat vagyok rosszul mostanában, érvizsgálatra nem küldött el az orvosom, cardiológián voltam, terhelésesen is, negatív lett, EKG rendben, a család tele magasvényomásossal, cukrossal, volt 2 rákos is, /sajnos egyikük sem él már/ sokat fáj a fejem is. Lehet, hogy ezek már a klimax előjelei? Voltam pánikbeteg, de akarattal és némi pszichiátriai segítséggel jobban lettem, remélem nem jön vissza soha. Bár újaban ingerlékenyebb vagyok, néha elsírom magamat, néha azt hiszem itt a vég. Nem gondolnám, hogy depressziós lettem, legalábbis remélem, bár sok a gondom. Kérem, adjon tanácsot mitévő legyek? Köszönettel, Márta

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Ön számos olyan problémát említett, amelyek haladéktalan kivizsgálást igényelnek! Mindenképpen javaslok egy mielőbbi személyes konzultációt. A [email protected] címen tudunk egyeztetni. Várom jelentkezését! Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Ön számos olyan problémát említett, amelyek haladéktalan kivizsgálást igényelnek! Mindenképpen javaslok egy mielőbbi személyes konzultációt. A [email protected] címen tudunk egyeztetni. Várom jelentkezését! Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

24-26 napos ciklusnál teherbe eshetek a 10. napon? A ciklus.hu szerint 11. napon volt ovulációm, és éreztem is a hasfájást (sot még most is érzem már 4 napja fáj a hasam és folyásom is sok van).

Mellem is szurkál.

Legjobb válasz: Ha a 11. napon volt ovud, akkor a 11. napon fogsz teherbe esni :) De nem szõrözök, értem a kérdésed- ha a 10. napon volt az aktus, 11.-en meg az ovud, akkor teherbe eshetsz, igen, mert a spermiumok akár 48-72 óráig is életképesek maradnak.

Ha a 11. napon volt ovud, akkor a 11. napon fogsz teherbe esni :) De nem szõrözök, értem a kérdésed- ha a 10. napon volt az aktus, 11.-en meg az ovud, akkor teherbe eshetsz, igen, mert a spermiumok akár 48-72 óráig is életképesek maradnak.
Ha havonta csak 1 napon lehetnél terhes, akkor baromi könnyû lenne a védekezés. Simán terhes lehetsz a 10. napon is.
A kérdező hozzászólása: Bárcsak igazatok lenne, és teherbe esnék.Már nagyon vágyunk a babára.Egy éve volt egy félidos vetélésem (23 hétben).Remélem már nem sokat kell várnunk hogy végre babát tarthassunk a karunkban.
Nagyon sajnálom, és nagyon szurkolok! Majd írd meg, ha sikerült! :)
A kérdező hozzászólása: Megírom.
A kérdező hozzászólása: Megint nem jott ossze .:-( Majd talán a kovetkezo ciklusban.Pedig már annyira reménykedtem, két napot késett a menstruációm is.de sajnos megjott......

Mit csináljak? A ciklusom 24-26 napos.Ma vagyok a 33 napon, tehát késik. Csináltam ma egy tesztet de sajnos negativ lett. Mitöl késhet? Ha terhes lennék már ki kéne hogy mutassa, nem?

Legjobb válasz: lehet, hogy késõi peteérés, nekem volt, hogy két héttel elcsúszott, de megjött (sajnos). de az is lehet, hogy baba, csak nem mutatja a teszt. amíg nem jön meg, addig bármi lehet... 4-5 naponta érdemes újat tesztelni.

lehet, hogy késõi peteérés, nekem volt, hogy két héttel elcsúszott, de megjött (sajnos). de az is lehet, hogy baba, csak nem mutatja a teszt. amíg nem jön meg, addig bármi lehet... 4-5 naponta érdemes újat tesztelni.
Ki kéne, hogy mutassa. Vegyél egy nagyon érzékeny tesztet, egy 10-es érzékenységût! Drukk!:)

Tisztelt Doktor Úr! 37 éves vagyok, fél éve próbálkozom teherbe esni. A ciklusaim eléggé változóak, 23-24-25-26 naposak. Hőmérőzéssel kísérem figyelemmel a ciklusaimat, a luteális fázisom maximum 12 napos, rövidebb ciklusnál sajnos megrövidül. Kérdésem az

Tisztelt Doktor Úr! 37 éves vagyok, fél éve próbálkozom teherbe esni. A ciklusaim eléggé változóak, 23-24-25-26 naposak. Hőmérőzéssel kísérem figyelemmel a ciklusaimat, a luteális fázisom maximum 12 napos, rövidebb ciklusnál sajnos megrövidül. Kérdésem az lenne, hogy a Premens tabletta segíthet-e a ciklusomon? Köszönettel: Szilvia

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Bizonyos esetekben, enyhébb hormonális egyensúlyzavarok fennállásakor a Premens tabletta segíthet. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Bizonyos esetekben, enyhébb hormonális egyensúlyzavarok fennállásakor a Premens tabletta segíthet. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!