Találatok a következő kifejezésre: 24-én volt legesélyesebb a fogantatás. Együtt (1 db)

24-én volt a legesélyesebb a fogantatás. Együtt is voltunk, előtte is, utána is. Mennyi az esély a babára?

A jónás napom (aki hisz ezekben) szerint is akkor foganhatott baba. A mensimnek 10-e körül (nem) kéne megjönnie. Ma szúrkált oldalt a petefészkemnél, délután görcsölt is a hasam. Napok óta érzékeny a mellem, gyakran megszédülök, és régen imádott szagoktól rosszul vagyok (2-4 napja)A h?m 36.0 szokott lenni, mostanában 36.4 és 37.0 közt van (ami tudom, hogy mensi el?tt természetes.

Legjobb válasz: Szia! Szerintem túl korai lenne, hogy már érzékeny vagy a szagokra. Nekem is volt olyan négy egymást követõ hónapom amikor félidõtõl már hányingerem volt, szédültem és nagyon érzékeny volt a mellem. De nem voltam terhes. Amikor meg sikerült teherbeesnem akkor ezek a tünetek nem jelentkeztek. De ez az én esetem volt.

Szia! Szerintem túl korai lenne, hogy már érzékeny vagy a szagokra. Nekem is volt olyan négy egymást követõ hónapom amikor félidõtõl már hányingerem volt, szédültem és nagyon érzékeny volt a mellem. De nem voltam terhes. Amikor meg sikerült teherbeesnem akkor ezek a tünetek nem jelentkeztek. De ez az én esetem volt.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ez mit jelent: . Petezsák, benne 6mm-es endometrium?

Késett a mensesem egy hetet, 2 napig erősen véreztem, aztán elmúlt, görcs alig volt. A mostani ovuláció óta nem múlik el a hasszúrka, egyfolytában van és egyre erősebb. Fürdésnél, "megvizsgáltam" magam, mivel együttlét után vérezgettem kicsit, és a méhnyakon találtam egy csomót.Azonnal elmentem nőgyógyászhoz, aki a rákszűrést levette és UH alatt ezt mondta. Mondtam neki, hogy nem sikerül a teherbeesés, gondolom mondta volna, ha terhes vagyok. 4 hét múlva lesz kész a rákszűrés eredménye.

10

A hányinger, mint tünet, mennyi idő után jelentkezik? Létezik, hogy már az aktus után 10 nappal? Vagy ez még túl korai?

5

Mennyit várjak, hogy teherbe essek?

Kisbabát szeretnék:) még csak 3 hónapja próbálkozunk, de annyira türelmetlen vagyok. Mennyi idő kell kb? 20L

8

Szerintetek megvolt már a peteérésem, vagy ma még érdemes belehúzni, hátha?

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/0f29f893ef00013a6e0d29..

7

Ilyen hamar peteérés?

5-6 napja mult el a mensim és szúrkáló érzés van a hasam aljában.próbálkozunk a gyerekkel (egyszer már elvetéltem) Normális ha ilyenkor szurkál a hasam alja?lehetséges hogy ilyen hamar peteérésem van?valaki segitsen!!!

3

Menjek orvoshoz? Mi lehet a gond?

Szoptatás abbahagyásakor végre hosszabb kihagyás után megjött a mensim, nagyon erős volt és 8 napig tartott. (20 p.ként kellett cserélnem éjjel-nappal)Azóta 2x jelentkezett a mensi, viszont az csak párnapig tartott és naponta pár csepp szép piros vér (nem barna) volt. Lassan szeretnénk újabb kistesót.

1

Szombat- vasarnap kellett volna megjonnie (helyette csak par csepp volt-feltetelezem beagyazodasi verzes), kedden reggel teszteltem halvany pozit. Azota is sokszor gorcsolgetek, viszont nincsen verzes. Aggodjak?

6

Hogy is van ez a hőgörbe?

Peteéréskor hirtelen leesik, ovulációkor meg felmegy? Kb. mennyit? Mikor kell együtt lenni?

1

Szerintetek befolyásolja a megtermékenyülést az, ha valakinek hüvelygomba fertőzése van?

Vagy lehetséges így is teherbeesni?

6

Ha apró folliculusokat látott a doki, akkor abból hány nap múlva lehet érett pete? Méhnyálkahártya 11 mm.

Még szoptatok és rendszertelen a ciklusom.

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!