Találatok a következő kifejezésre: 24-én volt legesélyesebb a (2 db)

egyénenként változó, de neked még sok van a mensidig. Én csak utána tesztelnék 5 nappal, ha kimarad!
Mi decemberben kezdtünk elõször próbálkozni, és 20-a körül volt peteérésem. 29-én csináltam is gyorsan egy tesztet, amit a legbiztosabbnak mondtak a gyógyszertárban. Egy hétig szomorkodtam az eredmény miatt. Aztán január 5-én nem jött meg! Nen mertem újra tesztet csinálni, (csak jan. 9.-én) mert féltem az újabb csalódástól. Most 12 hetes boldog kismama vagyok!!! Szerintem akármikor csinálhatsz tesztet, de saját magad megnyugtatására inkább várj a következõ mensidig, hogy ne keseregj feleslegesen! Szurkolok neked! :) ))

24-én volt a legesélyesebb a fogantatás. Együtt is voltunk, előtte is, utána is. Mennyi az esély a babára?

A jónás napom (aki hisz ezekben) szerint is akkor foganhatott baba. A mensimnek 10-e körül (nem) kéne megjönnie. Ma szúrkált oldalt a petefészkemnél, délután görcsölt is a hasam. Napok óta érzékeny a mellem, gyakran megszédülök, és régen imádott szagoktól rosszul vagyok (2-4 napja)A h?m 36.0 szokott lenni, mostanában 36.4 és 37.0 közt van (ami tudom, hogy mensi el?tt természetes.

Legjobb válasz: Szia! Szerintem túl korai lenne, hogy már érzékeny vagy a szagokra. Nekem is volt olyan négy egymást követõ hónapom amikor félidõtõl már hányingerem volt, szédültem és nagyon érzékeny volt a mellem. De nem voltam terhes. Amikor meg sikerült teherbeesnem akkor ezek a tünetek nem jelentkeztek. De ez az én esetem volt.

Szia! Szerintem túl korai lenne, hogy már érzékeny vagy a szagokra. Nekem is volt olyan négy egymást követõ hónapom amikor félidõtõl már hányingerem volt, szédültem és nagyon érzékeny volt a mellem. De nem voltam terhes. Amikor meg sikerült teherbeesnem akkor ezek a tünetek nem jelentkeztek. De ez az én esetem volt.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!