Találatok a következő kifejezésre: 24-én kellene a (15 db)

Azt olvastam, hogy a hidegrázás is utalhat babára. Többszür ráz a hideg, mindez meleg szobában történik.24-én kellene nem megjönnie. Van hasszúrkám is 4-5 napja. Mitől lehet?

Legjobb válasz: Én is 24-ére nem várom, nekem is volt fázásos hullámom, hasszurkám, de elmúlt. Most már csak émelygés van, meg 37 körüli hõ. Azért reménykedek... :S Mikor tesztelsz? Drukkolok!

Én is 24-ére nem várom, nekem is volt fázásos hullámom, hasszurkám, de elmúlt. Most már csak émelygés van, meg 37 körüli hõ. Azért reménykedek... :S Mikor tesztelsz? Drukkolok!
Szia! Szerintem a hidegrázás nem terhes tünet. Erre egyáltalán ne is gondolj! A hasszurka pedig szerintem azért nem jelent semmit, mert a menstruáció elõtt is érezheted. Nekem pl. feltünt, hogy mielõtt eszembe sem jutott a baba, sohasem volt hasszurkám. Mióta nem szedem a tabit (4 hónapja), szinte nem tellik el nap nélküle, hogy ne érezném. Csak azt a tanácsot tudom neked adni, hogy amig nem jön el a mensi ideje, próbálj nem foglalkozni vele! Én is ezt próbálom tenni. Ha nem ezen rágódsz a nap minden percében, akkor szerintem nem is fogsz akkorát csalódni, ha mégis megjön. Mert ha túlzottan beleéled magad, mert már beképzeled a terhes jeleket, annál rosszabbul fog esni, ha mégsem vagy az, illetve talán azt is el tudod ezzel kerülni, hogy tulzottan görcsössé váljon az akarás.
hát ezek nagyon kevéske szubjektív tünetek, ami lehet a babától, de a PMS-tõl is, mert gyakorlatilag hõemelkedésed van mindkét esetben és attól ráz a hideg. a hasszúrka meg annyira nem definiálható pntosan, hogy nem alap arra, hogy válaszoljunk a kérdésre, hogy baba vagy nem baba. Viszont a jóstesztelés reggelente már mutathat valamit, én a helyedben inkább azt próbálnám meg, mert az objektív és nem csak a tüneteket vizsgálgatod magadon, mert ha nagyon odafigyelsz, végül mindent be tudsz beszélni magadnak. ha reggelente meg erõsödnek a csíkok akkor az a biztos(abb) jel.
Hát igen jól mondta az elõttem szóló ez lehet PMS tünet is. Én a peteérés óta szinte minden nap veszek észre valami tünetet magamon de ettõl még nem élem bele magam mert nagyon sokszor csalódtam már (2 éve szeretnénk babát). És ha jobban belegondolsz a legtöbb PMS-es tünet megegyezik az áldott állapotban lévõ nõk tüneteivel. Ja és mellesleg amíg itt olvasgatok a kérdések között már egy fél doboz savanyú káposztát megettem, de ez is csak a képzelgések következménye, szerintem. Azért szorítok neked, hátha baba...

24-én kellene megjönie a menzesznek mikor tesztejek? Clostilt szetem és három tüsző erettőle egy 20mm 22mm 25mm. Honnan tudom bisztosra hogy sikerült a beágyazodás?

Legjobb válasz: Szia! Biztosat csak 24-e után tudsz. Nekem a nem várt mensi napján már kimutatta a teszt. Elõtte egy héttel kezdet el fájni a mellem és ingerlékenyebb is lettem, meg fáradékonyabb. De ez mindenkinél másképp jelentkezik. Légy türelemmel! Ha a kisbaba jönni akar jönni is fog. Drukkolok!

Szia! Biztosat csak 24-e után tudsz. Nekem a nem várt mensi napján már kimutatta a teszt. Elõtte egy héttel kezdet el fájni a mellem és ingerlékenyebb is lettem, meg fáradékonyabb. De ez mindenkinél másképp jelentkezik. Légy türelemmel! Ha a kisbaba jönni akar jönni is fog. Drukkolok!
Szerintem mindenképpen várj még legalább 24-ig a teszttel! Szerintem jobb egy nem várt mensi, mint egy negatív teszt! Tapasztalatból mondom! Légy türelmes! Sikerülni fog! Én is szeretném, de nem adom fel! Neked is ezt tanácsolom! :) Drukkolok! Nagyon!
szia, hanyadik clostis hónapod van? és hogy kellett szedned? én is azt szedem, , ,
A kérdező hozzászólása: szia egy havit kellet szednem 2x1 öttnapig a menzi harmadik napján.amugy csak három napigtart

Beágyazòdás? Eggyütléttől számítva ma vagyok a 10-dik napon és most olyan szinten elkezdett fájni a hasam mintha megakarna jönni ez lehet beágyazódás vagy hamarabb megjön? 24- én kellene

Legjobb válasz: Én ugyan így voltam ebben a hónapban.Én tegnapra nem vártam,de kb 6 napja görcsölt a hasam és a mai napig húz,szurkál, puffad.

Én ugyan így voltam ebben a hónapban.Én tegnapra nem vártam, de kb 6 napja görcsölt a hasam és a mai napig húz, szurkál, puffad.
A kérdező hozzászólása: Szia nekem is fáj még mindig.Mikor tesztelsz?
Szia:) én várok holnapig, de nem merek reménykedni, mert nagyon sokszor becsapott a terhességi tünetek összessége.Bár ilyen görcsöm mégnem volt és nem puffadtam meg szurkált, de most ez is van.Félve fogok tesztelni az már biztos:)
A kérdező hozzászólása: Remélem sikerül írd meg légyszi mi lett szorítok!

Mikor teszteljek? Szeptember 24-én lehetett a beágyazódás kezdete. Akkor mikor kellene, hogy kimutassa a teszt?

Milyen tesztet vegyek? Tapasztalatok?

Legjobb válasz: Én is a mensi elmaradása után tesztelnék.

Én is a mensi elmaradása után tesztelnék.
Minél késõbb tesztelj, annál biztosabbat mutat. Én kivárnám a mensit hogy elmarad-e és utána rá 1 héttel tesztelnék, akkor már biztosat mutat a teszt is!
Szia! Szerintem is várd meg a menzid elsõ napját mindenképpen hogy nehogy még korai legyen a teszt és csalódj pedig terhes vagy. Ha meg szeretsz tesztelni csinálhatod elõtte is.Nekem 2 nappal a menzi elõtt kimutatta már nem is halványan. A 10-es érzékenységû tesztek(Qupido) mutatják ki legkorábban de a többi(Gravida, Medi lab, X Epil....) is szerintem jó!
Szerintem a beágyazódás kezdetét nem lehet dátumra pontosan megállapítani...

24-én kellene megjönnie, több mint egy hete fáj a petefészkem, a hátam, a mellem, volt már hőemelkedésem is és úgy általában mostanában úgy nézek ki mint egy lufi. Ez már az? Lehet, hogy beköltöztek a pocakomba?

Legjobb válasz: Mindenképp a menstruáció elmaradása után tesztelj!! Én is így jártam, ilyen tünetekkel, tegnap helyett sajnos ma délután jött meg. Ma reggel csináltam egy tesztet, hát jó nagy csalódás volt, de én voltam túl türelmetlen. De neked drukkolok!!!

Szia! Én 27-ére nem várom. Már öt napja melygek délelõttönként, hányinger, hasszurka... néha picit fájdogál a derekam...úgy érzem, nem képzelem, de lehet... szorítok neked. majd válaszolj Cs
A kérdező hozzászólása: November óta megy a projekt, és krisztusi korban vagyok (33)van már egy 6 és fél éves fiúnk, úgyhogy ideje lenne.
nem bírtam tovább...ma bevásárlás közbeni hirtelen hányinger és csináltam egy tesztet...negatív...remélem csak korai volt Cs
A kérdező hozzászólása: 16.23-as. De jó, h írtál! Most nem érzem magam annyira egyedül ebben a felemás-érzéssel. Szeretném elhinni, de még nem merem. Régóta próbálkoztok?
Cs! Én is, nekem is nega, pedig Clearblueval csináltam... :( Fel a fejjel nekünk, ha baba van, az elõbb-utóbb úgyis kiderül...
Mindenképp a menstruáció elmaradása után tesztelj!! Én is így jártam, ilyen tünetekkel, tegnap helyett sajnos ma délután jött meg. Ma reggel csináltam egy tesztet, hát jó nagy csalódás volt, de én voltam túl türelmetlen. De neked drukkolok!!!
Sajnálom :( És ti hogy álltok, többiek? Én olyan influenzás lettem, hogy lehet azért voltam rosszul :( Bár lehet nem is baj, mert mi van, ha a betgeségem ártana a babának... Cs
Lányok, nekem ma reggel megjött... :( Nem várt keddig... Majd legközelebb..
Én a türelmetlenebb fajta vagyok, negatív, én vagyok, aki szintén 24-ére nem várja. E.
Szerintem várj még vele... én is úgy megcsinálnám, de szerintem még korai majd ha nem jön meg... szerintem próbálj megtürelmes lenni, mert olyan rossz csalódni Cs
Sziasztok! SZ vagyok.Nekem is 24-én kellene nem megjönni.Kb.4-5 napja érzem a hasszúrkát, de nem mondhatnám erõsnek, inkább nagyon sûrûn érzem. A mellem nem feszül, de vannak bizonyos kaják amik nem esnek jól. Pl.: nagyon imádom a forrócsokit tejszínnel, tegnap este meg alig tudtam leerõltetni. A cigifüst sose zavart, másfél éve még én is cigiztem, de tegnap este megfordult tõle a gyomrom mikor mellettem szívták. 10-én teszeteltem ovut a + lett. Akkor nem tudtunk együtt lenni, de elõtte egy nappal és utána is együtt voltunk. Remélem elkaptuk a jó idõpontot. Már nagyon tesztelnék, de nem tudom van e értelme.Szerintetek?
mindenki szorít hogy baba legyen de tudod hogy ezek gyenge kétesélyes tünetek. 24 én kiderül.
Én meg E. vagyok és látom, hogy melyikek a Tieid ;) Szóval azt érzed, hogy babás vagy? Mert az is nagyon sokat számít. Én a fiammal mikor terhes lettem, fogalmam sem volt, hogy mikor kellene megjönnie, csak gyanút fogtam és teszteltem egy pozitívat. Aztán meg fogtam a fejem, hogy mikor is volt az uccsó menzeszem.. nem volt egyszerû kideríteni ;)
Akkor még rááééérteeeek! :) Fiatal vagy, neked sem kell aggódni! Milyen nagy fiad van!:) De magam is meglepõdök néha, hogy mennyire megy az idõ.. hisz nemrég még olyan pici volt a fiam...:) Már tûkön ülök, hogy kétcsíkos legyek ;) Mikor mersz elõször tesztelni? :)
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, h itt lehet-e neveket írni, de jó lenne valahogy megkülönböztetni egymást. T vagyok és az elõzõ kettõt is én írtam.
A kérdező hozzászólása: Ma már egész büszke vagyok magamra, mert nem minden pillanatban arra figyeltem, h mit érzek, és ez már biztos az. Ne, tudd meg mekkora erõfeszítésembe kerül, de magam miatt muszáj megtennem, különben bekattanok. Jön majd, ha jönnie kell.
Már van egy 15 hónapos rosszcsontom, meg volt egy vetélésem a 8.héten december végén. Ez az elsõ hónap, hogy mehet a babaprojekt, mert egy ciklust várnunk illett :) Csoda lenne, ha ilyen simán menne ;) De nem szabad feladni. Ti mióta próbálkoztok? És mennyi idõs vagy? :) (remélem nem kérdezek túl sokat ;) )
Sziaaa! Én is 24.ére nem várom. Derékfájás volt, petefészekszurka volt, émelygés van, lufi-effekt van. Pisilni 20 percenként tudnék rohangálni, csak azért nem teszem, mert tudom, hogy csak 2 csepp jön.. :) Lh tesztem nagyon halvány pozitív, HCG tesztem totál negatív. Tényleg nem kell elkapkodni, mert én már hergelem magam, hogy ááá, bizti nincs baba, hisz a tesztem nega. Holott lehet, hogy csak a nemvárt után váltana kétcsíkosra. Nagyon drukkolok magunknak!!!! Ja, a hõm is 37 körül van folyamatosan.
A kérdező hozzászólása: Köszi, azért majd üzenek, de várom a többi választ is, olyan jó olvasni õket.
Háát én tesztelnék. Annó -kb.32 hete- én még izzadékony is voltam. De végy inkább tesztet. Aztán mindenképp dobj egy kommentet!! Szorítok!!!
Még 1 nap a nem vártig...ma mintha már megint hányingerem lett volna...ti hogy álltok?

23-24-én kellene nem megjönnie.10. -én volt az ovu teszt pozitív. Van valaki még haonló várakozó helyzetbe, akki akkorra nem várja? Nem gond ha a ovu teszt a 15. napon mutatot pozitívat? Nem késő? Valhol azt olvastam 10. nap körül van.

Legjobb válasz: Nem hiszem, hogy gond, ha egy kicsit késõbb van. Nem mindenki ugyanúgy mûködik. Amúgy én február 25-ére nem várom és nekem 10-én volt pozitív az ovutesztem. De a lényeg, hogy a körül legyetek együtt, aztán a többi majd kiderül:)

Nem hiszem, hogy gond, ha egy kicsit késõbb van. Nem mindenki ugyanúgy mûködik. Amúgy én február 25-ére nem várom és nekem 10-én volt pozitív az ovutesztem. De a lényeg, hogy a körül legyetek együtt, aztán a többi majd kiderül:)
Én 24-ére nem várom, nekem 6-8ig volt tojásfehérjés folyásom, az ovutesztem azóta is pozitív.. (ki érti ezt) Kicsi mindjármegjön érzésem van, meg állandó vizelési ingerem. Nektek van tünet?
Nálam semmi hiszen még csak két-három napja volt az ovulációm. Türelemjáték ez:)
Ja, az elõzõ voltam és amúgy az elsõ is:)
Igen, van esély a terhességre... Miért ne lenne?
szia! Ha szabályos volt a ciklusod, volt peteérésed, akkor nagy az esély rá, igen. A görcsölés nem annyira jó, próbálj pihengetni sokat! Ha nem jönne meg , akkor tesztelj egyet!
A kérdező hozzászólása: Esetleg lehet terhességi tünet?
Én is mondtam!nekem voltak úgyan iylen tüneteim!!!!!:D:D:D:DGRATULÁLOK!!!!:) :)
A kérdező hozzászólása: Igen tudtad!! :D Köszönöm szépen :) ) Nagyon boldog vagyok :)
11-18 17:35 voltam! Tudtam, tudtam, tudtam:) GRATULÁLOK!!!!!
A kérdező hozzászólása: Pozitiiiiiv :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat.Gratula a kismamának :) Még eddig semmi eredmény nincs.Tesztelni nem merek.Esetleg majd ha nem jön meg.Bízom benne hogy így lesz. :) )
Nekem most ilyen, illetve kb 1 hónapja. 17+2 hkm
Szia! megvan már az eredmény???:)
Nekem mind 3x a bimbó recéi között volt fehér valami. Szóval mindig babát jelentett:)
Én úgyan így voltam!:) majd írd meg ha teszteltél:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :) Nekem sem volt még soha ilyen.Tegnap este vettem észre.És kicsit fájnak is.
Szia! nekem pont hogy a babát jelezte!elõtte soha nem volt olyan, csak miután megfogant a baba!drukkolok!:)
Pl. a hidegtõl vagy feldörzsölte valami. Nem tünet.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ.
Ez nem tünet, nekem mensi elõtt szokott ilyen lenni.
A kérdező hozzászólása: De aranyosak vagytok! :-D Köszönöm szépen! :) ))

24-én kellene megjönnie mensimnek. Már 1 hete fáj a mellem, 2 napja reggelenként enyhe, nagyon világos barnázásom van. A hőm tegnap reggel, meg ma reggel 37.2 volt, az eddigi 36.7-36.8 után. Lehet baba?

Nagyon szeretnénk már.. Mire számitsak? mikor teszteljek? Köszi!

Legjobb válasz: Ha nem jön meg,30.-a körül tesztelj,hogy biztos legyen.Reggeli vizeletbõl érdemesebb.Lehetsz terhes, de ne éld bele magad a teszt eredményéig.Drukk neked!

Ha nem jön meg, 30.-a körül tesztelj, hogy biztos legyen.Reggeli vizeletbõl érdemesebb.Lehetsz terhes, de ne éld bele magad a teszt eredményéig.Drukk neked!

Ha a vélt beágyazódás 06.24. én kezdődött (barnás foltocska, hasszurka) ), és 07. 07. -én kellene nem megjönnie, akkor kb mikor tesztelhetek?

Mikor teszteljek szerintetek?

Legjobb válasz: Szia akkor neked is 24.-én volt ovulációd.nekem igen.Én is nagyon várom a tesztelést.Drukkolok!!!

Szia akkor neked is 24.-én volt ovulációd.nekem igen.Én is nagyon várom a tesztelést.Drukkolok!!!
A beágyazódás után 2 hétre.
Általában igen , a beágyazódás után 2hétre!!! Nekem mensi elõtt már 4 nappal kimutatta hogy babós vagyok, és nekem mindig 28 napos volt a ciklusom!!! Tehát szerintem embere válogatja!!!! Én éreztem hogy babós vagyok......de ha nem akarsz csalódni várd meg tényleg a 2hetet!!!!!
A kérdező hozzászólása: Oké, megvárom, köszi a válaszokat.
A kérdező hozzászólása: Szia! Nekem nem akkor volt ovulációm, hanem akkor kezdõdött a beágyazódás, legalább is remélem.:) )Neked is drukkolok!Mikorra nem várod?Én 07.07-re.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!