Találatok a következő kifejezésre: 24-én csináltam tesztet, (16 db)

Aug.11-től 15-ig volt meg utoljára.27. én csináltam tesztet de neg. Lett. Ez a 33-ik nap, hogy nem jött meg. De voltam felfázva 26-án. Ez miatt késik vagy valami más? Hozzá teszem szokott késni. (24 vagy 28 de már volt úgy, hogy 32 napra jött me)

Legjobb válasz: reggeli elsõ vizeletbõl csináltad a tesztet?? Bár 27-én még lehet,nem mutatta volna ki, nekem sem mutatta ki a mensi elõtt. Én azt tanácsolom,hogy vegyél egy tesztet és holnap reggel az elsõ vizeletbõl csináld meg. Szurkolok,hogy baba legyen. Majd írd meg,m a helyzet.

reggeli elsõ vizeletbõl csináltad a tesztet?? Bár 27-én még lehet, nem mutatta volna ki, nekem sem mutatta ki a mensi elõtt. Én azt tanácsolom, hogy vegyél egy tesztet és holnap reggel az elsõ vizeletbõl csináld meg. Szurkolok, hogy baba legyen. Majd írd meg, m a helyzet.
A kérdező hozzászólása: Nem abból csináltam, mert irt ki a doki(veseorvos)tabit, mert fel voltam fázva.Igy csináltam nehogy baj legyen a tabi végett.Már kb 2hete fájt a mellem de mostanra múlóban van és a folyásom barnás rózsaszines volt tegnapig, talán az is elmúlik.Jobb oldalon ágyéknál néha beleszurkod amikor pihizek.

Febr.21-én voltam együtt párommal. Nem védekeztünk, de nem lehetne probl. Febr.24-én kellett vna megjönnie.26-án és márc.1-én csináltam tesztet mind2 negatív. Vélemény? Vegyek még tesztet, vagy menjek nőgy.-hoz, ha megyek ott is ugyanezt mondjam el?

Pár hónapja már jól kiszámíthatóan megjött.Napra pontosan,22éves lány vagyok.Köszönöm!

Legjobb válasz: A vélt fogamzástól számított kb. két héten belül mutathat valamit a teszt. Azt most nem igazán lehet megmondani, hogy a baba vagy más miatt késik. Én még kivárnám ezt a hetet, és ha továbbra sem jön meg akkor tesztelnék még egyet és utána eredménytõl függetlenül el mennék orvoshoz.

A vélt fogamzástól számított kb. két héten belül mutathat valamit a teszt. Azt most nem igazán lehet megmondani, hogy a baba vagy más miatt késik. Én még kivárnám ezt a hetet, és ha továbbra sem jön meg akkor tesztelnék még egyet és utána eredménytõl függetlenül el mennék orvoshoz.
Feltétlen ismételd meg, mert biztony lehesz terhes.a fogamzástól kb. el kell telnie 2 hétnek, hogy kimutassa a teszt, bár én inkább elmennék orvoshoz.vizeletvizsgálatra fognak küldeni, abból megállapítják a terhességet, utánna jöhet a nõgyógyászati vizsgálat.nálunk így mûködik.
természetesen mondd el ugyan ezt elõzõ voltam
lehet, hogy csak az idegeskedés miatt marad ki, de sajnos nem kizárt a terhesség sem, a teszt valóban csak március közepén lesz megbízható, drukkolok, hogy csak egy kis zavar legyen!

Nov.24-én kellett volna megjönnie a (nem) várt mesimnek, de nem jött. Kedden (27-én) csináltam tesztet, ami halványan, de pozitív volt. Erre ma (30-án) beteg lettem. Mi lehet az oka? Nem tudott megtapadni?

Legjobb válasz: Én ugyanígy jártam. Valószínû nem tudott beágyazódni bár a megtermékenyítés megtörtént. Ilyenkor nincs teendõ próálkozzatok tovább mi is így tettünk és egybõl utánna sikerült:) 16hetes kismama

Én ugyanígy jártam. Valószínû nem tudott beágyazódni bár a megtermékenyítés megtörtént. Ilyenkor nincs teendõ próálkozzatok tovább mi is így tettünk és egybõl utánna sikerült:) 16hetes kismama
azert nezesd meg magad mert ha tesztpozitiv sose lehet tudni h nincs e valami...sokan mensiznek am terhesen is.de mindenkepp nezesd meg mert ha alpozitiv volt a teszt az bajos.
Szerintem sem ártana egy újabb teszt, megjöhet akkor is, ha terhes vagy!

24-én csináltam egy tesztet, ami - lett! 30 és 2-a között esélyes a menstruációm, és 27-én voltunk együtt! Van rá esély, hogy terhes vagyok?

Legjobb válasz: Tehát mensi elõtt egy héttel voltatok együtt? Kicsi az esély, hogy terhes vagy, de nem kizárt. Mit szeretnél?

Tehát mensi elõtt egy héttel voltatok együtt? Kicsi az esély, hogy terhes vagy, de nem kizárt. Mit szeretnél?
Szerintem is kicsi az esély a terhességre.Ha nem jön meg, akkor tesztelj újra!

Október 18-án volt utoljára menstruációm. A párommal november 7-én, 24-én, dec 6-án és 8-án voltunk együtt, de a menstruációm, még mindig nem jött meg. Csináltam tesztet (15-én) de negatív lett. Lehetek terhes?

Leírom nagy vonalakban mi a helyzet. október 18-án volt utoljára menstruációm.. A párommal november 7. -én, 24. -én, illetve dec 6. -án és 8. -án voltunk együtt. De a menstruációm, még mindig nem jött meg.Csináltam tesztet tegnap (15. -én) de negatív lett az orvosom azt mondja várjak még egy hetet és teszteljek újra. Na dehát már lassan két hónapja nincs meg. Szeretnék babát, de így ki sem tudom számolni, hogy estleg teherbe eshettem e. Bár reménykedek benne. Szerintetek lehet ez még terhesség Kérem ha valaki volt már hasonló helyzetben írjon. Ja az még lehet, hogy fontos, hogy máj. 25-én hagytam abba a gyógyszert, de nem akartam görcsösen a babát úgy voltunk vele, ha kés?bb lesz akkor kés?bb nem baj, csak ürüljön a szervezetemb?l a gyógyszer. Segítsetek kérlek

Legjobb válasz: A gyógyszer már semmiképpen sem befolyásoló tényezõ ebben a dologban, az már régesrég kiürült.Sajnos ha tág ciklusos vagy, akkor tényleg nem tudhatod, mikor van peteérésed, hacsak nem jössz rá a testi tünetekbõl (alhasi nyilallások, fehér nyúlós ragacsos hüvelyi váladék). Sokan használják itt az ovulációs tesztet, meg a törpemikroszkópot, de még várd meg, mi lesz 1 hét múlva a teszt eredménye, mert lehet, hogy sikerült teherbe esned. :-) Kár, hogy nem írtad, vannak-e tüneteid... A hosszú kimaradást ciszta is okozhatja, de az orvosod ezt biztosan megnézte, mert csodálom, hogy neki nem okozott fennakadást a hosszú kimaradás.Szóval elõször teszt, de ha még mindig semmi, azonal menj orvoshoz!!

A gyógyszer már semmiképpen sem befolyásoló tényezõ ebben a dologban, az már régesrég kiürült.Sajnos ha tág ciklusos vagy, akkor tényleg nem tudhatod, mikor van peteérésed, hacsak nem jössz rá a testi tünetekbõl (alhasi nyilallások, fehér nyúlós ragacsos hüvelyi váladék). Sokan használják itt az ovulációs tesztet, meg a törpemikroszkópot, de még várd meg, mi lesz 1 hét múlva a teszt eredménye, mert lehet, hogy sikerült teherbe esned. :-) Kár, hogy nem írtad, vannak-e tüneteid... A hosszú kimaradást ciszta is okozhatja, de az orvosod ezt biztosan megnézte, mert csodálom, hogy neki nem okozott fennakadást a hosszú kimaradás.Szóval elõször teszt, de ha még mindig semmi, azonal menj orvoshoz!!
Ha jol olvasom es ha jol irtad, hogy okt 18 volt az utolso menszid akkor mar uh-n latszana a baba es nem is kicsi mar hiszen8-9 hetes....en nem ertem miert nem lehet egy uh-t csinalni.

Januar 24-en volt a menstruaciom. Elotte kb. ket hettel voltam a parommal. A napokban van a peteeresem, s most elegge fajnak a melleim, s talan meg is nottek. A mult heten csinaltam egy tesztet, s az negativ lett. Lehetseges, hogy terhes vagyok?

Legjobb válasz: Ha menstruáltál és a teszted is negativ akkor biztos hogy a múlt hónapban nem estél teherbe. Viszont lehet hogy ebben a hónapban sikerült. Ha jól számolom most vagy a 17. napon, várd meg a mensi napját és utána tesztelj.

Ha menstruáltál és a teszted is negativ akkor biztos hogy a múlt hónapban nem estél teherbe. Viszont lehet hogy ebben a hónapban sikerült. Ha jól számolom most vagy a 17. napon, várd meg a mensi napját és utána tesztelj.
A kérdező hozzászólása: Na es a masik dolog, hogy csak az elovaladek kerulhetet belem, mert nem elvezett belem mert mire eljutottunk volna odaig, csaladi okok miatt felhivtak es igy nem elvezett el. Szoval meg mindig fent all az, hogy terhes lehetek?
A kérdező hozzászólása: De akkor nem ertem, miert fajhat a mellem? S ma reggel peddig hanyingerrel keltem s egesz nap hanyingerem volt...
Abban a hónapban amikor sikerült teherbeesnem már félidõtõl fájtak a melleim. Viszont voltak olyan hónapok amikor hányingerrel küzdöttem a mensi elõtti héten és mégsem voltam terhes. Esetleg csinálj még egy tesztet, vagy várd meg a kimaradt mensit és utána tesztelj.
A kérdező hozzászólása: Hath szerintem holnap reggel megcsinalom a tesztet. Es ha az is negativ lesz, akkor szerintem semmi eselyem ra.. Vagy megis?
Az érzékeny mell lehet a mensi jele, de nálam a pozitív terhességé volt.Lehetséges hogy terhes vagy, de még korai a teszt.Hányinger?Mondjuk nõni nem szoktak mensi elött szerintem.
Jaj, most látom van hányinger, akkor van remény is!
A kérdező hozzászólása: Hath menszi elott nem hinnem, hisz majd 22-en kene megjojon, szoval az meg odebb van. S lehetseges, hogy bebeszeltem magamnak hogy megnott a mellem.. De fajni faj. Hanyingerem nem igazan van , ma egesz nap volt..
A kérdező hozzászólása: Nos, ma reggel megcsinaltam a terhessegi tesztet, es negativ lett! Ezek utan, meg mindig terhes lehetek?

Máj.17-én jött meg, 24, 30, 2, 6-án voltunk eggyütt. Viszont a héten kezdtem úgy érezni magam, 1-2 napja megakarna jönni, és ma erőteljesebben érzem kicsit érzékeny a mellem is. Tesztet 5-én csináltam semmi. Valaki?

Legjobb válasz: Bármi lehet ilyenkor még. A vélt fogamzástól számított kb. két héten belül mutathat valami a teszt. Teljesen felesleges ennyire hamar tesztelni, bõven ráérsz a nem várt napján. Sõt én megvárnám, hogy jó pár napot késsen.

Bármi lehet ilyenkor még. A vélt fogamzástól számított kb. két héten belül mutathat valami a teszt. Teljesen felesleges ennyire hamar tesztelni, bõven ráérsz a nem várt napján. Sõt én megvárnám, hogy jó pár napot késsen.
A kérdező hozzászólása: Tudom hogy keveset voltunk eggyütt, de a 30-dika volt a 14-dik nap!Szerinted?
Szia, szerintem nem volt ez kevés. Nekem 18-án jött meg, és mi 31-én és 4-én akcióztunk. Szorítok neked, remélem mind a kettõnknek összejött. Én hétfõn 8-án megnézek egy 3 napos medilab tesztet, bár tudom, hogy esetleg még nem mututja majd ki... de hátha :)

01.24-én volt meg a mensim utoljára. 02. 05-én voltunk együtt a párommal. Három napja fáj a hasam, pedig csak 02.21-22. körül kellene megjönnie. Azt hiszem két napja hőemelkedésem is van. Ez lehet már a beágyazódás jele? Ma negatív tesztet csináltam.

Legjobb válasz: Szerintem várj amíg a menzeszed ideje el nem jön, ha késik öt-hat napot akkor tesztelj az az eredmény már biztos lesz. Ha volt fogamzás akkor a beágyazódás után kezd a HCG igazán termelõdni elõbb a teszt sem mutatja ki. Ha 5-én sikerült akkor kb. mostanra ágyazódott be.

Szerintem várj amíg a menzeszed ideje el nem jön, ha késik öt-hat napot akkor tesztelj az az eredmény már biztos lesz. Ha volt fogamzás akkor a beágyazódás után kezd a HCG igazán termelõdni elõbb a teszt sem mutatja ki. Ha 5-én sikerült akkor kb. mostanra ágyazódott be.
A kérdező hozzászólása: Valaki nyugtasson már meg, hogy jól gondolom és most költözik be a plakóm.....:(((

Csináltam egy ovu tesztet 24-én este full pozitív lett, még 25-én is. Azóta, mivel szerintem elég korai volt teszteltem kétszer is. De mind a kétszer ugyanazt mutatta, halványan, de jól láthatóan látszik a kontroll és a tesztcsík is. Ez mitől lehet?

Májusban hagytam abba fogamzásgátlót, és azóta össze vissza jön meg a menzeszem.21,19,33 nap. A legutóbbi az 14-15-én barnázással kezd?dött, majd 16-án kevéssel de megjött.

Legjobb válasz: Csak gondoltam, írok, hátha valaki olvassa. Szóval azért volt az ovum pozitív mert terhes lettem :)

A kérdező hozzászólása: Csak gondoltam, írok, hátha valaki olvassa. Szóval azért volt az ovum pozitív mert terhes lettem :)
Gratulálok!!!!!! :) )

Március 14-én volt menstruációm.24-én insemem. Tüszőm, mnyh is jó volt. Ma csináltam tesztet negatív lett. Nem reggeli vizeletből. Már kimutatta volna ha terhes vagyok, vagy várnom kell?

Legjobb válasz: Szia. Ha jól számolom akkor 11 napja volt inszemed ezért felesleges volt a teszt min 14 nappal az inszem után mutathat valamit a teszt , szerencsés esetben a 13. napon az inszem után elõbb semmiképp tehát ha sikerült is akkor is korán teszteltél , várnod kell még egy pár napot és ne csüggedj lehet babós vagy csak korán teszteltél. Írd majd meg mi lett veled , nagyon drukkolok.

Szia. Ha jól számolom akkor 11 napja volt inszemed ezért felesleges volt a teszt min 14 nappal az inszem után mutathat valamit a teszt , szerencsés esetben a 13. napon az inszem után elõbb semmiképp tehát ha sikerült is akkor is korán teszteltél , várnod kell még egy pár napot és ne csüggedj lehet babós vagy csak korán teszteltél. Írd majd meg mi lett veled , nagyon drukkolok.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszodat!6 éve próbálkozunk, és már nagyon boldogok lennénk ha sikerülne.
Nekem 23-án volt inszemem, és tegnap reggel teszteltem, negatívat. Elkapott valami... Hogy vagy, fáj valamid?
A kérdező hozzászólása: Igazából nem fáj semmi.Neked hol csinálták az inszemet?Szomorú vagyok, hogy - lett.Fogsz csinálni még tesztet?Kivánok neked + tesztet!Remélem nekem is az lesz!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!