Találatok a következő kifejezésre: 24 vagy óránként (2 db)

24 vagy 48 óránként szerelmeskedjünk, ha babát szeretnénk?

Babát szeretnénk a kedvesemmel!

Legjobb válasz: Szia! Jól mondta az orvos. Az én orvosom 2-3 naponta ajánlotta az összebújást, mert kell a kiskatonáknak az erõ, és a fiúk odabenn még 48-72 órán át életképesek. Sok sikert!

Szia! Jól mondta az orvos. Az én orvosom 2-3 naponta ajánlotta az összebújást, mert kell a kiskatonáknak az erõ, és a fiúk odabenn még 48-72 órán át életképesek. Sok sikert!
Szia szerintem lehet naponta szeretkezni, de miért szed peteérést serkentõ gyógyszert, volt valami gond talán?
48 óráig életképesek. Kétnaponta elég összebújni:)
A kérdező hozzászólása: sziasztok! köszönöm a gyors válaszokat! esélynövelés érdekében szedi a nõgyógyásza javaslatára!
Úgy veszem le hogy fiú vagy. Hát akkor most lesz egy jóhírem... mi amikor peteérést datáltam ugyanilyen gyógyszerekkel akkor 5 napig meg sem álltunk . A nõgyógyász azért mondta 2 naponta, mert a sperma bentmarad és két napig életképes ha közbe jönne a peteérés, és két nap alatt visszaerõsödik a szervezetedben a hímivarsejttermelés, de naponta is nyugodtan, ha nem vagy finnyás rágcsál zellerszárat, az is serkenti a spermatermelõdést. Hajrá naponta!!! így csináltuk a 3. gyógyszeradag után és most üdv 11 hetes kismami

24 hetes vagyok, baj ha 2-3 óránként keményedek? Ez sok?

Múlt héten kezdtem el szedni a magnesii citrici-t, napi 2*1-et, de mától 2*2-t fogok szendi naponta.

Legjobb válasz: Elõbb próbáld meg a 3x1-et! Pihenj sokat,és ami nagyon fontos: igyál sok sok folyadékot,lehetõleg sima vizet!!! Boldog babavárást és egészséges kisbabát!! Üdv:2gyerkõcös,31 heteske

Elõbb próbáld meg a 3x1-et! Pihenj sokat, és ami nagyon fontos: igyál sok sok folyadékot, lehetõleg sima vizet!!! Boldog babavárást és egészséges kisbabát!! Üdv:2gyerkõcös, 31 heteske
A kérdező hozzászólása: Köszi, akkor elõször csak 3*1-et próbálok meg. Bár úgyis egyeztetek majd a héten az orvosommal, mert ezt magamtól kezdtem el szedni a sok keményedés miatt. Sokat pihenek, de sajnos ilyenkor is jönnek a keményedések, miközben fekszek :(
Ja, azt elfelejtettem írni, hogy az magnesii citrici nem mindenkinek vált be! Vannak, akik a mg-B6-tól lettek jobban, vannak akik a magnerottól. Ki kell tapasztalni, melyik az, amelyik Neked használ. Sajnos ez van. Boldog babavárást és egészséges kisbabát!!
Szia! Én is 24 hetesen kezdtem el keményedni és én is elég gyakran. Nekem is a magne b6 vált be és a sok pihenés. Ha lefekszel, ne feküdj teljesen a hátadra, mert azt nem szabad. Félig ülõ helyzetben legyél és a lábadat polcold fel. Vagy feküdj az oldaladra. Én most 34 hetes vagyok, sokkal kevesebbet keményedek, mint akkor és a méhszájam is zárva van még.
A kérdező hozzászólása: Pont most vettem észre, hogyha háton fekszek, akkor kezdek el keményedni, köszi hogy szóltál. Most már nem fogok így feküdni. De van amikor ülõ, illetve álló helyzetben is jön a keményedés.
Szabad háton feküdni, amíg kényelmes! Viszont a bal oldalon való fekvés az ajánlott, mert úgy szabadabb a vérkeringés, ami jó a babának és a mamának is! Keménykedésnél a lábaidat nem kell felpóckolni! Azt akkor javasolják, ha nyitott a méhszáj, illetve ha vizesedik a láb!
12:46-os vagyok. Azért nem szabad háton feküdni, mert a méh elnyom egy eret, ami oxigénhiányt okoz a babának, igaz ezt inkább az utolsó hetekre mondják. De nekem már 24 hetesen mindig keményedett a hasam, ha háton feküdtem. A lábat meg azért kell felpolcolni, mert az ellazítja a méhet, nem csak a vizesedés miatt kell felpolcolni. Ezt az utolsónak írtam. Kedves kérdezõ, ha állva érzed a keményedést, akkor ülj le, ha ülve, akkor állj fel, lényeg, hogy ha keményedsz mindig válts pozíciót. Nekem legalábbis ezt mondta a doki. Ja és ne félj, ne idegeskedj, mert attól is keményedhetsz! Nem lesz semmi baj! :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!