Találatok a következő kifejezésre: 24 napos nem (32 db)

Ha hetedikén jött meg, és 24 napos a ciklusom, mikor ovu teszteljek? Még nem késtem le róla?

Párommal két naponta, de van hogy naponta is összebújunk, de azért jó lenne biztosra menni. 7 sikertelen hónap áll mögöttünk......:(

Legjobb válasz: Ha gondolod tesztelj, de szerintem felesleges. Ha jol tudom peteeres nem a ciklus kozepen van, hanem a menstruacio elott 14 nappal, szoval ha 24 napos ciklusaid vannak akkor erdemes a 9dik naptol tesztelni, de probalkozni azonnal amint lehet, mert a spermak 7 napig is elnek. Szedjetek 400mgos E vitamint az segithet, nekunk bejott.

Ha gondolod tesztelj, de szerintem felesleges. Ha jol tudom peteeres nem a ciklus kozepen van, hanem a menstruacio elott 14 nappal, szoval ha 24 napos ciklusaid vannak akkor erdemes a 9dik naptol tesztelni, de probalkozni azonnal amint lehet, mert a spermak 7 napig is elnek. Szedjetek 400mgos E vitamint az segithet, nekunk bejott.
Most akkor terhes vagy? Az elõzõ kérdést nem te tetted fel, hogy mikor lesz megint peteérésed?
Ha várandós vagy, úgyis csak az utolsó menstruációd elsõ napját kérdezik! Amúgy nagyobb lehetõség, esély a ciklus közepén van!

24 napos ciklus nem túl rövid ahhoz, hogy beágyazódásra is jusson idő? Pláne ha a peteérés a 12-14. napokon van?

Legjobb válasz: Szia! Bocsi,de nem értem a kérdésed. Ha van pé,és teherbe is esel,akkor már nem számít milyen hosszú volt a ciklusod.De 24-32 nap között normálisnak mondható.A beágyazódás pedig a mensi elsõ napjától számolva a 4-ik héten fejezõdik be.Utánna,5 hét körül már láthat az uh petezsákot,6-ik héttõl már szívhangot is. Sok sikert a babóhoz,üdv

Szia! Bocsi, de nem értem a kérdésed. Ha van pé, és teherbe is esel, akkor már nem számít milyen hosszú volt a ciklusod.De 24-32 nap között normálisnak mondható.A beágyazódás pedig a mensi elsõ napjától számolva a 4-ik héten fejezõdik be.Utánna, 5 hét körül már láthat az uh petezsákot, 6-ik héttõl már szívhangot is. Sok sikert a babóhoz, üdv
De számít, hogy milyen hosszú a ciklusod. Attól, hogy van peteérésed, még nem tuti, hogy teherbe is esel. Mert, ha pl. túl rövid a pé utáni idõ (lutális fázis), akkor nem termel a szervezeted elég ösztogént azt hiszem, pedig az kell, hogy beáyazódni tudjon...stb. De pontosabbat találsz a babatervezõk.otthona oldalon. Az jó.
A kérdező hozzászólása: én úgy tudom, hogy miután megtermékenyült a petesejt és elér a méhbe, még jó pár napot ott "lebeg". és ha elõbb jön a menzi, mint hogy a sejt beágyazódna, akkor pápá
sajna az a gond a 24 napos ciklussal hogy nincs peteérés. nekem ezt 2 doki mondta hogy 25- 35 napon belüli ciklus esetén van peteérés.
A kérdező hozzászólása: ezt azért nem hiszem, hogy minden esetben így van, mert egy barátnõmnek mindig 24 napos a ciklusa és van egy fél éves kisfia (ezt azután tudtam meg, hogy kiírtam a kérdést) nekem csak ritkán ilyen rövid. általában 25-26 napos.

Menstruáció ciklusom 24 napos volt most meg 43 ez az elsõ alkalom hogy ilyen fordult elõ velem de nem tudom az okát ha írjon?

Legjobb válasz: Megesik különösebb ok nélkül is az ilyen. Stressz, front, betegség, fertõzés... bármilyen banális ok kiválthat egy hosszabb ciklust vagy kimaradást, nem kell rögtön a legrosszabbra gondolni. Ha többször elõfordul, rendszerré válik, hogy ilyen hosszú ciklusaid lesznek, akkor indokolt aggódni (és kivizsgáltatni). Egy alkalomnál nem igazán van mit.

Megesik különösebb ok nélkül is az ilyen. Stressz, front, betegség, fertõzés... bármilyen banális ok kiválthat egy hosszabb ciklust vagy kimaradást, nem kell rögtön a legrosszabbra gondolni. Ha többször elõfordul, rendszerré válik, hogy ilyen hosszú ciklusaid lesznek, akkor indokolt aggódni (és kivizsgáltatni). Egy alkalomnál nem igazán van mit.

24. ére nem várom. Tegnaptol fájnak a melleim, de ugy, hogy hason nem is nagyon tudok fekudni. Ma délután volt krémes világosbarna fojásom egy kevés. Tuti menzi? Elobb soha nem jott még meg.31 naposak a ciklusaim.

Legjobb válasz: azota is van barna fojásom, de semmi gorcsolés, és nincs mindjárt megjon érzésem sem. Kérlek segitsetek. még igy is lehet baba?

A kérdező hozzászólása: azota is van barna fojásom, de semmi gorcsolés, és nincs mindjárt megjon érzésem sem. Kérlek segitsetek. még igy is lehet baba?
Én csak 2-a körül nem várom, de napok óta szurkál a hasam.Pénteken volt egy kis barna pecsételõm, tegnap pedig egy kis krémes halvány folyásom.A melleim szétfeszülnek, tegnap szédültem, émelyegtem.Én is reménykedem.A te jeleid is arra mutatnak!
Nem jön be a görbéd.
Szió! Ez nem jó így, nyitsd meg a ciklus diagrammodat és ott alatta van egy link.azt nyitsd meg és azt kellene bemásolnod.
a diagramma alatti hosszu sort másold be, mert igy nem jó!
Nem sikerült. Ne a böngészõben található címsort, hanem a görbe alatti linket másold ki.
A kérdező hozzászólása: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/21267d9b0328f6535442cb.. Így jó lesz?Köszönöm hogy szóltatok.Megnéznétek?
ez nagyon szép görbe, lehet babás vagy.
én a pé.edet a ciklusod 16-dik napjára tettem volna.De lehet tévedek.
A kérdező hozzászólása: Hû, tényleg?Már nagyon várjuk, remélem igazad lesz!
A kérdező hozzászólása: 13.28-nak üzenem, hogy lehet elnézted, nem a 15.-ét akartad mondani?Gondolom azért mert akkor volt a legalacsonyabb a hõm.Hát igazad lehet, én is így gondolnám, viszont az ovuteszt szerint nem akkor volt.Hát nem tudom hogy van ez pontosan.Azért köszi.
Gondolkozz már! 6 napja volt ovud, még be sem ágyazódott szinte! Ez már beteges, bocsi...
A kérdező hozzászólása: jó akkor ugy kérdezem hogy van esély így babára?:D Bocsi lányomnál nem volt semmi jel csak h nem jött meg..
Igen, lehet esélye, mivel együtt voltatok ovukor, és nem az esetleges tünetek miatt.
A kérdező hozzászólása: a hõm reggel "ott" 37 volt ez jót jelent??
Semmit nem jelent. Peteérés után mindig fenn van a hõ egészen a menstruációig.
Még bármi lehet... A hõ pedig még ha mensi elõtt van fent közvetlenül úgy, hogy 37 fok, még az se jelent semmit. Még abból is lehet akármi. A hõre akkor lehet alapozni, ha mondjuk a luteális szakaszod mondjuk eredetileg 13 napos és aztán megjön na és akkor történik egy olyan, hogy már 16 napja fent van a hõd és eközben még mindig nem jön meg, na akkor már lehet azt mondani, hogy lehet, hogy sikerült a baba, de addig nem számít az, hogy fent van a hõ, mert eredetileg is így kell lennie.
hmm?nagy??
nem biztonsagos. kicsi az esély h a terméketlen napokban teherbeess, de nem kizart. miert nem lehet normalisan védekezni?
A méhnyak nyákja az ovuláció idején megváltozik, mennyisége megnõ, átlátszóbbá és síkosabbá válik. Ezt a nyákot a mutató és a hüvelykujjunk között széthúzva nyúlós szál keletkezik, ez a nyújthatóság jelensége. A terméketlen napokon ez a nyák sûrûbb, színe opálos vagy sárga. A váladék jellegét azonban számos dolog befolyásolhatja: hüvelyi fertõzés, bizonyos gyógyszerek, sõt akár maga a szexuális izgalom is. Ezen kívül ilyenkor elõfordulhat köztes vérzés, késszúrás szerû fájdalom, mellfeszülés..
mas folyas, magasabb ho (de ehez minden nap kell merni) regisztralj a http://www.ciklus.hu-ra. bevezeted az elozo menstruacioid, rakattintasz h naptar modszer nezet es kiirja h mikor szabad. mondjuk igy sem tuti de tobb mint semmi
A kérdező hozzászólása: Peteéréskor milyen folyásom van?? és milyen jelekbõl vehetem észre??
Nos. Én 7. éve vagyok együtt párommal, és kb 6 éve alkalmazunk megszakításos módszert. Azért ezt, mert egyelõre nem akarunk szándékosan gyereket, de ha közbejön, az se túl nagy probléma. Viszont eddig nem jött közbe. :P Szóval úgy gondolom, hogy elég kicsi az esélye a teherbeesésnek így, VISZONT az egyértelmû, hogy megtörténhet. Szóval ha nagyon nem akartok gyereket, akkor inkább válasszatok más védekezési módszert.
patikába kapható PG/53 peteérést megmutató mikroszkóp. Nyálból, vagy hüvelyválladékból kimutatja a peteérést. Amúgy a nõ a havi elsõ napjától számított 14. napon érleli a petét. Ám ha 3 nappal elötte sperma jut be akkor is terhes lehetsz, mert a sperma 3-4 napig él benned. a pete meg 2-3 napig él. Ha ezt összeadjuk akkor összesen 7 nap esélyed van a teherbeesésre. Ám a ciklusok mások mindenkinél. Ezért nem tudod pontosan kiszámolni. Amit írtam mikroszkópot az viszont jó.
A kérdező hozzászólása: És mibõl tudhatom azt ha peteérésem van??? rendszeres a ciklusom meg minden...3 hónapja így védekezünk...
A legtermékenyebb a 12. napon van. De ez nem azt jelenti, hogy csak ezen a napon eshetsz teherbe. Bármikor megeshet a baj, ha védekezés nélkül szeretkeztek. Csak valakinek szerencséje van, valakinek meg nincs.
Mindenkepp vedekezzetek, nem csak a termekeny napokon lehetsz terhes! 32/n
Ezt így nem lehet pontosan megmondani. Meg kell figyelned a tested és a peteérés jeleit. Az a baj, hogy általában persze a ciklus közepén van ez az idõpont, de vannak akiknél nem. Orgazmus is válthat ki peteérést.. és olyankor nagyon könnyen teherbe eshetsz. Ez nem biztos módszer! Kicsit sem.ez nem igazi védekezés. Ha mondjuk már házas lennék és nem lenne baj, ha becsúszik egy baba, esetleg akkor alkalmaznám. Estek már teherbe így..nem is kevesen.
ha egy kis elõváladék bejut akkor ott már lehet gond mert VAN BENNE SPERMIUM!!!védekezni kéne inkább (1. voltam)
Ha ismerjük a hüvelybõl távozó váladék változásait, elõre meghatározhatjuk a peteérés idejét és a fogamzás szempontjából nem biztonságos napokat. Ebben a módszerben, amely egyébként igen megbízhatatlan, a ciklus négy szakaszát különböztetjük meg. Menstruáció: minden egyéb váladékot láthatatlanná tesz. Kerüljük a nemi érintkezést, ha nem szeretnénk gyermeket, mert akad néhány nõ akinél a havi vérzés idején következik be a peteérés. Korai napok: viszonylag „száraz” napok, amelyeken alig képzõdik váladék, az is zavaros, ragacsos. A nemi érintkezés csak nagyon rövid idõtartamú ciklus esetén nem biztonságos, ha nem szeretnénk gyermeket. Termékeny napok: a peteérést nagyobb mennyiségû nyálkás, áttetszõ váladék jelzi. A változás észlelésétõl a folyás tetõpontját követõ három napig tartózkodunk a nemi élettõl, ha nem szeretnénk gyermeket. Viszonylag biztonságos, terméketlen napok: a folyás tetõpontjától számított negyedik naptól a következõ vérzés kezdetéig tart a nemi élet legbiztonságosabb, terméketlen szakasza természetes védekezés szempontjából. A kis mennyiségû folyás ismét zavaros, ragacsos és sûrû.

A ciklusaim 24-25 naposak, de rendszeresen jön meg. Viszont a ciklusaim között nem szoktam érezni semmit. Lehet nics peteérésem?

Sem szurkálás és folyást sem nagyon szoktam észre venni. Van de nem jelent?s, nagyon- nagyon pici. A múlt hónapban nagyon belelndültünk a babaprojektbe, de sajna még nem jött össze. Lehet hogy nincs is peteérésem? Az ovu-teszt segítene ebben kideríteni?

Legjobb válasz: ha 24 naposak a ciklusaid, akkor az ovutesztet (vizeletes ) a 9. naptól érdemes figyelni, ha az 5 csík nem mutat semmit , vegyél még 5-öt, hogy megbizonyosodj, (2000ft/csomag), a mikroszkop is jó , de ha nem tudod kitapasztalni akkor nem válik be (pg53- kb600ftpatikában). szerintem vizeletest, az kiderítí, ha negatívak jobb ha szólsz orvosnak. Ha pozitív akkor pár napig szex!!

ha 24 naposak a ciklusaid, akkor az ovutesztet (vizeletes ) a 9. naptól érdemes figyelni, ha az 5 csík nem mutat semmit , vegyél még 5-öt, hogy megbizonyosodj, (2000ft/csomag), a mikroszkop is jó , de ha nem tudod kitapasztalni akkor nem válik be (pg53- kb600ftpatikában). szerintem vizeletest, az kiderítí, ha negatívak jobb ha szólsz orvosnak. Ha pozitív akkor pár napig szex!!
Nekem a pg-53 nem mutatott semmit. Az ovu teszt sem. Höméröztem, több honapot kitapasztaltam, és az alapján saccoltam az ovumat. Lehet hogy nekem sincs mert semmi nem mutatta ki eddig. Probáld ki ezeket, ha ez sem mutat semmit akkor dokit keress fel, én is megyek, majd ö többet tud mondani.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!