Találatok a következő kifejezésre: 24 hetesen mozog a baba (12 db)

Egyszeruen csak a mehem novekedeset erzem? Enyhe mensi szeru hasfajas, gorcsolni nem gorcsolok es nem is verzek csak a derekam es a farcsontom faj kozben, neha mar jarni es rossz .24 hetes vagyok. A baba mozog. Vele baj nincs

novekedesrol lehet szo? vagy csak a suly gyarapodas okozza?mar 10 kg hiztam

Legjobb válasz: Igen, valószínûleg a növekedést érzed, de közrejátszhat a 10 kiló is. :-) Én is ennyinél tartottam 24 hetesen.

Igen, valószínûleg a növekedést érzed, de közrejátszhat a 10 kiló is. :-) Én is ennyinél tartottam 24 hetesen.
A kérdező hozzászólása: szia!neked is voltak nagyon enyhe mensi szeru fajdalmaid?es hany kiloval fejezted be a terhesseget?nekem, a testemnek elegge megterhelo lehet az a 10 kg, mivel csak 150 cm vagyok es 45 kg kezdtem

24 hetesen mennyit mozog a baba? Milyen gyakran lehet érezni a kis pocaklakót? Néhány napja elég keveset érzem a babucit és aggódok hogy esetleg gond van a pociba...

Legjobb válasz: Ez nagyon váltózó.Van akinek aktív babája van, de van akinek lusta.Nekem aktív a baba még most is, de a 24.hét környékén nekem is volt hogy nem mozgott annyit mint elõtte való nap. Azért õ még nagyon sokat pihen ám.És nagyon hamar el tud fáradni.Jó babó várást 39 hetes kismama

Ez nagyon váltózó.Van akinek aktív babája van, de van akinek lusta.Nekem aktív a baba még most is, de a 24.hét környékén nekem is volt hogy nem mozgott annyit mint elõtte való nap. Azért õ még nagyon sokat pihen ám.És nagyon hamar el tud fáradni.Jó babó várást 39 hetes kismama
Nekem ilyen idõsen elég keveset mocorgott, de ez nagyon változó. A lényeg, hogy minden nap érezd , hogy mocorog. Biztos nincs semmi baj. Az idõjárástól is lehet, hogy egy picit lustább.És persze attól, hogy nem érzed még nem jelenti azt, hogy nem is mozog. Ne agggódj!
Nekem is változó, néha szinte egész nap érzem, néha meg csak keveset. Ha minden nap érzed legalább egy keveset, akkor nincs baj! 26 hetes kismami
nálam is így volt, egy-két napig aktív volt nagyon, aztán egy napig aludt, nem is éreztem, volt, h egyáltalán, dehát a nagy "munkában" õ is elfárad ám, ilyenkor pihen, mozog, csak olyan piciket, h nem lehet észrevenni, de ahogy telnek a hetek, hááát, hûha:) ) most meg olyan mint a búgócsiga:) ), néha majd fel borít, akkorát tud rúgni:) )majd meglátod te is:) ) addig is további kellemes babavárást:) 36 hetes kismami
Ilyen idõben ne csodálkozz, nagyon frontos idõ van, már hetek óta. A babák ezt nem szeretik, általában ilyenkor nyugodtabbak. nekem is vannak napok, mikor meg sem áll, van amikor alig érzem. A lényeg, hogy 24 óra alatt legalább 1X érezd, amúgy nincs baj:-) De lassan mész uhra, az biztos megnyugtat majd.-)

24 hetes terhes vagyok. A nagy melegben nektek is keveset mozog a baba?

Legjobb válasz: Én is most kezdtem tölteni a 24. hetet. Napközben nyugis, éjjel meg sem áll :):) a melegben nem mozog annyit, de ahogy hûvösebb a levegõ, végem van. Éjjel max. 4 órát aludtam :)

Én is most kezdtem tölteni a 24. hetet. Napközben nyugis, éjjel meg sem áll :) :) a melegben nem mozog annyit, de ahogy hûvösebb a levegõ, végem van. Éjjel max. 4 órát aludtam :)
Én 28 hetes vagyok, de úgy érzem én is, hogy kevesebbet igen. Mondjuk pont most beindult, már vagy negyed órája nyomja :-)
Igaz én 31 hetes vagyok, de nekem szinte le sem áll ! Bár szerintem azért mert már kevesebb a helye!:-) Lényeg hogy mozog, ne aggódjatok:-)
Én 21 hetes vagyok, de úgy ficánkol, mint valami tornászbajnoknõ! :) )))
24+6 hetes vagyok és se éjjelem se nappalom! Meg se áll! :D
22 hetes vagyok, nekem is inkább túl sokat is ficánkol :D


24 hetesen általaban mindenkinek látszik (kívülről), ha mozog a baba?

Legjobb válasz: Nekem látszik sõt már a párom is látta és ézezte. Persze nem egész nap, de ahogy telnek a napok egyre többet és erõsebben mozog. Alkati kérdés, mert ha vastagabb a hasfalad késõbb fog látszani. Az a lényeg hogy te érezd.

Nekem látszik sõt már a párom is látta és ézezte. Persze nem egész nap, de ahogy telnek a napok egyre többet és erõsebben mozog. Alkati kérdés, mert ha vastagabb a hasfalad késõbb fog látszani. Az a lényeg hogy te érezd.
Szia! Nekem is látszott, bár az én lányom nagyon nyugodt baba volt és nem nagyon mutatta meg magát. A 9. hónapban volt annyira aktív és nagy már, hogy hullámzott a hasam. Ebben az idõszakban még nem mindenkinek nagy a rugdosás. Sok sikert a babához!
Nekem ilyenkor már nagyon sokat mozgott.
Nekem még lusta volt ilyenkor, de egy hét múlva beindult. Nem kell aggódni, minden baba más. Most már a miért minden autózáskor felkel, másoké ilyenkor inkább alszik. 26 hkm
jav: miénk
szerintem normalis, minden baba mas, meg mi felnottek sem vagyunk egyformak, van aki lustabb van aki energikusabb. Az enyem sokat mozog alapbol is, de pl ha dolgozok, ami azzal jar hogy rohangalok egesz nap jobbra balra (egy korhazban dolgozok) akkor fele sot negyed annyit sem mozog. Hetvegen viszont mindig beindul foleg apanak :)
szia, 25 hetes vagyok, határozottan többet érzem mozogni a babámat hétröl hétre, én többször érzem öt, sokat mocorog.. de az hogy nem morog olyan sokat a babád még nem kell hogy rosszat jeletsen, ha a vizsgálatokon rendbe van minden akkor szerintem ne aggodj
Szerintem én is kb. így éreztem, illetve ennyi volt a napi "minimum". Utána észrevettem, hogy van olyan, hogy mozog, én meg nem érzem, csak látom a hasamon, hogy arrébb ment (háton fekve), vagy csak kézzel érzem. Meg még mindig van olyan, hogy összevissza rúg-boxol, aztán fordul egyet, pár percig semmi, mert olyan irányba csinálja, ahol nem érzem. Aztán még egy fordulás, és megint mindent érzek. 26 hetes vagyok.

Baj lehet, hogyha még 24 hetesen sem mozog sokat a baba? Nem valami aktiv sosem, ma még alig éreztem. Van még kismama akinek lusta a babája? Nem aggódtok?

Van minimum mozgás amit éreznem kell?

Legjobb válasz: Szia! Igaz én 22 hetes vagyok,de én is igy vagyok ezzel.Nekem napok óta lusta a baba! Felkerestem a védõnõt azt mondta,h az a lényeg ha már egy ideje érezzük a baba mozgását,mindennap jelentkezzen be legalább egyszer akkor tuti nincs baj! Meg azt is mondják ahogy nõ a poci mérete több hely van a babának és ezért nem érezzük olyan sokat. Meg a babák nem egyforma mozgékonyak!Sztem ne aggódj! Boldog babavárást! Egyébként tudod már a nemét?

Szia! Igaz én 22 hetes vagyok, de én is igy vagyok ezzel.Nekem napok óta lusta a baba! Felkerestem a védõnõt azt mondta, h az a lényeg ha már egy ideje érezzük a baba mozgását, mindennap jelentkezzen be legalább egyszer akkor tuti nincs baj! Meg azt is mondják ahogy nõ a poci mérete több hely van a babának és ezért nem érezzük olyan sokat. Meg a babák nem egyforma mozgékonyak!Sztem ne aggódj! Boldog babavárást! Egyébként tudod már a nemét?
Még nem lehet tudni. Várjuk a boncolás eredményét. De minden leletem negativ volt, és semmi gyanus nem elõzte meg az esetet. Értetlenül állok a történtek elött....
A kérdező hozzászólása: Ja, és mi történt??
A kérdező hozzászólása: Na jó, most besz*tam! :-(
Lányok, senkit nem akarok ijesztgetni, de nagyon figyeljetek a babátokra, hogy mennyit mozog!!! Én múlt pénteken nem éreztem és elötte is lustább volt, igy bementem a kórházba, ahol kiderült, hogy már nem él a babám. A 26.hetesen meg kellett szülnöm a halott kisfiamat. Inkább menjetek be feleslegesen, ha valamit nem találtok rendben, minthogy baj legyen! Ne haragudjatok ezért a történtért, tényleg nem akarom rátok hozni a frászt, de jobb félni, mint megijedni.
Nekem is így volt. Amikor igazán elkezdett ficánkolni, az kb: 34 héttõl van.
Elsõ vagyok. Nekem a 12.heti uh-tól folyamatosan azt mondják, h 100% hogy kisfiam lesz! Azért is kérdeztem, mert nekem azt is mondták, h a kisfiuk kicsit lustábbak pocaklakóként!
szia Én 28 hetes vagyok, de alig érzem. Azt mondják ilyen nyugis lesz akkor is ha megszületik:-) Reméljük! Boldog babavárást
Szia En 31 hetes multam de neke sem volt aktiv.Most sem az igazan csak neha kinyomja a sarkat, popsijat.Ne aggodj!!!Amig jelet ad addig nincs gond! Minden jot!
A kérdező hozzászólása: 21 hetesen azt mondta az orvos hogy fiú, de ne tegyem fel fogadásra mert nem biztos. =) És te?
A kérdező hozzászólása: Nagyon sajnálom! :(

Mennyire baj, ha 23-24 hetesen nem mozog sokat (alig-alig) a baba, és a hasam mérete sem valami nagy? Lehet összefüggés a kettő között?

Legjobb válasz: A mozgását a hetek múlásával egyre erõsebben fogod érezni. A babád még átalussza a nap nagyobb felét. A pocid mérete miatt nem aggódj,szerintem nincs összefüggésben a ozgással.Nekem 34 hetesen is alig látszik, pedig ultrahangon megállapították hogy hosszú baba lesz.Függ attól is hogy mennyire széles a csípõd,mert van aki "csípõben hordja a babát". Akkor kevésbé nõ a pocid.

A mozgását a hetek múlásával egyre erõsebben fogod érezni. A babád még átalussza a nap nagyobb felét. A pocid mérete miatt nem aggódj, szerintem nincs összefüggésben a ozgással.Nekem 34 hetesen is alig látszik, pedig ultrahangon megállapították hogy hosszú baba lesz.Függ attól is hogy mennyire széles a csípõd, mert van aki "csípõben hordja a babát". Akkor kevésbé nõ a pocid.
Szia! Nekem ebben az idõszakban nem nagyon mozgott a baba, és én is aggódtam. Viszont a szívhang és minden más rendben volt. Kinn sokkal mozgékonyabb lett:-) A 9 hónapban mutatta igazán meg magát a kisasszony, akkor viszont hullámzott a hasam. Elõtte meg semmi. A te babád is ilyen és ha minden rendben van a vizsgálatok során akkor nincs miért aggódni. Az én pocakom a 7. hónapban kezdett nõni.

24 hetes kismama vagyok és nagyon náthás. Amióta beteg vagyok a baba is kevesebbet mozog. Lehet valami baja?

Legjobb válasz: Nem hiszem, egyszerüen csak éreztnek már mindent ebben a korban, és érzi, hogy anyával nincs minden rendben. No meg mostanában az idõjárás sem az igazi, megviselheti ez is! Gyógyulj meg mielõbb!!!

Nem hiszem, egyszerüen csak éreztnek már mindent ebben a korban, és érzi, hogy anyával nincs minden rendben. No meg mostanában az idõjárás sem az igazi, megviselheti ez is! Gyógyulj meg mielõbb!!!
Nem, sõt neki az ellenanyagokat adot csak át a betegséggel kapcsolatban. Igyál sok forró teát, bújj ágyba és izzadj 2 napig, el fog mulni:-) És egyél sok forró levest és gyümit. nem elsz semmi baj!
Sok citrom, kiwi és savanyúkáposzta a c-vitamin miatt, egyél forró levest, igyál sok folyadékot, pihenj sokat. Azt nem javaslom, hogy bármit is beszedj, mégha azt is mondják, hogy lehet, legalábbis ha nincs lázad. Reméljük nem is lesz. Én a múlt héten voltam rettentõen megfázva, 4 napig levegõt sem kaptam, fájt a torkom is, de elmúlt, csak lassabban kicsit. Ja, és próbálj meg kimenni a napra, ha süt, az nagyon jót tesz.

Ugye nem jelent bajt ha a baba sokat mozog? Reggel és nap közben be-be jelentkezik, de este például másfél órán keresztül szinte meg sem állt. Ilyen aktív még sosem volt.24 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Szia. Ne aggódj,nincs semmi baj.Az én babám folyamatosan rug-kapált,én sose tudtam megfelyteni mikor pihen,mert gyakorlatilag mindig mozgásban volt,de én nagyon örültem neki, mert igy legalább tudtam,hogy nincs semmi baj.Ne aggódj te sem,de lehetséges,hogy változni fog majd késöbb. boldog babavárást.

Szia. Ne aggódj, nincs semmi baj.Az én babám folyamatosan rug-kapált, én sose tudtam megfelyteni mikor pihen, mert gyakorlatilag mindig mozgásban volt, de én nagyon örültem neki, mert igy legalább tudtam, hogy nincs semmi baj.Ne aggódj te sem, de lehetséges, hogy változni fog majd késöbb. boldog babavárást.
Szia! Néha azért jó viccesek lehetünk , mi, kismamák, kívülrõl nézve! Mindenen aggódunk. :) Én 21 hetes vagyok. Amikor az elején volt hányingerem, azon aggódtam, hogy ugye nem valami vírus miatt van. Amikor meg épp nem volt hányingerem, azon aggódtam, hogy ugye minden rendben a kis bébivel, merthogy nincs hányingerem. Nekem is mocorog már vagy 5 hete a kis bébim. Amikor nem érzem a mocorgását, azon aggódom, hogy vajon rendben van-e. Amikor meg rengeteget rugdal, akkor meg azn aggódom, hogy ugye nem azért mocorog ennyit, mert valami baj van. Szóval: szerintem ne aggódj! (Én is próbálok nem aggódni minden hülyeségen, hanem inkább élvezni, ahogy gömbölyödik a pocakom, és hogy minden kollegám mosolyogva néz rám, ha meglát, és mindig mondanak valami kedveset a kismanónkra.) Egyébként a védõnõ barátnõm azt mondta, hogy ilyenkor még sok helye van. Ezért sokat mocorog. Ezért sokat lehet érezni a motgását. De mivel még sok helye van, ezért a kis mocorgást nem mindig érzed. Amikor meg már nagyobb lesz, és szûk lesz bent a hely, akkor már nem úgy és talán nem is olyan sûrûn mocorog majd, de amikor mocorog, akkor majd rúg rendesen. :) De jó lesz az is! Aggodalommentes babavárást! 21 hetes kismami :)
Ne aggódj, nem baj! Nekem is nagyon aktív a kislányunk, van olyan nap, hogy szinte meg sem áll :) Meg is kérdeztem a dokimat, hogy ez baj-e, az volt a mosolygós válasza, hogy az a jó, ha sokat mozog. 24 hetesen még elég sok helye van, tud bukfencezni, izegni-mozogni, de innentõl kezdve rohamos növekedésnek (hízásnak) indul és egyre kevesebb lesz a helye. A hirtelen rúgásokat felváltják a finomabb furkálások, nyomulások, ilyenkor már csak jobbra-balra tud fordulni. De ez is nagyon jó érzés, sõt! Sokszor kinyomja a fenekét, lábát, csak úgy hullámzik a hasam, van úgy, hogy egész délelõtt vagy délután. 30 hetes vagyok. Boldog, mocorgós napokat, heteket!
Szia, Nekem a picike vasárnap óta rendetlenkedik, majdnem folyamatosan. Anyósom nyugtat, hogy majd pár hét, és belassul, mert nem lesz helye:) (volt olyan nap, amikor maratont úszott a kincsem, faltól falig:) én meg nem aludtam két napig, mert már fájt, és én fáradtam bele:) ) Boldog Pocakosodást:)
szia!Én is igy vagyok vele.Napközben nagyon ritkán mozog de este aztán bepótol mindent:) néha bekeményedik a pocim is, ahogy kinyomja magát:) elsõ babám és nekem minden élmény új.Most vagyok 22hetes:)
Gondolod, hogy az a másfél óra olyan sok??? :) Nekem volt olyan, hogy a kisfiam délután 5 óta éjfélig szinte megállás nélkül adta a mûsort! És eddig úgy néz ki, teljesen egészséges! Nekem is nagyon aktív, nagyon ritka, ha nem mocorog annyit! Ne aggódj! Ha meg nem mocorogna ennyit, akkor meg az lenne a baj! :)

Én 24 hetes terhes vagyok és még csak 2kg-ot hiztam. Ez normális? A pocim nőtt, de azon kivül semmim. De viszont a baba rengeteget mozog éjjel-nappal ez is elég fura mivel a kislányomnál 9 éve ilyen nem nagyon volt.

Legjobb válasz: Szia! Én is így vagyok/voltam a kilókkal. Jelenleg a 30.héten 3.5 kg-nál járok, de a baba jól fejlõdik, voltunk 4D-n és a korának megfelelõ, úgyhogy nincs miért aggódnod. Amire szüksége van azt úgyis elveszi, mint szokták mondani, de ez igaz is .:-) Boldog Babavárást!

Örülj neki. n a te idõdben már 8 kiló plusznál jártam, most 15-nél tartok a 34. héten :( Szerencsés alkat vagy :) Boldog babavárást:)
Szia! Én is így vagyok/voltam a kilókkal. Jelenleg a 30.héten 3.5 kg-nál járok, de a baba jól fejlõdik, voltunk 4D-n és a korának megfelelõ, úgyhogy nincs miért aggódnod. Amire szüksége van azt úgyis elveszi, mint szokták mondani, de ez igaz is .:-) Boldog Babavárást!
A barátnõm 95 kilóval indult , mindjárt szül, a baba jól van..3 kilót szedett fel, de hidd el a bébinek volt mibõl fejlõdnie...Ha te 50 kilóval indultál, akkor érdemes szólni a nõdokinak, de ott úgyis szólnának ha valami nincs rendben..gondolom jársz a vizsgálatokra.
elsõ babámnál 20 kilót fogytam, (83-ról), a másodiknál 15-öt.elsõ babám 3390grammal, második 3680-nal született. Ne aggódj!!!!!
Szia, ne félj én is igy vagyok , másfél hónap alatt hiztm 30dekát!Én is csak 2kg hiztam és most vagyok 29hetes, a védõnõ azt mondta hogy a baba attól még ugyanugy fejlõdik!Nyugi nem lesz semmi!Mikorra vagy kiirva?
szia úgy lehetséges, hogy éjjel-nappal hánytam, rengeteg savam volt, nem ettem, ha kajára néztem már rohantam a vc-re, majdnem orvoshoz kellett mennem, mert a sav kikezdte a nyelõcsövem. A baba belõlem fejlõdött, így én fogytam, õ hízott.
A kérdező hozzászólása: Fogytál az hogy lehetsége???
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen.Boldog babavárást.
*utolso vagyok, azt elfelejtettem irni, h 65 kg-rol kezdtem.
En is ezen aggodtam mindig mivel a 22. 23. hetig en sem hiztam 1 dekat sem, viszont honaprol honapra megnyugtatott a doki h a baba egeszseges es fejlodik... ....azota beindultam, 12 kg-ot szedtem fel de mar 3 hete stagnalok...es most vagyunk 34 hetesek.Ugyhogy szinte 10 het alatt szedtem fel a 12 kg-ot viszont csak a hasam nott! Ugyhogy felesleges ezen paraznod, a babad mindent megkap amire szuksege van!
Istenem, de irígyellek!!! Én 21 hetes vagyok, de már több mint 10 kilóval több vagyok.
A kérdező hozzászólása: Február 17-re vagyok kiírva.Boldog babavárást kivánok mindenkinek.Köszönöm a válaszokat!:)
A kérdező hozzászólása: Hát sajnos 52kg indultam, természetessen járok vizsgálatokra, mindent rendben találtak, a védönõ azt mondta majd beindul a növekedés, de tudjátok nekik jó mindenhogy!!!
A kérdező hozzászólása: ÉN meg már azt hittem velem van valami baj.De majd kb.28 hetessen elmegyek 4d-re remélem minden rendben lessz!:) :)
A kérdező hozzászólása: Értem, de én aggodom hidd el nem örülök:(
Èn 94 kilóval kezdtem terhességet, most 93, 7 kiló vagyok.A doki azt mondta ne aggódjak a baba elveszi ami kell neki.23 hetes vagyok, a baba méretei 25 hetesnek felelnek meg.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!