Találatok a következő kifejezésre: 24 hetesen mozog a (20 db)

Egyszeruen csak a mehem novekedeset erzem? Enyhe mensi szeru hasfajas, gorcsolni nem gorcsolok es nem is verzek csak a derekam es a farcsontom faj kozben, neha mar jarni es rossz .24 hetes vagyok. A baba mozog. Vele baj nincs

novekedesrol lehet szo? vagy csak a suly gyarapodas okozza?mar 10 kg hiztam

Legjobb válasz: Igen, valószínûleg a növekedést érzed, de közrejátszhat a 10 kiló is. :-) Én is ennyinél tartottam 24 hetesen.

Igen, valószínûleg a növekedést érzed, de közrejátszhat a 10 kiló is. :-) Én is ennyinél tartottam 24 hetesen.
A kérdező hozzászólása: szia!neked is voltak nagyon enyhe mensi szeru fajdalmaid?es hany kiloval fejezted be a terhesseget?nekem, a testemnek elegge megterhelo lehet az a 10 kg, mivel csak 150 cm vagyok es 45 kg kezdtem

24 hetes terhes vagyok. A nagy melegben nektek is keveset mozog a baba?

Legjobb válasz: Én is most kezdtem tölteni a 24. hetet. Napközben nyugis, éjjel meg sem áll :):) a melegben nem mozog annyit, de ahogy hûvösebb a levegõ, végem van. Éjjel max. 4 órát aludtam :)

Én is most kezdtem tölteni a 24. hetet. Napközben nyugis, éjjel meg sem áll :) :) a melegben nem mozog annyit, de ahogy hûvösebb a levegõ, végem van. Éjjel max. 4 órát aludtam :)
Én 28 hetes vagyok, de úgy érzem én is, hogy kevesebbet igen. Mondjuk pont most beindult, már vagy negyed órája nyomja :-)
Igaz én 31 hetes vagyok, de nekem szinte le sem áll ! Bár szerintem azért mert már kevesebb a helye!:-) Lényeg hogy mozog, ne aggódjatok:-)
Én 21 hetes vagyok, de úgy ficánkol, mint valami tornászbajnoknõ! :) )))
24+6 hetes vagyok és se éjjelem se nappalom! Meg se áll! :D
22 hetes vagyok, nekem is inkább túl sokat is ficánkol :D
Nekem ilyenkor már nagyon sokat mozgott.
Nekem még lusta volt ilyenkor, de egy hét múlva beindult. Nem kell aggódni, minden baba más. Most már a miért minden autózáskor felkel, másoké ilyenkor inkább alszik. 26 hkm
jav: miénk
szerintem normalis, minden baba mas, meg mi felnottek sem vagyunk egyformak, van aki lustabb van aki energikusabb. Az enyem sokat mozog alapbol is, de pl ha dolgozok, ami azzal jar hogy rohangalok egesz nap jobbra balra (egy korhazban dolgozok) akkor fele sot negyed annyit sem mozog. Hetvegen viszont mindig beindul foleg apanak :)
szia, 25 hetes vagyok, határozottan többet érzem mozogni a babámat hétröl hétre, én többször érzem öt, sokat mocorog.. de az hogy nem morog olyan sokat a babád még nem kell hogy rosszat jeletsen, ha a vizsgálatokon rendbe van minden akkor szerintem ne aggodj
Szerintem én is kb. így éreztem, illetve ennyi volt a napi "minimum". Utána észrevettem, hogy van olyan, hogy mozog, én meg nem érzem, csak látom a hasamon, hogy arrébb ment (háton fekve), vagy csak kézzel érzem. Meg még mindig van olyan, hogy összevissza rúg-boxol, aztán fordul egyet, pár percig semmi, mert olyan irányba csinálja, ahol nem érzem. Aztán még egy fordulás, és megint mindent érzek. 26 hetes vagyok.


24 hetes kismama vagyok, meg vagyok fázva 4 napja antibiotikumot szedek. Tegnap este óta nagyon sokat mozog a babám ha fent vagyok és figyelem szinte mindig mozog, valaki tud segíteni baj lehet vele, vagy miért ennyire aktív?

Vagy ez természetes,nagyon megvagyok ilyedve valami baja van de viszont a dokimat nem akarom emiatt híni,hétf?n megyek hozzá.

Legjobb válasz: Sima megfázás miatt nem kellett volna antibiotikum terhesen. :(

Sima megfázás miatt nem kellett volna antibiotikum terhesen. :(
A kérdező hozzászólása: Lázam is volt és ezt írta fel az orvos, 5 doki is azt mondta nem lehet semmi bajom ne aggódjak mert mialõtt elkeztem szedni megkérdeztem.Viszont még mindig csúnyán köhögök, és nem tudom mire vélhetõ ez a szopora mozgás!!!
Szerintem nincs semmi baj a babával, Õ ilyen aktiv.Az én kislányom is ilyen, hál istennek.Én is voltam kétszer beteg egyszer kb 20 hetesen , és olyan 24-25 hetesen.Semmi baja nem lett, ugyanúgy mozgott.Az antibiotikum biztos nem árt, gondolom a doki irta fel.Jobbulást.36+5hetes km
Nekem 19 hetesen mellékvese gyulladásom volt, Zinnat-ot kaptam rá. Ami ugyebár antibiotikum. Én 2 napja szedtem a gyógyszert mikor elõször éreztem a mozogni. Szerintem nincs összefüggés, fõleg ha orvos írta fel.

24 hetesen mennyit mozog a baba? Milyen gyakran lehet érezni a kis pocaklakót? Néhány napja elég keveset érzem a babucit és aggódok hogy esetleg gond van a pociba...

Legjobb válasz: Ez nagyon váltózó.Van akinek aktív babája van, de van akinek lusta.Nekem aktív a baba még most is, de a 24.hét környékén nekem is volt hogy nem mozgott annyit mint elõtte való nap. Azért õ még nagyon sokat pihen ám.És nagyon hamar el tud fáradni.Jó babó várást 39 hetes kismama

Ez nagyon váltózó.Van akinek aktív babája van, de van akinek lusta.Nekem aktív a baba még most is, de a 24.hét környékén nekem is volt hogy nem mozgott annyit mint elõtte való nap. Azért õ még nagyon sokat pihen ám.És nagyon hamar el tud fáradni.Jó babó várást 39 hetes kismama
Nekem ilyen idõsen elég keveset mocorgott, de ez nagyon változó. A lényeg, hogy minden nap érezd , hogy mocorog. Biztos nincs semmi baj. Az idõjárástól is lehet, hogy egy picit lustább.És persze attól, hogy nem érzed még nem jelenti azt, hogy nem is mozog. Ne agggódj!
Nekem is változó, néha szinte egész nap érzem, néha meg csak keveset. Ha minden nap érzed legalább egy keveset, akkor nincs baj! 26 hetes kismami
nálam is így volt, egy-két napig aktív volt nagyon, aztán egy napig aludt, nem is éreztem, volt, h egyáltalán, dehát a nagy "munkában" õ is elfárad ám, ilyenkor pihen, mozog, csak olyan piciket, h nem lehet észrevenni, de ahogy telnek a hetek, hááát, hûha:) ) most meg olyan mint a búgócsiga:) ), néha majd fel borít, akkorát tud rúgni:) )majd meglátod te is:) ) addig is további kellemes babavárást:) 36 hetes kismami
Ilyen idõben ne csodálkozz, nagyon frontos idõ van, már hetek óta. A babák ezt nem szeretik, általában ilyenkor nyugodtabbak. nekem is vannak napok, mikor meg sem áll, van amikor alig érzem. A lényeg, hogy 24 óra alatt legalább 1X érezd, amúgy nincs baj:-) De lassan mész uhra, az biztos megnyugtat majd.-)

24 hetesen mennyit mozog a babátok? Minden nap egyforma vagy van amikor alig?

Legjobb válasz: Szia!Igaz én 23hetes vagyok,de minden egyforma idõben aktívabb általában.Ez napi 3-4alkalom amikor sokat mozog folyamatosan.Egyébként csak pár rugás,van hogy pár óráig semmi:-)Viszont a fiam olyan volt mint írod hogy nem egyformán éreztem,pl éjjel szinte soha:-)

Szia!Igaz én 23hetes vagyok, de minden egyforma idõben aktívabb általában.Ez napi 3-4alkalom amikor sokat mozog folyamatosan.Egyébként csak pár rugás, van hogy pár óráig semmi:-)Viszont a fiam olyan volt mint írod hogy nem egyformán éreztem, pl éjjel szinte soha:-)
23 hetes vagyok és nagyon változóan mozog. Van hogy alig érzem, van amikor pedig majd egy órás babatáncban van szerencsém. :)
Én most 26 hetes terhes vagyok, de nekem is a 24 hétben borzasztóan rámhozta a frászt! Vagy 2 3 napig nem ugy éreztem mozogni, lustább volt és nem is volt olyan erõs. Hiába pihentem csoki evés közben, nem mozgolódott! Felhivtam dokim azt mondta kórház, de mikor autóba ültünk végig mozgolódott!:) Azért bementem és kértem hogy nézzek meg minden rendben van e?!:) Hát rámhozta a frászt az biztos:) ! Üdv mindenkinek 26 hetes km
Nálunk is nagyon változó a picúr mozgásigénye:-) 24 hetes vagyok, kb 2 hete intenzíven mozgolódik. Minden nap érzem többször is, hogy erõsen rug egyet-kettõt. Ilyenkor kivülrõl is jól látható a hasamon:-D Nekem az a trükköm, hogy ha hosszabb ideig nem mozog, akkor leülök a számítógép elé:-) Valahogy a gép elõtt mindig felélénkül!
Szia! 24 hetes vagyok.Az elmúlt hétvégén, és elõtte hétvégén is rám hozta a szívbajt a kislányom.Nem éreztem csak talán 2-3 enyhe valamit, már bebeszéltem magamnak, hogy nem is Õ volt.Azt mondtam, ha éjszaka sem történik semmi, hétfõn doki.Na, most a két nap alatt bõven bepótolta:-))))Úgy cigánykerekezik bent, hogy öröm nézni, és érezni...:-D
Szia, 24+5.hetes vagyok. Nekem nagyon sokat mozog a babám (az elsõhöz képest). De azért neki is vannak olyan napjai, amikor még többet, vagy kicsit kevesebbet.

24 hetes vagyok, mozog a babám, csak aggaszt hogy keveset, vagy csak nem mindig érzem? Másnak hogy van, ki hogy érzi?

Legjobb válasz: Nekem is volt sokszor,h. napokig nem igazán éreztem, ne aggódj. Egy ideje mindennap jelentkezik mert már nem fér el annyira,h. ne érezzem. 34 hetes vagyok.

Nekem is volt sokszor, h. napokig nem igazán éreztem, ne aggódj. Egy ideje mindennap jelentkezik mert már nem fér el annyira, h. ne érezzem. 34 hetes vagyok.
Szia!Ha tudsz, közben feküdj hanyatt és figyeld a pocakod.Nekem a mai napig /pedig 38 hetes vagyok/ van ugy, hogy nem érzem, hogy rúg, de látom a hasamon!
A kérdező hozzászólása: köszönöm, ha fekszem akkor általában érzem

24 hetesen általaban mindenkinek látszik (kívülről), ha mozog a baba?

Legjobb válasz: Nekem látszik sõt már a párom is látta és ézezte. Persze nem egész nap, de ahogy telnek a napok egyre többet és erõsebben mozog. Alkati kérdés, mert ha vastagabb a hasfalad késõbb fog látszani. Az a lényeg hogy te érezd.

Nekem látszik sõt már a párom is látta és ézezte. Persze nem egész nap, de ahogy telnek a napok egyre többet és erõsebben mozog. Alkati kérdés, mert ha vastagabb a hasfalad késõbb fog látszani. Az a lényeg hogy te érezd.
Szia! Nekem is látszott, bár az én lányom nagyon nyugodt baba volt és nem nagyon mutatta meg magát. A 9. hónapban volt annyira aktív és nagy már, hogy hullámzott a hasam. Ebben az idõszakban még nem mindenkinek nagy a rugdosás. Sok sikert a babához!

24 hetes vagyok, nem nagyon mozog a babám, ilyenkor már szokott pedig, befolyásolhatja ez a rossz idő, hó esés? Reggel éreztem kicsit, azóta nem igazán, nektek hogy mocorog a babátok?

Legjobb válasz: sZIA!Én 36+3 hetes vagyok,én is reggel éreztem egy kicsit de aztán azota nem nagyon!Egy kicsit meg ijedtem!Remélem minden rendbe van oda bent!:)

sZIA!Én 36+3 hetes vagyok, én is reggel éreztem egy kicsit de aztán azota nem nagyon!Egy kicsit meg ijedtem!Remélem minden rendbe van oda bent!:)
Szio! Szerintem nincs gond. En is voltam igy es azt mondta az orvos, hogy igen elofordul, hogy tobbet vagy kevesebbet mozog. Attol fugg mikor hogy erzi magat, milyen a kedve ugymonnd :) Nekem is van ugy hogy egesz nap nem mozog maskor meg egyszeruen nem akar leallni :) )) Boldog babavarast:) 28 HK
Olvass vissza egy nappal elõttre. Ugyan ez volt a bajom, alig mocorgott, tegnap este beindult 2 nap lustizás után. Valószínû úgy volt fordulva, hogy nem éreztem, mert este arra lettem figyelmes, hogy mintha a húlyagom és a belem kapna rúgásokat. Aztán ezek a rúgások jöttek kifelé, fégül az egész hasam beindult, de ott lent, szinte a szemérem csont közvetlen közelében. Akkor megijedtem szinte, hogy annyira odalent van és mindjárt kibújik valahogy, olyan erõsen mocorgott, aztán szépen lassan kúszott felfelé. Ma reggel ahogy oldalra fordultam, megint a kijövõs érzés fogott el, de most oldalt. Szerintem nagyon megérzik a frontot, talán jobban is mint mi.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.Kicsit megnyugtató hogy másnak is ilyen kis lusti a babája, mindig aggódom miatta:-))Néha néha jelentkezik, de nem igazán aktiv ma:-))Boldog babavárást kivánok Nektek!

24 hetes kismama vagyok, és nagyon aggódom a babám miatt! Kb 4-5 napja nem olyan aktív, mint azelőtt! Nagyon keveset mozog, és alig érezhető! A mellem, és a hasam is mintha kisebb lenne! Valami baj lehet?

Legjobb válasz: Szia! Nekem is van olyan, hogy egyik nap erõsebben érzem a picit, másnap szinte egyáltalán nem, de ha lefekszem pihenni akkor megint egyre erõsebben rugdos, de volt olyan is, hogy pár napig szinte egyáltalán nem éreztem és utána ismét. Viszont én mindenképp azt javaslom, hogy menj el a dokihoz és kérd meg, hogy nézzen szívhangot a picinek, vagy hívd fel a védõnõt és beszélje vele! (26. hetes kismama)

Szia! Nekem is van olyan, hogy egyik nap erõsebben érzem a picit, másnap szinte egyáltalán nem, de ha lefekszem pihenni akkor megint egyre erõsebben rugdos, de volt olyan is, hogy pár napig szinte egyáltalán nem éreztem és utána ismét. Viszont én mindenképp azt javaslom, hogy menj el a dokihoz és kérd meg, hogy nézzen szívhangot a picinek, vagy hívd fel a védõnõt és beszélje vele! (26. hetes kismama)
A baj az lenne ha egyáltalán nem mozogna. De ha ennyire idegesít, menj el a ultrahangos vizsgálatra. Az meg hogy kisebbnek látod a hasad, sokmindentõl lehet. PL. elfordult a baba benned és most másképpen fekszik mint ezelõtt.
A front... nálam is ez a helyzet, és a mult heti frontnál én is feltettem itt ezt a kérdést, és vagy 10-en válaszoltak, hogy hasonló cipõben járnak. ma, tegnap, sõt még tegnapelõtt is nekem is csendesebb volt a babám:) Ne félj, orvoshoz akkor kell menni, ha egyáltlán nem érzed, de ha legalább 2-õt rug egy nap, akkor csak csendes:-)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!