Találatok a következő kifejezésre: 24 hetesen mindenkinek (9 db)

Nem lúg, hanem lóg, bocsi...
A 4d-s uh. semmivel sem pontosabb, mint a hagyományos. ez csak laikusoknak nagyobb élmény, jobban látható. Az orvosnak tök mindegy hány D-ben lát. Mi is voltunk 4d-n és a férjem a kislányomnak látta a kukiját. Több orvos is azt mondta nekem, hogy lány, nem tévedtek.
Amúgy az ismerõseink körében volt olyan is, hogy végig fiút mondtak és a szülés elõtt pár nappal derült ki, hogy lány és lány is lett:) Nem tudom, hogy lehet így összetéveszteni. Viszont, fogalmam nincs, hogy jártak-e 4Dre vagy sem. Na mindegy, szülés elõtt az apuka gyorsan átfestette a szobát és beszerzett pár új cuccot:) De ez nagyon ritka szerintem.
Szia! Ne félj, ha mégis kisfiad lesz, nem lesz semmi baja akkor sem, ha rózsaszínbe fogod öltöztetni. :-) Amúgy meg hamar kinövi a ruhákat, és az újakat már veheted kékben is. :o))
Az orvosom egészen a 18. hétig nem tudott nemet mondani, a 4D-n pedig már a 12. héten megmondták. És az orvos a 18. hetin sem volt benne biztos. De a 24. heti ultrahang már elég biztosnak hangzik. Egyébként 32 hetes vagy, most kellene legyen a 3. nagy szûrõ jellegû ultrahang. Kérdezz rá a dokidnál.
a kép fent van a gépeden? akkor http://www.kepfeltoltes.hu aztán tallózás, válaszd ki a képet és ok ezután kijön egy ilyen üres rész a tallózásoknál, azt görgesd lejjebb, majd ott lesznek olyanok, hogy direkt link, link webvalami ilyesmik a link nevût (a sima linket alulról a 2.) jelöld ki, majd CTRL C így együtt vagy jobb gomb másolás és ide illeszd be CTRL V-vel vagy jobb gomb beillesztéssel.
A kérdező hozzászólása: de igen látszik és mutatták is.De nem nagyon tudom eldönteni mert olyan fura de képet tudnék küldeni csak nem tudom, hogy kell valaki segítene?
Nekem 25 hetesen lányt mondtak 4d-n és valóban lány lett. Nekünk egyértelmûen megmutatta a kiscsaj, hogy mije van ott középen. :) Ti nem láttátok? Nem mutatta a doki? Mert, ha látszódik, akkor már így 4d-n elég egyértelmû szokott lenni a dolog.
Én amúgy a ruhákon kívül nem vettem semmit rózseszínben, mert már akkor tudtam, hogy szeretnénk kistesót, akit mindig is fiúnak képzeltem le. Õ most itt van a pocimban, és tényleg fiúcska.
szia! Én anno 16 hetesen voltam, és nem tévedtek, fiú lett. A 4D nagyon pontos elvileg, és 24 hetes baba már nagy. Ha nem takarta magát, és látták, hogy nem lúg semmi ott, akkor szerintem ne aggódj! Amikor mész orvoshoz, gondolom õ is meg szokott UH-zni, kérdezz rá azért, de sztem nem tévedtek.
Én is hasonló cipõben jártam, mint te. Mi a 22.héten voltunk 4 D-n, és kislányt mondtak. Utána csak a 30.héten (tegnap elõtt) kellett mennem az orvosomhoz uh-ra, és félve kérdeztem rá a nemére. Azt mondta, hogy kislány így teljesen megnyugodtunk a férjemmel, mert mér mi is beszereztük az egész ruhatárát, ami fõleg rózsaszín, sárga, piros, lila színekbõl áll. Úgyhogy szerintem nyugodj meg, mert az esetek többségében biztos a 4 D. 31 hkm

24 hetesen 110 cm a hasam a köldökömnél. Mire számíthatok mennyit fog még nőni? Mindenki azt mondja, hatalmas, mintha már majdnem mennék szülni. Mitől lehet ekkora a pocim?

Kinek mekkora volt ennyi id?sen?

Legjobb válasz: Hát ez tényleg elég nagy. Alapjáraton nagyobb hasad volt, vagy a terhesség alatt nõt ekkorára? Én 23 hetes és 2 napos vagyok, és 90 cm-es a pocakom a köldökömnél. És fog bizony még nõni. Hisz a kicsid még csak most kezd el hízni. :)

Hát ez tényleg elég nagy. Alapjáraton nagyobb hasad volt, vagy a terhesség alatt nõt ekkorára? Én 23 hetes és 2 napos vagyok, és 90 cm-es a pocakom a köldökömnél. És fog bizony még nõni. Hisz a kicsid még csak most kezd el hízni. :)
A kérdező hozzászólása: volt egy kicsi hasam, persze csak én láttam, amúgy észrevehetetlen volt.
Elég nagynak tûnik, viszont a baba méretével tuti nem függ össze, akár az is lehet, hogy már nem nõ tovább. Én 32 hetes vagyok, nekem 97 cm, a babát néhány napja 2 kilóra saccolták. Alapból vékony vagyok, terhesség elõtt 173 cm magassághoz 58 kg voltam, azóta 10 kg-ot híztam.
Én most mértem le és 94cm.És én még csak 18 hetes vagyok :( 67cm-rõl indultam.
Mintha csak magamról olvasnék annyi, hogy én 25 hetes leszek holnap szintén 110 centis pocakkal:) Remélem nem nõ ennél sokkal nagyobbra:D Mert nekem is szörnyûlködik mindenki amikor megtudják mennyi idõs a babó:D Mondjuk megnyugtat a tény, hogy nem vagyok egyedül ekkora pocakkal:D Kitartás! Szép babavárást!
Szia. Pont most írtam én is ki egy kérdést, nekem 101 cm, és 32 hetes vagyok. Akkor a Tied tényleg nagyon nagy, még nekem is néha mondják, hogy milyen nagy. Nekem 24 hetesen 84 cm volt.
Most hogy ezt kérdezted, én is lemértem (eddig soha) 108 cm, és én elég nagy túlsúllyal kezdtem a terhességet, bár eddig csak 5.5 kg-t híztam. 36 és fél hetes vagyok 24 hetesen én azon sopánkodtam, hogy nem látszik semmi. Úgy látszik ez is csak alkat kérdése. Nekem széles a csípõm, bõven elfért közte a baba. Nem tudom, neked milyen, valószínû pont az ellenkezõje, és elõre felé tud csak elférni a pocakban.
Határozottan nagy hasad van és még csak ezután fog igazán nõni. Nekem ennyi idõsen kezdett látszani, h. terhes vagyok, szülni pedig 105 cm-es pocakkal mentem. 3 hetes kislány anyukája

Mikor kezdtetek vizesedni? 24 hetes vagyok és szerencsére nem vizesedek. Mindenki vizesedik a terhesség alatt?

Bocsi ha hülyeséget kérdezek. Ez alkatfügg?, vagy mindenkit el?bb-utóbb utolér?

Legjobb válasz: Nem mindenki vizesedik. Ez alkatfüggõ. Nyáron hajlamosabbak rá a terhesek. Én most járok a 35. hétben és eddig egyáltalán nem vizesedtem. Most hétvégén ballagásra utaztunk és mire odaértünk kicsit bedagadt a lábfejem, szerintem a meleg miatt. Aztán szépen elmúlt. De van, aki elõbb is vizesedik, van aki egyáltalán nem.

Nem mindenki vizesedik. Ez alkatfüggõ. Nyáron hajlamosabbak rá a terhesek. Én most járok a 35. hétben és eddig egyáltalán nem vizesedtem. Most hétvégén ballagásra utaztunk és mire odaértünk kicsit bedagadt a lábfejem, szerintem a meleg miatt. Aztán szépen elmúlt. De van, aki elõbb is vizesedik, van aki egyáltalán nem.
ugy ahogy irtad, ez alkatfügö és attól is függ mennyit hizik a kismama!!Mert a tehertöl lesz a vizesedés!!én például 50 kgról hiztam fel 72kg-ig, tehát 22 kg hiztam, az utolsó két hónaptól kezdtem el vizesedni!!
Ja igen, a súly sokat számít, az biztos. Én eddig 8 kg-t híztam. Nem bírok sajna enni, csak nagyon keveset, mert már kb. 1 hónapja émelyeg a gyomrom. A 35. hetes kismama vagyok.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Remélem akkor nem lesz vészes majd a vizesedés. Bár szerintem nem fogom megúszni, hisz az egész nyáron egyre nagyobb lesz a pocakom :) De nem baj, mindent a babáért! Szerencsére nagyon élvezem a terhességet :)
Szia! Én márciusban szültem, egyáltalán nem vizesedtem. 39+4 hetesen szültem.
szerintem semmi köze a súlynak a vizesedéshez! Az elsõ gyermekemmel 30 kg-t híztam nem vizesedtem! Most 37 hetes vagyok, 8 kg- szedtem fel, és kaptam mellé jó vizes lábakat, ami kb. 2 hete jelentkezett! Ezért mondom, hogy sztem nem súlyfüggõ! 37 hetes


24 hetes kismama vagyok. A lábdagadással már egyáltalán nem tudok mit kezdeni. Próbáltam mindent, amit javasoltak, de semmit nem használt.8 órát ülök a munkahelyen, ez miatt van. Kérhetem a nőgyógyászt, hogy írjon ki véglegesen táppénzre?

Legjobb válasz: Sztem lehet attól,pang a vérellátás a szervezetedben.amúgy mindenki más felépítésû van aki egyáltalán nem vizesedik van aki a végén,mint pl én is.A tested visszatartja a vízet ezért dagad be én pont tegnap kérdeztem a dokitól,hogy vane köze sóhoz,meg fûszeres kajákhoz esetleg cukorhoz és mosolyogva azt mondta semmi.szval ezzel együtt kell élni.Én azt fiogyeltem meg ha több folyadékot iszok nem dagadok úgy valószínû,mert többet megyek wcre is és rá van kényszeríve a szervezetem,hogy ûrítsen.próbáld ki te is hátha bejön.Amúgy persze,hogy kérheted a dokidat sztem egy szó nélkül ki fog írni.35hetes kismama

Sztem lehet attól, pang a vérellátás a szervezetedben.amúgy mindenki más felépítésû van aki egyáltalán nem vizesedik van aki a végén, mint pl én is.A tested visszatartja a vízet ezért dagad be én pont tegnap kérdeztem a dokitól, hogy vane köze sóhoz, meg fûszeres kajákhoz esetleg cukorhoz és mosolyogva azt mondta semmi.szval ezzel együtt kell élni.Én azt fiogyeltem meg ha több folyadékot iszok nem dagadok úgy valószínû, mert többet megyek wcre is és rá van kényszeríve a szervezetem, hogy ûrítsen.próbáld ki te is hátha bejön.Amúgy persze, hogy kérheted a dokidat sztem egy szó nélkül ki fog írni.35hetes kismama
En is 24 hetes vagyok, egyszer-egyszer bedagadt a labam. En gyogyaszati boltban vettem bokara valo gumizoknit (nem tudom pontosan hogy hivjak), azt ha par orat hordom, teljesen megszunik a labdagadas. Amugy szerintem kiirhatnak mar most is tappenzre.

24. hetes vagyok és híztam 10kg-ot eddig. Ez soknak számít? 169 magas vagyok és 74kg-mal kezdtem. Nem kövér vagyok hanem csontos és mindenki meglepõdik amikor mondom a súlyomat mert nem látszik rajtam. Sok ez a 10kg?

Legjobb válasz: Picit soknak tartom, hiszen az elsõ 17 hétig szinte alig van, ami plusz súlyt jelentene. Az igazi hízás 25. héttõl jön. Próbálj egészségesen táplálkozni és sokat mozogni. Most még elkaphatod a gyeplõt, hogy ne legyen a végére +30 kiló.

Picit soknak tartom, hiszen az elsõ 17 hétig szinte alig van, ami plusz súlyt jelentene. Az igazi hízás 25. héttõl jön. Próbálj egészségesen táplálkozni és sokat mozogni. Most még elkaphatod a gyeplõt, hogy ne legyen a végére +30 kiló.
Nagyon ügyes vagy, ha mindezek ellenére ennyit mutat a mérleg akkor ne foglalkozz vele, Te ilyen alkat vagy, majd szülés után az is lehet hogy magától, fogyókúra nélkül lemegy. Ha nem akkor majd szoptatás végén fogyózol és lemegy. Fel a fejjel :)
A kérdező hozzászólása: odafigyelek , hogy mit eszek és egészségesen táplálkozok.nem dohányzom, 6után nem eszek, édességet is csak heti 1-2 alkalommal mert nem is nagyon kívánom az édeset.napi 3x étkezek és ha éhes vagyok akkor is csak gyümölcsöt eszek.de azt töménytelen mennyiségben.almát napi 1-2kg-ot meg tudnánk enni....ja és nem vagyok kívánós sem csak az almát enném éjjel nappal
A kérdező hozzászólása: az a baj hogy hízni (nem tudom, hogy természetes-e)combra és fenékre ment csak
ja igen, nálam vizesedés állt a háttérben, azért tartottam annyinál. Ha megnyomod a sípcsontod környékén a lábad és ott marad az ujjad helye benyomódva, vizes vagy.
"A többi az sajnos tiszta súlygyarapodás. " - vagy vizesedés!!!! Fõleg ha hirtelen jött fel, gyanús! Amúgy én 7-8 kg-nál tartottam ennyi hetesen, mégis csak 15 kg lett a vége, mire a kórházból hazajöttünk 3 kg volt rajtam, tehát ebbõl ezek szerint mégiscsak 3 kg volt a tiszta súlygyarapodás! Ne nézzük már ennyire azt a rohadt mérleget, egyél egészségesen, mértékkel, és tojd le magasról hogy mit mutat a mérleg kedves Kérdezõ!
Én is hasonló alkat vagyok, 174 cm-rel, 72 kilósan estem teherbe, én is jó csontos, erõs alkat vagyok, nem kövér. 28 hetesen eddig 4 kilót híztam - erre az orvos és a védõnõ is azt mondja, hogy tökéletes. 26-27 hetesen lesz 1kg a pici, még kb. ugyanennyi a magzatvíz, méhlepény stb. A többi az sajnos tiszta súlygyarapodás. Nem azért gond, ha hízol, mert most kellene elérned a versenysúlyodat, hanem azért, mert az extra súly mindig extra teher a szervezetednek: szívet, keringést terheli, terhességi diabetes kockázatát növeli stb. Fõleg gond, ha hirtelen nõ a súlyod. Próbáld végiggondolni, hogy mit eszel, ha sok a szénhidrát, akkor csökkenteni - a hízás mögött általában ez szokott lenni. Szerintem semmi nincs veszve, olvasok olyan kismamákról, akik középidõ után jobban figyeltek a súlyukra és alig híztak a terhességük második felében.
kicsit sok. Mivel még ezután fog jönni a java.
Az is lehet hogy elkezdtél vizesedni, és az bizony jelentõsen megnyomja a mérleget.
E szerint a kalkulátor szerint kicsit sok. http://bertengo.com/kalkulatorok/terhessegi-sulykalkulator/ Érdemes kicsit odafigyelni, ilyenkor még megfogható.
Kedves Kérdezõ, mintha csak magamat olvasnám.. :) ) Én is kb a 24-25-ig hétig híztam az elsõ tizesemet.. :D Igaz, én nagyon le voltam fogyva a terhesség alatt ( 169/55), na de akkor is fura volt, hogy hirtelen 65 kg fölött találtam magam, mikor egyáltalán nem mondható, hogy többet ennék, vagy nasizgatnék, két kutyával jártam párhuzamosan kutyaiskolába, és almát almával ennék legszívesebben.. :) Viszont a jó hír, hogy most 28 hetes vagyok, és kicsit mintha lassultak volna a kilóim.. :) Egyébként nem izgatom magam rajta, a cukrom rendben van, a dokim szerint pedig ez inkább víz, bár megmondom õszintén, hogy szeretem az új formáimat, a régi, gebe testem helyett. :) ) Szóval szerintem ha az egészséged rendben van, akkor már csak az számít, hogy érezd jól magad a bõrödben! :) Jó babavárást kívánok! 28 hetes kismama

Meddig szedjem az elevitet? Most vagyunk 24 hetesek és mindenki az mondja hogy hadjam abba mert nagy babát fogok szülni.

Legjobb válasz: sógornõm nem szedett egyik gyerekével sem: elsõ baba:5kg23dkg, a második: 5.25 dkg. lett. nekem az elsõ:3500 gramm, a második 4200 gramm. mind a kettõ a 38.héten született :)

sógornõm nem szedett egyik gyerekével sem: elsõ baba:5kg23dkg, a második: 5.25 dkg. lett. nekem az elsõ:3500 gramm, a második 4200 gramm. mind a kettõ a 38.héten született :)
5.25 dkg bocsi: 5kg 25 dkg. elírtam.
Az én dokim is azt mondta a 20.hét után 2naponta szedjem csak, mivel amúgy elég sok gyümölcsöt eszem, aztán még ezt is redukáljam le heti 2re vagy Hipp Natal-t igyak 2naponta. Most a 29.hetemben járok. 1.terhességemnél is így szedtem és 3450gr- 54cm lányom született. 2. terhességemnél ua 3800gr és 58cm kislány lett. Szerintem ha gyümölcsöt is eszel rendszeresen akkor elég ha 2naponta eszed az elevitet. Szép babavárást kívánok neked!
Ez nem bizonyított. Mivel nem lehet tudni, hogy egy végig Elevitet szedõ kismama babája mekkora lett volna Elevit nélkül. Az biztos, hogy az én dokim (neves orvos) a 24. héttõl azt mondta, hogy ne szedjem minden nap. Csak néha, mikor eszembe jut. Így egy héten 1, max. 2-t szedek belõle. Szerintem jobb így, mert ha végig szedném, akkor szülés után sem hagyhatnám abba egy darabig.
Elejétõl a végéig szedtem, és 50cmes 2650gos babát szültem.Azt hiszem nem nagy :)
Ez egy nagy butaság! Halálra ijesztik ezzel a kismamákat! Az elsõ babával végig szedtem, 40. héten született, 2960 gr volt. A másodikkal is úgy tervezem, hogy végig fogom szedni, most vagyok 21 hetes.
Az elsõ babámnál szedtem, 24.hétig naponta, onnatól 2-3 naponta egy szemet, 3400 gramm lett, 55 cm ez teljesen átlagos (fiú baba). Második babánál semmit se szedtem csak elsõ 12 hétben külön folsavat (nem multivitamint) és utána calciumot. Ennyi.És 4400 grammos, 60 centis lányom született, , , Nem igazán hiszem ezek után hogy van összefüggés:)
Végig szedem, most vagyok a 39-ik hétben. Nekem mégis kicsi a babám:(Alig tippelik 2200grammnak.
Én is végig szedtem és a 38. héten született meg a kisfiam 2850 gramm és 48 cm lett.Nem mondható nagynak:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat én is így gondolom hogy szedem végig.
Én nem hiszek ebben, hogy nagyobb lesz tõle a baba, szerintem ez hülyeség. Én végig szedtem, 3190grammal született a lánykám... Szerintem teljesen átlagos súly.
Kell a vitamin, én végig szedtem, és átlagos méretü lett a babám(3.6) nem ettõl függ sztem.
Kislányommal teherbeesés elõtt 3 hónappal elkezdtem szedni, és szülésig szedtem. Most 28 hetes vagyok, tehereesés elõtt 4 hónappal kezdtem el szedni, és most is csak szüléskor vagy majd szülés után hagyom abba. Szerintem hülyeséget mondtak. Általában azt tanácsolják, hogy végig, és még szopizás alatt is jó. Persze van aki egyáltalán nem szedi.
Szia én az elsõ vel nem szedtem semmit és 3650gramm lett a másodiknál én is az elevitet szedtem és 4100gramm lett most a femibiont szedem a harmadikkal 10 hetes terhesvagyok és ezt még nem tudom hogy mekkora lessz.

24 hetesen 110 cm a hasam köldöknél, mindenki azt mondja hatalmas. Nagyon fáj a hátam és a derekam is, estére a hasam alja is majd leszakad. Vegyek hastartó pántot?

megéri a 7000 ftot? segíthet ez?használt már vki ilyet? mik a tapasztalatok róla?

Legjobb válasz: Vegyél terhestorna DVD-t. Nekem is fájt a derekam, aztán elkezdtem a kismamatornát, és elmúlt. Járhatsz csoportba is, ha tudsz, az jobban motivál. De szerintem a DVD jobb, mert olcsóbb, és azt tudod otthon minden nap csinálni.

Vegyél terhestorna DVD-t. Nekem is fájt a derekam, aztán elkezdtem a kismamatornát, és elmúlt. Járhatsz csoportba is, ha tudsz, az jobban motivál. De szerintem a DVD jobb, mert olcsóbb, és azt tudod otthon minden nap csinálni.
Szopiparna segit a jo tartasban, elalvasnal, en azt szoktam hasznalni. a torna is jó. nekem egyik ismerosom (ket gyerek anyukaja) elsõ dolgok kozott javasolta az övszorítót vagy mit szüles utánra, gondolom szules elott is jo (vagy az valami más dolog?) én mindenképpen fogok venni, mondjuk lehet, hogy olcsóbbat is találsz, mint 7000 forint. (mivel ilyen gyogyaszati segedeszkozok boltban lehet kapni, én pofátlanul megprobalom feliratni az orvossal, hatha ugy olcsobb) (ludtalpbetetnel meg ilyeneknel bejott, remelem ennel is befog)
Szia! Nekem is nagyon fáj a hátam, én kérdeztem a nõdokimat+aháziorvosomat is a pocaktartóról, azt mondták, nem igazán segít, inkább próbáljam meg alátámasztani a hátamat, úgy pihenjek, illetve tornázzak az többet segít.
Szia! Én most a 27. hétben járok és az orvosom egy hónappal ezelõtt mondta, hogy vegyek hastartó pántot, nekem segített. Most már teljesen hozzászoktam.
Hát ez tényleg hatalmas. :) ) Én 23 hetes vagyok, de csak 90 cm a pocakom. :) Hastartó pántot nyugodtan vehetsz, nem ártasz ezzel a kicsinek, csak magadon segítesz. Próbálj körülnézni webáruházakban, aukció portálokon vagy használt cuccos oldalakon, hátha sikerül olcsóbban kifognod. 23 hetes kismama
Szia! Nekem is voltak-vannak hasonló problémáim a nagy pocakom miatt. Én vettem is a Brendonban Anita márkájú hastartópántot, igaz drága volt, de nem bántam meg. Úgy voltam, hogy megérdemlem:) Sokat kellett lépcsõznöm, és amúgy sem vagyok "helybenmaradós", nagyon levette a terhet a derekamról. Sokkal komfortosabban éreztem magam, ha rajta volt a pocakomon. Tényleg megpróbálhatod orvosi segédeszközboltban, úgy hiszem ott olcsóbb is. A babám is jobban érezte magát ha hordtam, kevesebbet ficánkolt, kényelmesebb volt neki is, hogy masszívan tartotta a hasam. Elalvásnál a szopipárna vált be, be kell tenni a combok közé, és leveszi a medencérõl a terhelést, valamint tartja a pocakot is. Mindig próbálj az oldaladon aludni, úgy nem nyomja a bébike a derekadban az idegeket, és nem fáj annyira. A baba vérkeringésének is jobb az oldalt fekvõ pozíció. Szép babavárást, kitartás!

24 hetesen általaban mindenkinek látszik (kívülről), ha mozog a baba?

Legjobb válasz: Nekem látszik sõt már a párom is látta és ézezte. Persze nem egész nap, de ahogy telnek a napok egyre többet és erõsebben mozog. Alkati kérdés, mert ha vastagabb a hasfalad késõbb fog látszani. Az a lényeg hogy te érezd.

Nekem látszik sõt már a párom is látta és ézezte. Persze nem egész nap, de ahogy telnek a napok egyre többet és erõsebben mozog. Alkati kérdés, mert ha vastagabb a hasfalad késõbb fog látszani. Az a lényeg hogy te érezd.
Szia! Nekem is látszott, bár az én lányom nagyon nyugodt baba volt és nem nagyon mutatta meg magát. A 9. hónapban volt annyira aktív és nagy már, hogy hullámzott a hasam. Ebben az idõszakban még nem mindenkinek nagy a rugdosás. Sok sikert a babához!

24+4 hetes kismama vagyok, és holnap megyünk 4d-re! Jó ez az időpont? Fogunk látni mindent rendesen?

Legjobb válasz: Töléletes!Igaz én még csak 17 hetes vagyok,de én is 23-24 hetesen akarok menni,mert még akkor egybe belefér!Már láttam felvételt ismerõsnél és nagyon aranyos volt!Már egészen babás volt!

Töléletes!Igaz én még csak 17 hetes vagyok, de én is 23-24 hetesen akarok menni, mert még akkor egybe belefér!Már láttam felvételt ismerõsnél és nagyon aranyos volt!Már egészen babás volt!
Mi is 24 hetesen voltunk 4D-n. Nagyon jól látszódott mindene a kisfiamnak, kivéve az arca, mert azelõtt végig ott volt a kis lába. De már ott látszódott, h. hatalmas tappancsai lesznek. :) És ott derült csak ki, h. fiú lesz. Szerintem tökéletes ez az idõpont, biztosan nagyon élvezni fogjátok!
Nyugodtan menjetek, mi 22 hetesen voltunk másfél hete, és nagyon jó volt.Szépen látszik a kis arca, el se hiszed majd miket csinál odabent:-))Mondjuk a mi kislányunk még elég soványka volt, gondolom 2 hét is sokat jelent, de én csak ajánlani tudom:-))23 hetes kismami
Éppen 24+5 naposan voltam, mint te. Én nagyon meglepõdtem, hogy már mennyire husika. Nagyon jó pofa volt, tokéletesen látszott mindene, pont elkaptunk a buksijáról egy jó képet. hatalmas élmény volt én azóta is azt a képet nézegetem 35.hetesen.
Mi is 24 hetesen voltunk.Nagyon szép képek lettek, jol látszott mindene, de ki kellett cselezni, mert takargatta az arcát a kiscsaj.:) 34 h km
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, megnyugodtam! Azt hittem, túl korán megyünk, és még nem fogjuk normálisan látni a drágámat!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!