Találatok a következő kifejezésre: 24 hetesen a normális (35 db)

Nekem volt! 30hkm
A kérdező hozzászólása: Akkor nem csak én voltam egyedül ezzel a "tünettel":) Gondolom helyezkedik, nyomja felfelé magát a pici:)
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen. Megnyugodtam. :)
semmi gond. Terhességgel nem függ össze. Nem kell aggodj.
Kicsit vérszegény vagy, azért alacsony a vvt szám. Az MCH meg pont ezért magas, mert azt a hemoglobin/vvt értékbõl számolják, és ha az osztószám alacsony, akkor az eredmény magasabb:) Nincsen semmi baj, egyél igyál olyanokat, amik vérképzõdés fokozók.
Semmi gond ezzel, természetes! Nagyot növünk most. 26 km
Normális, igen :) Én 22 hetes vagyok, ugyanilyen tünetekkel. Csak lassan és óvatosan mozdulj, akkor kevésbé fáj.
Én is kûzködök ilyennel, sõt még könny is kihull a szemembõl néha annyira fáj, de ha lassan próbálok felülni akkor enyhébb a fájdalom, 27 h km


24 hetes terhesen normális a kegyetlen derékfájás? Már kb 1 hónapja érzem de egyre rosszabb. Főleg amikor megpihen. Ez nem előjele semmi rosszak a babára tekintve?

Legjobb válasz: ilyen nekem is volt kb. ennyi idõs terhesen..Én arra gondoltam,h becsipodott egy ideg,vagy nyomott egy ideget a baba,de nálam kb. ket hét alatt rendbejott...

ilyen nekem is volt kb. ennyi idõs terhesen..Én arra gondoltam, h becsipodott egy ideg, vagy nyomott egy ideget a baba, de nálam kb. ket hét alatt rendbejott...
A kérdező hozzászólása: Nekem sajnos nem javul :-S este nem tudom a fenekem megemelni
Nálam is ez van, de nem most kezdõdött, kb. 1, 5 hónapja.Ha sokat álldogálok akkor még rosszabb lesz. Nem hiszem, hogy a babának ettõl baja lenne egyébként. 23 hkm

24 hetesen csuklik a babó. Normális, hogy egy órán keresztül?

Legjobb válasz: én is 24 hetes vagyok. én nem érzem, hoyg csuklana, illetve néhányszor azt hiszem, hoyg az volt, de csak max. 5-6 csuklás. mibõl tudod biztosan, hogy csuklás?

én is 24 hetes vagyok. én nem érzem, hoyg csuklana, illetve néhányszor azt hiszem, hoyg az volt, de csak max. 5-6 csuklás. mibõl tudod biztosan, hogy csuklás?
A kérdező hozzászólása: Ütemesen rángatózik a has, meg védõnõ mondta, h ez csak az lehet.
Az én babóm ma csuklott elõször, pedig már a 31. hétnél tartunk.:) Szeritnem nem gond ha sokáig csuklik. Boldog babavárást!
Amikor a pici fiam még a pocakomban volt rengeteget csuklott!Volt hogy reggel 5-kor arra ébredtem hogy csuklik!:-)volt hogy sokáig!Az NST vizsgálatra is várnom kellett míg abba hagyja!4hónapos kisfiú anyukája!:-)
Nekem is nagyon sokat csuklott kb. a 29. héttõl kezdve, volt, hogy óránként 3-4-szer is, több percig is eltartott, bár egy órát azért sosem.
Szerintem jók a méretek, de itt meg tudod nézni!http://www.mamanet.hu/kismama/magzat.html
Én is 24 hetes vagyok. :) Én mindig ezt nézem: http://www.timmermann.hu/index.php?m=szules_kalkulator
Amúgy megnéztem. Tökéletes. :)
24 hetesen nekünk BPD: 60, FL: 43 volt, becsült súly 660 g. Majdnem egyforma :)

24 hetes vagyok a baba mérete kb.1-2 héttel nagyobb alig etttem most vacsorára és majd szét megy a gyomrom úgy feszül. Normális ez, már ennyire nyomja a baba mi lesz később?

Legjobb válasz: Remélem én is, hogy normális, hasonló gondokkal küzdök 22 hetesen. Viszonylag kis mennyiségû kaja után is feszülök, ha pedig lehajolok vagy lefekszem, néha vissza akar jönni az étel.

Remélem én is, hogy normális, hasonló gondokkal küzdök 22 hetesen. Viszonylag kis mennyiségû kaja után is feszülök, ha pedig lehajolok vagy lefekszem, néha vissza akar jönni az étel.
Én is 24 hetes vagyok. Nem tudom, hogy normális e, de nekem is szokott feszülni és ennek ellenére állandóan ennék vmit.:) Szerintem ettõl jobbra nem számíthatunk!:) Boldog babavárást!:)
A kérdező hozzászólása: Köszi csajok!Akkor kitartás nektek is.
Szia! Ez idõtájt nekem is jóval nagyobb volt a babám, mostanra teljesen az átlagos méreteket produkálja. Egyre nõ a méhed, és így a gyomrodnak is kevesebb hely jut. Egyre kevesebb... :) Próbálj meg egy nap 5-6x enni kis adagokat, nálam ez vált be. Egyébként az én babóm elõszeretettel rúg a gyomorszájamhoz, és az is elég jó érzés. :) 33 hetes kismama
Folyik az elõtejed, semmi gond. Boldog babavárást! 37 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Köszi, megnyugodtam!!!!
Nyugi ne idegeskedj készül a bébinek a kaja!! :) )) Elõtej

24 hetesen sok a 900 gramm becsült súly? Mennyi a normális?

Legjobb válasz: Szia! Hát...nekem a 24 héten 650gramm volt a picur...

Szia! Hát...nekem a 24 héten 650gramm volt a picur...
szia! Nekem 923 gramm volt! Szerintem nem sok! De ezek csak becsült adatok!! Boldog babavárást!
Szia! Nekem 24 hetsen 580 gramm volt.
A barátnõmnek 24hetesen(mikor megszületett) 780gramm volt.
nekem 25 hetesen 852 gr volt
Az enyem 27 hetesen 1190 gr volt. Szerintem ok
http://www.informed.hu/eletmod/terhesseg__szules/terhesseg/?.. Picit több a babád, de ne izgulj, más ütemû a fejlõdése minden apróságnak! Ez még nem jelenti azt, h óriásbébid lesz, és különben is a becsült súly igazán sokban eltérhet a valóságtól! Boldogságos babavárást!!! 32hetes kismama
Teljesen normális, ne aggódj
Szia! Velünk is pont ez van...én is kicsit már ideges voltam...én csak húsz hetes vagyok, de 2-3 napja nem annyira erõsen "ugrándozik", mint elõtte, persze mozgolódik, csak "lazábban". Akkor remélem, ez nem baj...:) üdv


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!