Találatok a következő kifejezésre: 24 hetes voltam (48 db)

24 hetesen voltunk 4D-n, akkor azt mondták hogy kislány szépen megmutatta a punciját. Ez már ugye akkor nem fog változni?

A doki azt mondta látta a nagyajkakat,ezt vehetem tutira?

Legjobb válasz: igen ez tuti!A 4D-s ultrahang nagyon megbízható és 24 hetesen már jól kivehetõ,hogy ott punci van vagy kuki.:)Gratulálok a kislányhoz!Jó babavárást!

igen ez tuti!A 4D-s ultrahang nagyon megbízható és 24 hetesen már jól kivehetõ, hogy ott punci van vagy kuki.:) Gratulálok a kislányhoz!Jó babavárást!
Ez már nem nagyon változhat :) Nekünk is így volt. Gratulálok! Mi a saját megnyugtatásom érdekében vettünk 1-2 fehér és citromsárga rucit is.
A doki 2-D-n állapítja meg h milye van de nekünk csak a 3-d-n egyértelmû. Nekem 24 hetsen mondták elöszõr h lány és azóta is az.Rem ha megszületik is az marad.:)
Ha a nagyajkak látszanak az tuti, nem igazán összetéveszthetõ, én is pontosan láttam. Gratula a pici lányhoz!
Szia!En is 24 hetes vagyok, en 22 hetesen voltam 4d-n es latszottak a nagyajkak es a huvelybemenet is, ugyhogy 100%-ra mondta a doki.Mikorra vagy kiirva?En augusztus 3-ra.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek. Amugy julius 26-ra vagyok kiirva.
Nem lúg, hanem lóg, bocsi...
A 4d-s uh. semmivel sem pontosabb, mint a hagyományos. ez csak laikusoknak nagyobb élmény, jobban látható. Az orvosnak tök mindegy hány D-ben lát. Mi is voltunk 4d-n és a férjem a kislányomnak látta a kukiját. Több orvos is azt mondta nekem, hogy lány, nem tévedtek.
Amúgy az ismerõseink körében volt olyan is, hogy végig fiút mondtak és a szülés elõtt pár nappal derült ki, hogy lány és lány is lett:) Nem tudom, hogy lehet így összetéveszteni. Viszont, fogalmam nincs, hogy jártak-e 4Dre vagy sem. Na mindegy, szülés elõtt az apuka gyorsan átfestette a szobát és beszerzett pár új cuccot:) De ez nagyon ritka szerintem.
Szia! Ne félj, ha mégis kisfiad lesz, nem lesz semmi baja akkor sem, ha rózsaszínbe fogod öltöztetni. :-) Amúgy meg hamar kinövi a ruhákat, és az újakat már veheted kékben is. :o))
Az orvosom egészen a 18. hétig nem tudott nemet mondani, a 4D-n pedig már a 12. héten megmondták. És az orvos a 18. hetin sem volt benne biztos. De a 24. heti ultrahang már elég biztosnak hangzik. Egyébként 32 hetes vagy, most kellene legyen a 3. nagy szûrõ jellegû ultrahang. Kérdezz rá a dokidnál.
a kép fent van a gépeden? akkor http://www.kepfeltoltes.hu aztán tallózás, válaszd ki a képet és ok ezután kijön egy ilyen üres rész a tallózásoknál, azt görgesd lejjebb, majd ott lesznek olyanok, hogy direkt link, link webvalami ilyesmik a link nevût (a sima linket alulról a 2.) jelöld ki, majd CTRL C így együtt vagy jobb gomb másolás és ide illeszd be CTRL V-vel vagy jobb gomb beillesztéssel.
A kérdező hozzászólása: de igen látszik és mutatták is.De nem nagyon tudom eldönteni mert olyan fura de képet tudnék küldeni csak nem tudom, hogy kell valaki segítene?
Nekem 25 hetesen lányt mondtak 4d-n és valóban lány lett. Nekünk egyértelmûen megmutatta a kiscsaj, hogy mije van ott középen. :) Ti nem láttátok? Nem mutatta a doki? Mert, ha látszódik, akkor már így 4d-n elég egyértelmû szokott lenni a dolog.
Én amúgy a ruhákon kívül nem vettem semmit rózseszínben, mert már akkor tudtam, hogy szeretnénk kistesót, akit mindig is fiúnak képzeltem le. Õ most itt van a pocimban, és tényleg fiúcska.
szia! Én anno 16 hetesen voltam, és nem tévedtek, fiú lett. A 4D nagyon pontos elvileg, és 24 hetes baba már nagy. Ha nem takarta magát, és látták, hogy nem lúg semmi ott, akkor szerintem ne aggódj! Amikor mész orvoshoz, gondolom õ is meg szokott UH-zni, kérdezz rá azért, de sztem nem tévedtek.
Én is hasonló cipõben jártam, mint te. Mi a 22.héten voltunk 4 D-n, és kislányt mondtak. Utána csak a 30.héten (tegnap elõtt) kellett mennem az orvosomhoz uh-ra, és félve kérdeztem rá a nemére. Azt mondta, hogy kislány így teljesen megnyugodtunk a férjemmel, mert mér mi is beszereztük az egész ruhatárát, ami fõleg rózsaszín, sárga, piros, lila színekbõl áll. Úgyhogy szerintem nyugodj meg, mert az esetek többségében biztos a 4 D. 31 hkm

24 hetesen voltam vérvételen. Mikor lesz legközelebb? 26 hetes vagyok.

Legjobb válasz: ha nincs semmi bajod kb. 34-36. hét környékén

ha nincs semmi bajod kb. 34-36. hét környékén
nekem 32 hetesen kellett mennem (ezelõtt minden ok volt)
Szia! Én most jövök a 24 hetes vérvételrõl, 4 hét múlva kell menjek újra. (Debrecen)
Valószínû, hogy lány, de lányból nagyon könnyen lehet még késõbb kisfiú. Fordítva ritkábban esik meg!
Szia.Én is pont a 24.dik héten voltam 4d-és uh-án.Nekünk 100%-ra mondta, hogy lány :) Nagyon örültem neki, mert már van egy fiam :) De valamiért bennem volt a kétkedés.Voltam a 30.dik héten uh-án, mondtam a dokinak, ha látja mondja meg a nemét, nem mondtam anno mit mondtak 4d-én.De nem változott, széttett lábakkal mutatta milye van :) Kislány:) Minden jót:) 35hetes kismama
Én ugyanígy jártam, kicsit én is "zavart" vagyok. 27.héten mutatta meg magát elõször a babám, hogy kislány. A doki biztosra mondta, hogy lány, viszont nekem is megfordult a fejemben, hogy mi van, ha mégis fiúcska. Nna de ettõl függetlenül lelkesen vásárolom a csajos ruhácskákat :D Nemsokára megyek a kötelezõ kórházi ultrahangra, aztán majd meglátjuk, ott mit mondanak. Üdv 30 hetes kismami
Egy jó 4D-s felvétel egy szakképzett ultrahangossal nem hazudik.Mi kislányra készültünk, de az ultrahangos azt mondta, hogy ez a kis lény minden, csak nem lány....és így is lett.
Szia! Nekem 12 hetesen már megmondta hogy fiú. Az lett, a nagyobbikat pedig 18 hetes 2d-n. A lányt tényleg könnyebben félrenézik. A legjobb ha natur színeket választasz, vagy kéket, zöldet, pirosat, amik jók fiúra, lányra egyaránt. A rózsaszín pont egy olyan szín, ami kisfiún hülyén néz ki, de kékbe viszont kislányt is lehet öltöztetni. Úgyis mindenki meg fogja kérdezni, hogy kislány vagy kisfiú-e, még ha fülbevalója van és szoknyában járatod is :) Judy 3 hós és 2 éves kisfiúk anyukája
nekem 18 hetesen azt mondták hogy fiú és az is lett! szerintem veheted készpénznek.
Nekem 15 hetesen mondták 4D-se, hogy fiú, késõbb a dokim a 19. héten megerõsítette ezt 2D-ben is, szóval szerintem veheted készpénznek. Vagy várj még egy Uh-t, hátha akkor széttei a lábát. Addig meg vegyél neki csini uniszex rucikat. :) 23 hetes kismama
én sem öltöztetem a kisfiamat mindig kékbe. van neki vajszínû, fehér, narancssárga, piros, sárga, kék, zöld kisruhái is . nem feltétlen kell csak rózsaszínbe öltöztetni. elsõ válaszoló voltam.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!! Olyan érdekes, mert végig úgy éreztem, hogy fiú, akármerre mentünk, mindenhol a kék tetszett!!! Nem áll rá a szemem a rózsaszínre!! De végülis a kislányomat is öltöztethetem kékbe nem??
Szió.A 4D elég megbízható, nekünk már a 14.héten megmondták, hogy kisfiú.Azért picit várj még, mert a kislányokat gyakran elnézhetik, habár ennyi idõsen már kisebb az esély rá. üdv:31hetes kismami
Szia! Ugyanúgy vagyok, mint te! Vagyis hát 23 hetesen mentünk 4D-re, és a doki 2-szer is mondta, hogy kislány, pedig azt hittem fiú, és van már jó pár kék rucink:) De nem baj, így is szeretjük:) Egyébként sima uh-n még nem tudta megmondani a doki a bébink nemét. Boldog babavárást! 25 hetes kismama

24 hetes vagyok, ma voltam uh-on nekem még sosem nézték a méhszájat, nincs ilyesmi a papiron, ez baj? Súlybecslésre 770g irt, ez sok? Az Fl meg csak41mm

Legjobb válasz: Csodálkozom, hogy sosem vizsgált meg az orvos. De akkor mit csinál, amikor mész hozzá? Én havonta, most már 3 hetente járok ellenõrzésre (32 hetes vagyok), de eddig mindig megvizsgált, megnézte a méhszáj állapotát az orvosom. Sõt, vizeletet is néz, hogy nincs-e benne fehérje és genny, és megméri a vérnyomásomat. Én a helyedben mindenképp kérném az ellenõrzést! (ez azért lenne hasznos, mert akkor tudnád biztosan, hogy nem rövidült-e meg a méhnyak, ill. nincs-e kinyílva a méhszáj - ha bármelyik bármikor bekövetkezik, akkor szigorúan pihenned/feküdnöd kell! Ezt azért írom zárójelben, mert nálam pont a 24. héten derült ki, hogy megrövidült a méhnyak,és a pihi mellett gyógyszereket is kell szednem, nehogy elõbb meglegyen a baba). Az én egyik UH-om a 26-27. hét fordulóján volt; akkor az FL nálam 50 mm volt, a becsült súly pedig 1060 gramm. 24 hetesen a babád méretei jók!

Csodálkozom, hogy sosem vizsgált meg az orvos. De akkor mit csinál, amikor mész hozzá? Én havonta, most már 3 hetente járok ellenõrzésre (32 hetes vagyok), de eddig mindig megvizsgált, megnézte a méhszáj állapotát az orvosom. Sõt, vizeletet is néz, hogy nincs-e benne fehérje és genny, és megméri a vérnyomásomat. Én a helyedben mindenképp kérném az ellenõrzést! (ez azért lenne hasznos, mert akkor tudnád biztosan, hogy nem rövidült-e meg a méhnyak, ill. nincs-e kinyílva a méhszáj - ha bármelyik bármikor bekövetkezik, akkor szigorúan pihenned/feküdnöd kell! Ezt azért írom zárójelben, mert nálam pont a 24. héten derült ki, hogy megrövidült a méhnyak, és a pihi mellett gyógyszereket is kell szednem, nehogy elõbb meglegyen a baba). Az én egyik UH-om a 26-27. hét fordulóján volt; akkor az FL nálam 50 mm volt, a becsült súly pedig 1060 gramm. 24 hetesen a babád méretei jók!
A kérdező hozzászólása: Eddig 3x voltam nála magánrendelésen, megmutatom az uh papirt meg ha volt a vérvételit, és ennyit csinál, megkérdezi van e valami panasz, én sem értem, bár lehet hogy másnál is van igy.
Nekem sem csinált a dokim a 24. hétig méhszájvizsgálatot. Szerintem nem baj. Nekem minden alkalommal uh-t csinál, ha jól tudom õ ott is látja a méhszáj állapotát. A méretekhez nem tudok hozzászólni!
fogadott orvos? én havonta járok, és minden alkalommal megvizsgál. 35hetes kismama
1.hozzászóló vagyok; Nem tudom, hogy nagy általánosságban milyenek az orvosok, én nem magánrendelésre járok, a 24. hétig (amíg nem volt problémám), addig is mindig megvizsgált az orvosom, és ezen kívül kérdezte meg, hogy van-e vmi panaszom. Hát gondolom, hogy egyszer nálad is megnézi a méhszájat... arról nem beszélve, hogy a vizsgálat eredményét a kiskönyvedbe is be kellene írni; a méhszáj állapotát számmal határozzák meg). Boldog babavárást kívánok!
Eléggé orvosa válogtaja vizsgálatokat, ahogy szoktam itt olvasgatni. Én még mondjuk csak 15 hetes vagyok, de ha megyünk csinál UH-t, mindent rendesen megmutat, kapunk fényképet. Kértem cytológiát 12 hetesen, akkor megvizsgálta a méhszájat. Nekem mondjuk szerencsém van, akórházban van a választott dokim és mindent õ vizsgál és csinál, UH-t is, úgyhogy nem kell ide-oda járkálnom. A kiskönyvemet nekem a védõnõ szokta kitölteni a leleteim és az UH-s papírok alapján. Gondolom megvan, hgy mikortól nézik a méhszájat, ha nem muszáj, akkor nem baj, ha nem macerálnak a hüvelyedben.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! A kórházban nem nagyon tudom utolérni a dokit, igy majd a magánrendelésen mindenre rákérdezek.
Elvileg kene mehszajat nezni... A baba meretere nem ondtak semmit? En tegnap voltam uh-on, 27. het, es 1300g a baba.

28 hetesen 26 hetesnek megfelellöek voltak a babám méretei, 24 hetesen 23, a mensitől számitva 17-18 napon foganhatott, 34 naposak voltak a cilklusaim. Aggodom hogy kicsike, ugye nincs visszamaradva?

Legjobb válasz: Szia, Elõször is ne aggódj, tudom, hogy a kismamáknak az a legjobb idõtöltése, hogy összehasonlítgatja a babák méretét és ezzel hencegnek...persze szégyen szemre én is.De nem szabad ezzel foglalkozni, hiszen egy egészséges szervezet nõ benned édesanyám mindig azt mondja amikor mondom neki, hogy 3 héttel nagyobb a koránál, hogy " jaaaaj jesszus, pedig ráérne megnõni kint".Gondolom õ már tudja mekkora kín megszülni egy 59cm-es 4 kg babát mi mind ekkorák voltunk.Tehát nyugi, hogyha 2,5 kg lessz akkor nagyon szép és gyors szülésed lessz. 23 hetes kismami

Szia, Elõször is ne aggódj, tudom, hogy a kismamáknak az a legjobb idõtöltése, hogy összehasonlítgatja a babák méretét és ezzel hencegnek...persze szégyen szemre én is.De nem szabad ezzel foglalkozni, hiszen egy egészséges szervezet nõ benned édesanyám mindig azt mondja amikor mondom neki, hogy 3 héttel nagyobb a koránál, hogy " jaaaaj jesszus, pedig ráérne megnõni kint".Gondolom õ már tudja mekkora kín megszülni egy 59cm-es 4 kg babát mi mind ekkorák voltunk.Tehát nyugi, hogyha 2, 5 kg lessz akkor nagyon szép és gyors szülésed lessz. 23 hetes kismami
ezek az ultra hangok szerintem nem olyan pontosak. amikor úgy trudtam, hogy a 22.hétben vagyunk, a fej mérete alapján 23hetes volt.a has és a combcsonzót szetint 24hetes.a súlya pedig 640gr, ami egy jó 25hetes babáé.na, akkor ez mi? ne aggódj kövtkezõ u.h. meg lehet többnek látják :) boldog babavárást 25hetes kismama

24 hetes vagyok, azt mondták kicsit kisebb a babám. Le tudnátok írni nektek mekkorák voltak a méretek?

Néztem minden féle táblátatot, de azért a valós példa jobban megnyugtatna.

Legjobb válasz: Szia. Az én 24 hetes Uh vizsgálatom eredményei: BPD: 60, AC:183, FL: 42. Miért neked mennyi? Biztos nem kicsi. Meg ha kisebb is, majd meg nõ. Ne idegeskedj. Írd már meg a méreteket, mert kíváncsi lettem. Minden jót. üdv: egy 29 hetes kismama

Szia. Az én 24 hetes Uh vizsgálatom eredményei: BPD: 60, AC:183, FL: 42. Miért neked mennyi? Biztos nem kicsi. Meg ha kisebb is, majd meg nõ. Ne idegeskedj. Írd már meg a méreteket, mert kíváncsi lettem. Minden jót. üdv: egy 29 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: BPD:56, AC:175, Fl:41, OFD:76, Hum:38
A kérdező hozzászólása: Köszi hogy leírtad!!!
A kérdező hozzászólása: Szia!Második baba az elsönek valóban ha pár milivel is de nagyobbak voltak a méretei, a doki azt mondja minden ok!az biztos hogy 10-14 nappal késöbb fogant, mert ovulációs tesztet használtam.Köszönöm a válaszokat!!
szia.Épp mult héten voltam 24 hetesen 4d-n. baba:bpd:58mm, hc 215mm, th 56mm, femur 44mm

Milyen lesz a második szülésem? Az első nagyon könnyű volt szinte alig fájt gyors volt nekem egy álomszülés volt annyi volt a baj hogy 15 hetes koromtól nyitott voltam 3110 aztán 24 hetesen 2111 de nem lett semmi baj

most terhes vagyok milyen lesz a szülés olyan könny? mint volt vagy nem és megint nyitott leszek? Szerintetek?

Legjobb válasz: Szia.Minden szülés más,nekem három volt,az elsõt túlhordtam,36 héttõl már nyitva voltam,a második idõre született,nem voltam nyitva,igaz többet pihentem,és nem kapáltam:-)A harmadik viszont 36 hétre született most 16 hónapja,és szintén nyitva voltam már a 34.héttõl...Sokmindentõl függ,hogy mennyire fáj,hozzáállás kérdése is,és szerintem életkortól is,33 évesen már gátvédelemmel szültem most,nem volt vágás,akkor rosszabb,de utána,egész más,mint ha vágnak...Nem vagy veszélyeztetett terhes így,hogy ilyen korán nyitva voltál?2111 én ennyivel feküdtem be:-)Az én véleményem,ha elfogadod,hogy ne gondolj semmi rosszra,pihenj sokat,ha nyitva vagy,akkor már kerüld a házaséletet,és reméljük a második csöppség is ilyen könnyen jön a világra,mint az elsõ:-)Sok boldogságot nektek.

Szia.Minden szülés más, nekem három volt, az elsõt túlhordtam, 36 héttõl már nyitva voltam, a második idõre született, nem voltam nyitva, igaz többet pihentem, és nem kapáltam:-)A harmadik viszont 36 hétre született most 16 hónapja, és szintén nyitva voltam már a 34.héttõl...Sokmindentõl függ, hogy mennyire fáj, hozzáállás kérdése is, és szerintem életkortól is, 33 évesen már gátvédelemmel szültem most, nem volt vágás, akkor rosszabb, de utána, egész más, mint ha vágnak...Nem vagy veszélyeztetett terhes így, hogy ilyen korán nyitva voltál?2111 én ennyivel feküdtem be:-)Az én véleményem, ha elfogadod, hogy ne gondolj semmi rosszra, pihenj sokat, ha nyitva vagy, akkor már kerüld a házaséletet, és reméljük a második csöppség is ilyen könnyen jön a világra, mint az elsõ:-)Sok boldogságot nektek.

Ma voltam orvosnál azt mondta kicsit nyitva van a külsö méhszájam.24 hetes vagyok. Ebböl lehet nagyobb baj?

Legjobb válasz: Szia. Én pozítiv példa vagyok, mert én a 16-ik héttõl 2100 vagyok, és most voltam méhszáj vizsgálaton, még mindig nem nyílt tovább. Pont építkezés van, elég sokat lépcsõzöm is, és szeretkezni is szoktunk, mégsem nyílt tovább. Most vagyok 34 hetes. Minden jót! Azért vigyázz magatokra!

Szia. Én pozítiv példa vagyok, mert én a 16-ik héttõl 2100 vagyok, és most voltam méhszáj vizsgálaton, még mindig nem nyílt tovább. Pont építkezés van, elég sokat lépcsõzöm is, és szeretkezni is szoktunk, mégsem nyílt tovább. Most vagyok 34 hetes. Minden jót! Azért vigyázz magatokra!
szia!! nekem a 25.héttõl 2100 volt a méhszájam (lerövidült méhnyak, nyitott külsõ méhszáj), aztán ez a 32. héttõl 1100ra változott sajnos. sok sok pihenés!! és tényleg komolyan kell venni, minket a szextõl is "eltiltottak" és ágynyugalomra kárhoztattak :) persze a babóért ez a legkevesebb!! 34 hetes pocakos
Nekem 25 hetesen nyílt ki a méhszájam és majdnem túlhordtam a fiamat.Persze minden orvosi utasítást betartottam:no szex, sok pihenés, nincs emelgetés.Nem lesz baj meglátod, minden jót!

24 hetes vagyok, voltam cukorterhelésen. Mikor lesz a legközelebbi labor, vagy genetika?

Legjobb válasz: Nekem 26 hetesen volt uh, utána 32 hetesen. LAbor pedig majd 36 hetesen lesz.

Nekem 26 hetesen volt uh, utána 32 hetesen. LAbor pedig majd 36 hetesen lesz.
A kérdező hozzászólása: Köszi.
hivatalosan a köv. uh kb 28-30 hetesen lesz (nálam 4 hetente csinál a dokim), meg 35-36 hetesen lesz az utolsó labor, utána 36. héttõl hetente ctg-re kell járni
A kérdező hozzászólása: Neked is köszönöm:-)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!