Találatok a következő kifejezésre: 24 hetes vagyok eddigi eredményeim (1 db)

24 hetes terhes vagyok eddigi eredményeim tökéletessek voltak és a folyást leszámítva semmi próblámám nem is volt, van. Viszont rengeteget idegeskedem. Nem lesz baja a picinek?

Legjobb válasz: Szia! Nem tudom mi az oka az "idegeskedésnek" Próbálj pihenni, relaxálni.Sokat segít!!! Megtanulod irányítani a szervezeted folyamataidat. Relaxációs légzés jó vérellátást biztosít, nyugtat, kikapcsolsz. Szülésnél sem jön rosszul a vajúdás alatt. A megszületett babák megérzik, ha anya ideges, és hangot adnak hozzá. Õk is összhangban vannak anyuval. Szerintem a pocaklakók is hasonlóan okosak és ügyesek.Ha magadtól nem megy,segít babaklub, kismamaklub. Kismamatornán, jógán tanítják a relaxációs gyakorlatokat. Esetleg járjatok el pároddal. NYUGI!!!!

Szia! Nem tudom mi az oka az "idegeskedésnek" Próbálj pihenni, relaxálni.Sokat segít!!! Megtanulod irányítani a szervezeted folyamataidat. Relaxációs légzés jó vérellátást biztosít, nyugtat, kikapcsolsz. Szülésnél sem jön rosszul a vajúdás alatt. A megszületett babák megérzik, ha anya ideges, és hangot adnak hozzá. Õk is összhangban vannak anyuval. Szerintem a pocaklakók is hasonlóan okosak és ügyesek.Ha magadtól nem megy, segít babaklub, kismamaklub. Kismamatornán, jógán tanítják a relaxációs gyakorlatokat. Esetleg járjatok el pároddal. NYUGI!!!!

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Császár után természetes szülés?

Első gyermek császáros volt,van rá esély,hogy természetesen szülessen a második baba? Természetesen ha befordul :)

4

Ti mit tennétek ilyen esetben?

Anyósomnál most, a napokban derült ki, hogy a Hepatitis betegséget elkapta. A legsúlyosabb fajtáját nem találták meg nála, de kap ellene oltást! Párom születésekor kapott fertőzött vért. Ezért menni kell neki is vizsgálatra! Olvastam, hogy nyállal és vérrel terjed főleg! Na már most ha sem én, sem a párom nem kapta el, amit nagyon remélek...anyósommal mi és hogy legyen? a legkisebb csikarásra elkezd úgy vérezni a keze, hogy csak na! Ráadásul egy házban élünk vele, elég figyelmetlen, feledékeny. Valljuk be, nem szívesen engedné egyik szülő se az anyósának, hogy körbenyalja a gyereket miközben fertőző betegséget hordoz. Egyébként kismama vagyok!

6

A pocaklakom befordult mar a masodik trimeszterben, most viszont lennebb van a kelletenel. Valakinel hasonlo? 33hetes kismama

4

25-26 hetes kismamik hogy vagytok?

Mikorra vagytok kiírva?Mitek lesz? :) Érdekel minden,meséljetek :)

7

Kiss Ferenc Adjunktusról Debrecenben vélemények?

1

Ma voltam dokinal, 8 Hetesnek megfelelo embriot latott szivveressel. Mire hazaertem ilyen vilagosbarna kremes folyasom volt. Baj lehet?

Megijedtem :(

21

Fájás vagy jósló? Akkor görcsöl a hasam amikor egy bizonyos helyzetben ülök, és akkor amikor a baba mocorog.

Ezek csak jóslók?Mert ha felállok,vagy nem mozog,akkor elmúlik.39Hetes vagyok.

2

Terhes lehetek?

aug. 19-én történt a baleset, rá 48 órára vettem be semény utánit. 25-én megjött (alapból is akkor kellett volna) 7 napig tartott és rendes menstruáció volt, nem csak a tabi mellékhatása. Most viszont több, mint két hete késik. Ez a nagy dózisú hormonadag miatt van, vagy mert terhes lehetek?

2

Ha egy magzat/embrió időközben elhal, akkor a terhességi tünetek is megszűnnek?

Pl. émelygés, hányinger, kívánósság..stb.
Holnap megyek a 12 hetes UH-ra, és úgy félek, pedig nem volt vetélésem, és erre utaló jel sem, csak bennem van a kisördög.

6

Kismamák, akiknek már csak 2-3 hetük van, ti is éreztek áramütés szerű érzést a szíveteknél ill. karzsibbadást, ha a szülésre gondoltok?

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!