Találatok a következő kifejezésre: 24 hetes vagyok és mindkét (2 db)

Szia! Én úgy tudom, hogy a vizesedés miatt. A víz nyomja az ereket.De ez nem baj.
A kérdező hozzászólása: Még nem vizesedem látványosan, a gyûrûim még rám jönnek. Viszont már 15 kg-ot híztam, lehet ez is benne van.
Lehet a vérkeringés miatt!Próbáltál már Bilobil-t szedni?Ez növényi alapanyagú és terhesek is szedhetik!
Nekem a bal karom szokott zsibbadni. Én csak 3, 5 kg híztam, 19 hetes vagyok. Nekem is azt mondták, hogy a vizesedés miatt van. Én sem vizesedek látványosan, de reggelente nehezen jön le-föl a gyûrû az ujjamon.Ha van rá lehetõséged szerintem rakd fel a lábadat valamire és pihenj. Kellemes babavárást!

24 hetes terhes vagyok és mindkét AFP eredményem alacsony lett (0.51MOM és 0.70MOM) voltam 4d-s uh-n és ott nem láttak semmi rendelleneset hála égnek. A 4d-uh kimutatná ha gond lenne?

Legjobb válasz: Nekem azt mondta a védõnõ, hogy a nagyon alacsony AFP Dawn-kórra utalhat. De nem tudom, hogy uh kimutatná-e, szerintem kimutatná. Esetleg ha összeveted a 12. heti uh tarkóredõ eredményével.

Nekem azt mondta a védõnõ, hogy a nagyon alacsony AFP Dawn-kórra utalhat. De nem tudom, hogy uh kimutatná-e, szerintem kimutatná. Esetleg ha összeveted a 12. heti uh tarkóredõ eredményével.
A kérdező hozzászólása: szia! Köszi a választ a 12 hetes tarkóredõ 2.3mm volt az 3mm alatt jó remélem nincs vele semmi gond!
Ne aggódj feleslegesen! Az AFP csak a 16. héten ad megbízható eredményt és az azt követõ ultrahanggal együtt érvényes. Hogyha az ultrahang nem mutatott semmi eltérést kicsi az esélye, hogy gond lenne. Hogyha bármilyen eltérés is lett volna biztos hogy magzatvízvizsgálatra is küldenének. Boldog babavárást kívánok!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!! Az ultrahang nem mutatott semmijen rendellenességet azt mondták anatómiailag tökéletes! Úgy tudom ha down-kóros lenne akkor az az ultrahangon is látszana pl. rövidebb combcsont stb.... De köszi picit nyugodtabb vagyok!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!