Találatok a következő kifejezésre: 24 hetes vagyok és kisfiam (4 db)

24 hetes terhes vagyok és kisfiam szinte csak akkor aktív, ha csendben vagyok és alig mozdulok. Rendben van ez?

Ha ülök, fekszem, állok mindegy, és mocorog, elég ha megszólalok abbahagya a rugdosást...Miért?

Legjobb válasz: Minden bizonnyal megnyugtatja a hangod.Hiszen amikor megszületik abban a pillanatban fel fogja ismerni anyuka és apuka hangját , beazonosít.Szerintem beszélj hozzá sokat, simizd úgy tûnik, hogy nagyon vevõ már most rád a babátok.Boldog baba várást :o) 17 hetes kismami

Minden bizonnyal megnyugtatja a hangod.Hiszen amikor megszületik abban a pillanatban fel fogja ismerni anyuka és apuka hangját , beazonosít.Szerintem beszélj hozzá sokat, simizd úgy tûnik, hogy nagyon vevõ már most rád a babátok.Boldog baba várást :o) 17 hetes kismami
Szia! Nyugodj meg minden rendben van. Az én babám is ezt csinálja . Hogyha mozog és ráteszem a hasamra a kezem rögtön abbahagyja. Azt olvastam, hogy ilyenkor megnyugszik. Ne aggódj, biztos, hogy nincs semmi baja.
Egyet értek. Így reagál a hangodra! Jó érzés nem, hogy már most megismeri a hangodat!? Boldog babavárást! :o)
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat!!!:)

Kismamák Ti hány órát alszotok a 24-ből? 17 hetes vagyok és este 10-től alszom reggel 9-ig, mégis a kisfiammal déliálmot is alszom 2-3 órát. Ha ez nem jön össze, akkor olyan fáradt és álmos vagyok, h nem vagyok jó semmire.

Legjobb válasz: Én is alszom a gyerekekkel hétvégenként, amikor itthon vannak, amikor oviban vannak, akkor is alszom délben, örülök, ha végigalszom az éjszakákat. A fáradtság természetes állapot, fõleg ebben a mocsok idõben.

Én is alszom a gyerekekkel hétvégenként, amikor itthon vannak, amikor oviban vannak, akkor is alszom délben, örülök, ha végigalszom az éjszakákat. A fáradtság természetes állapot, fõleg ebben a mocsok idõben.
28 hetes vagyok, és este 10-tõl reggel 6-ig alszom. Akkor kelt ugyanis a fiam, de olyan vagyok, mint az õszi légy:) Plusz menni kell dolgozni, de attól még egy fél órát alhatnék, ha õurasága hagyna:) Mindenkinek mást igényel a szervezete, de teljesen normális, hogy sokat alszol:)
Mindkét terhességem alatt nagyon sokat aludtam, mig tudtam a pocakomtól, és a gyomorégéstõl. Volt olyan h este 9- tõl, reggel 9 ig aludtam, és délre is másfél órát. A második terhesség sokkal fárasztóbb volt, de lehet hogy a 2 évesem miatt volt. A déli alvást szinte soha nem hagytam ki. Most már a picike lányom is kettõ fél, és 6-7 óra alvás bõven elég. :-)
Én is 17 hetes vagyok és én is álmos vagyok egész nap, pedig sokat alszom. Este is korán fekszem, igaz én korán is kelek, mert a két gyerekem koránkelõ fajta (szerencsére koránfekvõk is). Napközben is szoktam aludni, amikor õk alszanak. Egész nap ég a szemem az álmosságtól és sokat ásítozom. Az érdekes az, hogy ennek ellenére képes vagyok bármire: takarítás, mászkálás, szóval hiába vagyok álmos, mégis olyan energikusnak is érzem magam, nna ezt ha érti valaki :)

24 hetes terhes vagyok, normális, hogy néha fájdogál, feszül a hasam? Nem vészes csak érzem! UH-on minden rendben van és sokat mocorog a kisfiam! Más is van így?

Legjobb válasz: Nekem az elejétõl kezdve feszül,fájdogál a hasam.Magnéziumot próbáltad?Én 3x2-t szedek Magne B6-ból.De a pihenés is sokat szokott segítni ilyenkor.31 hetes kismama

Nekem az elejétõl kezdve feszül, fájdogál a hasam.Magnéziumot próbáltad?Én 3x2-t szedek Magne B6-ból.De a pihenés is sokat szokott segítni ilyenkor.31 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Béres Magnéziumot szedek de arra rá van írva, hogy ajánlott napi 1!Nem merek többet bevenni.
nekem nem feszült, de ma fájdogált reggel, de azt hiszem, inkább attól, mert WC-re kellett menjek, és lassan kezd nem túl kényelmes lenni az alvás. Azt még nem éreztem sosem, hogy feszülne. 24 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Ha wc-re kell mennem azt én is megérzem ha jobban bele gondolok elõtte szokott feszülni.
Szia! Én 26 hetesen voltam dokinál és mondta, hogy pihenjek többet és duplázzam meg a Magne B6-ot. Õ úgy tudta, hogy 3X1-et szedek, de én a Béres félét szedtem , csak nem akartam neki mondani, hogy spórolásból. Na ekkor eldöntöttem, hogy inkább akkor áttérek a Magne B6-ra és 3X2-t szedek, ahogy javasolta. 1 hétig tartott az átállás, addig nem is csökkentek a görcsök, viszont most 27 hetesen teljesen jól vagyok. Úgyhogy mostmár én is azt mondom, hogy a Magne B6 jobb.Pedig azuelõtt is volt olyan, hogy duplát szedtem a Béresbõl és mégse javult a helyzet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a jó tanácsot, nekem is azt javasolta, de a gyógyszertárba viszont a Bérest is.Vissza állok én is rá!


24 hetes terhes vagyok. Mitől lehet, hogy a hasam jobb oldala kidudorodik, és néha keményedik? Lehet, hogy azon az oldalon van a kisfiam?

Görcsölni nem görcsölök szerencsére. Most éjjel nem tudtam pihenni, mert vagy a jobb, vagy a bal oldalamra feküdtem fájt egy kicsit, és az alhasam szurkált. Esetleg tágultam az éjjel mind2 oldalon? De ugye nagyobb baja nem lehet a babómnak? Kedden voltam a véd?n?nél akkor mindent rendben talált.

Legjobb válasz: szia szerintem azon az oldalon van a baba,nekemvan h teljesen átköltözik oda a baba,és deformálodott a pocim tõle,sõt plussz bub is van rajta,mert a fenekét is kinyomja... ilyenkor természetes a szurkálás,tágul a méhed,nõl a baba, és az csak jóóóóóó 32 hetes kismama

szia szerintem azon az oldalon van a baba, nekemvan h teljesen átköltözik oda a baba, és deformálodott a pocim tõle, sõt plussz bub is van rajta, mert a fenekét is kinyomja... ilyenkor természetes a szurkálás, tágul a méhed, nõl a baba, és az csak jóóóóóó 32 hetes kismama
Pontosan úgy van, ahogy az elottem válaszoló írja!Ahol kemény a has, ott bizony a baba kinyomja vmelyik kis testrészét!Tegnap pl.az én hasam totál eldeformálódott állandó mozgásban vlt a babám!Es ha megcsiklandozom, azonnal pozíciot vált.:) Ugy vonaglik a pocakomba, mint egy kis kígyó!:) Ugyhogy ne aggódj, ez a jelenség normális! Szép napot!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! Boldog babavárást kívánok nektek!
Így van, én 26 hetes vagyok, nekem ugyanezt csinálja a pici lány. Kinyomja magát és az feszít, és nem szereti ha oldalra fordulok éjjel, azt akarja háton feküdjek.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!