Találatok a következő kifejezésre: 24 hetes vagyok, mikor kell legközelebb (3 db)

24 hetes vagyok. Mikor kell mennem legközelebb valamilyen "kötelező" vizsgálatra, és mire?

Sajnos a n?dokim nem túl közlékeny, és az AFP-re is késve küldtek legutóbb véletlenségb?l, így inkább itt is tájékozódnék, nehogy lemaradjak valamir?l.

Legjobb válasz: 26. héten vércukor vizsgálat!

26. héten vércukor vizsgálat!
az elsõ vagyok újra. nekem a védõnõm az elsõ találkozás alkalmával adott egy kis tájékoztatót, amin rajt van, hogy mikor és hova kell menni. De elõtte is mindig szól Õ is, meg a nõdokim is. Szomorú, hogy Nálad nem így van... beírom, ami ezek után aktuális Nálad: 26. héten étkezés utáni Vc 28-32. hét között UH 32. héten vérvétel 36. hetesen az RH negatívosoknak vérvétel 36 hetesen CTG 38 hetesen UH Boldog babavárást!
Szia!Én még csak 20hetes vagyok, de a védõnõm adott nekem egy un.terhességi eseménynaptárat, amire levezette a vizsgálatok idejét és, hogy melyikre mikor kell menni.Ez szerint neked a köv.26hetesen lesz:SZTK vérvétel éhgyomorra, ezzel együtt 75grOGTT(azt hiszem ez a cukorterhelés), és vizeletvizsgálat, UH. 32.héten UH 34.héten:magzatmozgás számolása szülésig.NST hetente 35.héten NST 36.héten NST, Nõgyógyászati vizsgálat(steptococcus szûrés), Vérvétel, vizelet vizsgálat 37.38.39.40.héten NST Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat! Külön köszönönet a továbbiak részletes felsorolásáért!

24 hetes kismama vagyok, mikor kell legközelebb menni genetikára?

Legjobb válasz: Genetikára? Ha nem hívtak vissza a 18 hetes uh után kontrollra, és a 16 hetes afp-szûrésen se volt gond, akkor nincs több genetikai vizsgálat. Cukorterheléses vérvétel lesz a 26. héten, majd egy uh a 28.-32. hét közt, egy utolsó nagylabor vérvétel 34-36 hetesen és egy uh 36 hetesen. Legalábbis a mi körzetünkben.

Genetikára? Ha nem hívtak vissza a 18 hetes uh után kontrollra, és a 16 hetes afp-szûrésen se volt gond, akkor nincs több genetikai vizsgálat. Cukorterheléses vérvétel lesz a 26. héten, majd egy uh a 28.-32. hét közt, egy utolsó nagylabor vérvétel 34-36 hetesen és egy uh 36 hetesen. Legalábbis a mi körzetünkben.
Rutinból nem kell menni, ha mindent rendben találtak, miért is mennél? Csak a magzatvizet, a növekedést meg a lepény állapotát nézik még ultrahangon. Jó babavárást!

Mikor kell menni genetikai Uh-ra? Mindenféleképpen kell menni? 19 hetes vagyok és legközelebb 24 héten megyek és nem küldtek el genetikára. Ez baj?

Legjobb válasz: Szia Genetikai Uh a 18. héten van, és kötelezõen. Szerintem kérdezz rá az orvosodtól! 25 hetes kismama

Szia Genetikai Uh a 18. héten van, és kötelezõen. Szerintem kérdezz rá az orvosodtól! 25 hetes kismama
A 18-20. hét között
A II. genetikai Uh a 18-20. héten van. Gondolom ez az Uh-d már megvolt, csak nem mondták, hogy ez az úgynevezett II. genetikai UH. A 2 genetikai UH kötelezõ, így a 18-20. heti is. Több ilyen jellegû UH nincs.
A kérdező hozzászólása: Volt egy 12 hetesen amikor megmért mindent, volt az AFP és most a 19 hetin volt megint, hogy mindent lemért. Lehet, hogy ez volt az? Én úgy tudtam, hogy egy másik dokihoz küldenek és ott megnézik és a kettõ eredményét nézik.Mármint össze hasonlítják.
Szerintem ez a 19.heti volt neked a genetikai. Az ezutáni kötelezõ ultrahang általában a 28-32.hétig van valamikor. Bár ezt már kórháza válogatja.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!