Találatok a következő kifejezésre: 24 hetes vagyok, már szinte (3 db)

Szerintem gyógynövényes teát nyugodtan lehet inni, persze csak mértékkel!
Korábbi hasonló kérdésnél olvastam, hogy a túró vagy a zellergumó (levesbe vagy salátának) segíthet. De mindenképp emlísd meg az orvosodnak is és kérj tanácsot tõle!
En 18 hetes vagyok, szerencsere nem vizesededk (eddig) de iszom minden nap egy csesze zold es egy csesze csalanteat, h ne is legyek az.
A jáva tea vízhajtó hatású, sajnos nekem is vizesedik a bokám, szinte már eltûnt a csontom.Nekem a lábpolcolást mondta a védõnõ, és a só mentes diétát.Mert ha nem eszel sót, akkor nincs ami megkösse a vizet.Hozzáteszem egy hétig bírtam...feladtam:o( 23 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Íg vagyok vele én is, a sómentes diétát nem bírtam sokáig, és mivel mindig is édes szájú voltam, nehezen tudom megállni a szénhidrátmentes diétát is. Ezért gondoltam, hogy a vízhajtó teával segíthetek rajta. Valahol olvastam, hogy a vízhajtó gyógyszerek vetélést okozhatnak, ezért nem mertem még eddig a teákat sem inni.

24 hetesen kivettem a köldökpiersingemet mert már feszült a köldököm. Most vagyok 35 hetes babós. Olyan anyukák válaszát várom akinek szintén volt. Ti visszatudtátok rakni szülés után?

Nem ez a legfontosabb de azért érdekelne.Nem lett csúnya a helye utánna?

Legjobb válasz: Szia! Nekem volt, vissza lehetne még tenni, mert próbáltam, de inkább úgy döntöttem, hogy nem teszem vissza. Már 13 hónapos a manó és szeret rajtam csimpaszkodni, persze, hogy a hasam a sámli, szóval ugrál, meg hasonlók... igy veszélyesnek tartottam, nem szeretném, ha kiszakadna. nekem alig látszik a helye.

Szia! Nekem volt, vissza lehetne még tenni, mert próbáltam, de inkább úgy döntöttem, hogy nem teszem vissza. Már 13 hónapos a manó és szeret rajtam csimpaszkodni, persze, hogy a hasam a sámli, szóval ugrál, meg hasonlók... igy veszélyesnek tartottam, nem szeretném, ha kiszakadna. nekem alig látszik a helye.
Nekem miután megszületett a lánykám, 1x vissza raktam.Simán belement, nem forrt össze a lyuk.Viszont utána kivettem, mert már nem tetszett magamon, pedig elötte évekig volt... :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors válaszokat.Nekem is van egy 18 hós fiam és ö is ugrált rajtam sokat de ö sosem akasztotta be a lábát a piersingembe.Most, hogy várjuk a második fiunkat lehet, hogy már nekem sem tetszene berakva csak érdeket, hogy mennyire lessz csúnya esetleg a helye.Én mondjuk örülnék ha visszatudnám rakni.Sajna ez majd csak késöbb derülhet ki mert annyira feszül a hasam, hogy esélyem sincs megnézni.
Én 25 hetes voltam amikor kivettem teljesen, mert akkor indult be a hasam növekedése nagyon. Elõtte is már kivettem éjszakára, reggel be, plusz akkor is kivettem ha dokihoz mentem. Na hát nekem esélyem nem volt visszarakni mert olyan nagy lett a hasam, hogy egy az egybe szétszakadt az egész lyuk.Undorító nem is tudom mi lesz veleS:
én a 30. héten vettem ki közbe-közbe betettem néha 10 pervekre, pont azért, hogy ne forrjon be. de a vége felé már nagyon feszült a bõr, nem tudtam betenni. most 4 hónapos a babám, be tudom tenni, olyan, mint azelõtt. de én se tettem végleg vissza, pont azért, hogy nehogy a babám kiszakítsa vagy beleakadjon...
Szia én 31 hetes vagyok de már a 7. héten kivettem, most sem forrt még be, mert ahogy nyulik a hasam, az is, igy nem tud begyogyulni.. meg néha kitisztitom a lyukat, eléggé barna , és kb 1 cm nagyságu, de talán ha már nem lesz hasam, elhalványodik

Beteg vagyok. Nagyon csúnyán köhögök, szinte nem alszom éjszakánként. A hasamban már ilyen izomlázszerű fájdalmat érzek a sok köhögés miatt. Árthat ez valahogy a babámnak? Úgy értem a folyamatos rázkódás a hasamban. Érzi ő ezt egyáltalán? 24 hetes km

Legjobb válasz: Én is nemrég sokat köhögtem. Nekem sûrûbben keményedett a pocim, ami ugye nem igazán jó! Erre figyelj! Nekem nem volt gond, csak kellemetlen a keményedés! Viszont ha görcsölni is kezd, vagy fájni, akkor doki!!! Amúgy a babád szerintem fõleg azt érzi, hogy anya beteg, hogy nem érzi jól magát! Jó kis rengéscsillapítójuk van odabent! :) 25 hetes kismami

Én is nemrég sokat köhögtem. Nekem sûrûbben keményedett a pocim, ami ugye nem igazán jó! Erre figyelj! Nekem nem volt gond, csak kellemetlen a keményedés! Viszont ha görcsölni is kezd, vagy fájni, akkor doki!!! Amúgy a babád szerintem fõleg azt érzi, hogy anya beteg, hogy nem érzi jól magát! Jó kis rengéscsillapítójuk van odabent! :) 25 hetes kismami


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!