Találatok a következő kifejezésre: 24 hetes vagyok, és 2 (10 db)

24 hetes terhes vagyok, és 2 napja kicsi rúgásokat érzek az előző napokhoz képest. Normális ez?

Köszönöm a válaszokat.

Legjobb válasz: Én is a 24. hétben vagyok és nekem sem minden nap intenzívek a rúgások, volt nap, amikor alig éreztem, és aznap pl. nagyon meleg is volt. Akkor van gond, ha már napok óta nem vagy alig érzed a babát, szóval nyugodj meg, biztos nincs gond, csak lehet, hogy most a nagy meleg miatt õ sem olyan aktív.

Én is a 24. hétben vagyok és nekem sem minden nap intenzívek a rúgások, volt nap, amikor alig éreztem, és aznap pl. nagyon meleg is volt. Akkor van gond, ha már napok óta nem vagy alig érzed a babát, szóval nyugodj meg, biztos nincs gond, csak lehet, hogy most a nagy meleg miatt õ sem olyan aktív.
Ne aggódj, csak lusti a kis drága.Én 28 hetes vagyok, de van, hogy én egész nap nem érzem a manócskámat, és ez általában akkor szokott lenni, ha idõjárásváltozás lesz.Õ az én kis idõjósom.Ne aggódj.Úgy ahogy mi, õ is elszokott fáradni, és akkor nem ficánkol.Az a lényeg, hogy azért érezd. Minden jót nektek
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!Aranyosak vagytok!!Meg nyugiztam akkor, mindig túl aggódok mindent:) )Nagyon szép baba várást nektek!Szíjasztok

24 hetes terhes vagyok és 2 napja ugy fáj a hasam mintha megakarna jönni/nem keményedik/mitől lehet? Van még velem egy idős terhes aki hasonlot érez?

Legjobb válasz: Szia! Nekem akkor szokott keményedni a hasam, amikor kicsit megerõltetem magam, vagy sietni kell. "Meg akar jönni" érzésem nem nagyon szokott lenni(régen sem volt), csak amikor befelé rugdos a babó, akkor olyan fura érzés, talán ez lehet olyan, mint a tied. Pihenj sokat, és szedjél magnéziumot a haskeményedésre, bár azért a dokival nem árt egyeztetni elõtte. Üdv:25 hetes

Szia! Nekem akkor szokott keményedni a hasam, amikor kicsit megerõltetem magam, vagy sietni kell. "Meg akar jönni" érzésem nem nagyon szokott lenni(régen sem volt), csak amikor befelé rugdos a babó, akkor olyan fura érzés, talán ez lehet olyan, mint a tied. Pihenj sokat, és szedjél magnéziumot a haskeményedésre, bár azért a dokival nem árt egyeztetni elõtte. Üdv:25 hetes
Szia. 22 hetes vagyok, bár most nem érzek ilyet de 1-2 hete én is éreztem, és nõtt is a hasam :) Szerintem ne aggódj, szerintem tágul, nõ a pocid, vagy a babád rugdus valami szervet ami kellemetlen. Pihenj, szedj MagneB6-ot, és azért említsd meg a dokinak, de nem lesz gond. Szép pocakos idõt kívánok!

24 hetes vagyok a baba mérete kb.1-2 héttel nagyobb alig etttem most vacsorára és majd szét megy a gyomrom úgy feszül. Normális ez, már ennyire nyomja a baba mi lesz később?

Legjobb válasz: Remélem én is, hogy normális, hasonló gondokkal küzdök 22 hetesen. Viszonylag kis mennyiségû kaja után is feszülök, ha pedig lehajolok vagy lefekszem, néha vissza akar jönni az étel.

Remélem én is, hogy normális, hasonló gondokkal küzdök 22 hetesen. Viszonylag kis mennyiségû kaja után is feszülök, ha pedig lehajolok vagy lefekszem, néha vissza akar jönni az étel.
Én is 24 hetes vagyok. Nem tudom, hogy normális e, de nekem is szokott feszülni és ennek ellenére állandóan ennék vmit.:) Szerintem ettõl jobbra nem számíthatunk!:) Boldog babavárást!:)
A kérdező hozzászólása: Köszi csajok!Akkor kitartás nektek is.
Szia! Ez idõtájt nekem is jóval nagyobb volt a babám, mostanra teljesen az átlagos méreteket produkálja. Egyre nõ a méhed, és így a gyomrodnak is kevesebb hely jut. Egyre kevesebb... :) Próbálj meg egy nap 5-6x enni kis adagokat, nálam ez vált be. Egyébként az én babóm elõszeretettel rúg a gyomorszájamhoz, és az is elég jó érzés. :) 33 hetes kismama


Kismamák Ti hány órát alszotok a 24-ből? 17 hetes vagyok és este 10-től alszom reggel 9-ig, mégis a kisfiammal déliálmot is alszom 2-3 órát. Ha ez nem jön össze, akkor olyan fáradt és álmos vagyok, h nem vagyok jó semmire.

Legjobb válasz: Én is alszom a gyerekekkel hétvégenként, amikor itthon vannak, amikor oviban vannak, akkor is alszom délben, örülök, ha végigalszom az éjszakákat. A fáradtság természetes állapot, fõleg ebben a mocsok idõben.

Én is alszom a gyerekekkel hétvégenként, amikor itthon vannak, amikor oviban vannak, akkor is alszom délben, örülök, ha végigalszom az éjszakákat. A fáradtság természetes állapot, fõleg ebben a mocsok idõben.
28 hetes vagyok, és este 10-tõl reggel 6-ig alszom. Akkor kelt ugyanis a fiam, de olyan vagyok, mint az õszi légy:) Plusz menni kell dolgozni, de attól még egy fél órát alhatnék, ha õurasága hagyna:) Mindenkinek mást igényel a szervezete, de teljesen normális, hogy sokat alszol:)
Mindkét terhességem alatt nagyon sokat aludtam, mig tudtam a pocakomtól, és a gyomorégéstõl. Volt olyan h este 9- tõl, reggel 9 ig aludtam, és délre is másfél órát. A második terhesség sokkal fárasztóbb volt, de lehet hogy a 2 évesem miatt volt. A déli alvást szinte soha nem hagytam ki. Most már a picike lányom is kettõ fél, és 6-7 óra alvás bõven elég. :-)
Én is 17 hetes vagyok és én is álmos vagyok egész nap, pedig sokat alszom. Este is korán fekszem, igaz én korán is kelek, mert a két gyerekem koránkelõ fajta (szerencsére koránfekvõk is). Napközben is szoktam aludni, amikor õk alszanak. Egész nap ég a szemem az álmosságtól és sokat ásítozom. Az érdekes az, hogy ennek ellenére képes vagyok bármire: takarítás, mászkálás, szóval hiába vagyok álmos, mégis olyan energikusnak is érzem magam, nna ezt ha érti valaki :)
HA negatív, akkor negatív. Az orvos tudja. Elõbb hozzászólók egyikének csak annyit, hogy sajnos nem egy huszonéves anyukát ismerek Down szindrómás babával. Nekem 21 évesen született. De láttam olyat is, hogy tobb orvos rámondta külsõ jegyek alapján, hogy Down, és a kromoszómavizsgálat pedig egyértelmûen kizárta a diagnózist :) HA bizonytalan vagy, csináltasd meg az integrált tesztet. De elsõ diagnózis, ha 12 hetesen nincs orrcsont, és vastag a tarkóredõ. A tied még bõven benn a normálisban, szerintem ne aggódj, de kérd ki az orvosod véleményét. Én úgy kérdezném, hogy ha az õ feleségérõl lenne szó, mit tenne.
A kérdező hozzászólása: hát 125kgt írtak a súlyomhoz. :S 120 vagyok de ez sem jobb. e miatt is lehet?
A súlyod, és a korod is befolyásolja ezt az eredményt. 30 felett fokozott a kockázat, ezért más a szorzó. De ez akkor is negatív:)
minden kórháznak eltérõek egyébként az átlagai-határértékei. Engem felküldtek genetikai tanácsadásra a SOTE I-be, mert milyen alacsony az értékem és biztos, hogy baj van, ott meg azt mondta a professzor asszony, hogy semmi keresnivalóm ott, és gondolja, hogy mennyire megrémültem...
A kérdező hozzászólása: köszi aranyosak vagytok. szép napot
Nem jelent bajt, nyugi. Már elõttem leírták, hogy több minden befolyásolja a tesztet, plusz 1:250 felett negatív! Minden jót nektek!
Akkor semmi gond, ne aggódj és is 100 felett vagyok és akkor bizti ez a gond. Én írtam az elõbb az 1:590hezt.
Szia! Jól adtad meg a súlyod a kérdõíven? Mert az is befolyásolhatja. Amúgy nekem 1:590 volt, és megcsináltattam az integrált tesztet is és az egyértelmûen negatív volt. Nyugi, nincs baj. 1:250 ig nega.Utána már kockázatosabb és nem vállalnak felelõsséget.
Utánanéztem, és 3mm -ig jó, szóval bõven jó a Te értéked. Az hogy miért ennyi az arányérték, azt nem tudom. De a negatív azt jelenti, hogy nincs eltérés.
A kérdező hozzászólása: köszi akkor még 11 hetes voltam és 1.6 volt. Csak megijedtem mert másnak 1:pl 5674 hez nekem meg csak 450.
Szia! Ha negatív, azt jót jelent. A tarkóredõ azt hiszem 2, 5cm -ig "jó", ehhez vették az arányszámot.

24 hetesek vagyunk. Az lenne a problémám, hogy nagyon puffad a hasam. Feszül és ma kB 2 percig hangosan morgott jobb oldalt egészen fennt. Közben a pici is folyamatosan mozgott. Volt valaki így?

Legjobb válasz: Ez tök normális várandósan, renyhébbek a bélmozgások, mert a terhességet fenntartó hormonok nem választják kis, hogy csak a méhed simaizomzatát tartják nyugalomban, hanem szisztémásan hatnak mindegyikre. Vegyél be espumisant, kerüld a puffasztó ételeket, mást nem tudsz tenni.

Ez tök normális várandósan, renyhébbek a bélmozgások, mert a terhességet fenntartó hormonok nem választják kis, hogy csak a méhed simaizomzatát tartják nyugalomban, hanem szisztémásan hatnak mindegyikre. Vegyél be espumisant, kerüld a puffasztó ételeket, mást nem tudsz tenni.
A kérdező hozzászólása: Kedves elsõ, köszönöm a vállásodat!
Szia, úgy van ahogy az elsõ írja. Nekem is volt, a 10.héttõl majdnem végig. Sajnos bármit ehettem, mindentõl puffadtam. Nekem a Salvus víz vált be valamennyire, de volt hogy az sem segített. Az espumisan nekem semmit se ért.
Én 32 hetes vagyok, nekem most egyik nap volt ilyen. Feszült a hasam, a babám mocorgott, és mart a gyomorsav, fetrengtem a fájdalomtól. Nekem csak azután múlt el, hogy mindent kihánytam, ami a gyomromban volt.
A kérdező hozzászólása: Uú az durva! Nekem nem fáj meg nincs hányigerem. (még?) olyan a gyomrom mint a lufi. És már egy ideje ez van szinte mindentõl.
Szia! Nekem is volt hasonló múlt héten. Nem csak puffadt, meg feszült, hanem csikart is, eléggé fájt, majd egy napig. Közben a baba vígan mocorgott odabent, ebbõl gondoltam, hogy talán nem lehet baja. Másnap a doki is megerõsített, hogy az emésztésem miatt volt. Fogok venni én is espumisan-t hátha lesz még ilyen, meg salvus vizem is van itthon :) 20 hkm

24 hetes terhes vagyok, és 2 napja úgy feszül a hüvelyem, mintha szét akarna szakadni. Ez mitől lehet?

Gondolom ez természetes lehet, de mégis mi a pontos oka? Már járni sem tudok rendesen, és ez elég kellemetlen

Legjobb válasz: Szia Valószínü a baba rosszul fekszik,és nyom a lába,esetleg keze.

Szia Valószínü a baba rosszul fekszik, és nyom a lába, esetleg keze.
Szia!Nem tudom mitõl van, de nekem is volt.Elmúlik viszonylag hamar.Üdv:36 hetes kismami
Ja nekem is egyfolytában ez van. Fõleg ha mondjuk éjszaka fel kelek valamiért, úgy fáj az egész szeméremcsontom, ha alig birok járni. Elmentem dokihoz mert nem tudtam mitõl van és nem talált semmi problémát, azt mondta, hogy idõszakonként fogom ezt érezni, mindig akkor amikor a baba hirtelen nõ egy kicsit. 25hetes kismama
Úristen, ne a felszedett kilókkal foglalkozz , hanem a helyesírásoddal!
A kérdező hozzászólása: nem már a fáradtságtól nem is látom nagyon mit írok konkrétan egy válaszolónak szolt ez a dolog azt tudtam hogy hizlal de az nem igazán hogy ennyit nyom a súlyomon igen elég jó válaszokat kaptam de az hogy az egyik kedves hozzászóló beszól hogy úristen ne a sulyommal foglalkozzak hanem a helyesírásommal kicsit túlzás porbálok odafigyelni de elég sok gondom van és fáradt vagyok és sajnos a helyesírásom bánja úgyhogy ezer bocsánat a helyesírási problémámért nem direkt van
Én 64 kg-ról indultam és most 24 hetesen +7kg-nál tartok, szerintem sok, de a védõnõm szerint teljesen jó. (Épp 160 cm vagyok) Próbálj többet mozogni, esetleg este kevesebbet egyél. Valóban még ezután jön a java, ami a kilókat illeti..
A kérdező hozzászólása: mozgok annyit amennyit tudok :) 6kor pontos vacsora utána csak joghurt most már eleinte lakásfestés miatt is meg ilyenek miatt felkészültünk a védõnõvel a késõbbi evésre meg ilyenekre úgyhogy azt mondta hogy ez belefér de most már figyeljek oda és már ezt teszem :) :(
Nyugi, én 23 hetesen járok +11 kg-nál. Igaz én 57-rõl indultam és most vagyok 68 kg (171 cm). Annyit mondott a védõnõ, hogy kevesebb szénhidrát és csoki, és több zöldség, gyümölcs, egyébként nem sok a súlynövekedés.
A kérdező hozzászólása: végre köszönöm nekem-is ugyan ezt monta meg annyit hogy már tényleg figyeljek mert úgy fogok betolatni a védõnõhöz de ezt a 2.mérésnél monta ez volt a 3. :D
A kérdező hozzászólása: egyébként szívesen olvasok vacsira tanácsokat hogy mit érdemes vacsorázni :D
11 kg 24 hét alatt? Nem kevés és a java még ezután jön. Nekem az elsõ kiló a 26. héten mutatkozott. Ha így folytatod, akkor nem állsz meg 18-nál, egyébként pedig nem tudom, honnan vetted ezt a 18 kilót, a javasolt a 10-12 kg, pont annyi, amennyit idáig híztál. Egyél sok zöldséget, gyümölcsöt, itt a szezonja, kevesebb szénhidrátot.
Szia! Vacsira egyél egy csirkesalátát, vagy rakott karfiolt hús nélkül és kevés sajttal. Ehetsz gyümölcsöket, amennyi belefér, de inkább a kevesebb cukortartalmúakat, mint mondjuk az alma. A joghurt is teljesen jó, ha megbírod állni, hogy csak 1-et, max 2-t tolj be. Vacsira ne egyél kenyeret, tésztát, rizst, krumplit, péksütit, jégkrémet, tortát, stb, inkább zöldség és gyümölcs ha lehet. Sõt! Ihatsz fitness teakeveréket is, semmi bajod nem lesz tõle, így kisebb lesz az étvágyad is és a babának sem ártasz vele, mert egy csomó olyan gyógynövénybõl készült, amiknek semmilyen negatív hatása nincs a szervezetre. Ilyenbõl megiszol minden étkezés elõtt egy pohárral és meglátod nagyon szép lesz a súlyod! SOk sikert!!! 12 h km
A kérdező hozzászólása: hmm egész jó válasz köszönömm esetleg ilyen teára gondoltál ? http://www.egeszsegbolt.hu/352-gyogyteak/4733-mlesna-fitness..
Figyelj, szerintem ez nagyrészt genetika. Lányom lombikbaba + cukros is voltam, betuttam a sok hormonnak és a cukorbetegségnek a súlyomat, hiába diétáztam, +25 kilóval mentem szülni. Mindenki rémísztgetett, de szülés után 7 hónappal kevesebb voltam súlyra mint terhesség elõtt, lement magától. Most újra babát várok, természetes úton estem teherbe+ a cukrom is tökéletes, itt a tavasz, sok zöldéséget, gyümölcsöt eszem és tényleg odafigyelek mindenre+ a 14 hós lányommal állandóan úton vagyok, rengeteget mozgok, és tudod mi van? Most vagyok 22 hetes és + 12 kilónál tartok.... Fogalmam sincs miért?????? De tényleg! Dokim azt mondta genetika nagyrészt. Nem vizesedet, nem vagyok cukros, nem zabálok, sokat mozgok, mégis dekára ugyanannyit hízok mint az elsõ terhességnél.
El kell hagyni a nassolnivalókat, pékárukat. Át kell térni a rozskenyérre, és abból is mértékkel.egyél sok gyümölcsöt zöldséget, natúr joghurtot.vacsorára ahogy írták vmi fehér hús salátával tökéletes.
A kérdező hozzászólása: elég érdekes gratulálok a babákhoz :) hát probálok tényleg figyelni tényleg az az egyetlen hibámvolt hogy 2 hétig tejbegrizt vacsoráztam és esténként nagyon éhesvoltam mert a baba várá miatt ithon festés meg ilyenek csak hogy tiszta friss legyen a fal és futolag bekaptam 1 2 falatot mert a sok térdelés a takaritásnál meg ilyenek hát a barátnömis most szül valamikor és 24 kg-t szedett fel mindig félek a méreckedésnél de látod nem mindenki ért egyet hogy a családomban mindenkinek súly problémája van
Ez rengeteg, és nem kezdted olyan kevésrõl azért, hogy ez legyen a reális.Próbálj odafigyelni, mert baj lesz ennyi túlsúlyból.Hisz ez nem a baba súlya...
Ne haragudj de kissé értelmetlenül írsz! Külföldi vagy, hogy nem írsz helyesen? Nem akarlak bántani csak érdekel! Meg mi az hogy nem tudtad hogy a tejbegríz hizlal? Cukor nélkül etted? A gríz önmagában is hizlaló. Amúgy szerintem elég korrekt válaszokat kaptál, senki nem írt semmi bántót! Lehet csak a terhességed miatt túlérzékeny vagy.
A kérdező hozzászólása: egyébként írtam hogy csak kíváncsi voltam a védõnõ megmondta miért szedtem fel én azt hittem hogy odafigyeltem a kajálásra nem tudtam hogy nagyon hizlal a tejbegríz és én esténként azt vacsoráztam hát sok kommüntelõnek köszönöm a választ igyekszem ledolgozni a többi nek meg inkább nem köszönném meg egy kicsit kulturáltabb válaszokat kérnék azért kérdeztem itt mert az eddigi kérdéseimre teljesen korrekt és normális válaszokat kaptam
A kérdező hozzászólása: héj eszembensincs felfogtam a válaszokat ennyi ez van én csak leirtam a körülményeimet hogy a válaszolok tuggyák aztis hogy a teherbe esésem elött mivolt ennyi az egész köszönöm a választ
Szerintem sok a 11kg plusz már most, hiszen a baba még csak fél kg vagy egy picivel több. És ha minden mást hozzáadunk és még egy kicsi pluszt akkor kb 2-4kg pluszban kellene lenned. És ha már most 11 kg akkor mi lesz ha a baba már 3 kg-lesz és addig te is hízol még .... Védõnõ mit mondott?
A kérdező hozzászólása: elsö válaszoló nak irtam hogy az intetneten olvastam a másodiknak hát aztmonta hogy belefér havonta 2-3 kg-t szeedek fel de nem mindog egyépként odairtam aztis hogy nagyon odalfigyelek hogy mit eszek védö nö ajánlásával csak kiváncsi vagyok a véleményekre tapasztalatokra amugy a 11-11 kg valóban elöirt azoknak akik soványabbak a keletténél nézz utána
A kérdező hozzászólása: bocsánat kicsit rosszul irtam 10-12 egyépként 26 hetesvagyok és azóta nemváltozott a súlyom
A kérdező hozzászólása: egyépként soknak találom de a családomban én tartom magama legjobban esti séta a párommal meg ilyenek nem hagyom elmagam és nem fetrengek egésznap mert fáradt vagyok egyépként nagyon hajlamosak vagyunk a családomban mindenki a hizásra sokmunkámban van hogy énse legyel elhizott és ugyan igyvan a növéremis ö kicsit többet szedettvel és annyi idös terhes mint én :)
Sok a 11kg, de nem mindegy hogy "mekkora" voltál elõtte! Írod hogy 65kg, de milyen magas? Az átlag tényleg 10-12kg, én úgy tudom 18kg azoknál megengedett akik eleve soványak voltak.
Ezt a nézd meg.http://www.kismamablog.hu/terhesseg/hizas/hizas 6os voltam.
A kérdező hozzászólása: 166 cm vagyok de a terhesség elött kicsit husosabb voltam kb mint most gyorsan sikerült leadnom ha ugynézzük 65 kg re de mondom hogy a családom súly problámával küzd
A kérdező hozzászólása: Aki világéletében hajlamos volt a hízásra, az ne lepõdjön meg, ha minden erõfeszítése ellenére felszed 15-20 kilót, amit utána csak véres verítékkel fog tudni leadni twsség ebben is benne van :D hát igyekszem annál többet nem felszedni de sportolni nem engednek mert veszélyesztetett vagyok.
A kérdező hozzászólása: drága 8-as bocsi de itt ilyenek nem kívánatosak úgy irok ahogy nekem tetszik ha nem tetszik ez neked ne kommentál ÚÚÚÚÚÚRISTEN nem kell bunkónak lenni
Hát, ha már elõtte is kicsit husibb voltál, akkor elég sok.És valóban még csak most jön a java.Én 170 cm vagyok, 65 kg-al kezdtem a mostani terhességemet(a 3. babámat várom).A 20. héten vagyok, és 1.5 kg-al vagyok több(66.5 kg).Az elõzõ terhességeim alatt se jött fel 12 kg-nál több.Szerintem most még annyi se lesz, mert korábban ilyenkor már 4 kg volt rajtam.Ez a mostani nem is rajtam van, hiszen a baba, meg a magzatvíz, a megnövekedett méh, és a többletvér simán kiteszi ezt az 1.5 kilót(a doki mondta), arról nem is beszélve, hogy 2 mérettel nagyobb a cicim is.
A kérdező hozzászólása: majd leküzdöm a védönö pedig azt mondta hogy bele fér csak vigyázzak sajnos jön nagyon ++ de amugyis mindig mikor mértek nehezebb sportcipõ meg pufi mellényis volt rajtam aztmonta a védönö hogy aztis beleszámolta pedig mindig min 1 kg- leketett volna vonija de direkt nem tette
Figyu! Te azt kérdezted hogy 24 hetesen jó vagy nem 11kg hízás! Hát nem jó nagyon sok! Az lehet hogy genetika, de nem kell arra fogni hogy a családban súlyproblémák vannak. Az én családomban is vannak, anyám is túlsúlyos, mégsem híztam csak 12kg-ot. Ja és a 41.héten szültem. 171cm, és 72kg-mal lettem terhes.
A kérdező hozzászólása: Kedves Mojzes Izabella Krisztina! Mekkora a kisbaba 26 hetes korában? A kisbaba felszedett egy kicsit a 26. hétre és már több mint 770 grammot nyom., és már akár 35 cm is lehet a magassága. A csontjaira most már némi zsír is lerakódik, de nem fog túl sokat felhalmozni a terhesség utolsó hetéig. A Baba növekedése és fejlõdése A kisbaba szíve továbbra is növekszik és fejlõdik a 26. héten. Talán még a szívverését is hallhatod egy has adra helyezett sztetoszkóppal. A hallgatózásba ne nagyon éld bele magad, ugyanis vannak anyukák, akiknek ez nem sikerül egyszer sem az egész terhesség alatt. A Doppler-elvû ultrahangkészülékkel való vizsgálat sokkal hatékony és eredményes módja a baba szívverésének megmérésére. A szervek növekedése mellett az idegpályák a magzat fülében tovább fejlõdnek és ez lehetõvé teszi, hogy a baba jobban reagáljon a hanghatásokra. Talán fel is fedezted már, hogy gyakrabban ugrál, ha hangos zajokat hall. Ez már egy jó alkalom arra, hogy egy kis relaxáló zenét hallgassatok a csöppséggel. Vannak kismamák, akik szívesen olvasnak fel ebben az idõszakban. A kismama fejlõdése Az anyaméhnek ekkorra már több mint 6, 5 cm-rel a köldök felett kell elhelyezkednie, és tovább nõ minden héten kb. 1 cm-t a terhesség során. Ebben az idõszakban már fel kellett szedned néhány kilót, néhány anyukánál ez akár +10kg is lehet. Ez napról napra változhat attól függõen, hogy milyen a vízvisszatartásod. Ne próbáld meg minden nap mérni a súlyodat, mivel ez elég frusztráló lehet. köszönöm a válaszoka erre megkaptam a nekem valót ahogy néhány válaszolotol

Néha-néha a köldökömnél és felette 2-3cm-rel elkezd szúrni fájni ilyenkor lefekszem félorára h elmúljon. A babám rendesen mocorog 24 hetes terhes vagyok. Mitöl lehet ez?

Legjobb válasz: Ebben az idõszakban nekem is voltak hasonló "kellemetlen" érzéseim néha még menni is nehezemre esett. Nekem a babám feje nyomta ott nagyon és ezért volt, biztos neked is úgy fekszik a babád, hogy pont egy rossz pontot nyom néha ha úgy mozdul.

Ebben az idõszakban nekem is voltak hasonló "kellemetlen" érzéseim néha még menni is nehezemre esett. Nekem a babám feje nyomta ott nagyon és ezért volt, biztos neked is úgy fekszik a babád, hogy pont egy rossz pontot nyom néha ha úgy mozdul.
E is pont 24 hetes vagyok es pont ugyan ezek a problemaim vannak. Csak nekem nem csak a koldokom felett hanem a jobb oldalt is . Elesen faj es nyilal, szurkal. A dokit megkerdezetem es o megnyugtatott . Szoval ez azert van mert ebben az idoszakban no nagyot a baba es a meh es a szalagok nehezen birjak a terhelest. Ez teljesen normalis es ilyenkor egy kicsit fekudni kell es elmulik. Ha nem akkor sem kell megilyedni mert akkor masnapra biztosan . Na persze elojon meg parszor :o) 24 hetes kismami


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!