Találatok a következő kifejezésre: 24 hetes szombaton (2 db)

24 hetesen bajt jelenthet? Szombaton voltam orvosnál minden rendben volt, de ahogy az első hó (kedd) leesett mintha minden mgváltozott volna.

Haskeményedések, lassan megy a séta, lépcső a 4 foknál már elfáradok. Néha mintha menzesz szerű fájdalmaim, görcseim lennének. De ez fél perc és annyiban marad? Mit tennétek?

Legjobb válasz: 3x2 magnézium, pihenés. A front sok kismamát megvisel.

3x2 magnézium, pihenés. A front sok kismamát megvisel.
A kérdező hozzászólása: 3 éves kisfiam mellett nem igazán tudok pihenni, mivel nincs segítségem a férjem sokat dolgozik igy a háztartást is meg kell csinálni.
A gyereket elviszed az oviba, lepihensz, megfõzöl, lepihensz, összepakolsz, elmész érte. 3 évesen maga is el van, addig is tudsz feküdni. Nekem is 3 évesem van, ráadásul egyedül vagyok mert a párom kamionozik. Most az egészségetek a fontosabb és nem az állandó házimunka. Mellesleg a fõzésen mosogatáson kívül azt sem kell mindennap csinálni.
A fáradtság és görcsök miatt gyanús, hogy kevés magnéziumot szedsz. Meg kellene emelni napi 500mg-ra az adagodat - ennek egy részét érdemes pazsgõtablettában beszedni, mert úgy könnyebben felszívódik. 30 hetesen én is így voltam vele pár napja, mióta megemeltem a magnézium adagomat napi 500 mg-ra, elmúlt minden panaszom. Arra vigyázz, hogy ne szedj ennél többet, mert hasmenést okoz!

24 hetes vagyok szombaton Békésről Szolnokra szeretnék utazni a busz mennyire alkalmas erre vagy inkább az autót válasszam?

Legjobb válasz: Szerintem hosszab távra érdemesebb kocsival menni.Én is 24hetesen voltam otthon a szüleimnél,ami kicsit messze van 300km-re,kocsival mentünk a párom vezetett nekem nincs jogsim.Azért jó mert letudod dönteni az ülést hogy kényelmes legyen.Két kispárnát vittem a fejem és a derekam alá.Bármikor megtudtok állni pihizni,wc stb.Sajna a busznál nem így van.Üdv 26hetes kismama

Szerintem hosszab távra érdemesebb kocsival menni.Én is 24hetesen voltam otthon a szüleimnél, ami kicsit messze van 300km-re, kocsival mentünk a párom vezetett nekem nincs jogsim.Azért jó mert letudod dönteni az ülést hogy kényelmes legyen.Két kispárnát vittem a fejem és a derekam alá.Bármikor megtudtok állni pihizni, wc stb.Sajna a busznál nem így van.Üdv 26hetes kismama
szerintem is jobb a kocsi. a buszon sokan vannak, lehet, hogy nem is lesz ülõhelyed, teleköhögik, tüsszentik a levegõt... nem terheseknek való...
Én épp 24 hetes voltam, amikor 5 órát kellett utaznom busszal egyhuzamban...Semmi bajunk nem lett...
Szerintem is lehet buszozni, én ennyi idõsen sõt még a 36. hét környékén is a fiammal másfél órát buszoztam. Egy rossz volt benne, hogy nem adták át a helyet szinte soha:(( Az utolsó pár hétben már nehezen bírtam. Ha nem tudsz sokáig állni, akkor inkább autó. Most a lányommal, szintén a 35. hétben már nem biztos, hogy vállalnám.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!