Találatok a következő kifejezésre: 24 hetes azt mondták kicsit (3 db)

24 hetes vagyok, azt mondták kicsit kisebb a babám. Le tudnátok írni nektek mekkorák voltak a méretek?

Néztem minden féle táblátatot, de azért a valós példa jobban megnyugtatna.

Legjobb válasz: Szia. Az én 24 hetes Uh vizsgálatom eredményei: BPD: 60, AC:183, FL: 42. Miért neked mennyi? Biztos nem kicsi. Meg ha kisebb is, majd meg nõ. Ne idegeskedj. Írd már meg a méreteket, mert kíváncsi lettem. Minden jót. üdv: egy 29 hetes kismama

Szia. Az én 24 hetes Uh vizsgálatom eredményei: BPD: 60, AC:183, FL: 42. Miért neked mennyi? Biztos nem kicsi. Meg ha kisebb is, majd meg nõ. Ne idegeskedj. Írd már meg a méreteket, mert kíváncsi lettem. Minden jót. üdv: egy 29 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: BPD:56, AC:175, Fl:41, OFD:76, Hum:38
A kérdező hozzászólása: Köszi hogy leírtad!!!
A kérdező hozzászólása: Szia!Második baba az elsönek valóban ha pár milivel is de nagyobbak voltak a méretei, a doki azt mondja minden ok!az biztos hogy 10-14 nappal késöbb fogant, mert ovulációs tesztet használtam.Köszönöm a válaszokat!!
szia.Épp mult héten voltam 24 hetesen 4d-n. baba:bpd:58mm, hc 215mm, th 56mm, femur 44mm

Ma voltam orvosnál azt mondta kicsit nyitva van a külsö méhszájam.24 hetes vagyok. Ebböl lehet nagyobb baj?

Legjobb válasz: Szia. Én pozítiv példa vagyok, mert én a 16-ik héttõl 2100 vagyok, és most voltam méhszáj vizsgálaton, még mindig nem nyílt tovább. Pont építkezés van, elég sokat lépcsõzöm is, és szeretkezni is szoktunk, mégsem nyílt tovább. Most vagyok 34 hetes. Minden jót! Azért vigyázz magatokra!

Szia. Én pozítiv példa vagyok, mert én a 16-ik héttõl 2100 vagyok, és most voltam méhszáj vizsgálaton, még mindig nem nyílt tovább. Pont építkezés van, elég sokat lépcsõzöm is, és szeretkezni is szoktunk, mégsem nyílt tovább. Most vagyok 34 hetes. Minden jót! Azért vigyázz magatokra!
szia!! nekem a 25.héttõl 2100 volt a méhszájam (lerövidült méhnyak, nyitott külsõ méhszáj), aztán ez a 32. héttõl 1100ra változott sajnos. sok sok pihenés!! és tényleg komolyan kell venni, minket a szextõl is "eltiltottak" és ágynyugalomra kárhoztattak :) persze a babóért ez a legkevesebb!! 34 hetes pocakos
Nekem 25 hetesen nyílt ki a méhszájam és majdnem túlhordtam a fiamat.Persze minden orvosi utasítást betartottam:no szex, sok pihenés, nincs emelgetés.Nem lesz baj meglátod, minden jót!
Nem, az én lányom ennyire született.740gramm volt.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat.Akkor szedem tovább rendszeresen, legfeljebb megkérdezem legközelebb az orvost is.
Az lemaradt, hogy a 34.hétben járok. utolsó
Ez a súly pont jó! Nekem 26 hetesen volt 925g a fiam, ere is azt mondták, hogy átlagos. Én mindennap szedem az elevitet, és 10kg-ot híztam idáig, ami nem is igazán látszik.
Nekem azt mondta a doki, hogy õ nem ragaszkodik hozzá, hogy szedjem, de én mégis szerettem volna, így megállapodtunk abban, hogy 3 naponta szedem. A rendszeresség fontos! Szerintem az semelyik gyógyszerbõl nem jó, ha össze-vissza, vagy csak néha- néha szeded.
Nekem meg epp azt mondjak, hogy szedhetem minden nap, mert nem attol no a baba. Nalam biztosan nem, mert en az elso babammal 3 honappal a megfoganasa elott mar szedtem, vegig minden nap, majd szoptatas alatt is es vallaltuk a 2. babat, ugyhogy abba sem hagytam. Bajunk nincs, a fiam 3700 grammal szuletett a 40. heten, ami nalunk nem szamit nagynak, mert mindket reszrol negy kg koruli babak szuletnek a csaladban es mi is magasak vagyunk. Egyebkent szerintem nem tul nagy a babad, a fiam a 20. heten volt kb 480 gramm, majd 27 hetesen 1200 korul, talan o meg nagyobb lehetett 24 hetesen, mint a te babad es megsem lett oriasi.
24 hetesen ez teljesen átlagos súly, de az uh-nak meg nem biztos, hogy lehet hinni.Nálam nagyjából jól saccolta a gyerekeim súlyát, de unoka tesómnak nagyon sokat tévedtek. Kb-ra 3, 5 kg-os gyereket mondtak neki, és született 5380gr-al, persze meg kellett császározni mert mikor elfolyt a magzatvíz maradt a nagy hegy.De sokakat ismerek akiknek meg sokkal kisebb baba született mint amit az uh ígért. Egyébként én a 28-ik héttõl minden másnak szedtem csak az elevitet mindhárom terhességemnél.
Nekem is azt mondták, hogy elég 2-3 naponta, mivel nyár van, sok a zöli meg a gyümi, inkább azt faljuk!!!
A dokik is mondják, hogy nem kell túl sokat szedni, idõnként elfelejteni és csak minden másnap vagy harmadnap kell beszedni.
Én a 19. hétben vagyok és abbahagytam, mondtam a dokinak mert azt hallottam túl nagy babák születnek. A másik ok pedig az hogy nyáron sok vitamint lehet fogyasztani, ami természetes, a vitaminnak is mint minden gyógyszernek biztosan van mellékhatása. A sok gyümölcs és zöldség természetesebb. Szerintem az Elevitnek igaznán az elsõ 12 hétben lehet nagyobb jelentõsége.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!