Találatok a következő kifejezésre: 24 hetes Találtak (8 db)

24 hetes vagyok. Találtak a vért a vizeletben, de gennyet nem. Kaptam antibiotikumot, a gyógyszer tényleg az első pár napban jobban kihozza a betegséget?

A tüneteim sima felfázással kezd?dtek, de gondoltam jobb elmenni orvoshoz. A has szúrás elmúlt, viszont most el?jött a viszketés. Eddig 4 szem gyógyszert szedtem be, 14 szemes amúgy. Azt hallottam, hogy az antibiotikum feler?síti a tüneteket, igaz ez? Kamillával öblögethetem, úgy tudom az segíthet. El?re is köszönöm a válaszokat.

Legjobb válasz: Nem erositi fel a tuneteket. Par nap alatt hatni fog, ne izgulj. Fontos, h szedd vegig a gyogyszert. 34 hetes kismami

Nem erositi fel a tuneteket. Par nap alatt hatni fog, ne izgulj. Fontos, h szedd vegig a gyogyszert. 34 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Köszönöm megnyugtattál!

Segítségre lenne szükségem.24 hetes kismama vagyok, de találtak nálam3! fertőzést. Chlamydia, ureaplasma, és herpes plussz a nemi szervemen kijöttek kis lapos szemölcsök ( condyloma) Van aki hasonló cipőben járt, a szemölcsökkel? El fog múlni valaha?

Negatív hozzászólásokat nem kérek, nem vagyok egy könnyűvérű és állandó a pertnerem. Magándoki égette őket, jópénzért, de hiába kiújul. Terhesen más módszert nem alkalmaznak.

Legjobb válasz: Hát nem akarok kedv rontó, de szerintem kevés vkinek múlik el véglegesen. Nekem lassan egy éve van, féléve pedig intenzívem kezelve, még ha elis múlik az a millió kis szemölcs, és az orvos is álítja h ha vissza megyek hat hét múlva már vissza se fog nõni, hát állandóan vissza nõ, pedig nincs is olyan se a dologba hogy esetleg vissza fertõz a partnerem. Az égetés vagy a fagyasztást pedig nem ajánlja az orvosom mert azt mondta hogy fájdalmas és mégis vissza nõ. Mennyiért égette, és hogyan ment a dolog? Egyébként ha belül van azt nehéz kezelni ?!

Hát nem akarok kedv rontó, de szerintem kevés vkinek múlik el véglegesen. Nekem lassan egy éve van, féléve pedig intenzívem kezelve, még ha elis múlik az a millió kis szemölcs, és az orvos is álítja h ha vissza megyek hat hét múlva már vissza se fog nõni, hát állandóan vissza nõ, pedig nincs is olyan se a dologba hogy esetleg vissza fertõz a partnerem. Az égetés vagy a fagyasztást pedig nem ajánlja az orvosom mert azt mondta hogy fájdalmas és mégis vissza nõ. Mennyiért égette, és hogyan ment a dolog? Egyébként ha belül van azt nehéz kezelni ?!
A kérdező hozzászólása: Alkalmanként volt 14 ezer ft.. 2x voltam, de rájöttem hogy felesleges mert kijön máshol.. én nem kaphattam érzéstelenitöt sem, mert állapotos vagyok. iszonyúan fájt, de mint halottnak a csók.minden orvos mást mond. egyik azt hogy csak a szemölcs fertöz, a másik hogy ezt a hpv hozza ki és soha sem fog elmúlni.. tök jó, nagyon el vagyok keseredve... most kaptam beutalót a mária utcai klinikára, meglátjuk ott mit mondanak..ugyláttam mintha belül a hüvelynyílásnál is lenne egy, de kb semmelyik orvos nem törõdik vele.. pl a nõgyogyászom felírta erre a condyline-t amire az van irva hogy terhesség alatt ne alkalmazza, a magán bõrgyógyász is aztmondta nem irhatja fel.. akkor úgy mégis kire hallgassak? =/
Hali! Én a Gastromed-et ajánlom neked Budán a Margit híd lábánál. Az orvos és az ápolók tündérek, soha jobb kezekben nem voltam. Nagyon kedvesek, megértõek, segítõkészek, és természetesen kiváló szakemberek. Nekem legalább 50 condylomám volt kívül, belül legalább ugyanannyi. Az elsõ kezelés 30 ezer forint, utána pedig 5 ezer forint minden további. Nekem kívülrõl 3x kellett mennem, annyira jól megcsinálta, hogy vissza sem jött. A belsõknél 2x kellett mennem, azóta sincs! Szóval nagyon ajánlom nektek!
Igen, de felesleges. Inkább normaflore-t szedj az antibiotikum miatt.
A kérdező hozzászólása: Miért felesleges? Eddig mindenki dícsérte a tõzegáfonyát.
Érdemben az antibiotikum gyógyít nem a tõzegáfonya. Ha nem szedsz tõzegáfonyát, akkor is meggyógyulsz a gyógyszertõl. Már a 3. tabi után megszûnnek a tünetek. Inkább a megelõzésben van szerepe.


Ciszta, ödéma a baba nyakán általában lombikos babáknál van. "Õ" is az??
hamar beindult méhtevékenység. hány éves??
jaaa, baj :) Így nem lehet elõre mondani semmit. És már vannak neki joslófájásai?? vagy mégis h h tûnik el a méhszája? Doki látta már?
A kérdező hozzászólása: nem õ nem lombikos. igazából a barátnõm babája. 3 baba akit elveszíthet az elsõ babáját 25 hetesen szülte meg.nagy bak lehet belõle?
bak?? Hmmm?
A kérdező hozzászólása: bocsi nem bak baj.csak reménykedhetünk!
A kérdező hozzászólása: persze látta doki.vannak fájásai.már be is fektették a klinikára.mitõl lehet, hogy nem bírja kihordani a babákat?
A kérdező hozzászólása: 27 éves.
Egy ismerõsöm babáján is volt ciszta, de mire megszületett, felszívódott és nem lett semmi baja!

24 hetes kismama vagyok fehérjét és gennyet találtak a vizeletembe. A vasam is nagyon rossz. Van valami rossz hatással a babára? Ezek a problémák mikor szünnek meg ha kezeljük?

Legjobb válasz: Egyik sincs jó hatással a babára, ezért mielõbbi kezelést igényelnek. Minél elõbb menj el a dokidhoz, hogy lássa a leletet! A vashiány miatt kevesebb oxigén jut a babához, így nem tud megfelelõen fejlõdni, persze, csak akkor ha nem kezelik. A genny valami fertõzésre utal.

Egyik sincs jó hatással a babára, ezért mielõbbi kezelést igényelnek. Minél elõbb menj el a dokidhoz, hogy lássa a leletet! A vashiány miatt kevesebb oxigén jut a babához, így nem tud megfelelõen fejlõdni, persze, csak akkor ha nem kezelik. A genny valami fertõzésre utal.
A második kérdésedre válaszolva... A vaskészítmény szedése nem hoz egyik-napról a másikra javulást, mert a vas felszívódásának a hatásfoka köztudottan nem túl jó. Ezért is kell huzamosabb ideig szedni. Például nem elég csak egy hétig szedni. Ha a vizeletedben fehérjét és gennyet találtak, az valamilyen húgyúti fertõzésbõl eredhet, de akár a hüvelyváladék is bekerülhetett a vizeletbe. Viszont egy vizelettenyésztés kimutatja, hogy van-e baktérium a vizeletedben és ha van, akkor a kezeléshez melyik a legmegfelelõbb antibiotikum. (laboros vagyok)
nekem szintén valami gyulladást találtak, arra antibiotikumot szedek és kaptam vitamit is mert szintén vashiányban szenvedk.Én sem értem mert mindenre nagyon odafigyelek és sok húst is eszek de hát mit helet tenni, minél hamarabb menj dokihoz, hogy kapj gyógyszereket, mert ha kigyógyítják az nem olyan veszélyes, és sok olyan esetet olvastam és hallotam is hogy antibiotukumot szedtek tehesség alatt. A gyógyszerek veszélyesek, de ha orvosi felugyelet alatt szeded, akkor ok, és az elso 3 hónap a legrosszabb amin már túl vagy. Boldog babavárást, 27 hetes km

Tisztelt Doktor Úr! Én egy 32 éves 26 hetes kismama vagyok, első gyermekünket várjuk. A 24. heti cukorterhelés alkalmával találtak a vizeletemben kevés sarj gombát. Nem tudom, hogy mi ez, az Orvos azt mondta, hogy ne aggodjak, mert semmiféle panaszom ninc

Tisztelt Doktor Úr! Én egy 32 éves 26 hetes kismama vagyok, első gyermekünket várjuk. A 24. heti cukorterhelés alkalmával találtak a vizeletemben kevés sarj gombát. Nem tudom, hogy mi ez, az Orvos azt mondta, hogy ne aggodjak, mert semmiféle panaszom nincsen.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Valóban nem kell a lelet miatt aggódnia. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Valóban nem kell a lelet miatt aggódnia. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! Én egy 32 éves 26 hetes kismama vagyok, első gyermekünket várjuk. A 24. heti cukorterhelés alkalmával találtak a vizeletemben kevés sarj gombát. Nem tudom, hogy mi ez, az Orvos azt mondta, hogy ne aggodjak, mert semmiféle panaszom ninc

Tisztelt Doktor Úr! Én egy 32 éves 26 hetes kismama vagyok, első gyermekünket várjuk. A 24. heti cukorterhelés alkalmával találtak a vizeletemben kevés sarj gombát. Nem tudom, hogy mi ez, az Orvos azt mondta, hogy ne aggodjak, mert semmiféle panaszom nincsen.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Valóban nem kell a lelet miatt aggódnia. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Valóban nem kell a lelet miatt aggódnia. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!