Találatok a következő kifejezésre: 24 hetes Meddig szedjem az (2 db)

24 hetes vagyok. Meddig szedjem az elevitet?

Legjobb válasz: Én az elsõ 3 hónapban szedtem midennap egyet,most hetente egyet. Azt mondják a szpotatás alatt is hasznos szedni. 32 hetes kismami

Én az elsõ 3 hónapban szedtem midennap egyet, most hetente egyet. Azt mondják a szpotatás alatt is hasznos szedni. 32 hetes kismami
szia én mind a két kislányomnál végig szedtem és a szoptatás alatt is
én körübel a 20.hétig szedtem, azóta csak 4naponta. de kalciumot és c-vitamint mindennap szedek 27hetes kismama, boldog babavárást

Meddig szedjem az elevitet? Most vagyunk 24 hetesek és mindenki az mondja hogy hadjam abba mert nagy babát fogok szülni.

Legjobb válasz: sógornõm nem szedett egyik gyerekével sem: elsõ baba:5kg23dkg, a második: 5.25 dkg. lett. nekem az elsõ:3500 gramm, a második 4200 gramm. mind a kettõ a 38.héten született :)

sógornõm nem szedett egyik gyerekével sem: elsõ baba:5kg23dkg, a második: 5.25 dkg. lett. nekem az elsõ:3500 gramm, a második 4200 gramm. mind a kettõ a 38.héten született :)
5.25 dkg bocsi: 5kg 25 dkg. elírtam.
Az én dokim is azt mondta a 20.hét után 2naponta szedjem csak, mivel amúgy elég sok gyümölcsöt eszem, aztán még ezt is redukáljam le heti 2re vagy Hipp Natal-t igyak 2naponta. Most a 29.hetemben járok. 1.terhességemnél is így szedtem és 3450gr- 54cm lányom született. 2. terhességemnél ua 3800gr és 58cm kislány lett. Szerintem ha gyümölcsöt is eszel rendszeresen akkor elég ha 2naponta eszed az elevitet. Szép babavárást kívánok neked!
Ez nem bizonyított. Mivel nem lehet tudni, hogy egy végig Elevitet szedõ kismama babája mekkora lett volna Elevit nélkül. Az biztos, hogy az én dokim (neves orvos) a 24. héttõl azt mondta, hogy ne szedjem minden nap. Csak néha, mikor eszembe jut. Így egy héten 1, max. 2-t szedek belõle. Szerintem jobb így, mert ha végig szedném, akkor szülés után sem hagyhatnám abba egy darabig.
Elejétõl a végéig szedtem, és 50cmes 2650gos babát szültem.Azt hiszem nem nagy :)
Ez egy nagy butaság! Halálra ijesztik ezzel a kismamákat! Az elsõ babával végig szedtem, 40. héten született, 2960 gr volt. A másodikkal is úgy tervezem, hogy végig fogom szedni, most vagyok 21 hetes.
Az elsõ babámnál szedtem, 24.hétig naponta, onnatól 2-3 naponta egy szemet, 3400 gramm lett, 55 cm ez teljesen átlagos (fiú baba). Második babánál semmit se szedtem csak elsõ 12 hétben külön folsavat (nem multivitamint) és utána calciumot. Ennyi.És 4400 grammos, 60 centis lányom született, , , Nem igazán hiszem ezek után hogy van összefüggés:)
Végig szedem, most vagyok a 39-ik hétben. Nekem mégis kicsi a babám:(Alig tippelik 2200grammnak.
Én is végig szedtem és a 38. héten született meg a kisfiam 2850 gramm és 48 cm lett.Nem mondható nagynak:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat én is így gondolom hogy szedem végig.
Én nem hiszek ebben, hogy nagyobb lesz tõle a baba, szerintem ez hülyeség. Én végig szedtem, 3190grammal született a lánykám... Szerintem teljesen átlagos súly.
Kell a vitamin, én végig szedtem, és átlagos méretü lett a babám(3.6) nem ettõl függ sztem.
Kislányommal teherbeesés elõtt 3 hónappal elkezdtem szedni, és szülésig szedtem. Most 28 hetes vagyok, tehereesés elõtt 4 hónappal kezdtem el szedni, és most is csak szüléskor vagy majd szülés után hagyom abba. Szerintem hülyeséget mondtak. Általában azt tanácsolják, hogy végig, és még szopizás alatt is jó. Persze van aki egyáltalán nem szedi.
Szia én az elsõ vel nem szedtem semmit és 3650gramm lett a másodiknál én is az elevitet szedtem és 4100gramm lett most a femibiont szedem a harmadikkal 10 hetes terhesvagyok és ezt még nem tudom hogy mekkora lessz.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!