Találatok a következő kifejezésre: 24 hetes Meddig (11 db)

3100 (+) méhszájérték nagy baj 24 hetesen? Meddig húzhatom, és mit tegyek. H ne rosszabbodjon? Volt vki hasonlò gelyzetben? Aggòdnom kell? Féltem a picit!

24 hetes vagyok, els? baba. a küls? méhszàj nyitva van és a középs? puhul, nyilik a doki szerint. azért a (+) jel .

Legjobb válasz: helyzetben*

A kérdező hozzászólása: helyzetben*
Nekem a 2. babánál ennyi volt 24 hetesen. 37. héten született, több, mint 4kg-al. MOst a 3. babánál ugyanez a helyzet, most 29. hetesen is ennyi már 3 hete. Próbálok pihenni, bár két gyerek mellett ez nemiazán megoldható, még emelgetni is kell néha a kicsit. Pihenjél. 1 baba?
A kérdező hozzászólása: Kedves elsõ! igen elsõ baba lesz! pihenek, sokat fekszem.
Szia! Nekem 21. hét: C2000 23. hét : C2100 26. hét : C2100 , középsõ már fel volt puhulva. Jövõ héten megyek dokihoz, remélem nem változott, de az az érzésem, hogy tovább nyílt. Sok pihenést és magnéziumot javasolnak. Remélem kibírom legalább még 6 hétig. Második baba. Az elsõnél is 27. héttõl C2100 volt, 37. héttõl nyílt tovább és 40+5-re szültem. Kitartás, ne idegeskedj. Üdv: 30 hkm

24 hetesek! Meddig ér a pocitok? Nekem elég nagy már a hasam, de a köldököm magasságába van a méhem fundusa. Nem kellene már magasabban lennie?

171cm, és 60 kiló vagyok most.(tehát elég vékony. Olyan lenn hordom a pók-pocót:)

Legjobb válasz: A köldököd magassábán szerintem pont jó.Ugy tudom hogy ezekben a hetekben kb.pont a hetek számának felel meg a méh fundusa cm-ben.Tehát a szeméremdombodtól hogy hány cm felfelé

A köldököd magassábán szerintem pont jó.Ugy tudom hogy ezekben a hetekben kb.pont a hetek számának felel meg a méh fundusa cm-ben.Tehát a szeméremdombodtól hogy hány cm felfelé
A kérdező hozzászólása: Ez elképesztõ! H te miket tudsz:) Megmértem, és képzeld, épp 24 cm:) Köszi!:)
:-) örülök h.segithettem, akkor az pont jó

24 hetes kismama vagyok. Meddig szabad sexelni? Hány hetes kortól nem ajánlott?

Legjobb válasz: Addig nyugodtan míg az orvos meg nem tiltja. Ha zárva van a méhszáj és veszélyeztett sem vagy akkor nem kell aggódni! Üdv:33 hetes

Addig nyugodtan míg az orvos meg nem tiltja. Ha zárva van a méhszáj és veszélyeztett sem vagy akkor nem kell aggódni! Üdv:33 hetes
Ha nem szól a doki, hogy nyitva a méhszáj akkor a szülésig is akár.Mi elõtte egy nappal még együtt voltunk.
35 hetes vagyok, s mai napig szexelünk heti 2x legalább.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!! :)

Valakinek terhessége alatt mélyen tapadó lepény miatt vérzése? Meddig barnáztatok utánna? Mikor kelhettetek fel? 24 hetes vagyok

köszi

Legjobb válasz: Igen,a kolleganõm így járt,nem szólt a dokija,h vigyázzon magára és 28 hetesen nagyon bevérzett.Utána már végig feküdni kellett,mert nem ment fentebb neki.Pihenj sokat,reméljük neked fentebb húzódik majd.Egyébként nekem is mélyen tapadt,a 15. héten derült ki,de hála Istennek nem volt vérzés,viszont feküdnöm kellett sokat,h ne is legyen.A 22. hétre szépen felhúzódott,azóta jó helyen van.Minden jót nektek!

Igen, a kolleganõm így járt, nem szólt a dokija, h vigyázzon magára és 28 hetesen nagyon bevérzett.Utána már végig feküdni kellett, mert nem ment fentebb neki.Pihenj sokat, reméljük neked fentebb húzódik majd.Egyébként nekem is mélyen tapadt, a 15. héten derült ki, de hála Istennek nem volt vérzés, viszont feküdnöm kellett sokat, h ne is legyen.A 22. hétre szépen felhúzódott, azóta jó helyen van.Minden jót nektek!
A kérdező hozzászólása: köszi azt nem tudod miko mult el neki a vérzés és utánna a barna?
Szia! Igaz, hogy én még csak 16 hetes kismama vagyok, de 12 hetes koromban bevéreztem, és kórházba kerültem emiatt. Azt mondták vagy megmarad a baba, vagy nem. Szerencsére a babának nem lett baja. 14 hetes koromban elmentem magán 4d-s uh-ra ahol megállapították, hogy a méhlepényem mélyen tapad. Ezért sokat kell pihennem és nem szabad emelgetnem. 12 hetes korom óta, mióta kijöttem a kórházból, minden héten (kb.1-2 nap) barnázok, sõt darabos váladék jön belõlem, és már én is kezdem megunni ezt az egészet. Félek, hogy valami baj lesz, de a dokik meg nem csinálnak semmit. Duphastont szedek napi 3x. Te szedsz valamit? Mióta barnázol?
Szia!Én 10 hétig feküdtem kórházban emiatt a probléma miatt, 1 hét vérzés volt, és utána kb.8 nap barnázás.Rutascorbin, duphaston, no-spa volt a terápia, szigorú fekvés.Nekem is mondták a vetélés lehetõségét, én 16 hetes voltam akkor.Szerencsére már 5 hós, egészséges kislányom van, kívánok neked is minden jót, és rengeteg kitartást a sok fekvéshez-meg a párodnak is a"cölibátushoz" :)
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek!Tegnap voltam dokinál látszik egy szervülö haematoma a lepény alatt még pici vér van de minimális az uh on ami még ki fog valamikor álitolag jönni felkelhetek bár soka kell pihennem de nem egész nap feküdni!!A babám jol van!!!!Mindenknek minden jot kivánok!!!!!!

24 hetes vagyok. Meddig szedjem az elevitet?

Legjobb válasz: Én az elsõ 3 hónapban szedtem midennap egyet,most hetente egyet. Azt mondják a szpotatás alatt is hasznos szedni. 32 hetes kismami

Én az elsõ 3 hónapban szedtem midennap egyet, most hetente egyet. Azt mondják a szpotatás alatt is hasznos szedni. 32 hetes kismami
szia én mind a két kislányomnál végig szedtem és a szoptatás alatt is
én körübel a 20.hétig szedtem, azóta csak 4naponta. de kalciumot és c-vitamint mindennap szedek 27hetes kismama, boldog babavárást

24 hetes kismama vagyok. Meddig lehet házas életet élni?

Minden eredményem tökéletesen jó. Nincs semmi panaszom. Meddig lehet szexelni? A párom fél hogy baja esik a picinek együttlétkor.

Legjobb válasz: Ha nincs orvosi ellenérv, akkor végig lehet, vagy amíg kedvetek van. Nem születik meg elõbb a baba, csak ha már érett, és nem árt neki.

Ha nincs orvosi ellenérv, akkor végig lehet, vagy amíg kedvetek van. Nem születik meg elõbb a baba, csak ha már érett, és nem árt neki.
Ha nem vagy veszélyeztetett terhes, ha nem vérzel, ha nem fáj és kívánod, bírod, akár a 40. hétig is lehet házas életet élni! (persze kérd ki a doki véleményét is) Nekem most a terhesség végén jött meg az "étvágyam", de nálunk is apa fogja vissza magát, merthogy "mégis egy baba van odabent". De én mondom neki, hogy emiatt ne aggódjon, teljesen jól védve van, "körülpárnázva", nem "tudja" mi mit csinálunk :)
Mi a kiírt napon is szeretkeztünk, hátha beindul a lányunk, nem így lett, de ez egy hosszú sztori. Ha, egészséges a terhességed, akkor amíg kívánjátok egymást, bármikor lehet szeretkezni. Magzatnak semmi baja nem lesz, azért õt elég sok minden védi. Nyilván a párod nem fog rád feküdni és alapvetõen kényelmes pozícióban fogtok neki állni a házas életnek, DE! ha úgy érzed fáj vagy szúr, akkor hagyjátok abba és beszélj az orvosoddal.
Szia, elárulok neked egy nagy titkot: Kiírt idõpont után három nappal voltam reggel vizsgálaton. Utána már kezdtõdtek a fájások, de még nem voltak sûrûk. Mi még együtt voltunk egyet, mondván, valószínûleg másnap már babázunk :) Persze óvatosan, nem vadulva, és kint fejezte be, mert már nyitva voltam kicsit. De addig, ameddig zárva voltam teljesen (kiírt napon még teljesen zárva voltam), nem szállt ki a kanyarban. Aztán úgy is lett, másnap hajnalban meg lett a kislányom. A házasélet nem káros, ha a terhesség normál lefolyású.
Mi baja lehetne? Az orvostól nem kértél ez ügyben felvilágosítást? Az utolsó idõkben nem szokták javasolni, de akkor sincs semmi baj, ha szint az utsó napon csináljátok. Nyugalom: amelyik baba meg akar maradni, az meg is marad. Meg nem vagy veszélyeztetett terhes. Akkor más lenne, de így?!
Végig lehet szexelni egészséges terhességben, semmi baja nem lesz a babának. Persze finoman kell csinálni, de baja nem lesz, nem is lehet tõle.

Meddig szedjem az elevitet? Most vagyunk 24 hetesek és mindenki az mondja hogy hadjam abba mert nagy babát fogok szülni.

Legjobb válasz: sógornõm nem szedett egyik gyerekével sem: elsõ baba:5kg23dkg, a második: 5.25 dkg. lett. nekem az elsõ:3500 gramm, a második 4200 gramm. mind a kettõ a 38.héten született :)

sógornõm nem szedett egyik gyerekével sem: elsõ baba:5kg23dkg, a második: 5.25 dkg. lett. nekem az elsõ:3500 gramm, a második 4200 gramm. mind a kettõ a 38.héten született :)
5.25 dkg bocsi: 5kg 25 dkg. elírtam.
Az én dokim is azt mondta a 20.hét után 2naponta szedjem csak, mivel amúgy elég sok gyümölcsöt eszem, aztán még ezt is redukáljam le heti 2re vagy Hipp Natal-t igyak 2naponta. Most a 29.hetemben járok. 1.terhességemnél is így szedtem és 3450gr- 54cm lányom született. 2. terhességemnél ua 3800gr és 58cm kislány lett. Szerintem ha gyümölcsöt is eszel rendszeresen akkor elég ha 2naponta eszed az elevitet. Szép babavárást kívánok neked!
Ez nem bizonyított. Mivel nem lehet tudni, hogy egy végig Elevitet szedõ kismama babája mekkora lett volna Elevit nélkül. Az biztos, hogy az én dokim (neves orvos) a 24. héttõl azt mondta, hogy ne szedjem minden nap. Csak néha, mikor eszembe jut. Így egy héten 1, max. 2-t szedek belõle. Szerintem jobb így, mert ha végig szedném, akkor szülés után sem hagyhatnám abba egy darabig.
Elejétõl a végéig szedtem, és 50cmes 2650gos babát szültem.Azt hiszem nem nagy :)
Ez egy nagy butaság! Halálra ijesztik ezzel a kismamákat! Az elsõ babával végig szedtem, 40. héten született, 2960 gr volt. A másodikkal is úgy tervezem, hogy végig fogom szedni, most vagyok 21 hetes.
Az elsõ babámnál szedtem, 24.hétig naponta, onnatól 2-3 naponta egy szemet, 3400 gramm lett, 55 cm ez teljesen átlagos (fiú baba). Második babánál semmit se szedtem csak elsõ 12 hétben külön folsavat (nem multivitamint) és utána calciumot. Ennyi.És 4400 grammos, 60 centis lányom született, , , Nem igazán hiszem ezek után hogy van összefüggés:)
Végig szedem, most vagyok a 39-ik hétben. Nekem mégis kicsi a babám:(Alig tippelik 2200grammnak.
Én is végig szedtem és a 38. héten született meg a kisfiam 2850 gramm és 48 cm lett.Nem mondható nagynak:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat én is így gondolom hogy szedem végig.
Én nem hiszek ebben, hogy nagyobb lesz tõle a baba, szerintem ez hülyeség. Én végig szedtem, 3190grammal született a lánykám... Szerintem teljesen átlagos súly.
Kell a vitamin, én végig szedtem, és átlagos méretü lett a babám(3.6) nem ettõl függ sztem.
Kislányommal teherbeesés elõtt 3 hónappal elkezdtem szedni, és szülésig szedtem. Most 28 hetes vagyok, tehereesés elõtt 4 hónappal kezdtem el szedni, és most is csak szüléskor vagy majd szülés után hagyom abba. Szerintem hülyeséget mondtak. Általában azt tanácsolják, hogy végig, és még szopizás alatt is jó. Persze van aki egyáltalán nem szedi.
Szia én az elsõ vel nem szedtem semmit és 3650gramm lett a másodiknál én is az elevitet szedtem és 4100gramm lett most a femibiont szedem a harmadikkal 10 hetes terhesvagyok és ezt még nem tudom hogy mekkora lessz.

24 hetes vagyok, mit jelent jelenleg med. végű fekvés?

Legjobb válasz: Szerintem a medence végût jelenti, tehát a baba háta és dereka van a szülõcsatorna felé. Ebben a korban ez még teljesen normális, bár én már a 32. hétben vagyok és még mindig medencevégû a babám. Állítólag elsõ terhességnél késõbb fordul be.

Szerintem a medence végût jelenti, tehát a baba háta és dereka van a szülõcsatorna felé. Ebben a korban ez még teljesen normális, bár én már a 32. hétben vagyok és még mindig medencevégû a babám. Állítólag elsõ terhességnél késõbb fordul be.
Utolsó vagyok: bocsi, kevertem, valóban farfekvést jelent a medencevégû, az én babám harántfekvéses és ez az, amikor a hátán fekszik.
farfekvést, de ne agodj én kettöt szültem meg farosan simmán az AC haskörfogat mekkora?
Szia! Az AC hastérfogatot jelöl, a medence végû fekvés pedig azt jelenti, hogy a babádnak jelenleg a popsija van lent, tehát csücsül. (magyarul farfekvéses)
A kérdező hozzászólása: és mit jelent AC az uhos papiron
AC: haskörfogat

24 hetes vagyok, hat takaritok, napi 2-3 hazat. Meddig dolgozak? Nem megeroltetto?

nap vegere nagyon faj a hasam alja,nagyon jo leulni,,,,lassan hagyjam abba ugye?

Legjobb válasz: Szia! Igen, lassan hagyd abba, nehogy probléma legyen. Azt mondták nekem, hogy a kismama érzi, mennyit bír, ha úgy érzed nem bírod, ne erõltesd.

Szia! Igen, lassan hagyd abba, nehogy probléma legyen. Azt mondták nekem, hogy a kismama érzi, mennyit bír, ha úgy érzed nem bírod, ne erõltesd.
el tudsz menni táppénzre? ez a fõállásod? ha megteheted, mindenképpen hagyd abba a fizikai munkát!
A kérdező hozzászólása: koszonom a valaszokat, kulfoldon elek itt nincs tappenz, ha nem dolgozok nincs penz, de mar jelez a testem hogy csak ugyerzem hogy birom, de a gyerekem fontosabb..felek nehogy baja legyen a picinek
ha van, aki eltart téged, ne dolgozz semmiképp!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!