Találatok a következő kifejezésre: 24 hetes Egy picit (3 db)

24 hetes terhes. Egy picit kijött az aranyerem! Nem vészesen! Lehet ezt még most valamivel kezelni?

Legjobb válasz: Szia. Nekem a Repanor kenõcs vált be, a védõnõ meg a Sperti kenõcsöt ajánlotta. Mindkettõt lehet használni kismamáknak is. próbáld ki, hátha jó lesz valamelyik. Üdv, 36 hetes kismama

Szia. Nekem a Repanor kenõcs vált be, a védõnõ meg a Sperti kenõcsöt ajánlotta. Mindkettõt lehet használni kismamáknak is. próbáld ki, hátha jó lesz valamelyik. Üdv, 36 hetes kismama
Szia! A Hemorid kenõcs nekem bevált. De a legfontosabb, hogy úgy étkezz, hogy ne kelljen erõlködnöd a Wc-n. Én sokat kísérleteztem mire rájöttem, hogy mi a jó nekem. A dinnye és a szõllõ! Ha ezekbõl fogyasztasz minden nap sokat segít azon, hogy ne legyen szorulásod! Ha meg nincs szorulás, nincs aranyér! Majd legfeljebb a szülésnél! :) 31 hetes kimami
Kismamáknak csak kétféle kenõcsöt lehet használni, a Reparont és a Spertit. A sperti kicsit drágább, de érdemes kipróbálni, mert sokkal jobb. Van kúp változata is.

Egy-két napja esténként érzem, mintha bekeményedne a hasam, és egy picit görcsöl. Ez mitől van? 24 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Méh összehúzódások lehetnek.Lehet a fáradságtól de mindennképp szólj az orvosodnak.Nekem magnéziumot kellett szednem.

Méh összehúzódások lehetnek.Lehet a fáradságtól de mindennképp szólj az orvosodnak.Nekem magnéziumot kellett szednem.
Szia! A leggyakrabban az oka, hogy ebben a korban ill. kb 30 hétig nõ lényegesen, láthatóan is a pocak . MagneB6-ot szoktak javasolni. Kérdezd védõnõdet! Ha többször keményedik, fokozódik panaszod, vagy egyszerûen az nyugtat meg, menj orvoshoz!

24+1-hetes kismama! Ti egy nap hányszor érzitek mozogni a picit? Napközben, mikor?

Legjobb válasz: Szia!Pont ennyi idõs vagyok én is.Kb.4-5 napja egyfolytában mocorog a babym,most is õ ébresztett.Napközben is elég sokat,a múltkor meg alig akart,kérdeztem is,hogy miért.azt írták,hogy a frontokat õk is érzik.Nálunk most 7ágra süt a nap,ez biztos jó nekik.Tudjátok már,hogy mi lesz a picur?Nekünk kisfiú.Jó babavárást!

Szia!Pont ennyi idõs vagyok én is.Kb.4-5 napja egyfolytában mocorog a babym, most is õ ébresztett.Napközben is elég sokat, a múltkor meg alig akart, kérdeztem is, hogy miért.azt írták, hogy a frontokat õk is érzik.Nálunk most 7ágra süt a nap, ez biztos jó nekik.Tudjátok már, hogy mi lesz a picur?Nekünk kisfiú.Jó babavárást!
A kérdező hozzászólása: Szia! Sajnos még nem tudjuk:(Mindig elbújik!talán a jövöhéten a 4D-én meglátjuk!Enyém nemigazán aktív, lusta!!
Egy idõben az én babámra is hatott az idõjárás. Most meg....ha süt a nap, ha esik, állandóan aktív. Tegnap pl délután rákezdett a mocorgásra és éjszakába nyúlóan adta a mûsort! Nem is pihent közben. Hihetetlen! Félek, hogy idekint is ilyen aktív lesz. Amúgy általában a 25. hét után lehet egyre jobban megkülönböztetni az alvási és ébrenléti szakaszait! Én nagyjából kezdem átlátni azt, de még mindig képes meglepni! :) Hajnali 5-6 óra fele imád fészkelõdni! Mondjuk én ezt nem annyira imádom! :) Minden baba más! Nem kell megijedni, ha a te babád nem annyira aktív! Több oka is lehet! 26 hetes kismami


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!