Találatok a következő kifejezésre: 24 helyett 28 (3 db)

24 helyett a 28. napra jött meg a menstruációm, kevés és barnás. Lehetek terhes?

Èn ebben a honapban Baràtcserje tablettàt kezdtem el szedni.Nekem tul rövid volt a ciklusom 24 napos ès most sikerült kitolnom.A 28.napon meg is jött,tegnap.De kevès ès hát barnàs.A mai nap sem jobb.Most nem tudom mi ez hogy folytassam e a Homeopàtiàs tabletta szedèsèt vagy ne.Lehet hogy most vègre besikerült a baba?Örülnènk neki!

Legjobb válasz: Szia! Vegyél egy tesztet, a 28.napon már nekem is kiderült a terhesség. Az én ciklusaim 26 naposak voltak.

Szia! Vegyél egy tesztet, a 28.napon már nekem is kiderült a terhesség. Az én ciklusaim 26 naposak voltak.

Az utóbbi 3hónapban rendszertelen a menstruációm.21-24 napra jön meg a 28 helyett. A legutóbbi 31 napra jött meg amitõl kicsit bepániloltam, csináltam tesztet negativ lett, masnap reggel megjött. Mi lehet az oka?

Ennek ellenére a szokásos 6-7nap helyett csak 5 napig tartott. Véleményekre lennék kiváncsi, hogy kinek milyen tapasztalatai voltak ilyen helyzetben? Köszii.:)
Ha az orvos azt mondta, hogy minden eredményed jó, akkor biztos nincs baj, de esetleg menj el egy másik dokihoz is!
próbáld meg az ovulációs mikroszkópot
A kérdező hozzászólása: nem tudtok magyar nyelvü Jónás naptárat?
szerintem az rosszabb lenne, ha rövid lenne a ciklusod. lehet peteérésed, bár azt nem tudom, hogy mitõl nyúlott így meg a ciklusod. hõmérõzöl? az talán (ovuteszttel kombinálva) megmutatja, hogy van-e peteérésed. az meg biztos csak jó lehet, ha elevitet szedsz. mondjuk én más vitaminokat szedek 25 éves feleség, 16 hónapja próbálkozunk és semmi (ill.de! örökbefogadunk!:) )
Ovuteszt és szerelem.
Szia! Nekem is rendszertelen volt a menzeszem, és akkor próbálkoztunk a párommal, mikor éreztem szúrkálást a petefészkeim körül. Gondoltam, akkor van peteérésem. Ilyenkor az együttlét után azonnal felemeltem a lábaim, kipárnáztam magam és legalább 1 órán keresztül úgy maradtam. Sikerrel jártunk!! Neked is ezt kívánom!!
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!