Találatok a következő kifejezésre: 24 hét napos terhesen (4 db)

A kérdező hozzászólása: Ja, és a becsült súlya is 937gramm, pedig a 24. héten a 600-700 gramm a szokványos.
Vagy elmérték a babádat, vagy nagy babád lesz. Pároddal milyen alkatok vagytok? Nagyszülõk között van nagy?
A kérdező hozzászólása: Nem hiszem, hogy elmérték volna. Nagyon jó géppel, nagyon precíz szonográfus méregettesokáig. A férjem két méter magas, én 180 vagyok és súlyban igen erõs. Mindkettõnknek nagy lába van.
Akkor meg mi a baj? :) A babátok is nagyobb lesz az átlagnál, ennyi. Ne izgulj!
Terheléses cukorvizsgálaton voltál már?
A kérdező hozzászólása: Jövõ héten megyek a vérvételre.
A fiamat mindig 2 héttel nagyobbnak mérték, de mondta az orvos, hogy ne csodálkozzunk, hiszen magasak vagyunk és nem cérnaszálak. 3900 grammal és 55 cm-el született, most is nagy gyerek.
Én 170cm-er és 80kiló vagyok, a Férjem 190cm-er és közel 100kiló. A Fiamat mindig nagyobbnak mérték. A 26-ik héten: 1100gr.-nak a 32-ik héten pedig 2300gr.-nak. Mondták , hogy jó nagy baba lesz (be is szarattak rendesen), mondjuk a hasam is iszonyú nagy volt végig. Aztán 39+2-re megszületett a Kisfiam 3.880gr-al és 52cm-rel. A súlya viszonylag nagy, de nem óriásbébi. A cm-er pedig teljesen átlagos volt. Egyébként hidd el, nem tudnak pontosan mérni. Nem mindig úgy fekszik a baba stb. Ne aggódj. A terhesség vége felé is fognak UH-n súlybecslést és egyebeket csinálni. Nekem pl. mindig mondta a anõgyógyászom, hogy szerinte nem lesz baj a Fiam megszülésével - az alkatom szempontjából. Majd hozzátette: ne aggódjak, így vagy úgy de kijön :) Ne aggódj még ezen!

24 hét 5 napos terhesen voltam 4D UH-n. Mit jelent ez: lepénytapadás mellső-hátsó falon, gyűrűszerűen?

Nem jelent veszélyt a kisbabámra?

Legjobb válasz: Szia!A mellsõ falon kell,hogy tapadjon,most néztem meg.Gondolom,mondta volna aki csinálta az UH-ot,ha vmi nem stimmel.De egyébként a szülés elõtt lényeges,hogy hol van a lepény.Ha elzárja a méhszájadat,akkor császárral fogsz szülni.De a tied jó helyen van sztem.Kérdezz rá a dokidnál,ha aggódsz!Szia!

Szia!A mellsõ falon kell, hogy tapadjon, most néztem meg.Gondolom, mondta volna aki csinálta az UH-ot, ha vmi nem stimmel.De egyébként a szülés elõtt lényeges, hogy hol van a lepény.Ha elzárja a méhszájadat, akkor császárral fogsz szülni.De a tied jó helyen van sztem.Kérdezz rá a dokidnál, ha aggódsz!Szia!

A menstruációm október 3-án volt, a teszt még 2 hete se mutatta ki a terhességet. Most november 16-án megjött és kettő napig tartott. A ciklusaim 24 naposak. Terhes lehetek?

szeretném ha terheslennék, de most nem tudom mi van?

Legjobb válasz: Lehet terhesség,de lehet,hogy csak a hormonok. vegyél még egy tesztet,és reméljük,hogy pozitív lessz,de ha nem ne keseredj el,majd legközelebb sikerül.Szorítok. 32hetes kismama.

Lehet terhesség, de lehet, hogy csak a hormonok. vegyél még egy tesztet, és reméljük, hogy pozitív lessz, de ha nem ne keseredj el, majd legközelebb sikerül.Szorítok. 32hetes kismama.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!