Találatok a következő kifejezésre: 24 hét napos (9 db)

Milyen mérete volt a babátoknak a 23-24. héten? A mi méreteink 23+4 naposan:/Kisfiú/ BPD: 5.94 OFD: 7.58 HC : 21.45 AC: 18.89 FL: 4.26

Legjobb válasz: 23. héten: Bpd 55 mm, Fl 40 mm, becsült súlya 550 gramm (kislány). Született 40 hét 3 napra 3330 gramm, 54 cm.

23. héten: Bpd 55 mm, Fl 40 mm, becsült súlya 550 gramm (kislány). Született 40 hét 3 napra 3330 gramm, 54 cm.
grav.24: BPD:64; TAD:61; FL:48 (TAD=mellkas átmérõje)a fiam 4150g-mal és 56cm-re született a 41. héten császárral. A lányom: Grav.23-24: BPD:63; TAD:55; FL:43; ö 3800g-mal és 54cm-rel született a 39. héten. Ne aggodj, tökéletes méretei vannak a babádnak!!! De ha nem múlik az aggodalmad, akkor csináltass 4d-s UH-ot és minden kiderül... Ha ott azt mondják, minden rendben, akkor minden rendben! További szép napot! Pihenj sokat! Brigitta
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!Tegnap voltunk 4D-n!Rendben volt minden.Az érdekelt inkább, hogy ebben a korban kinek mekkora volt a babája! 63dkg-ra saccolták!
Mi 24 hetesen voltunk 4D-n és akkor saccolták 609 gr.-ra.
24+3 napos voltam 4 D eredmények: BPD:63, HC:227, AC:200, FL:43, becsült súlya 750 gr most a 36. hét vége felé vagyunk
A kérdező hozzászólása: BPD az fejszélesség, a két halánték közötti távolság, tehát fültõl fülig.
nem hiszem h nagy lenne a feje, hiszen akkor az uh ép 25 hetes terhességi kort írt volna ki, szerintem az oldal ahol megnézted, egy átlagos fejméretet írt, néhány millis eltérés nem egyéni adottság is lehet. A bpd a két halánték közötti fejátmérõt jelenti, ahogyan írtad:) 26 hetes
Ha jól olvasom, mindössze egy hét a különbség, az semmi, nyugodj meg.ha baj lenne, mondták volna.(nem fültõl fülig hanem homloktól tarkóig)
A kérdező hozzászólása: Koszonom!
Bocs akkor tévedtem, de akkor sem rossz a méret :)

24 hét 5 napos terhesen voltam 4D UH-n. Mit jelent ez: lepénytapadás mellső-hátsó falon, gyűrűszerűen?

Nem jelent veszélyt a kisbabámra?

Legjobb válasz: Szia!A mellsõ falon kell,hogy tapadjon,most néztem meg.Gondolom,mondta volna aki csinálta az UH-ot,ha vmi nem stimmel.De egyébként a szülés elõtt lényeges,hogy hol van a lepény.Ha elzárja a méhszájadat,akkor császárral fogsz szülni.De a tied jó helyen van sztem.Kérdezz rá a dokidnál,ha aggódsz!Szia!

Szia!A mellsõ falon kell, hogy tapadjon, most néztem meg.Gondolom, mondta volna aki csinálta az UH-ot, ha vmi nem stimmel.De egyébként a szülés elõtt lényeges, hogy hol van a lepény.Ha elzárja a méhszájadat, akkor császárral fogsz szülni.De a tied jó helyen van sztem.Kérdezz rá a dokidnál, ha aggódsz!Szia!
A kérdező hozzászólása: Ja, és a becsült súlya is 937gramm, pedig a 24. héten a 600-700 gramm a szokványos.
Vagy elmérték a babádat, vagy nagy babád lesz. Pároddal milyen alkatok vagytok? Nagyszülõk között van nagy?
A kérdező hozzászólása: Nem hiszem, hogy elmérték volna. Nagyon jó géppel, nagyon precíz szonográfus méregettesokáig. A férjem két méter magas, én 180 vagyok és súlyban igen erõs. Mindkettõnknek nagy lába van.
Akkor meg mi a baj? :) A babátok is nagyobb lesz az átlagnál, ennyi. Ne izgulj!
Terheléses cukorvizsgálaton voltál már?
A kérdező hozzászólása: Jövõ héten megyek a vérvételre.
A fiamat mindig 2 héttel nagyobbnak mérték, de mondta az orvos, hogy ne csodálkozzunk, hiszen magasak vagyunk és nem cérnaszálak. 3900 grammal és 55 cm-el született, most is nagy gyerek.
Én 170cm-er és 80kiló vagyok, a Férjem 190cm-er és közel 100kiló. A Fiamat mindig nagyobbnak mérték. A 26-ik héten: 1100gr.-nak a 32-ik héten pedig 2300gr.-nak. Mondták , hogy jó nagy baba lesz (be is szarattak rendesen), mondjuk a hasam is iszonyú nagy volt végig. Aztán 39+2-re megszületett a Kisfiam 3.880gr-al és 52cm-rel. A súlya viszonylag nagy, de nem óriásbébi. A cm-er pedig teljesen átlagos volt. Egyébként hidd el, nem tudnak pontosan mérni. Nem mindig úgy fekszik a baba stb. Ne aggódj. A terhesség vége felé is fognak UH-n súlybecslést és egyebeket csinálni. Nekem pl. mindig mondta a anõgyógyászom, hogy szerinte nem lesz baj a Fiam megszülésével - az alkatom szempontjából. Majd hozzátette: ne aggódjak, így vagy úgy de kijön :) Ne aggódj még ezen!
ha szerdánv etted be az utolsót akkor jövõ hét csütörtökön kell a következõt

32 éves vagyok, mindeddig rendszeres, 28 napos ciklusom volt. Az utolsó menstruációm július 24-én jött meg, viszont rá 2 hétre ismét elkezdtem vérezni.5 napja vérzek. Mi oka lehet?

Az els? 3 napban még csak reggel volt néhány csepp, így azt hittem, hogy ovulációs vérzés, de azóta egyre er?södik, ma már rendes menstruáció. Viszont a mensimig még lenne 2 hét..

Legjobb válasz: beágyazódási vérzés csak pár csepp,inkább pecsételõ vérzés,nekem 9 nappal a menstruációm után ismét megjött,aztán normálisa jött meg,20-án megyek nõdokihoz,sztem menj te is

beágyazódási vérzés csak pár csepp, inkább pecsételõ vérzés, nekem 9 nappal a menstruációm után ismét megjött, aztán normálisa jött meg, 20-án megyek nõdokihoz, sztem menj te is
A kérdező hozzászólása: Köszönöm ! Úgy lesz.
én ugyanigy vagyok.. csak mellé iszonyu fájdalommal.. :(

Ha valakinek 40 napos ciklusai vannak, akkor a utolsó menszitől számított 8. héten mekkora a baba? Tudom, hogy kisebb, mivel a peteérés a 22-24. napon volt. De mekkora a normális?

Legjobb válasz: http://www.mamanet.hu/kismama/magzat.html Ebben a táblázatban benne vannak az átlag méretek. Ez normál ciklushoz van kalkulálva, tehát a nyolc hetes méret a fogantatáshoz képest kb. hat hetesnek számít. A Te terhességed 8 hetesen a fogamzáshoz képest csak 4,5-5 hetes körül lehet. Ha a doki mindent rendben talál akkor nem igazán kell a méreteken gondolkodni, és azt kalkulálgatni, hogy mekkorának kellene lenni.

http://www.mamanet.hu/kismama/magzat.html Ebben a táblázatban benne vannak az átlag méretek. Ez normál ciklushoz van kalkulálva, tehát a nyolc hetes méret a fogantatáshoz képest kb. hat hetesnek számít. A Te terhességed 8 hetesen a fogamzáshoz képest csak 4, 5-5 hetes körül lehet. Ha a doki mindent rendben talál akkor nem igazán kell a méreteken gondolkodni, és azt kalkulálgatni, hogy mekkorának kellene lenni.

A menstruációm október 3-án volt, a teszt még 2 hete se mutatta ki a terhességet. Most november 16-án megjött és kettő napig tartott. A ciklusaim 24 naposak. Terhes lehetek?

szeretném ha terheslennék, de most nem tudom mi van?

Legjobb válasz: Lehet terhesség,de lehet,hogy csak a hormonok. vegyél még egy tesztet,és reméljük,hogy pozitív lessz,de ha nem ne keseredj el,majd legközelebb sikerül.Szorítok. 32hetes kismama.

Lehet terhesség, de lehet, hogy csak a hormonok. vegyél még egy tesztet, és reméljük, hogy pozitív lessz, de ha nem ne keseredj el, majd legközelebb sikerül.Szorítok. 32hetes kismama.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!