Találatok a következő kifejezésre: 24 órás a fehérje (2 db)

Indították meg valakinek a szülést, azért mert fehérje volt a pisijében huzamosabb ideig? Nekem most 1100mg/nap lett a fehérje, 24 órás gyűjtött vizeletben. Van aki gyűjtögeti? Milyen eredményekkel? 37hkm

Legjobb válasz: Engem, amikor 2x is volt a vizeletben meg császároztak,mivel elsõ így császáros volt. Tovább nem húzták.39hetes voltam.

Engem, amikor 2x is volt a vizeletben meg császároztak, mivel elsõ így császáros volt. Tovább nem húzták.39hetes voltam.
Engem is császároztak, és a vérnyomásom is magas lett!

24 órás vizeletgyűjtésemben a fehérje érték 1.2 lett a tartomány: 0 - 0.15 g/L A doki nem mondott rá semmit. Amúgy még nem volt gondom ezzel 28. hetes kismama vagyok. Ez nem valami fertőzés?

Legjobb válasz: Én sem lennék nyugodt. Kérdezz rá még egyszer a dokitól, és kérdezd meg kell-e kontroll vizsgálat. Az semmikép nem jó ha van fehérje a vizeletben.

Én sem lennék nyugodt. Kérdezz rá még egyszer a dokitól, és kérdezd meg kell-e kontroll vizsgálat. Az semmikép nem jó ha van fehérje a vizeletben.
Nem kell rögtön a legrosszabbra gondolni. Gyulladás miatt is lehet benne, nem csak toxémia esetén. Nekem is volt fehérje benne, semmi bajunk. Boldog babavárást! 39 hetes kismami
Így van nem kell a legrosszabra gondolni, de nem árt hatudom, hogy miért van. Ezért irtam, hogyesetleg kell kontroll. Még az ils lehet, hogy a vizsgálat közben szúrtak el valamit.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!