Találatok a következő kifejezésre: 24 éves vagyok.9 honapja (2 db)

Ha az orvos azt mondta, hogy minden eredményed jó, akkor biztos nincs baj, de esetleg menj el egy másik dokihoz is!
próbáld meg az ovulációs mikroszkópot
A kérdező hozzászólása: nem tudtok magyar nyelvü Jónás naptárat?
szerintem az rosszabb lenne, ha rövid lenne a ciklusod. lehet peteérésed, bár azt nem tudom, hogy mitõl nyúlott így meg a ciklusod. hõmérõzöl? az talán (ovuteszttel kombinálva) megmutatja, hogy van-e peteérésed. az meg biztos csak jó lehet, ha elevitet szedsz. mondjuk én más vitaminokat szedek 25 éves feleség, 16 hónapja próbálkozunk és semmi (ill.de! örökbefogadunk!:) )
Ovuteszt és szerelem.
Szia! Nekem is rendszertelen volt a menzeszem, és akkor próbálkoztunk a párommal, mikor éreztem szúrkálást a petefészkeim körül. Gondoltam, akkor van peteérésem. Ilyenkor az együttlét után azonnal felemeltem a lábaim, kipárnáztam magam és legalább 1 órán keresztül úgy maradtam. Sikerrel jártunk!! Neked is ezt kívánom!!
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen.

Jelenleg külföldön dolgozom már 9 hónapja egy szalagmunkás gyárban, 7€/óra bérért. Viszont 24 éves vagyok és úgy érzem kell a hátramaradt 1 évem a gimiből majd érettségi, és főiskolára is szeretnék menni. Mit tegyek?

Tudom nagyon rossz a helyzet magyarországon, de én függetlenül ha lenne egy szakmám lehet?leg fels?fokú tudnák angol és német területekre ujra kijönni a nyelvtudásom végett is. De nem tudom hogy 24 évesen elkezdeném 28-29 évesen végezném mind ezt el már kellenék e a versenytársaim közt akik jóval fiatalabbak a szakmában.(Mérnök informatikus)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!