Találatok a következő kifejezésre: 24 éves vagyok.9 (3 db)

24-Éves vagyok, most végeztem el a 9-10 osztályt (OKJ). Hogyan tovább ha nagyon rossz vagyok matekból? Van olyan szakma ahol nem annyira számit a matekom? Esti érettségin gondolkodtam, de nem merek a matek miatt belevágni. Jól látoma dolgot?

Matek korepetálást ki hagynám,van egy gyerekem is... Most hogy kaptam bizonyitványt?Egy kedves ember mellet ültem egy padban.Igazából mondhatom hogy teljesen 0 a felfogó képességem matekból.Minden másból átlagosnak gondolom magam.

Legjobb válasz: Szia! A 9-10 osztályt hogy végezhetted el OKJ-n? Azt nem szakközépben, vagy gimnáziumban lehet elvégezni? Nos, egy alapvetõ matematikai ismeret véleményem szerint mindenhová kell, nem hiába fõtantárgy. Az más kérdés, hogy ha beülsz pénztárosnak, vagy elmész pincérnek nem a másodfokú egyenleteket kell majd számolni, de például ha kitesznek eléd 500 Ft-ot apróban, akkor meg kell majd tudni számolni nem lassankodva. Meg az is kérdés, hogy mihez lenne kedved?

Szia! A 9-10 osztályt hogy végezhetted el OKJ-n? Azt nem szakközépben, vagy gimnáziumban lehet elvégezni? Nos, egy alapvetõ matematikai ismeret véleményem szerint mindenhová kell, nem hiába fõtantárgy. Az más kérdés, hogy ha beülsz pénztárosnak, vagy elmész pincérnek nem a másodfokú egyenleteket kell majd számolni, de például ha kitesznek eléd 500 Ft-ot apróban, akkor meg kell majd tudni számolni nem lassankodva. Meg az is kérdés, hogy mihez lenne kedved?
Csak rajtad múlik. Ha nagyon akarod, úgyis menni fog. Jó hely matekot gyakorolni: http://www.netmatek.hu/ Ha végképp nem sikerül, max keresel egy okj-s képzést, amihez nem kell érettségi. http://szakkepesites.hu/szint_index.html Állítsd be a szintet.
csinálj felmentést

Jelenleg külföldön dolgozom már 9 hónapja egy szalagmunkás gyárban, 7€/óra bérért. Viszont 24 éves vagyok és úgy érzem kell a hátramaradt 1 évem a gimiből majd érettségi, és főiskolára is szeretnék menni. Mit tegyek?

Tudom nagyon rossz a helyzet magyarországon, de én függetlenül ha lenne egy szakmám lehet?leg fels?fokú tudnák angol és német területekre ujra kijönni a nyelvtudásom végett is. De nem tudom hogy 24 évesen elkezdeném 28-29 évesen végezném mind ezt el már kellenék e a versenytársaim közt akik jóval fiatalabbak a szakmában.(Mérnök informatikus)
Ha az orvos azt mondta, hogy minden eredményed jó, akkor biztos nincs baj, de esetleg menj el egy másik dokihoz is!
próbáld meg az ovulációs mikroszkópot
A kérdező hozzászólása: nem tudtok magyar nyelvü Jónás naptárat?
szerintem az rosszabb lenne, ha rövid lenne a ciklusod. lehet peteérésed, bár azt nem tudom, hogy mitõl nyúlott így meg a ciklusod. hõmérõzöl? az talán (ovuteszttel kombinálva) megmutatja, hogy van-e peteérésed. az meg biztos csak jó lehet, ha elevitet szedsz. mondjuk én más vitaminokat szedek 25 éves feleség, 16 hónapja próbálkozunk és semmi (ill.de! örökbefogadunk!:) )
Ovuteszt és szerelem.
Szia! Nekem is rendszertelen volt a menzeszem, és akkor próbálkoztunk a párommal, mikor éreztem szúrkálást a petefészkeim körül. Gondoltam, akkor van peteérésem. Ilyenkor az együttlét után azonnal felemeltem a lábaim, kipárnáztam magam és legalább 1 órán keresztül úgy maradtam. Sikerrel jártunk!! Neked is ezt kívánom!!
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!