Találatok a következő kifejezésre: 24 éves vagyok, már ha (8 db)

Járnátok olyan emberrel aki hetente legalább egyszer lerészegedik, viszont nagyon szeret titeket? Az illető 24 éves fiú. Néha ha alkalom van akkor egy héten 2-3szor is. Ez teljesen normális vagy csak én tartom ezt már soknak?

Legjobb válasz: attól is függ, hogy ez miylen típusú részegség, és hogy miylen részeg az illetõ, valamint mennyire részeg. ha olyan "suli elõtt bedobok egy felest mert sz.r alkoholista vendégmunkás az életcél", akkor nem. ha az az elviselhetetlen, nyafogós hisztris verekedõs keménykedõs részeg, akkor nem. ha full hányásig rszeg akkor nem.

attól is függ, hogy ez miylen típusú részegség, és hogy miylen részeg az illetõ, valamint mennyire részeg. ha olyan "suli elõtt bedobok egy felest mert sz.r alkoholista vendégmunkás az életcél", akkor nem. ha az az elviselhetetlen, nyafogós hisztris verekedõs keménykedõs részeg, akkor nem. ha full hányásig rszeg akkor nem.
Nem, szerintem ez túl sok..
Én biztos nem mert a lányokat szeretem... :) 26F Reklám:
hát nem éppen normális.probáld meg megbeszélni vele.De ha nem enged belöle akkor ne találkozzatok amikor bevan rúgva vagy rúgj be vele te is
Szeret minket?
Semmi esetre sem! Lehet, hogy csak akkor "van rajta az érzelem", mikor részeg. Igen, akkor sokan szoktak nagyon szerelmesek lenni, nagyon látványosan. De ez nem érv. Ez a fiú alkoholista, legfeljebb a mértékén lehet vitatkozni. Azt is kár feldobni, hogy te vagy a pia. Téged választ, de elég egy kis lökés, és máris az üveget fogja ölelgetni.
Nekem volt hasonló eset, hogy ismerkedtem egy sráccal, nagyon nagyon tetszett, csak túl sokat ivott, õ szinte minden második-harmadik nap, és nem is akart változtatni rajta. Mondtam neki, hogy ez már alkoholizmus. Nem-nem, csak szar az élet. Hát én meg optimista vagyok, úgyhogy otthagytam. Mostani barátom max 1x részeg egy hónapban, ha részeg. De az sem jellemzõ, csak ha van vmi haveri összeülés. 20L
A kérdező hozzászólása: hétvégén szokott de amikor én ott vok akkor nem szokott, csak így haverokkal szokott.távkapcsolatban élek vele, de akkor is amikor nem iszik akkor is ugyanúgy szeret.
hát akkor meg mirõl beszélünk...ez nem ezen múlik.
nem sportolsz v. nem jól sportolsz, túlsúlyos vagy, porckopásod van
több kalcium és magnézium az valószinü segit
azért bírom a pasikat, több éve szenved, de dokihoz nem menne...bezzeg egy megfázásnál meg mind a halálán van :D
A kérdező hozzászólása: mindnekinek igazat kell adnom:( nem sportolok:(
A kérdező hozzászólása: bezzeg egy megfázásnál mind a halálán van:) ez totál így van amúgy:D:D

24 éves lány vagyok, már ha a szexre gondolok rosszul vagyok. Szeretnék valakit, de szex nélkül nem akar senki se kapcsolatot. Mit tehetnék? Örökre egyedül maradok?

Legjobb válasz: Szerintem is egy szakember segíthet. Lehet, hogy történt valami az életedben, ami nem is biztos, hogy a szexhez tartozik, de így dolgozod fel. Egy szakember tud ilyenekben segíteni, sajnos mi nem.

Szerintem is egy szakember segíthet. Lehet, hogy történt valami az életedben, ami nem is biztos, hogy a szexhez tartozik, de így dolgozod fel. Egy szakember tud ilyenekben segíteni, sajnos mi nem.
Szia! Igazuk van az elõzõ hozzászólóknak, ezt tényleg egy pszichológussal kellene megbeszélned. Én jóval fiatalabb vagyok nálad, de én is undorodtam tõle. Sõt, egy kicsit még most is. Nekem egy gyerekkori probláma állt a háttérben amirõl évekig nem mertem szólni senkinek. Pár hónapja egyszer egy kicsit sokat többet ittam, és akkor bukott ki belõlem. Persze csak a barátaimnak. Azóta sokkal jobban érzem magam. Bár lehet hogy nekem se ártana elmennem egy pszichológushoz. Csak arra még nem vagyok készen, hogy anyunak is elmondjam ezt.
szexológus de minimum pszichológus felkeresését javasolnám. de komolyan mondom.
Én is azt javaslom hogy fordulj szakemberhez ezzel, mert szex nélkül nem lesz hosszú kapcsolatod. Szerintem valami feldolgozatlan probléma okozhatja nálad ezt az undort, én mindenképpen azt javaslom, hogy keress egy pszichológust vagy pszichiátert, mert ez csak rosszabb lesz, ha nem akarsz róla tudomást venni.
Nem biztos hogy utálod a szexet, nem lehet hogy csak rossz tapasztalataid vannak??? Lehet hogy még nem voltál olyan sráccal aki tudott is volna vmit. A másik meg hogy voltál már szerelmes? Én annál a srácnál undorodtam a szextõl akit nem szerettem.
Csatlakozom az elöttem szólóhoz. Biztos, hogy ez a baj, hogy nem volt dolgod FÉRFIval. A másik meg, hogy biztos akarsz majd gyermeket, ahhoz meg csak szex kell, itt már nem a gólya hozza. Szexuálpszichológushoz kéne fordulni, vagy ha nem, szeress bele valakibe, aki bevezet a Kámaszutra rejtelmeibe. Utána nimfomán leszel, amint megtapasztaltad, milyen élvezetes dologról akartál lemondani.
miért undorodsz a szextõl? am nem hiszem hogy komoly kapcsolatod lehet szex nélkül:S válaszolj pls
Hat az egyik legjobb baratnomnek pont ez a baja a pasijaval - vagyis a volt pasijaval...az urge se szexelni, se csokolzni semmit nem szeretett csinalni es hat sok-sok ido utan a baratnom megcsalta...olyannal aki akart kefelni. Lehet, nem kellene eroltetned ezt a dolgot. Lehet, nem kellene tarsat keresned egy darabig. Lehet, ha szunteltetned a tarskapcsolatok mindenfele probajat, megnyugodnal egy kicsit. 24 eves vagy....a baratnom ennyi idos koraban ugyanugy azt gondolta, hogy o gyereket sem es semmit sem.... Most 34 es elkeseredetten keresi a kefelni vagyo holtodiglan holtomiglan apa es tarsjeloltet.... Szoval lazulj. Elvezd, hogy egyedul vagy...menj el dokihoz is, hatha tud segiteni. Mert sajnos egy jo parkapcsolat szex nelkul nem mukodik.
A kérdező hozzászólása: egyszerûen nem tetszik, nekem nem jó érzés hogy bennem van "valami", csak azt vártam mindig hogy legyen már vége.
A kérdező hozzászólása: Rossz tapasztalataim nem voltak, volt hosszabb pl. 3 éves kapcsolatom, rövidebbek is, de senkivel nem volt jó a szex, nem hiszem hogy az õ hibájuk lenne. Szerelmes voltam, anélkül nem kínlódtam volna végig azt a 3 évet sem. Gyereket nem szeretnék... ugyanolyan undorral tölt el a szülés gondolata mint a szexé. Az, hogy elmegyek pszichológushoz nem tudom mit segíthet, hiszen semmi különös nem történt velem amit ne tudnék feldolgozni. Rengeteget gondolkodtam már ezen, de semmi, normális életem volt mindig is... Nem tudom mi baj velem, igazából azt remélem van még valaki rajtam kívül aki ilyen mint én, csak még nem találtam rá :) Mindenesetre köszi a válaszokat.
Lehet hogy nehezebben izgulsz fel:(szükséged lenne egy nagyon tapasztalt férfira...talán õ fel tudna úgy izgatni h igazán élvezd:Dha õ se akk nem tudom.....mindenesetre ha úgy állsz hozzá az egészhez hogy undorodsz tõle akk nem is fogod soha élvezni.De ha szerelmes voltál és úgysem ment...:(hát nem tudom.Próbálj úgy gondolni rá mint egy izgalas dologra amit élvezel és a világ legjobb dolga.Végülis csodálatos dolog(bár én még szûz vagyok de jól informált:P)nem tudom elképzelni hogy ettõl lehet undorodni.De mindenki más és ha te nem szereted annyira a szexet akkor nem szereted.Ha a párod szereti és te szereted a párod akk úgyis kitaláltok vmi oan pózt vagy pettingeltek amitõl kedvet kapsz hozzá!sok sikert a továbbiakban
próbáljatok ki különféle pettingeket és pózókat
Biztosan van vmi pornó féle amiben magadta és a párodat is el tudnád kérdezni!próbáld ki csak ne úgy állj hozzá hogy már megint szeretkezünk....fúj mien undorítóóóóó....beszéljétek meg a barátoddal és menjetek bele egymás játékába!hidd el élvezni fogod te id elöbb utóbb csak rá kell érezned(ha semmi nem segíte akkor nõgyógyásszal irass vmi tabit amitõl megnõ a kedved)

Van olyan fiú, akinek jobban bejön ha egy lány még szűz (24 évesen), tehát sosem volt még senkije, mint egy olyan, akinek már volt pár barátja? Vagy ilyen korban már elkönyvelitek a szüzeket bányarémnek, vagy valamilyen téren gázosnak?

Legjobb válasz: 24 évesen még mindig nem tudott mély, bizalmi viszonyt egy pasival sem kialakítani.. Azért ez jelent valamit. Bizalmatlanságot, bigott nevelést, vagy lelki/önértékelési problémákat. Persze lehet a csajnak csak nem volt szerencséje.. Szóval csak azért, mert megtudom valakirõl hogy szûz még nem ásom el. Azt, hogy ronda meg látom rajta. Akkor könyvelem el, ha lökött/élhetetlen. 23F

24 évesen még mindig nem tudott mély, bizalmi viszonyt egy pasival sem kialakítani.. Azért ez jelent valamit. Bizalmatlanságot, bigott nevelést, vagy lelki/önértékelési problémákat. Persze lehet a csajnak csak nem volt szerencséje.. Szóval csak azért, mert megtudom valakirõl hogy szûz még nem ásom el. Azt, hogy ronda meg látom rajta. Akkor könyvelem el, ha lökött/élhetetlen. 23F
Ha azért szûz, mert ocsmány, mint a szar, akkor nagy hátrány, igen.
Ha nekem adódna egy ilyen lehetõség én nem foglalkoznék vele én egyáltalán nem tartom gázosnak.
aszex
Én abszolút örülnék neki, ha én vehetném el. Amúgy én is szûz srác vagyok.
A kérdező hozzászólása: Halak, de ez miért érdekes? :D
Én nagyon tudnék örülni egy ilyen lánynak, hiszen hasonló cipõben járok. Csak egy ilyen lány nem hiszem hogy tudna örülni nekem... 27/f
Héé kérdezõ! Mi a csillagjegyed? F22
Simán bejönne, legalább együtt szereznék vele tapasztalatokat :)
Nekem jobban bejön de ez emberfüggõ :)
Ha nem úgy néz ki, mint Susan Boyle, akkor elõny :)
nekem ujobban be jön
Ki kéne próbálni, igy nem tudom:DD 34f
Én nagyon nagyon szívesen kielégítenék orálisan egy 24 éves szûz csajszit. (minden féle viszonzás nélkül :P) F22
én nem hiszem, hogy elõny az ha egy nõ 24 évesen szûz, de nem is tartom hátránynak, viszont csak azért mert szûz még nem jön be jobban
Mivel én még 20 vagyok, csak, tehát nálam idõsebb picit, ami nem mindig baj. Egy szûz lánnyal szerintem csak az elsõ szex macerás, de nem hátrány.
inkább legyen szûz,
igen
nem itt az erkölcsrõl van szó, és mennyire vagy lelkiismeretes , és (pofátlan) !!
A kérdező hozzászólása: tudom hogy a srác is bír engem nem ez a lényeg
Kezdjük ott, hogy nem ruhát próbálni mész, szóval attól, hogy Te eldöntötted, hogy kavarni fogsz vele, ez nem feltétlenül lesz viszonzott. DE! Feltételezzük, hogy a pasi csapja neked a szelet és azért kérdezed. Ez esetben mi a fenéért érdekel a mi véleményünk? Még az ismerõseid 90%-át se fogja érdekelni, hogy kivel jársz, az unokatestvéred meg nem véletlenül szakított vele, nem hinném, hogy érdekelné.
A kérdező hozzászólása: nem tudom mit csináljak mert a sráccal bírjuk egymást és most furi hogy engedélyt kéne kérnem az uncsimtól
de akkor is.. ismerõs volt pasijára csajára sosem hajtunk, hogy esne neki, hogy te vele lennél. Maximum hogyha megkérdezed az uncsidtól, hogy mit szólna hozzá, vagy rosszul esne-e neki.talán.
A kérdező hozzászólása: azóta már van másik pasija
igen, az. Hogy gondoltad, ..
igen
Én furán tartanám.. sex közben eszembe jutna hogy a rokonomban is járt már.. banyek.. annyi fiu van a földön..

Szerintetek ha 24 évesen még szűz vagyok, ideje lenne már elmenni prostihoz?

Unom már hogy állandóan csak pornóra verem a farkam. Ha így haladnak a dolgok úgyse lesz barátnőm, de mégcsak egy alkalmi kapacsolatom se. Vagy várjam meg a vízvállasztó 25. születésnapom? Azután már úgyis mind1 nem?

Legjobb válasz: Hát nem tudom, én soha nem mennék prostihoz. Nem lenne kedvem olyan "nõhöz" hozzáérni akit naponta 6-an 8-an összeg*ciznek. Szerintem inkább próbálkozz a társkereséssel, ha élõben nem megy akkor online. És mellesleg a testedzés, olyan frizura és olyan ruhák amik jól állnak sokat javítanak az esélyeiden.

Hát nem tudom, én soha nem mennék prostihoz. Nem lenne kedvem olyan "nõhöz" hozzáérni akit naponta 6-an 8-an összeg*ciznek. Szerintem inkább próbálkozz a társkereséssel, ha élõben nem megy akkor online. És mellesleg a testedzés, olyan frizura és olyan ruhák amik jól állnak sokat javítanak az esélyeiden.
Várd meg azt a huszonötöst de addig "négyöthat dobd be magad" és add a maximumot csajozásnál...
#7 Kövesse a példádat? :D
Alighanem veled is az a probléma, mint sok itt síró rívó magát, csúnyának vagy kövérnek tartó szûz sráccal. Te tudod magadról, hogy csúnya vagy, de ennek ellenére te nem szeretnél (nem állnál össze, még szexre sem) egy csúnya lánnyal. Gondolok itt arra, hogy elvárod, hogy a lánynak nõies alakja legyen, elfogadható arca, ne pedig egy bálna, vagy kapafogú, netán szeplõs....miközben te meg átlag alatti pasi vagy. Nemcsoda hogy elküldenek... add lejjebb az igényeket, és lesz barátnõd, akár egy, de több éjszakára is. :)
#1 Segíjke mikor jön?
Nem igaz, hogy olyna béna vagy, hogy egy buliban se tudsz megdugni valami részeg csajt. Mi a veled? Nem egy nagyon csúnya pasi ismerõsöm van, akik már nem szüzek és van is barátnõjük.
Utolsó inkább a prosti, mint a ronda csaj. Ha én csúf lennék se érném be akármilyen lánnyal. Inkább keress pénzt koma, és legyen egy saját kis prostid, aki csak a tiéd.
Azért páwa ne legyél az minden korban nevetségesnek számít.
Szaladj!
A 18. kellett volna legyen a vízválasztó, nem a 25:D
ideje lenne már elkezdeni csajozni... de ez nem zárja ki a prostizást menj
nem ep surgos ha majd meglesz az idealis partner majd megtortenik
mindenképpen!
figyelj. ha tényleg nem jön neked össze, küldj képet és összejöhet egy szánalomból.
..mennyi idióta..kezdjük ott hogy általában minden prosti gumival csinálja és igy nem kapsz el semmit, gondom nem útszéliekhez mennél..ilyen call girl csajokat keress, mondjuk vidékilány.hu
A kérdező hozzászólása: igen, ilyenekbe gondolkodom
23évesen hasonló gondjaim vannak de én úgy érzem ha elmennék prostihoz a maradék önbizalmam is elszállna...
Sürgõsen go to prosti!!
Sztem várd meg a 25. szülinapodat vele. Addig pedig szedd össze magad, és kezdj el élni. Pénteken, szombaton kapd össze magad, irány ismerkedni. Tele vannak a helyek könnyû-vérû lányokkal. Bókolj, de ne legyél nagyon nyomulós, tapizós mert azt nem szeretik a csajok. Internetes társkeresõkön is tudsz nézelõdni. Én azt mondom egyébként, hogy ne a prémium csajokat tûzt ki célul mert nagy-nagy százalékban sekélyesek és csak a pénz érdekli õket. Inkább keress szerényebb adottságokkal megáldott példányt, lehet hogy még beszélgetni is fogtok tudni. És sose a bátortalan, "szar vagyok" oldalad mutasd, hanem a "király, magabiztos (de nem majom...)vagyok"-ot , mert miért is kívánna meg bárki ha azt látják, hogy te sem vagy magaddal jóban. szóval fel a fejjel, ki a mellkast és meglásd hamarosan szebb napok jönnek ;)
Miért vízválasztó a 25? Ha eddig nem sikerült, ezután sem fog; állj be papnak!
menj.. én lesz.rom.. aztán kapj el vmi trippert, és akkor majd vakarózhatsz.. szó szerint..
12es vagyok megint.Nem, érzelmi és egyéb okokból mentünk szét.(egyikünk akart gyereket, másikunk nem) De ha ezzel akarod nyugtatni magad, akkor tedd csak.
A kérdező hozzászólása: 10es jól mondja :D
Basszus, én annyi idõs vagyok, mint te, és már konkrétan ott tartok, hogy mindent kipróbáltam, amit csak akartam.És nagyon, nagyon jó vagyok az ágyban, mert érdekel, meg van hozzá érzékem, meg kigyakoroltam. Legalább 1000 alkalommal vagy lemaradva... Menj prostihoz, mert ez nem álapot.
#12 "Ki hitte volna" :D És persze emellé még gazdag, hihetetlenül szép, okos és szerény is vagy. Kamu
12. Aha:D mibe hogy egy ronda dagadt nõd volt csak de azt se raktad többször 20-nál?:)
12es, ha csaj vagy, be mutatoom rajtad a dolgot.Ha pasi, akkor hozz egy olyan csajt, aki jól bírja, és rajta mutatom meg. Én 4 évig napi 2szer szexeltem...Kicsit több, mint 1000 alkalom, de nem akartam nagyoon számszerû lenni. Azon kívül sok különbözõ korú nõvel voltam már, szóval van "oka" a nagy arcomnak.
12esvagyok megint-azt akartam írni... Nekem egy 170 centis 50-52 kilós csajom voltt, ami állandó, és több alkalmi.
A kérdező hozzászólása: Kicsit eltértünk a tárgytól XD
12es vagyok ismét.gen, mert nem hiszik el páran, hogy nem mindenki szerencsétlen(bocs) a nõkkel. A lényeg, menjakár hivatásoshoz, mert így feszültebb vagy, és nagyon rákattantál a dologra.
#12 Csak utána "meguntad" mert "túl gyenge volt" neked mi? :D Heh. Hát persze, hogy igen... :D Kamukamu... Elmehetnél politikusnak.
Mikor leszel 25?

Van egy bátyám aki 24 éves állandóan fogdos és úgy csinál mint ha éppen közösülne velem már többször szóltam neki hogy fejezze be mert én nem vagyok meleg. Mit csináljak?

Mindig azt a kifogást kapom tőle hogy ö se az és ezeket én váltom ki belőle mert csak velem csinálja. Szerintetek meleg vagy csak hülyéskedik? Már nagyon félek tőle hogy meg akar erőszakolni nem merek vele egyedül itthon lenni.

Legjobb válasz: Mióta csinálja ezt akkor,csak most tört rá?Ha meleg,akkor nem csak rád lenne rákattanva,de te ezt írtad.

Vagy ha máskor ilyet csinál rúgd tökön nekem az egyik haverommal volt ilyen h rám mászót és nem érette meg h azt mondtam nem akarom. Ezért tökön rúgtam többet nem próbálkozott.
Mióta csinálja ezt akkor, csak most tört rá?Ha meleg, akkor nem csak rád lenne rákattanva, de te ezt írtad.
Szólj a szüleidnek.
Húzz be neki egyet.
Mond meg neki h ez neked nem tetszik és ha nem hagya abba Megmondott a szüleidnek vagy feljelented zaklatásért. Lehet ettõl észhez tér... És többet nem csinálja. Ha félsz tõle és nem lépsz fel határozottam továbbra is csinálni fogja szerintem így éli ki a hatalom vágyát.
Szerintem ez hülyeség:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat mindenkinek sikerült megbeszélni ezt a dolgot a bátyámmal és meg ígérte nekem hogy már nem fog többé fogdosni.
Ha szép szóval nem érti szólj a szüleidnek vagy jelentsd fel!Ha közeledni kezd akkor pedig rúgd tökön!Ebbõl legalább tanul!
még ne jelentsd fel.mégis csak a bátyád.csinálj bizonyítékot (kameraa) és mond a szüleidnek!
19:08 te tényleg jársz a bátyáddal??? o.o
igen...
25. Szerelmes pár vagytok, mert az beteges?
most nemfogom kiszámolni h én vagyok e a huszonötödik (de gondolom nekem szól a kérdés)...írhattad volna ugyis h elõzõ, ..nah mind1 -.- igen szerelmesek vagyunk egymásba...:) :P
és NEM beteges..csak fura..de nekem már szinte természetes...
Bal oldalt lent van, hogy hányadik vagy és beteges, fura ha apád korabeli pasival vagy.
Nekem az öcsém volt ilyen, mindig lóbálta a tökeit, hogy szopjam le. Egyszer aztán megelégeltem és megtettem. nagyon durván, és amikor elélvezett direkt nagyon rászívtam. Utána soha többet nem akarta :-) Amúgy az íze ugyanolyan volt mint az enyémnek.
elég érdekes h a 21 év az apám korabeli -.-
Ennek örülök, de az öcskösökre is vigyázz. A gyerekek sokszor nem mernek szólni :(
azt hittem több oylan pasi nincs aki az öcssét molesztáljaxD azén bátyám is.csak én járok vele*.* de a kérdésre válaszolva:szerintem még ne fordulj rendõrséghez..mégis csak a bátyád...és nem igaz h nem érti meg h te nem akarod..mit szokott rá mondani?probálj vele komyoaln leülni és beszélni vele...ha nem érti meg akkor egy nagy f*sz mert gondolom szeret mitn testvéred, és tudja h ezzel rosszuat tesz neked... és te hány éves vagy?õ erõsseb mint te?amugy sztem kérdezd meg tõle h miért csinálja ezt veled...lehet h szerelmes beléd... am ez lehet hülyeség de ha továbbra se hagya abba akkor vedd fel amikor molesztál és mutasd meg anyudnak..
A bátyád tuti meleg... A Capella egy meleg hely, ahová heterók nem igen járnak... Bátyád valószínû bátortalan még a melegek körében és ezért inkább ismerõsnél keres 'menedéket'. Vigyétek el pszihológushoz, mert az ilyen, pláne ha nem most kezdõdött, rosszul is végzõdhet! Ilyen emberekbõl lesz a pedofil... És ezt már öcséid zaklatásaiból is ki lehet venni. Azt támogatom, hogy beszélj össze öcséiddel és közösen szóljatok szüleidnek! Ha bármi segítség kell (fõként jogi oldalról tudok segíteni), írj nyugodtan privátban ;)
Mindenképp az a legfontosabb, hogy szállj szembe vele! Ne hagyd magad megfélemlíteni, a molesztálóknak a megfélemlítés a leghatásosabb eszközük. Ha a szüleid nem hisznek neked, beszéld rá a tesóidat is, hogy tanúskodjanak melletted, illetve próbálj meg kép- vagy hangfelvételt készíteni az eseményekrõl. Mondd el nekik, hogy a gyerekmolesztálók legnagyobb része családon belül "tevékenykedik", a klasszikus "cukrosbácsi" inkább kivétel, mint szabály. A rendõrségben alapvetõen nem lehet bízni, fizikai bizonyíték nélkül nem tudnak csinálni semmit, az meg legfeljebb akkor fordulhat elõ, ha tényleg megerõszakol, de még akkor sem biztos. A legbiztosabb, ha sikerül meggyõznöd a szüleidet, hogy a bátyád veszélyes, és õk intézkednek, hogy távol maradjon a családodtól. Tudom, hogy a családtag meg minden, de ilyen embernek, fõleg ha felnõtt, semmi keresnivalója kisgyerekek közelében. Egyébként hány éves vagy, kérdezõ, illetve hány évesek a testvéreid?
A kérdező hozzászólása: Hát ha a te bátyád csinálná ezeket akkor nem tartanád hülyeségnek.
A kérdező hozzászólása: Már nagyon félek tõle . A barátaival már 3-szor volt a capelába és ha jól tudom akkor az egy meleg disco. pls segítsetek mit csináljak?
A kérdező hozzászólása: elég rég óta csinálja már kb 4-5 éve. a kisebb testvéreimet is fogdossa és csak a fiúkat.
A kérdező hozzászólása: oké köszi lehet hogy fel fogom jelenteni már egyre gyakrabban szokta csinálni és nem érti meg hogy én nem akarom hogy hozzám érjen.
Mindenképpen beszéld meg vele. És ne félj tõle! Hiszen a bátyád!! Ha elmondod neki, hogy ez kellemetlen számodra, és hogy ne csinálja ezt a testvéreiddel sem!! Az meg más kérdés, hogy mit akar bizonyítani, említsd meg a szüleidnek is, mivel akkor tudnak segíteni!!!
A kérdező hozzászólása: Már többször is mondtam neki hogy fejezze be de ö ezt nem érti meg anyunak is szóltam de ö mindig letagadja hogy ö ilyet nem csinált.
szerintem testvéri szeretetbõl csinálja
Szerintem beszélj a többi tesóddal és közösen szóljatok anyunak és nem egyszer, nem kétszer. Hátha anyu egyszercsak elhiszi, amit mondotok, ha folyamatosan hallja. Egyébként az jutott eszembe, mikor középiskolába jártam, nálunk srácoknál is volt egy ilyen fogdosós divatnak nevezett valami. Nem szerettem én sem, , de emlékszem volt valami hasonló. Nem voltak melegek az osztálytársaim, csak jó heccnek tûnt nekik valamiért.
Ha nem lenne meleg, akkor nem zavarna? ez kamukerdes szerintem.
Hány éves vagy? Elõször is fordulj vele szembe, és mondd meg neki a magadét. SEMMIFÉLE kifogást bem szabad elfogadni, mert semmi mentsége nincsen arra, hogy mit tesz veled. Nincs olyan, hogy ezeket csak te váltod ki belõle, mert ez agresszor-duma: rád, az általa kinézett áldozatára akarja tenni azt a felelõsséget, ami a az övé, nem a tied. Neki kell kontrollálnia magát és a szexuális vágyait is, nem pedig neked õt. Az õ felelõssége, hopgy mitõl áll fel neki és hogyan vezeti azt le. Tudod, azt szokták mondnai, hogy egy tinezéves kislány akár meztelenül is mászkálhatna az apja vagy a nevelõapja elõtt, és "húzhatná", cikizhetné azt a végtelenségig, akkor sem az a hibás, hanem apuka, ha rátámad a gyerekre. Na ez van a bátyáddal is. Ilyen nincsen, hogy te váltasz ki belõle valamit, és õ nem tehet errõl. Ha ez nem használ, akkor MINDENKÉPPEN és AZONNAL kérj segítséget: elõször a szüleidtõl, aztán az osztályfõnöktõl ÉS a rendõrségtõl. Ugynais, ez már bõven kimeríti a szexuális zaklatás kategóriáját, amit veled mável a bratyó, és félõ, hogy ha ezt csinálja kicsiben, és nem teszel ellene idõben, tényleg lkeményebb probléma léphet föl. Egy nemi erõszakot feldolgozni még nehezebb, mint egy szexuális zaklatást. És nyugodtan mondd meg szépen a bátyádnak, hogy ha nem akar hûvösön csücsülni, akkor talán keressen magáne egy magához való szexuális partnert. Ha kell, szívesen felvilágosítom, hogy kikorú vagy fialakorú szexuáalis zaklatásáért mennyit fog ülni a hûvösön és ott mi fog rá várni. Különösen, ha elejti a szappant a tusolóban. "Nagyon" szokták szereti a fiúk (és a lányok is) azokat, akik gyerekeket, fiatalokat molesztálnak. Nagyon. :(
Ha neki szóltál, és nem reagál, ha anyádnak szóltál és nem hajlandó semmit tenni, akkor tessék a legközelebbi alkalommal az osztályfõnökhöz ÉS a rendõrséghez fordulni! Ilyen tett messez nem hülyéskedés, hanem szexuális molesztálás. Anyád pedig jobb volna, ha segítene, mert ha nem segít és elfordul tõled, és megtörténik a baj, akkor õ is megy a hûsre. Csak jobb, ha tudja.
Mekkorák a kisebb tesóid, mert lehet, hogy még pedofil is. Sokszor családon belül kezdik. Szólj anyukádnak, neki pedig mondd meg, hogy álmában kiheréled, ha nem fejezi be.
De ha meleg lennél akkor foglalkoznál szexuálisan a bátyáddal?:O
Te hülye vagy fiam:D Verd többet!
PEDÓ néni!!!
Gyere el hozzám cukorfalat!;) 21/L
XDDDD Szegény gyerek felelés közben XD
hát nekem nem volt vicces, mert amikor meglatta a tanarnõ 1-esel a helyemre küldött, mondta hogy ne szorakozzak, ne itt éljem a szexuális életemet
xDDDDDD felelés közbe magömlés ezt nagyon szétadom:D:D:D:D
Barcsak nekemis csak 2 órat allna, napi 5 órat all, neha magömlesem is van suli közbe, multkor feleleskor volt ...má néha megcsapkodnám a kis harry pottert (igy hívom a [email protected], de ezzel kell élnem
Verd ki jó sokszor. Vagy prosti. Esetleg barátnõ, de azzal nem csak kúrni kell.
Dugjál meg valakit. Mit csinálnál egy uszodában?
14 elmúlt már a kedves kérdezõ, úgyhogy...:P Ne vagyok pedó, csak egy szingli csaj, aki szereti a friss husit:D 21/L

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!