Találatok a következő kifejezésre: 24 éves és (250 db)

Erre nem lehet válaszolni. Mindenkit más érdekel.
Vidd el koncertre!
mindenképp csinálj neki saját készítésû tortát
Attol fug mit szeret.Ha szereti a tunning verdakat es vann kocsija benzines vagy diesel?Ha benzines vegyel sport szurot akkar sportdob vagy ijensmit olcson meguszod ha szereti attol fug mit szeret.HA pedig csak szimplan szereti a kocsikat akkor, pedig kerdezd meg mit szeretne.EN azt szeretnem sotetitsem be az ablakokat mikor lesz penzem, kinek mi a vagya

Vannak itt olyanok, akik több mint 24 évesek, és még tanulnak nappali tagozaton?

Dolgoztok mellette? Vagy a szül?k tartanak el? Jól érzitek így magatokat? Miért alakult így? A környezetetek mit szól hozzá?

Legjobb válasz: En 21 evesen fogom elkezdeni az egyetemet es 27 evesen diPlomazok - ha minden jol megy xD addig szuleim tartanak majd el (de lehet ilyen 4 oras melo belefer majd). Igazabol kicsit fura hogy majdnem 30 leszek.. de nem sietek annyira igazabol orulok is valamilyen szinten hogy addig biztos lesz hol laknom, nincs gond a meloval stb.

hát... én idén érettségizek estin, utána egyetem! :) Nyáron leszek 27! röviden a sztorim annyi, hogy 5 évig külföldön dolgoztam! Nem tudom hogy fogok beilleszkedni 20 évesek társaságába.... félek a szeptembertõl... :S 26/N
En 21 evesen fogom elkezdeni az egyetemet es 27 evesen diPlomazok - ha minden jol megy xD addig szuleim tartanak majd el (de lehet ilyen 4 oras melo belefer majd). Igazabol kicsit fura hogy majdnem 30 leszek.. de nem sietek annyira igazabol orulok is valamilyen szinten hogy addig biztos lesz hol laknom, nincs gond a meloval stb.
Ja, és nálunk is vannak kb. velem egykorúak, meg olyanok is, akik nálam idõsebbek. Van rajtam kívül egy 23 éves lány, majdnem 24 õ is, van még 22 éves is, meg egy 26 éves srác. A többség 20-21 éves, nagyon kevesen vannak, akik 18 évesen kezdték a szakot.
én 24 évesen kezdtem az egyetemet. akkor még én is aggódtam kicsit, hogy ez gáz lesz. ráadásul nem tetszett a szak így egy évvel késõbb újrafelvételiztem egy másikra. szóval most 25 évesen megint elsõs vagyok (nappalin). de teljesen jó így. egyáltalán nem cink. ráadásul a szakomon többen is vagyunk 23-25 évesek.
A kérdező hozzászólása: Na, ez jól hangzik! És milyen szakra jársz, ahol többen vannak kicsit idõsebbek? Dolgozol mellette?
utolsó vagyok: matek szak. hát végülis dolgozom, de a munkám nem idõhöz kötött, így nem akadályoz a tanulásban.
Én vagyok a 0:49-es. Igen, oda. :) És hát azok alapján amit hallottam, nem nagyon lesz más választásom, mint hogy továbbra is eltartsanak. Igazából megengedhetik, otthon laknék szóval olyan nagyon sok plusz költséggel nem is járna a támogatásom, mint most. Egyébként már most is sokszor gondolom, hogy de jó lenne már inkább dolgozni, csak az a baj, hogy orvos szeretnék lenni, annak meg megvan a maga menete. Pedig egyébként én is szeretek tanulni, meg nagyon kíváncsi vagyok milyen lehet egyetemistának lenni, csak tényleg olyan jó lenne teljesen önállónak lenni. De majd eljön az ideje annak is. :) Cikinek mindenesetre nem érzem, nem hiszem hogy szégyellnem kellene majd, hogy egyetemre járok, a szüleim meg rendesek és fontos nekik a jövõm ezért támogatnak ahol tudnak. Cserébe õk meg büszkék lehetnek rám, hogy nem egy útszéliként végzem, és késõbb meg majd én támogathatom õket.
Nekem is van 25 éves csoporttársam, és õ még idén el is kezdett még egy szakot, jogot, szóval õ is lesz bõven 30, mire kikerül. Én még csak 21 vagyok, de nem bírnám ki még 4-5 évig. Jövõre végzek szerencsére. Szeretek tanulni, suliba járni is imádok, de inkább már elkezdenék dolgozni és megvalósítani önmagam. Sajnos én kiábrándultam az oktatási rendszerbõl, és amilyen rövid az életem, nem akarok rá többet áldozni.
A kérdező hozzászólása: De jó, hogy vagyogatunk egy páran. :) Te, leendõ orvosis válaszoló, hogyhogy nem 18 éves korodban mentél oda? Mit csináltál addig? Mesélj róla, ha van kedved. És a matek szakos válaszoló, te mit dolgozol kötetlen munkaidõben? Utolsó: te milyen szakot végeztél? Miért döntöttél úgy, hogy nappalin csinálod a 2. diplomád?
42 éves koromban fejeztem be levelezõn a könyvtárszakot. A munkámhoz kellett.
Ma 2:18-as vagyok! Mûvészeti képzésben vagyok! Könyvtervezés, illusztráció, grafika, csomagolás. Izgalmasan hangzik, de sajnos ebben a mûfajban is leginkább a könnyen fogyasztható, szellemi tartalom nélküli munkákra vevõk az emberek (mint annyi minden másban is) én meg nem ezt az irányt képviselem. Persze majd a megélhetés miatt lehet változtatnom kell a hozzáállásomon... Ha lenne egy jó anyagi hátterem, akkor nem kellene kompromisszumokat kötni és lassabban ugyan, de tovább tudnám vinni az elképzeléseimet. Ez van.
Elõzõ vagyok, én szociális munkás leszek. De ismerve a hazai állapotokat, fizetéseket, munkalehetõségeket, én mindenképp külföldön akarok dolgozni, Angliában ugyan ezzel a végzettséggel kb. a tízszerese lesz a fizetésem, mint amennyit itthon kapnék. Akkor majd lerendezem a diákhitelemet, meg majd a szüleimnek is meghálálom, hogy így támogattak. Nem mintha elvárnák, de én nagyon szeretném.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Milyen szakokra jártok egyébként?
A kérdező hozzászólása: Ma 00:49-es, csak nem orvosira mész? Gondolom ezt a 6 éves képzésbõl. És hogy éled meg, hogy a szüleid fognak eltartani? Mert most még oké, de 25-26-27 felé közeledve lehet, hogy kicsit cikinek fogod érezni. Ezt csak azért mondom, mert én is akkor kezdtem el picit rosszul érezni magam emiatt. Ugyanakkor tudom, hogy vannak olyan szakok, amik mellett nem lehet dolgozni, ilyen az orvosi is. Próbálom gyõzködni magam, hogy ha megteheti az ember, miért ne éljen a lehetõséggel -- mármint ha a szülei megtehetik, hogy támogatják, akkor miért ne, fõleg akkor, ha nagyon nehéz egyetemet csinál az ember. Egyébként én is ilyen szakra járok (mérnöki), távoktatáson kezdtem egy másik suliban, de átjöttem nappalira, minõségibb helyre (BME), mert úgy alakultak az életkörülményeim. Én 23, majdnem 24 évesen kezdtem el ezt a sulit, és harmadéves vagyok most. Nekem ez másoddiploma. Úgy igazán dolgozni nem dolgoztam mellette, viszont a régi egyetememem doktoranduszkodtam 3 évig, és kerestem vele annyit, mint ha az eredeti szakmámban dolgoztam volna. A másoddiplomámat költségtérítésesen kezdtem, azt ki is fizettem a magam pénzébõl, nem akartam, hogy a szüleim fizessék, azt már elég izének éreztem volna. De aztán úgy alakult, hogy átvettek államilag finanszírozottra, úgyhogy ettõl megszabadultam. :) Viszont közben befejeztem a doktorit, és nincs jövedelmem most, igaz, tandíjam sem. De hát valamibõl meg kell élni ugye, és hát még a szüleim tartanak el. Ciki? Nem ciki? Én kicsit rosszul érzem magam ettõl, de most nem férne bele az idõmbe, olyan suli ez, ahol szorgalmi idõszakban hetente zh van. Mégis gondolkodom rajta, hogy kéne keresni mellé valami melót, azt viszont nem szeretném, ha lassabban tudnék haladni a tanulmányaimmal (elõzõ években párhuzamosan csináltam a doktorival, és még így is lassabban kellett haladnom egy kicsit). Én alapból nagyon szeretek tanulni, de kicsit besokallok néha, szeretnék már végre úgy igazán a magam lábára állni. A szüleim jó fejek, nem teszik ezt szóvá, és mindenben támogatnak, de 26 évesen kezdem már kicsit kellemetlennek érezni. Köszi az eddigi válaszokat, és várom a továbbiakat is! Fõleg arra a kérdésre vagyok kíváncsi, hogy hogyan élitek azt meg, hogy 24 felett még tanultok, és tanulni is fogtok jó ideig -- mert ebben a korban azért általában már mindenki dolgozik.
24 vagyok, és most vagyok elsõéves. Én jól érzem így magam, bár persze már nagyon várom, hogy a kezemben legyen a diplomám, szeretnék már elkezdeni dolgozni. Dolgozni azért nem dolgozom, mert nem találtam munkát, mármint olyat nem, amit csupán egy érettségivel tudnék csinálni, ezért lettem nappalis. Így nem vagyok munkanélküli. Suli mellett pedig azért nem dolgozom, mert van egy 3 éves gyerekem, hát ha egyszer délelõtt az egyetemen vagyok, délután már nem tudnék dolgozni, hiszen nincs már akkor bölcsi/ovi, na meg azt se akarom, hogy akkor egész nap ne lássam a gyerekemet. A szüleim támogatnak, de nem õk tartanak el, van mellette más bevételem is (igaz, egy része pl. diákhitel). Az nagyon jó lenne, ha találnék itthonról végezhetõ munkát, mert végül is az idõmbe beleférne, de sajnos ilyen nem akad. Ezen kívül önkénteskedem amikor tudok, szakmai gyakorlatnak nagyon jó, így majd könnyebben találok munkát diploma után. Mondjuk többek közt azért is alakult ilyen késõre nekem a továbbtanulás, mert amikor középiskolás voltam, fogalmam sem volt róla, hogy mi akarok lenni, konkrétan egyik pálya sem vonzott, inkább csak azt akartam, hogy legyen pénzem szórakozni, ezért elmentem dolgozni, és csak a fiam születése után kezdtem rájönni, hogy mit is fogok csinálni, bár így belegondolva, ez a pálya korábban is eszembe juthatott volna, mert ha a látóterembe kerül, akkor már korábban is emellett döntöttem volna. De hát jobb késõn, mint soha :)
A kérdező hozzászólása: Aki azt írta, hogy 25 éves, és most kezdi majd a 2. diplomát nappalin, nem jár erre véletlenül? :) Ha igen, és van kedved, fejtsd ki bõvebben. Én 23, majdnem 24 évesen kezdem a 2. szakomat nappalin. Természetesen bárki más sorstárs válaszát is várom! :)
25 éves vagyok, most akarom elkezdeni a második diploma megszerzését, a szüleimmel lakok, még nem volt idõm munkát keresni és dolgozni.
a matek szakos vagyok: rendezvényszervezéssel foglalkozom. az általam kedvelt zenei stílusban rendezek bulikat több éjszakai klubban a környezõ megyékben. szóval igazából a munkám pár telefon meg egy csomó e-mail, hétvégente meg jól berúgni. :-D és fõbb szezonba, mint most elég elfogadhatóan keresek vele. mondjuk most épp anyunál lakom, mert ez az egyetem, ahova most jöttem, pont itt van ebben a városban. szerintem nemhogy nem ciki, inkább egy csomó elõnye van, ha kicsit idõsebb vagy. érettebb gondolkodás, élettapasztalat, jobban tudod, hogy miket kell komolyan venni... ráadásul tisztelnek is a szaktársak, elfogadják a véleményedet.

Egy 24 éves és egy 21 éves meleg férfinek mennyi esélye van az örökbefogadásra?

Én és a barátom 6 éve együtt vagyunk. Amikor nagykorú lett, össze is költöztünk.

Legjobb válasz: Az elsõ jól leírta, sajnos jelenleg csak egyedülállóként fogadhatsz örökbe Magyarországon, és úgy nem a legjobbak az esélyeid.

Az elsõ jól leírta, sajnos jelenleg csak egyedülállóként fogadhatsz örökbe Magyarországon, és úgy nem a legjobbak az esélyeid.
Milyen tényt kell elfogadnia?
Hát ketten biztos, hogy nem fogadhatjátok örökbe.Csak úgy ahogy írták h egyikõtök lehet a törvényes szülõ.Am sztem ha belevágtok olyan szociális munkást válaszatok aki melegbarát (már ha lehet elõre tudni h kit kaptok) és akkor nem jelentené hogy egy másik pasival neveled.
Akkor sem egészséges ez az egész! Fõleg úgy nem , hogy ha tetszik ha nem a gyereknek el kell majd ezt a tény fogadni, azért mert az örökbefogadható gyereknek nem sok választása van. Nem hiába tiltja az egyház is ezt a dolgot! (nem vagyok vallásos)
csak mondom, hogy kimutattak, hogy a homoszexualitas nem az alapjan alakul ki, mit latnak, hanem genetika alapjan. czeiel endre is beszelt errol valami musorban, a homoszexualitas tehat nem valasztas kerdese, hanem a geneke van kodolva, gondoljatok csak bele, mennyi homoszexualis vallja be idosebb koraban, hogy o akar 6-7 eves kora ota erezte, hogy a sajat nemehez vonzodik, pedig akkor meg vajmi keves kulso rahatas eri oket, fokent a szuloi "ovas" miatt, raadasul akkor ok meg azt sem tudjak, mi az a homoszexualitas.
Lehet , hogy jobban tudja. A kérdés, hogy egy gyereknek a lelki világát mennyire viselné meg ez a dolog. Nem ebben nõ fel, nem ezt látja hanem azt, hogy van apa és anya a sulitársaknak és nem pedig apa és apa. Arról meg még nem is beszélve, hogy mennyire befolyásolná az õ indentitását is.
Két férfi csak jobban tudja, hogy egy fiút hogyan mire miért kell nevelni mint egy lányt.
És miért pont fiút? Szerintem még nehezebben adnának ki nektek fiút, ha lenne rá esély is a késõbbi molesztálások elkerülése miatt. Nem ítéllek el benneteket, de ilyen esetben pont , hogy a lányon kellene gondolkoznotok, hogy nehogy félre érthetõ legyen a helyzet.
na most ezt nem vagom, vagy mindenki hulye itt vag en vagyok helikopter. amit en itt olvasok, az az hogy orokbe fogadhatnak akar parkent is a melegek, de csak az egyik lesz torenyes szuloje. ergo, attol ok meg csaladkent elhetnek egyutt, es szolithatja oket apanak es apanak, nem kell sumakolni senki elott, hogy egyedulallo vagy sem. tenyleg en vagyok hulye, vagy valamit ferleolvastam?
Ráadásul minden képen kiderül a család látogatások során , hogy együtt élsz egy férfival. És ez már a szociális munkáson múlik , hogy jelenti -e a dolgot vagy nem. Szóval szerintem túl nagy tol Turra Magyarországon meleg párnak örökbe fogadni és folyamatosan hazudni kell. Nem hiszem h ezt egy gyerek ne sínylené meg. Meg a kapcsolatotok is lehet rá menne. Én pont ezek miatt nem próbálom meg az örökbe fogadást.F/26
Most õszintén gondoltad h egy 24 éves és egy 21 éves örökbefogadhat egy nála alig fiatalabbat, függetlenül attól h homo v hetero? (bár ahogy elképzelem amint a tegyesznél elmondjátok h huszonalig éves fiatalemberek egy 13 éves fiú apjaik szeretnének lenni...) A családjogi tv legalább 16 maximum 45 év korkülönsbéget ír elõ. Örökbefogadni amúgy sem egyszerû, sok kérdéssel, nehézséggel kell megbírkózniuk az örökbefogadó szülõknek. Nemcsak lakás, munka, megfelelõ jövedelem szükséges hozzá.
nyugati országokban erre természetesen van lehetöség.. bár nem hiszem, hogy ez miatt érdemes lenne elköltözni.
A kérdező hozzászólása: értem. Hát ez most elszomorított. Azonban valamennyi esélyem még így is van.
A hisztériázóknak üzenem, hogy ha azt gondolják, egy állami nevelõotthonban nevelkedõ gyereknek jobb dolga van ott a fizetett gondozók, és elkeseredett sorstársak között, mint egy szeretõ CSALÁDBAN, akkor csak gratulálni tudok. Mindenesetre tényleg elég nehéz helyzet, mert a korkülönbség tényleg túl kicsi lenne ebben az esetben, fiatalabb gyerekre meg nagyon sokáig kéne várni, habár fiatalok vagytok, végül is van idõ :) Én mindenesetre lehet szerzek ezzel egy kis negatív rep-et, de a helyetekben eladnék mindent, pakolnék és húznék ki külföldre. Én lány vagyok, most megyek egyetemre, de tudom, milyen az, ha valaki szeretne egy nap gyereket, és úgy érzi, hogy enélkül nem lenne teljes az élete. Van diplomád, állásod (tehát késõbb referenciád), a lakáseladásból lehet kezdõtõkét szerezni, pár év és megvan az állampolgárság. Fiatalok vagytok, elõttetek az élet, lehet tíz évbe is beletelik, de akkor még mindig csak 34 (már 35 :) ) vagy, simán belefér. Ráadásul lehet nem kell annyi elõítélettel megbirkózni, mint itthon. Látom, hogy egy éves a kérdés, és bocsi, de gondoltam hátha még mindig aktuális a dolog. Sok sikert kívánok nektek!

Miről beszélgessek az uncsi testvéremmel aki 24 éves és fiú?

Én 12 éves vagyok és lány.

Legjobb válasz: "az uncsi testvéremmel" Az unokatestvéredeel vagy az unalmas testvéreddel? Egyébként meg miért kéne beszélgetnetek, és ha valamiért együtt lesztek vagy együtt szoktatok lenni, miért kéne felkészülni egy témával? Ha mint két ember találtok valamit, amirõl szívesen beszélgetek, akkor arról fogtok is. Ha meg nem, akkor ne erõltessétek, hogy csakazértis legyen beszélgetés.

"az uncsi testvéremmel" Az unokatestvéredeel vagy az unalmas testvéreddel? Egyébként meg miért kéne beszélgetnetek, és ha valamiért együtt lesztek vagy együtt szoktatok lenni, miért kéne felkészülni egy témával? Ha mint két ember találtok valamit, amirõl szívesen beszélgetek, akkor arról fogtok is. Ha meg nem, akkor ne erõltessétek, hogy csakazértis legyen beszélgetés.
Valószínû, hogy nem igazán lesz közös témátok! De még azt is elhiszem, hogy olyan mûsort sem találtok a tv-ben, amely mindkettõtöket egyformán érdekelne. Rákérdezhetsz, hogy merre tanul tovább, milyen tárgyak érdeklik, mi szeretne lenni. Utána elmesélheted neki ugyanezt magadról. Talán udvarias lesz, és elmondja, ill. meghallgat. Ez esetben talán ilyen jellegû kérdéseket (mit tanácsol, te merre, hova tovább) feltehetsz neki, és talán majd válaszol. Ha nem, akkor mutasd meg neki a szüleid könyvtárát, meg egy fotelt, hogy oda leülhetsz olvasni, és te is elfoglalod magadat úgy, mintha ott sem lenne.
én anno 14 évesen teljesen jól el tudtam dumálni a 34 éves nagybátyámmal. társasozzatok, kártyázzatok, aztán csak lesz valami téma.

Szeretnék az OTP-nél Junior kártyát (14-24 éves), és nem értem ezt a dombornyomott témát. (? )

A kérdésem az lenne, hogy lehet-e dombornyomott kártyát kérni, ha igen mennyiért, és még ha van időtök elmondanátok hogy mi a különbség a sima és a dombornyomott kártya között? Köszönöm!
Temetésre lehet segélyt kérni.
Temetésre kérhet támogatást vagy egyéb más segítséget. De amúgy nem jár semmi.
Önkormányzat adhat támogatást de ezt egyénileg bírálják el.
gondold már el minden embernek meg fog halni vagy már meghalt a szülõje, akkor mindenki kap segélyt? azonnali államcsõdöt eredményezne ha valami havi juttatásra gondolsz azt elfelejtheted, esetleg ezt a temetés támogatást vagy mi ez utána járhatsz.

Lányok! Randiznátok olyan pasival aki 24 éves és nem volt még párkapcsolata?

Tanult és felel?s beosztásban dolgozó személy.

Legjobb válasz: Nem amaitt fog vele bárki randizni, hogy volt-e vagy sem párkapcsolatod... Vagy azért kérdezed, mert keresl valakit?? Ez randira hívás?

Nem amaitt fog vele bárki randizni, hogy volt-e vagy sem párkapcsolatod... Vagy azért kérdezed, mert keresl valakit?? Ez randira hívás?
A mai világba szerintem ez sokkal inkább pozitívum. Igen.
igen :)
Persze =)
Remélem nem haragszol meg a véleményemért, de õszinte leszek. Én nem. Viszont nyugtasson a tudat, hogy egyáltalán nem randiznék huszonévesekkel :) Akiknek ez a célkorosztálya, õket nem érdekli volt-e kapcsolatod vagy sem, nem a kapcsolatok számába, hanem az emberbe szeretünk bele.
Nem amiatt döntenék, hogy volt-e már kapcsolata. Sõt, örülnék, hogy én vagyok az 1. neki. :)
Akár igen.
Nem.
A kérdező hozzászólása: Nem kifejezetten randira hívás, inkább érdeklõdés. Köszönöm az eddigi válaszokat.
Már miért ne? Legfõbb ideje, hogy legyen...
Igen, nagyonis! :D
Nem ettõl függ. Én már randiztam olyannal is, aki 34 volt és még nem volt kapcsolata, de nem jött össze a dolog.
Én is az vagyok, nem is sietek sehova, engem a nyers szex teljesen hidegen hagy, ha valaki a szemembe mondaná hogy ciki, hát nem szívesen lennék a helyében, semmilyen értelemben. 21/f

Van itt olyan lány, aki 24++ éves, és még szűz? - Ha igen, miért alakult így? Vallási meggondolás vagy egyéb? - Nem féltek, hogy nem találtok megfelelő férfit, aki normálisan kezeli a helyzetet? - Nem érzitek magatokat ufónak időnként? :D 25/L

Sokat gondolkozom ezen a dolgon egy ideje. 25 vagyok, küls?mmel elégedett vagyok és van önbizalmam (küls?mmel kapcs.-ban), sok pozitív visszajelzést kapok. De valamiért félek lefeküdni bárkivel is, bizalmatlan vagyok. Voltak rövidebb kapcsolataim, általában mindig velem szakítottak, amit hatalmas traumaként éltem meg, sokszor indokolatlanul.

Legjobb válasz: Ne stresszelj, ne izgulj, majd Te is megtalálod az igazit! Semmirõl nem késtél el.

Ne stresszelj, ne izgulj, majd Te is megtalálod az igazit! Semmirõl nem késtél el.
én 21 vagyok és szûz
23 éves elmúltam mikor elvesztettem a szüzességemet, igazából nekem sem volt elõre megfontolt okom rá, hogy tartogassam, de egyszerûen nem találtam olyat, akivel szívesen együtt lettem volna. Nem vagy még elkésve semmirõl. Legalább nem fogsz idõ elõtt kiégni, és inkább ez a tiszteletre méltó, nem pedig az, ha valakit már 13-14 évesen dug boldog boldogtalan.
Én fiú vagyok, 22 évesen vesztettem el, és féltem hogy nem találok olyan lányt, aki ezt tudja tolerálni, éppen ezért nem vertem nagy dobra. Végül hál'istennek találtam egy olyan lányt, aki még örült is neki. :) Különben ne aggódj hogy mindenki tapasztaltabb. Olvass utána sokat, azt már csak pillanatok kérdése áttenni gyakorlatba ha arra kerül a sor ;)
Szerintem semmi baj nincs vele. Varsz az arra erdemesre. Egyszer biztos talalsz egy olyan fiut akihez nagyon vonzodsz, csak jarj tarsasagba es ne utasitsd vissza ha barataid hivnak szorakozni... en ha megtudnam ennyi idosen h a baratnom szuz nagyon nagyra ertekelnem erte :) Sok szerencset. 17/F, ahogy magamat ismerem sajnos meg szuz... sokaig :(
Végülis nincs ezzel semmi baj. Én 15 évesen feküdtem le elõször fiúval akihez semmi nem fûzött. Az elsõ szex is olyan volt, hogy padon voltunk leszoptam majd betette és ennyi. Semmi csók nem volt igaz azóta se voltam sohaaaa úgy fiúval, hogy szex közben megcsókoljak bárkit is vagy megöleljek. Talán azért, mert hozzászoktam, hogy igy voltam fiúkkal. Naa neked valószínû ez nem jött volna be ezért is vársz arra a fiúra akivel úgy gondolod megérné. 24/L
Annyira fura belegondolni, hogy vannak ilyen nõk. Én 25 évesen már gyereket akarok és nem azon filózni, hogy még meddig várjak a szexel.
Sziasztok! 24 éves és szûz volnék, de fiú, tehát nem hozzám szól a kérdés. Dekoratív vagy, és lett volna lehetõséged szexelni rengetegszer: ez logikailag rendben van. Tehát a dekoratívsággal ne is foglalkozz, az a kérdés, hogy miért vagy mindig bizalmatlan. Magamról: Jellemzõ, hogy én pont az az eset vagyok, amellyel nem tudok mit kezdeni. Ufónak nem érzem magam, de nagyon nehezen válok korombelieknek olyan igazi barátjává, sõt haverjává se nagyon. Szerintem az, hogy sosem volt igazi barátnõm, csak szerény próbálkozások, az csak egy tünete a mélyebb hibámnak, hogy a szociális életem hiányzik. De a barátoktól függetlenül (is) szoktak az emberek párt vagy partnert találni, ahhoz meg úgy érzem, nem volt eddig elég agyam. Viszont úgy látszik, mégiscsak késõn érõ típus vagyok, mert a képességeim most kezdtek kibontakozni. Újabban már nem gond, hogy bárkivel beszélgessek. Szóval jó lenne, ha 14 évesen tartanék itt. Igen jó ötletnek tûnik, hogy a ti társaságotokkal ismerkedjen egy olyan, mint én, de csak elsõre, mert feltehetõen egész mások a problémáink és az igényeink. Nektek pl. a kapcsolatok jellegével van gondotok, elkezdésével nem, nekem meg azzal, hogy nincsenek kapcsolataim.
A kérdező hozzászólása: És Neked miért alakult így, 15:22-es? Írj, ha van kedved. Hány éves vagy?
a 34% arrol tanuskodik csak, hogy tudom, hogy mitöl néznek hülyének az emberek, meg hogy mit nem szeretnek hallani.és azt hiszed, hogy itt kimerül a tudásom?
nembirnakacsajok: azért nem bírnak a csajok, mert egy hülye vagy. 34 %-od mit tanúsít? A kérdezõnek: én is UFO vagyok, csinos és öreg lány, és tényleg hátrány egy nõnél is a késõi szüzesség! De ne add fel!
A kérdező hozzászólása: Az kizárt, hogy ne találnék. Részemrõl a vitát befejeztem.
és ha esetleg NEM????
A kérdező hozzászólása: Utolsó: igen, valószínûleg késõn érõ típus vagy. Szerintem ezzel nincs gond, az a lényeg, hogy te is elindultál a fejlõdés útján. :) Amúgy közben már 26 lettem, és még mindig ugyanaz a helyzet... :D De bizakodó vagyok.
15:51 vagyok. Te egyébként nem gondolod azt, hogy így lemaradtál sok dologról? Vagy nem is maradtál le, csak kizárólag a szexrõl? Szerintem a fiúknak az odáig vezetõ dolgok még talán fontosabbak is élmény szempontjából. Talán nem kéne így gondolnom, de a tizenéveskori kapcsolatok jelentenék nekem az élet egyik fõ értelmét (illetve onnantól az emlékek).
Én 24 vagyok és Male. Ja meg szûz. Volt barátnõm, de hamar szétmentünk és akkor nem értettem igazán hogy miért, aztán rájöttem, hogy mert én imádom a szabadságot. Egyszerûen nem bírok kapcsolatban élni, a másik pedig az, hogy a szex érzelmek nélkül nem megy. De nem zavar, imádom a függetlenséget, és a flörtön kívül mást egyenlõre nem akarok senkitõl. A másik oldala a dolognak, hogy ihazából lefoglal a pénz és karrier, szóval nekem az fontosabb, mint hogy bárkivel is lefeküdjek. Most ne képzeljetek Dagobert bácsinak :) )))
Nem képzelünk. Idõvel egyre többet számít majd a pénzed :) Nekem maga a kapcsolat is távoli, ismeretlen fogalom, nem sikerült még egy valódit összehoznom. Szerintem a fiúkra teljesen más problémák jellemzõek, mint a lányokra, bár ha valaki csúnya, az mindkét nemnél rossz. Egyébként én se vagyok csúnya, csak hát kb. ez az egyetlen elõnyöm, és azt se tudom kamatoztatni (még). (Az elõbbi elõtti vagyok, 24/f)
Látom, h. ez már régebbi kérdés, de hátha még olvassa vki. Én 25 éves lány vagyok, és még szûz. Nem volt barátom, persze randim már volt párszor, de vhogy nem találtam meg azt az embert, akivel kölcsönösen tetszettünk volna egymásnak külsõleg és belsõleg egyaránt. Mondjuk én is késõn érõ típus vagyok, és sosem voltam annyira a fiúk kedvence, buliban is inkább a barátnõmhöz mentek oda a fiúk. Pedig nem tartom magam csúnyának, normálisan nézek ki, átlagos testalkatom van, csinosan öltözöm. Egyszer randiztam egy sráccal, õ mondjuk azt mondta, h. õt zavarja, h. nekem még nem volt barátom. Mondjuk vele sem jöttem össze egyéb okok miatt. Most viszont elég nagy az esély rá, h. összejövök egy sráccal, akit egyáltalán nem zavar, h. szûz vagyok. :) Ha még olvasod, kedves kérdezõ, az eltelt kb. 1, 5 év alatt változott a helyzeted?
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, utolsó! A helyzet még mindig nem változott. Voltak azóta rövid kapcsolataim, pár hetesek, de egyikbõl sem lett semmi komoly. Igaz, most már nem is görcsölök ezen a dolgon. Szerintem egyébként elég bántó az, ha valakinek az a baja veled, hogy még nem volt barátod. Gondolok itt az említett pasasra, akivel randiztál. Ez alapján ítélni? Oké, tudom, a mai világban ez kicsit furcsa, de nem kéne mindenféle következtetéseket levonni.
Utolsó válaszoló vagyok. Hát igen, elég furának tartottam én is, h. õt ez zavarta. Aztán neki meg összesen 1 kapcsolata volt, az is pár hónapos, szóval nem is értettem, mit beszél. Õt ilyen zavarta, azt mondta, h. ha majd meg akar csókolni, akkor én biztos zavarban leszek, v. nem fogom engedni. Meg ilyen hülyeségek. Oké, persze, lehet, h. zavarban leszek, de ha nekem is tetszik a srác, akkor miért ne engedném? Meg miért annyira baj az, ha zavarban van az ember? Akivel most randizom, õ azt mondta, h. õt egyáltalán nem zavarja ez, egyszerûen így alakult ez nálam, és kész. Arról nem beszéltünk, h. én még nem is csókolóztam soha. De majd ha arra kerül a sor, lehet, h. nem leszek vmi ügyes, de hát majd belejövök, legalábbis remélem. :)
A kérdező hozzászólása: Teljesen jól látod! Szerintem egy normális férfi nem akad fenn ezen, ennyi. Azt megkérdezhetem, mióta randizol ezzel a mostani férfival? Hogy mondtad el neki, hogy még szûz vagy? Vagy azt mondtad, h. még nem volt barátod? Õ kérdezte, vagy magadtól mondtad? Azért érdekelnek ezek, mert én is sokat gondolkoztam azon, hogy mikor érdemes ezt az infót megosztani. Volt, hogy túl hamar tettem, az se jó.
A kérdező hozzászólása: Várok, és tudom, hogy elõbb-utóbb találok is normálisat. :)
várhatsz.ha azt hiszed, hogy majd lesz, akkor várj csak...és koppanj.
A kérdező hozzászólása: És miért? Írj róla részletesen, ha van kedved!
A kérdező hozzászólása: Elõzõ kérésem a ma 14:28-nak szólt, de természetesen köszönöm a többieknek is a választ!
A kérdező hozzászólása: 14:34: Én is szeretnék majd gyereket, de hogyan, ha nincs komoly kapcsolatom? Egyébként hány éves vagy? Mondtam: a szexszel pedig azért várok, mert nem találtam megfelelõ férfit. Meg egyébként is késõn érõ típus voltam mindig is.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Sorstársak nem járnak errefelé? :)
Én egy évvel a limit alatt vagyok:) de hasonló cipõben mint te, igaz pszichológusnál még nem jártam, de ki tudja.:D De hasonló vagyok mint te, nem csúnyának mondható lány, csinos, és mégis.:)
Most töltöttem be a 24-et, és én is szûz vagyok, de én nem kezelem ilyen optimistán a helyzetet, mint te.Bár nekem még ez az "ufóságom" legkisebb jele.
Szia. Én fiú vagyok, 29 éves. Azt hiszem szintén ufó, mint Te... Nekem is volt esélyem lánnyal, de ha nem vagyok feloldódva, nem õ az akit akarok, akkor nem megy. Nem akartam igazán a dolgot. Persze akkor azt hittem, jó lesz, de ahogy felnövök, egyre inkább látom hogy azok milyen üres kapcsolatok voltak. Válogatós vagy, sok rossz tapasztalat ért, és nem akarod Te is úgy elszúrni, és ezért vársz, várunk vele. Az elhagyástól én is félek. Régi dolgok miatt talán Te is érzékenyebb vagy mint mások. Egy béna kis rövid kapcsolat után is sírnál. Legalábbis... velem elõfordult. Köszi a kérdésedet. Jó érzés volt olvasni, egy érzékeny és intelligens lány kérdését :) Na most már jobbat fogsz aludni, hogy, bár fiúba, de van 1 sorstársad. :)
14:34 vagyok (79%os) Nem oltani akartalak és egyáltalán nem tartom cikinek, hogy ilyen idõsen még szûz vagy. Ha én nem találok rá arra a fiúra akivel jelenleg is együtt vagyok akkor valószínûleg én is szûz lennék még. Nagy szerencsém volt vele mert hadilábon álltam a fiúkkal. Nagyon bizalmatlan voltam és tartottam ettõl az egész kapcsolasditól. Szerencsére ez a fiú türelmes volt velem és megoldódott a problémám. 20/L
A kérdező hozzászólása: 17:30 és 19:07-es válaszoló, ha van kedvetek, írjátok meg, miért alakult így szerintetek, és hogy mit éreztek! És fiú sorstárs, Neked is köszönöm a választ. :)
17:30as vagyok, ha érdekel szívesen megírom mi a helyzet :D de maximum privátban, mert itt soha nem lehet tudni....:)
cserélj egy pár napra egy 25 éves szüz fiuval!sztem visszatérve a saját életedbe ingyen osztogatnád a testedet, mert rájönnél, hogy a te helyzeted sokkal jobb, mint a férfiaké.
A kérdező hozzászólása: nembirnakacsajok: Ebben lehet valami... Igazságtalan egy dolog, ha belegondolok, hogy a fiúkat jobban "hülyének nézik" emiatt, ennyi idõsen, mint a lányokat. (Azért mondjuk az utóbbiakat is furcsállják, csak talán nem annyira, mint a fiúkat.)
jólvan.itt bologatsz, de nem jössz rá, hogy egy lánynak csak az idióta önbecsülése szab gátat.hát nem mindegy neked, hogy nem a legfullosabbal fekszel le? na nehogymá
A kérdező hozzászólása: Valamit nagyon félreértettél. Mit jelent az, hogy "legfullosabb"? Ha külsõségekre gondolsz, akkor nagyon tévedsz. Pusztán arról van szó, hogy eddig olyan férfiakkal hozott össze a sors, akik nem bántak velem szépen, nem érdemeltek meg engem. Mért kellett volna lefeküdnöm velük? Örülök, hogy így alakult. Miért ne várhatnék egy normális férfira?
Kérdezõ, írok privit, úgy válaszolok ezekre a kérdéseidre. :)

Van egy problémám, , nagyon" fiatal vagyok még, és nekem inkább az idősebb srácok jönnek be. persze nem arra gondolok hogy ilyen öreg férfiak jönnek be hanem max.24 évesek. De a korombeliek is tetszenek de inkább az idősebbek, és ez nagy baj?

És ezt miért ítélik el az emberek?,szerintem az a lényeg hogy mindenki legyen együtt azzal akivel szeretne,és szeretik is egymást.

Legjobb válasz: úgy tûnik ez lett a divat:P hogy miért itélik el? azért mert te még egy tapasztalatlan kislány vagy, a 24 éves pasik akik ilyen kislányokkal kezdenek nem komoly kapcsolatot, hanem szexet akarnak. nem mondom, hogy nincsenek kivételek, de azért a mai világban nem normális az a 24 éves pasi, aki egy 14 éves kislánnyal kezd, ráadásul ez törvénybevágó..

úgy tûnik ez lett a divat:P hogy miért itélik el? azért mert te még egy tapasztalatlan kislány vagy, a 24 éves pasik akik ilyen kislányokkal kezdenek nem komoly kapcsolatot, hanem szexet akarnak. nem mondom, hogy nincsenek kivételek, de azért a mai világban nem normális az a 24 éves pasi, aki egy 14 éves kislánnyal kezd, ráadásul ez törvénybevágó..
a világirodalomban szép számmal vannak ilyen korkülönbségek :D az élet szép egyetértek h inkább csak érettnek érzed magad, én is így voltam ma már más, és rálátásom van a hátam mögötti idõszakra tetszenek nyugodtan a 24 éves fiúk is! de ne add oda magadat nekik, és ne is járj velük, nézelõdj kissé kisebb korút, mert a 24 éves többnyire már a hosszútávú kapcsolatban életvezetésben gondolkodik, állással, egyetemmel stb. te ezt a világot még nem tapasztaltad meg, tehát nem is tudnál vele együtt lenni ahogy kéne de a fantáziádat engedd szabadon :D
A kérdező hozzászólása: :P:D bírlak xD
Nem vagy te érett csak azt hiszed, majd idõvel úgyis belátod. Igaz lehet, hogy a korodhoz képest érettebb vagy, de ez még kevés.
Ha úgy érzed, hogy érett vagy, akkor pont ugyanúgy érzel, mint minden korodbeli kamaszlány. Mindenki úgy érzi 13 évesen, de kevésnek van igaza.
A kérdező hozzászólása: lehet hogy törvénybevágó de ahogy mondtad vannak kivételek
Szia! 1: attól függ, hogy mennyire vagy fiatal. 2: ezt azért ítélik el, mert az embereknek a 17-24 évesekrõl az az elsõ véleményük, hogy csak a szexet akarják. 3: ha azért tetszenek az idõsebb pasik, mert õk komolyabbak, nyugisabbak, és(többnyire) könnyebben kezdeményeznek, akkor ez majd úgyis elmúlik->te idõsebb leszel, a veled egykorúak meg komolyabbak, stb. Egyébként hány éves vagy? (: Dorci :)
nagyon édesek vagytok, hogy itt megbeszélitek a sok tapasztalatot amit szereztetek, de a helyesírás szerint azért még most is "helyre" nem "hejre"..
Kedves Kérdezõ! Énis 13\L vagyok, nekem ez mostmár nem is probléma, mert magam hoztam hejre azokat a dolgokat amiben mások nem értettek velem egyet!Harcoltam sokmindenben, és végül a jót is kaptam!4 hónapja (nem dicsekszek)de azért ez is sokat jelent)egyutt vagyok a 18 éves baratommal, és nem haltam bele, semmibe!!!!
A kérdező hozzászólása: 13:S és ha úgy érzem hogy érett vagyok?mármint nem azt hogy olyan érett mint egy 18 éves hanem amúgy a koromhoz képest?4
A 13-18 még elmegy, na de az csak 5 év és nem 11!
Nekem miért nincs ilyen szerencsém? 25 évesen egy kis hamvas 16 évessel megismerkedni... Nyamii :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!