Találatok a következő kifejezésre: 23hetes terhesen barna (2 db)

23hetes terhes vagyok. Együtt voltam tegnap a párommal és utána sötét rózsaszínü folyásom volt. Ma reggel meg barna. Valami gond lehet?

Már rég voltunk együtt és nem volt semmi durva sem.Köszönöm a válaszokat.

Legjobb válasz: Nem feltétlenül, a méhszájad érzékenyebb most, nekem Rutascorbint ajánlott a doki, elmúlt tõle. Persze nem árt szólni a dokinak, õ megnézi hogy nem belülrõl jön-e a vérzés.

Nem feltétlenül, a méhszájad érzékenyebb most, nekem Rutascorbint ajánlott a doki, elmúlt tõle. Persze nem árt szólni a dokinak, õ megnézi hogy nem belülrõl jön-e a vérzés.
Valaki nem bírja a szexet sajnos. Lehet kicsit intim, de ha kufircoltok, akkor ne engedd, hogy tövig benyomja a szerét. Én a lábammal megfelelõ távolságban tartom a férjemet, így tudja intenzíven csinálni, de nem tud nagyon behatolni, és így nem kellemetlen. Viszont síkosítót használunk azóta, mert sokkal szárazabb a hüvelyem, és az is pecsételhet ilyenkor. Menjél el aktus után dokihoz, és nézesd meg mi a helyzet, mert ha nem a hüvelyed vérezget, hanem a méhed, akkor baj van, és letiltanak a szexrõl tuti.
Szerintem nézesd meg magadat a dokival, hogy mindenképpen megnyugodj. Én arra tippelek, hogy megpattant egy hajszálér az együttlét során, és amiatt jött sötétebb folyásod. Mivel terhesség során az alhasban sokkal nagyobb a vérbõség, így könnyen megpattanhat egy hajszálér, ha kicsit jobban megerõlteted magadat. Ha viszont nem múlik (esetleg görcseid is vannak) irány a doki. Remélem minden rendben lesz! 28.hkm

23hetes terhesen megjelenő barna csík a köldök alatt nem korai? és mintha a köldököm is kezdene bebarnúlni.

Legjobb válasz: Egyáltalán nem korai,én is hasonlóan vagyok,szintén 23 hetes.Magyobb bajunk sose legyen:-))Boldog babavárást!

Egyáltalán nem korai, én is hasonlóan vagyok, szintén 23 hetes.Magyobb bajunk sose legyen:-))Boldog babavárást!
nagyobb
A kérdező hozzászólása: köszi :D boldog babavárást neked is

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!