Találatok a következő kifejezésre: 23. hetes Hüvely (8 db)

23 hetesen haskeményedés, és szúró érzés normális? Sokszor ott lenn fáj, de a hüvelyemet is érzem. A szeméremcsontom is fáj. Van valaki így, vagy csak én?

Kelleténél nagyobb a pocakom is,mert uh,és doki szerint nagy babára kell számolni.

Legjobb válasz: Hát nekem is fájt sokszor a szemérem csontom, meg úgy éreztem, mint aki túl sokat ült a biciklin. Ez már a kezdeteknél elõfordult hetekig fájt, aztán elmúlt egy hónapra, aztán megint elõjött, de úgy a 30. héttõl ilyet nem tapasztaltam. A hüvelyem az elején nyilalt, arra azt mondták, nõ a méhem. Most 1 hete is nyilalgatott egy picit. Mindenkinél természetesen más más tünetek vannak. Minden jót kívánok! 36+5 hetes km:D

Hát nekem is fájt sokszor a szemérem csontom, meg úgy éreztem, mint aki túl sokat ült a biciklin. Ez már a kezdeteknél elõfordult hetekig fájt, aztán elmúlt egy hónapra, aztán megint elõjött, de úgy a 30. héttõl ilyet nem tapasztaltam. A hüvelyem az elején nyilalt, arra azt mondták, nõ a méhem. Most 1 hete is nyilalgatott egy picit. Mindenkinél természetesen más más tünetek vannak. Minden jót kívánok! 36+5 hetes km:D
szia! Én is 23 hetes vagyok, hatalmas pocakkal:) a szúró érzést valamelyik oldalt érzed? Mert ha igen, az lehet a méhszalagod is, nekem is néha úgy beleszúr hogy összegörnyedek. Neked elsõ baba lesz? Nekem 2. Mikorr vagy kiírva? Én nov.16.
A kérdező hozzászólása: Kedves elsõ: Köszi ahasznos választ:) Hamarabb szülsz, így kellemes további várandóságot, és könnyü, szép szülést kívánok!:) Kedves 2.:) Én is nov.16-ra vagyok kiírva:) Lehet egyszerre szülünk? Nekem Õ már a3.baba, mert az elõzõ házasságomból van 2 lányom.Páromnak nincs gyereke, ez lesz az elsõ-és közös is. Hány éves vagy?Hová valósi?Milyen nemû a baba a pocidban? Nekem Õ is ha minden igaz kiscsaj lesz:)

23 hetes kismami vagyok. Egy pár napja, mikor rugdos a babám, egészen a hüvelyemig érzek valami érdekeset (olyan mintha a záróizmok összehúzódnának), pedig általában a köldökömnél rugdos. Normális ez?

Legjobb válasz: Szia! 23 hetesen még bõven van helye forgolódni, nem mindig rugdos azonos helyen. Amikor "érdekeset" érzel,szerintem akkor a méhszályat rudgossa. Ez késõbb fájni is fog, de nem tudsz ellene tenni, másnál is elõfordul.

Szia! 23 hetesen még bõven van helye forgolódni, nem mindig rugdos azonos helyen. Amikor "érdekeset" érzel, szerintem akkor a méhszályat rudgossa. Ez késõbb fájni is fog, de nem tudsz ellene tenni, másnál is elõfordul.
Szia! Igen, valószínû, hogy a méhszájadat rugdossa. nekem ütögeti mostanában, + a hólyagommal játszadozik:) 23 heteske
Én is mesélhetnék, hogy mit lemûvel sokszor a drágám odabent! :) Nekem is sokszor üt-rúg nagyokat, már nagyon erõs! A hólyagomat nekem is nagyon szereti. Nekem is van, hogy olyat belevág ott lent, hogy szinte a hüvelyemben érzem. És már egészem fent, a bordámnál is sokat rugdos. Volt olyan, hogy egyszerre éreztem lent egy fent is, hogy üt-vág! Még nem tudom, hogy boxoló vagy focista lesz. :) 25 hetes kismami
Édesapám szerint az én babókám urológus lesz, azért üti-veri a hólyagomat. Na meg a veseköveim is szépen megindultak kifelé:) )

23 hetes terhes vagyok és tegnap levegő került a hüvelyembe. Azt hallottam, hogy ez veszélyes, igaz ez? És miért?

Bocsi a debil kérdésért, de nmegijedtem. :(

Legjobb válasz: Hogy érted, hogy levegõ került a hüvelyedbe??

Hogy érted, hogy levegõ került a hüvelyedbe??
Pedig jó érzés! :) ) Próbáljátok csak ki, persze szigorúan csak a baba megszületése után.
:D ez durva...
Errõl még én sem hallottam, de jó tudni, hiszen az 5.hétben járok még csak.Bár az is igaz, hogy nekem még sosem fújt be a férjem a hüvelyembe:-DDD
A kérdező hozzászólása: Van aki a lábujjakra izgul, van aki arra, ha belefújnak a különbözõ testnyílásaiba. Ez tényleg érdekes. :)
Miért fújkálná bárki a levegõt a hüvelybe??? vagy ez csak nekem fura? Mert itt gondolom arra értik, ha valaki ténylegesen befúj oda, de... mégis minek?
Egyébként ezt én is olvastam valahol, hogy terhesség alatt orális közben, nem szabad befújni a hüvelybe...
Na, ez ám a kemény kérdés! :) ))
Ugye csak kamuzol???
Egészségügyi fõsulit végeztem, mentõtisztként dolgozom de errõl még nem hallottam, szerintem ennek semmi alapja nincs, ami bekerül, az ki is jön...nem tud kárt csinálni! Gondolom szex közben került be egyébként...?
A kérdező hozzászólása: Feltétlenül :) ))) mindenkit felpontoztam!
A kérdező hozzászólása: http://www.informed.hu/index.nfo?tPath=/eletmod/terhesseg__s.. "Terhesség alatt a szexuális vágy nõ vagy csökken. A közösülés megengedett a terhesség alatt, de szigorúan tilos abban az esetben, ha a nõnek hüvelyi vérzése, fájdalma vagy magzatvíz-szivárgása van, különösen ha méhösszehúzódások tapasztalhatók. Nem egy olyan eset ismert, amelyben az orális szex során a hüvelybe fújt levegõ okozta a terhes nõ halálát. " Ezek szerint félreértettem valamit, elnézést!!!
A kérdező hozzászólása: Tudom hogy nagyon nagyon nagyon idióta kérdés:) de valahol ezt olvastam és megijedtem. Igen szex közben. Akkor elkönyvelhetem ezt egy olyan állításnak aminek nincs alapja?

23 hetesen miért nyilal a hüvelyembe?

ma éjjel eléggé nyilalt a hüvelyembe,most is érzem de nem annyira eröteljes.mitöl van ez.

Legjobb válasz: Nincs semmi baj! Nyúlnak a méh szalagjaid és ez okozza. Valahogy kell hely a babucinak. :) 31 hetes km

Nincs semmi baj! Nyúlnak a méh szalagjaid és ez okozza. Valahogy kell hely a babucinak. :) 31 hetes km
A kérdező hozzászólása: köszönöm a megnyugtatást! :)

SOS 23 hetes vagyok. Nyílhat a méhszáj? Hüvelyben nyomást, szúrást érzek, alhasi fájdalmakat. Többi lent.

sikerült pár napja egy olyat tüsszentenem,hogy 1-2 percig mozdulni sem tudtam.Azóta érzek feszítõ alhasi fájdalmat néha ,szúrást hasba.hüvelybe.Kb mintha a méhszájnál érezném ezt a nyomó,szúró érzést,néha végbél környékén is. Eddíg teljesen zárt voltam,bár mindíg szednem kellett magnéziumot,mert a hasfájás eddíg is megvolt,azaz,hogy a tüsszentésig már elmúlni látszott.Ez a hüvelyi érzés még nem volt. Nyílhatok ilyen fájdalmas tüsszentés után?

Legjobb válasz: Szia nem akarok butaságot írni de úgy tudom nem nagyon lehet észre venni ha nyílik a méhszáj, de ha aggódsz inkább menj el az orvoshoz mert az a legbiztosabb. Vagy ha van fogadott orvosod hívd fel és kérdezd meg hogy õ mit gondol errõl mert úgy a legbiztosabb a dolog mint hogy aggódj hogy mi lehet a baj!

Szia nem akarok butaságot írni de úgy tudom nem nagyon lehet észre venni ha nyílik a méhszáj, de ha aggódsz inkább menj el az orvoshoz mert az a legbiztosabb. Vagy ha van fogadott orvosod hívd fel és kérdezd meg hogy õ mit gondol errõl mert úgy a legbiztosabb a dolog mint hogy aggódj hogy mi lehet a baj!
hát szerintem nem a tüsszentéstõl nyílik ki a méhszáj. Nyilván nagyon rossz érzés, de szerintem nem nyílt ki. Egyébként mikor nekem a 33. héten kinyílt egy cm-t akkor nekem rendes, rendszeres fájásaim voltak, 2-5 percenként. Akkor mentem kórházba és a szülésznõ még haza is engedett volna mert nem érzett semmit de a dokim megvizsgált és õ nem engedett haza mert már elkezdett kinyílni. Ha nem múlik ez a kellemetlen érzés akkor hívd fel a dokidat vagy a védõnõdet õ biztos meg tudja mondani neked hogy kell e aggódni.
A kérdező hozzászólása: én görcsöt csak nagyon enyhét érzek napi 2-3 alkalommal, azt is csak kb fél percre.
Én 26 hetes vagyok. Sokszor érzem amit Te. Ne aggódj! Nekem tegnap elõtt egész nap szúrt a hüvelyem, ha megmozdultam, de semmi gond nincsen. Sokat görcsölök én is. A szúró érzés hamarosan elmúlik. Ha sokat görcsölsz és erõsen, akkor viszont menj majd el dokihoz, mert lehet nem ártana megemelni a magnézium adagodat! :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm! a dokimmal már többször megbeszéltem, hogy a magnézium adagot lehet emelni , mert ahogy írtam hasfájás eddíg is volt valamiért, at emelek aztán elmúlt és a tüsszentés óta visszajött. ezek a szúrásaok aggasztanak a hüvelybe, de remélem minden rendben lesz, most emelek még a magnéziumon.

Alhasi és huvelyi fájdalom 23. hetes terhesen mitol lehet?

23.hetes kismama vagyok,tegnap és ma is enyhe alhasi és huvelyi szurkálásokat érzek,nem fájdalmas de elég kellemetlen.Orvoshoz egy hét mulva kell mennem.Ultrahangon utoljára 2 hete voltam és huvelyi ultrahangot csináltak és ott minden rendben volt,méhszáj zárt volt.Mitol lehet ez a fura szurkálás.A baba mozgását érzem.Volt valaki akinek ilyen "gondja" volt ilyen idos terhesen?

Legjobb válasz: szinte mindenkinek, mert ez egy teljesen természetes folyamat, nyúlnak a méhtartó szalagok, egyre nehezebb a baba és a "tartozékai", ennek pedig ilyen tünete van ha vérzés lenne vagy elviselhetetlen fájdalom, akkor orvos, egyébként ez természetes az, amit érzel

szinte mindenkinek, mert ez egy teljesen természetes folyamat, nyúlnak a méhtartó szalagok, egyre nehezebb a baba és a "tartozékai", ennek pedig ilyen tünete van ha vérzés lenne vagy elviselhetetlen fájdalom, akkor orvos, egyébként ez természetes az, amit érzel

23. hetes vagyok Hüvely öblitésre glycerin boraxot írt a dokim 20grammot, meg azt hogy heti 2 szer. A 20grammot egy öblitésre használjam fel vagy a heti 2szerre?

az aplikatorba öntsem a folyadékot aztán meddig nyomjam fel a csövet?elég ha csak az elejére

Legjobb válasz: az én dokim azt mondta, hogy terhesség alatt nem ajánlott a hüvelyöblítés, mert megpiszkálja a méhszájat, és burokrepedéshez is vezethet.

az én dokim azt mondta, hogy terhesség alatt nem ajánlott a hüvelyöblítés, mert megpiszkálja a méhszájat, és burokrepedéshez is vezethet.
Szia!Én is hasonló cipõben járok, 28 hetes vagyok. Nekem is ugyanezt írta fel, nem árt a picinek. Töményen kell használni, nem kell teljesen benyomni, csak a hüvelybe. Én is kaptam antibiotikumot is. Elõtte több kúpot, kenõcsöt, kipróbáltunk, végérvényesen nem múlt el. Muszáj kezelni, a baba miatt is. Nyugi nem lesz baj! Problémamentes, örömteli babavárást!
A kérdező hozzászólása: De hogy hogy víznyomással? Nem értem, nem csak a folyadékot kell az aplikátorba azt meg a csövön keresztül hüvelybe? Kell hozzá víz is?
A kérdező hozzászólása: :) Köszi megnyugtattál aranyos vagy
megin én. Igen csak az elejébe a csövet, de figyeld hogy befollyon és ne mellé. A dokid egyébként megkerdezhetnéd, nem hiszem hogy zaklatódna.
a 2. és 3. válaszoló vagyok. Igen erõs augmentint kaptál. szóval nem akar megint adni, még nem jó az eredményed, nyugodtan öblögethetsz vele. csak enyhe víznyomással , mert épp elég, ha bemegy- fertõtlenít és kijön az a folyadék. Nem autómoso, nem kell leveretni. nyugodtan használhatod.
glycerin borax- rózsaméz. leginkább babáknak szájpenészre adják akkor 2 bogyót 2 dl vízben kell oldani és azzal ecsetelni, mindig tiszta ecsetelõvel. Ez is egyfajta gombásodas, lehet hüvelygombád van és ezért kell öblögetni. szerintem ne egyszerre 20grammot, az tömény lenne. inkább2-4 alkalomra
A kérdező hozzászólása: Azt pontosan nekem sem mondta, annyit mondtam neki hogy vagy 2 hete volt hüvelygombám, arra vettem canesten combit azt mondta jól tettem, de vizsgálat után azt mondta még a krémmel kenjem külsõleg azért, aztán a mai vizsgálat után mondta ezt. Nem tudom hogy kapcsolatban e vele, hogy vette le ilyen gyulladásos vért és az nem lett jó, akkor 1 hétig augmentin 625-öst, ma levette megint a vért, holnap kell hívnom hogy milyen lett! Ennyit tudok
Minek kell öblögetni? próbáltam megtudni miez a glycerin borax, de nem tudom.
A kérdező hozzászólása: Na ez jó, most már teljesen elbizonytalanodtam :(
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget nagyon nektek

Lehet-e még embrió a petezsákban, ha tegnap azt mondták hüvelyi uh-on, hogy 5 hetes terhességnek felel meg, de szerintem 7-8 hetes? 23 mm-es a petezsák és csak szikhólyag látszik benne. Reménykedhetek még? Vagy missed ab lesz?

Semmi barnázgatásom nincsen, de biztosan tudom, hogy ápr. 21-én fogant a baba. 1 hét múlva kell visszamennem, nagyon hosszúnak fog t?nni ez az id?. Mindenkinek köszönöm a véleményét.

Legjobb válasz: A szikhólyagból alakul ki a baba! És a remény hal meg utoljára!

A szikhólyagból alakul ki a baba! És a remény hal meg utoljára!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen kedvesek vagytok, tényleg csak reménykedhetek.
A kérdező hozzászólása: Szeretném tudatni veletek, hogy tegnap missed ab-on estem át. Sajnos jól éreztem a dolgot. Lelkileg eléggé kivagyok, nem tudom, hogyan fogom ezt feldolgozni. Már van két gyermekem, sosem gondoltam, hogy ilyesmi megtörténhet velem. A baba apukája bár tegnap velem volt egész nap, de mégis elhagyott. Szörnyû ez a kettõs fájdalom. Legalább a baba megmaradt volna nekem, ha már a pasit elveszítettem.
Szia! Ilyen fiatal terhességben még nem látszik a baba!Ha legközelebb mész, talán már lesz szivhangja!Miért gondolsz a legrosszabbra!Hidd el, ott van a baba a pocidban!Legyél nagyon boldog!
4 hetesen mentem elõször dokihoz szóval szinte azonnal mert tervezett baba, egy napot késett, másnap teszt, 3 nap múlva doki, aki meg is lepõdött, hogy nagyon korán mentem, nekem is ekkor még csak a szikhólyag látszott, 2 hét múlva visszahívott, és hüvelyi uh-n már látszott a pici szive ahogy lüktetett, szóval ne izgulj, ha nem görcsölsz, nem vérzel minden renben, Sok boldogságot, 31 hetes kismama:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!