Találatok a következő kifejezésre: 23-ára várom, nem várom! (8 db)

23-ára várom, vagyis nem várom! 8 napja hasszurka, hányinger, derékfájás! voltam dokinál, azt mondta hogy meg van vastagodva a méhnyak, de még nem lát semmit! Örülhetek?

Legjobb válasz: Szerintem az biztos jelent valamit,hogy meg van vastagodva.Bár reméljük nem menstruációt.Eé a helyedben pár nap múlva csinálnék egy tesztet.

Szerintem az biztos jelent valamit, hogy meg van vastagodva.Bár reméljük nem menstruációt.Eé a helyedben pár nap múlva csinálnék egy tesztet.
A kérdező hozzászólása: kérdeztem az orvost hogy a miatt is lehet e?annyit mondott ennyire elõre nem valószinû hogy a menzesz miatt!nem tudom mire gondoljak!már minden átfutott a fejemen!
Szerintem nyugodj meg, az a legfontosabb. Fõleg, ha tényleg a babó miatt vannak a tüneteid. Neki nincs most szüksége az elején arra, hogy ideges légy. Késõbb sem. Itt mindenki tök ideges, meg szomorú...pedig lehet, hogy már a pocikban vannak a kicsik és akkor sokat hibázhatunk, ha stresszesek vagyunk, mert a picik is stresszesekké válhatnak.Hihetetlen fontos ez az elsõ pár hét a babáknak, amit mi bizonytalanságban töltünk.
A kérdező hozzászólása: SOHA NEM GONDOLTAM VOLNA HOGY ILYEN LESZEK.még nem is biztos hogy baba és már felelõsség érzet van bennem
ez normális nyugi!!! Sõt az a baj, ha nem vagy ilyen. Egyébként meg hidd el, ha megszületnek még inkább idegeskedz és félted õket! A pociban vannak a legnagyobb biztonságban! Az elõzõ válaszoló vagyok.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszodat!aranyos vagy!
Szia! Én 21-re nem várom. Ugyan ezeket érzem én is. Remélem nem a menszitõl! Szorítok hogy babád legyen! :D
Sziasztok! Én azt mondom nektek, hogy nagyon sokáig felesleges várnotok, mert a 21-e, és a 23-a is mindjárt itt van. A legújabb otthon is elvégezhetõ terhességi tesztek pedig már a 3 napos terhességet is kimutatják. És a felesleges idegeskedénél még a biztos válasz is jobb, még ha negatív is. Szerintem. De azért én szorítok nektek. 9 hetes kismama :)

Valaki aki 23. ára nem várja?

Vagy hasonló id?határa van?

Legjobb válasz: Szia! Én is 23-ra nem várom. De már nem bírok magammal, ma csináltam tesztet, persze negatív, még totál felesleges, de nem tudok másra gondolni... Szép ajándék lenne...

Szia! Én is 23-ra nem várom. De már nem bírok magammal, ma csináltam tesztet, persze negatív, még totál felesleges, de nem tudok másra gondolni... Szép ajándék lenne...
Szia!Én 24-re nem várom!Milyen szép is lenne a karácsonyfa alatt egy pozi teszt!Már 1 éve várunk rá, de sajnos bizti nem lesz, mert tele vagyok cisztákkal, de azért nektek drukkolok!Tüneteitek vannak már?
ja, és ma van egy kis pecsételõ vérzésem, fogalmam sincs mitõl, de elég kevés, de azért egyértelmû. Szerintetek mi lehet? (elsõ voltam...)
A kérdező hozzászólása: sziasztok.Azt nem tudom, hogy az elsõnek mi lehet az a vér, de akár lehet beágyazódás is nem?:D Mi is már tõbb mint egy éve próbálkozunk, de nem sikerül, szerintem én beájulnék a fa alatt:Dpersze ha pozi lenne, de én ma már vettem tampont is, nem nagyon fûzõk hozzá reményt, póbálok másra gondolni, mi már ezt az évet rá akarjuk hagyni szenvedtem minden hónapban....vártam, ráadásul van amikor 26.ra van amikor30napra jõn meg....:Sez a kezzõ idõpont, de nem rendszeres hol így hol úgy...szóval nekem gáz...:s mÁR MA MEG TEGNAP MAJD MEGHALTAM ÚGY FÁJT A MELLEM FÁJ MINDIG MINT MENSZI ELÕTT, SZÓVAL...dE NEKTEK DRUKK
Sziasztok! Csatlakozom én is.24-re nem várom, nagyon nem :) Remélem mindenkinek pozi teszt lesz az ajándék :)
22-re nem várom. pecsételek két napja
Sziasztok! Én 23.ra nem várom, már nem bírtam magammal, és ma reggel csináltam egy tesztet... halvány POZITÍV lett 25ös érzékenységûvel!!! :) ) Hajrá csajok szurkolok mindenkinek!!
22-re nem vártam, ma megjött elõbb :((

Van olyan aki 23. -ára nem várja? Mik a tünetek?

Legjobb válasz: Szia! Én 23-ra nem várom,de azt hiszem,nem is fog jönni.11-étõl fájdogált a hasam alja,míg tegnap 2 csepp vér volt a bugyimon,szerintem beágyazódás történhetett,ma reggelre elmúlt az alhasérzékenység,ellenben kezdõdik a mellemben,és a hõm is felugrott reggelre 4 tizedet.Azonkívül szinte peteéréstõl álmos vagyok,a legkissebb házimunka PL:felmosás is megterhelõ számomra,ha tehetném,egész nap az ágyban feküdnék.Neked mik a jeleid?

Szia! Én 23-ra nem várom, de azt hiszem, nem is fog jönni.11-étõl fájdogált a hasam alja, míg tegnap 2 csepp vér volt a bugyimon, szerintem beágyazódás történhetett, ma reggelre elmúlt az alhasérzékenység, ellenben kezdõdik a mellemben, és a hõm is felugrott reggelre 4 tizedet.Azonkívül szinte peteéréstõl álmos vagyok, a legkissebb házimunka PL:felmosás is megterhelõ számomra, ha tehetném, egész nap az ágyban feküdnék.Neked mik a jeleid?
A kérdező hozzászólása: Kíváncsi vagyok. Remélem nem fogunk csalódni.
Reméljük 23-án sikerül itt beszélgetni a sok-sok jóról. :)
A kérdező hozzászólása: Jó lenne! :)
Kedves kérdezõ, írj te is emailt a címemre, és tudunk majd dumcsizni:) ))
A kérdező hozzászólása: Oké!
várjuk a mélt. :)
Nem szeretnélek benneteket elkeseríteni, de nekem ezekkel a tünetekkel inkább a mensi szokott megjönni. Mert a terhességnél ezek a jelek a nem várt mensi idejében jelentkeznek. Tehát én inkább PMS tüneteknek hinném. De szorítok!
Sziasztok! Én is 23.-ára nem várom. Ez a 4. hónapja, hogy próbálkozunk! Én csak a hasamat érzem "nehéznek", és a melleim nem fájnak, pedig pé után mindig be szoktak durranni! Én barnázgatást nem tapasztaltam, pedig úgy emlékszem a fiamnál volt. Remélem pozitívat tesztelünk.
A kérdező hozzászólása: Majd írjuk meg itt. Ok?
MSN címet nem írok ki ide, de a válaszom végén ott van, h privi írása a válaszolónak, írhattok nyugodtan.
na, akkor mi legyen?
Elvileg én is 23-ra nem várom. tünetem talán annyi, h a cic nem úgy fáj, csak a bimbó, de az is csak nyomásra.
A kérdező hozzászólása: Nekem is görcsöl a hasam és már kb. 3 napja barnázok ami korábban még nem fordult elõ velem. Egész nap fáradt és álmos vagyok. A mellem viszont nem fáj. Remélem nem fog megjönni és most végre sikerült. :)
2. válaszoló vagyok. nekem a barnázás mindig menszit jelez. Ha vasárnapig nem lesz barnázás akkor már majd bizakodom.
Tartsuk fent ezt a kérdést, és mind3an írjuk meg majd ide, hogy mi lett, ok?
vagy folytathatjuk privárban is. :) ))) msn? 2-3. válaszoló.
1. válaszoló, nekem még sosem volt a mensim elõtt egy héttel 1-2 csepp vérzésem, így én nagyon bizakodom, hogy ez most a beágyazódás volt:) )))
Nekem ott van a privicím is, ha gondoljátok.
2-3. remélem nem elsz nektek menszi
A kérdező hozzászólása: Azt én is nagyon remélem! :)

Ki nem várja március 22-23. ára?

Több mint egy éve már hogy nem szedek gyógyszert meg nem is védekezünk de sajnos eddig eredmenytelen a próbálkozásunk volt még valaki még igy?

Legjobb válasz: 24-25-re nem várom. :) Van már egy kisfiam, 3,5 éves. Most tesóprojektben vagyunk. Egy méhen kívüli terhesség után ez az elsõ próbálkozós hónapunk. Ovutesztet használok, mert már csak egy petevezetékem van, nem akarom a véletlenre bízni. Csodálkoznék, ha össze is jött volna elsõ hónapban, de hátha! :) Ha egy éve nem jön a baba érdemes orvoshoz fordulni, elkezdeni a kivizsgálást.

24-25-re nem várom. :) Van már egy kisfiam, 3, 5 éves. Most tesóprojektben vagyunk. Egy méhen kívüli terhesség után ez az elsõ próbálkozós hónapunk. Ovutesztet használok, mert már csak egy petevezetékem van, nem akarom a véletlenre bízni. Csodálkoznék, ha össze is jött volna elsõ hónapban, de hátha! :) Ha egy éve nem jön a baba érdemes orvoshoz fordulni, elkezdeni a kivizsgálást.
A kérdező hozzászólása: Gondoltam h várok még 1 v 2 hónapot es ha nem sikerül akkor ki vizsgáltatjuk magunk

Ki az aki nem várja augusztus 23-ára?

Legjobb válasz: Szia! Én 25-ére nem várom, remélem nem fog jönni, mert már olyan régóta vágyunk egy babóra. Én hõgörbét vezetek, aszerint elvileg volt már ovum. Nálad?

Sajnálom cavalli! :( Nekem már a 41. szerencsétlen vagy sikertelen hónap de nem tud senki segíteni. Üdv :Rita
Sziasztok! Nálam még semmi, nem jött meg.. Holnap tesztelek!
Sziasztok! Nekem megjött tegnap este! De Nektek továbbra is sok sikert!
Sziasztok! Kata gratulálok! :) Nekem ma nem kellene megjönnie, nagyon bízom bennem, hogy nem is fog mert most ebben a 3 napban mennünk kell tovább képzésre, úgyhogy már csak azért sem szeretnék most mensizni, na meg persze a legfõbb már nagyon vágyunk egy babára!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok Hát régen írtam ide és gratula akinek sikerült a babó))) Nekem holnapra kellene jõjjön a nem várt de remélem nem is jön .De az igaz hogy nem kell görcsösen venni a dolgot , mert annál nehezebben jön össze. Tudom könnyû ezt mondani de kitartás és meglesz mindenkinek a szíve vágya))
Kata! Olyan jò Neked, remélem nekem is lesz nemsokàra + tesztem. Igen nekem is epp csak kis csöpp krémes volt reggel, most du -ra ràmjött a cicifàjàs de nagyon :( Le kellett dõlnöm kicsit fàradt is vagyok és még mindig nincs se görcs se barnàzàs. (lekopogom:) holnap veszek tesztet remélem kimutatja 23.-an pont nemvart napjan az x epil. Mégegyszer gratulalok Kata!! :-) Csajok nektek pedig kitartast!!
Én az elején írtam, azóta csak figyelek :) . 21-23-ra nem várom. az utolsó ciklus 26 napos volt, ha most 28 akkor 23-ára kellene nem meg jönni :) . nekem volt szurkálás, és mensis érzés egy hete is és most is. Edddig semmi jele a mensinek. De már volt egy elhalásom, és van egy lányom, tehát 2 fogantatáson túl vagyok és mindkettõnél így szurkált a hasam. majd meglátjuk. Akinek megjött, annak kitartást a következõkben. Nekem az elsõ olyan hónapban sikerült a kislányom, amikor azt mondtam magamnak, hogy elég a kesergésbõl, lesz ahogy lesz nem méregetem a hõmet, mert már kikészít az állandó tünetvárás. És amikor már nem mértem akkor abban a hónapban sikerült a baba. Szerintem ha görcsösen akarjuk, akkor nem sikerül. Csak lazán, amit persze könnyû mondani, de én benne voltam ezért mondom.
Nekem is volt es megjött... Remélem Niki neked nem fog. Majd írj, mi lett nálad az eredmeny. Nekem ebben 1 jó dolog van , hogy 28 napod a ciklusom 14-én volt ovum, éteztem, együtt is voltunk... de ûgy látsxik a mindenapos rohanás és strrssznem engedi, hogy ilyen korán anya legyek..
.. fehér folyasom lett.. Kicsi de van. Ugye tünet? Kata Neked van? Vagy lehet ilyenkor?
Sziasztok! Gratulàlok Kata! :-) Menszim elött görcsölök és van barna folyásom. Most egyik sincs. Igen 5-12ig és tényleg akkor is volt az ovum. Hm, milyen tesztet csinàltàl Kata? Èn még szeretnék a tesztel várni.. X-epilt hasznàltam màr többször is. Mert abban 2 van :-) s azt hiszem 25ös? Fel tudod tenni a tesztet? :-)
Szia Kata! Az nagyon jó gratulálok! Mikorra nem vártad/várod? A csík az csík, drukkolok, hogy mielõbb erõsödjön! :) Niki, ezek már jó jelek! Menzi elõtt milyen tünetek szoktak nálatok lenni? Rita
Sajnálom Zsófi! :-( De új hónap új remény.. Ne add fel!!! Szia Rita! Még mindig gyomor fájás ill. kezdõdik a cici fájás..de ennyi.
Sziasztok sorstársak! Eddig még nem volt sajnos szerencsém, de bízom benne hogy most szerdán nem fog megjönni! :) Majd leesnek a cicijeim annyira duzzadtak és érzékenyek. Enyhe émelygés és fáradékonyság ami társult még mellé! Veletek mizu? Tünetek? Üdv: Rita
Sajnos megjött...
Nikolett. Én is 23-ra nem vártam. eddig semmi. egy kicsit fáj a fejem (szokott mielõtt megjön), de lehet a front miatt is. és úgy láttam, hogy a krémszerû folyásom nem hófehér, hanem olyan törtfehér. hogy ez most annak a jele, hogy megjön, nem tudom. de nekem még fél napot sem szokott késni, sõt az elõzõ is és talán az azelõtti is 26 nap volt, úgyhogy nem tudom. holnap lehet hogy zestelek, ha addig nem jön meg.
nem zestelek, hanem tesztelek :) ))
Nekem most sem jött össze, szóval irány az orvos. 4 próba 4 csalódás...
A kérdező hozzászólása: 28 teszteltem , azóta voltam orvosnál is , és minden rendbe van , 3 hét múlva kell visszamennem. Remélem neked is hamarosan összejön))))
De klaaassz, gratulálok, mikor teszteltél? Nekem nem jött össze, talán majd egyszer .
A kérdező hozzászólása: Sziasztok)) Mi újság veletek? nálam POZITÍV az újság))))remélem nálatok is sikerült))
Ja, és Ildikó voltam. :)
Sziasztok! Én is vasárnapra nem vártam. Nem is jött még mindig meg. Ma reggel csináltam tesztet, negatív lett sajna, de én úgy érzem terhes vagyok. De tényleg, még ilyet soha nem éreztem. Azt érzem, hogy nem érzek semmit.Nincs semmi extrém tünet. Ici-pici mellfeszülés, fémes iz a szájban szinte állandóan, néha fájdogál a hasam+derekam.Ennyi. Pedig menses elõtt mindig rengeteg pms tünetem van. Most meg semmi. De akkor miért negatív még a teszt?
Sziasztok! Kedves utolsó válaszoló, mi a helyzet remélem pozitív információkkal ébredtél! Üdv: Rita
Sziasztok! Csatlakoznék ha van köztetet vki akimég nemvárja mostanság..én holnapra nem várom:)
Gratulálok a pozitív teszthez! :) Rita
52. 54. válaszoló vagyok (és az elején nemtudom hányadik) mára nem vártam, de még semmi. ha ma sem, akkor holnap tesztelek
gratulálok neked, és a többi + -nak. én még holnapig várok, de szerintem megjön.
Még az elején írtam!A 16.hozzászólás volt az enyém! Elsõ baba! 2. clostis hónap!De már több mint 2 éve várunk a babára! Mára nem vártam!Már tegnap, ugyan iszonyat halványan de pozit teszteltem!Ma reggel pedig megint pozit teszteltem és ez már jóval erõsebb volt! Kijelenthetem: Babát várok!Utsó mensi elsõ napja alapján, 4hét 5 napos babás vagyok! Gratulálok akinek szintén sikerült! Akinek meg most nem, azoknak drukkolok, hogy köv hónapban összejöjjön a várva várt csöppség!
jajj!!! Én elnéztem, nem 23 hanem 24. Na akkor a tüneteim alapján holnap megjön. Ez van.
Kösxi Niki :) )Tünetek ugyan ezek + cicikérzékenyek és nagyobbak már 4 napja. Rosszullét 1hete. 14 DPO-n vagyok.
Szia Zsófi! Jó nyaralást!:-) Tünetek, hát gyomor égés/fájás, szurkálgat a hasam, meg álmos vagyok meg fáradt. Ennyi. Én várok még ameddig csak nem jön meg, de úgy érzem, hogy sikerült!
Niki! Nem tudom... Holnapig nyaralok. Talán szerda reggel megpróbálok egyet, de ha kibírom es nem jön meg , akkor hétvége. Tünetek nálad? Zsófi
Nekem igaz még van egy hetem, de kis mellfeszülést, és szurkálásokat érzek a petefészkemnél, meg fehér krémszerû folyásom van. Meglátjuk :( Ismertek nagyon érzékeny teszteket ami 10-es?
Sziasztok! Én is 24-re nem várom, kicsi mell feszülést érzek eddig és egész napos émelygést! Remélem most már sikerül végre!
Sziasztok 20-ra nem várom, de úgy érzem bármelyik pillanatban megjöhet. Mellfeszülés, nyomásra érzékeny, étvágytalanság, álmatlanság, alhasi görcsök.... Majd kiderül. Tegnapi X-Epiles teszt negatív. Ennek ellenére reménykedem, mert amint elkezd görcsölni a hasam, megjön a menzim is, ez nálam menetrendszerûen így történik. Most görcsök, de semmi menzi. :) )) Reméljük mindekinél baba lesz , aki nem várja :)
A kérdező hozzászólása: Nekem menzi tüneteim vannak, De én reménykedem , mert nekem mind a 3 babónál ugyan ezek a tünetek voltak. Ti mit érzetek?
Én pár napja fehér krémes folyást tapasztaltam (nem keveset, de nem is sokat). És szurkálásokat. Majd kiderül, hogy ennek köze volt-e Hozzá :-)
Én 24-re nem várom. Ti éreztek valamit ami esetleg beágyazódásra utalhat? Én az elõzõ babámnál ugynezt éreztem amit most. egy kicsit reménykedem. szurkál itt-ott
A kérdező hozzászólása: Mi a 4 babát szeretnénk , remélem , hogy összejön))
Igen, hát majd jövõ hét hétvégén vagy utána. Nem szeretnék negatívat látni már. És Ti?
A kérdező hozzászólása: Ti mikor teszteltek? elsõ babátokat várjátok?
Csatlakozom hozzátok! :-) Én 23-ra.
A kérdező hozzászólása: Hát én nehezen viselem)) vagyis izgatott vagyok és reménykedem , hogy összejön))
Én 21-re nem várom. Még egy hét, de már alig bírom. ti hogy viselitek a várakozást?
A kérdező hozzászólása: Én nem vezetem , a hõgörbét de elvileg volt már ovum. .Mi is nagyon szeretnénk ha összejönne )) Remélem neked is sikerül.
én 20 21 .ére nem várom.holnap reggel tesztelek.szerintetek nem lesz korai?hányinger szédülés tüneteim vannak semmi más ami szokott menzi elött.huu izgulok nagyon
Én 22-23-ára nem várom!Elsõ baba! 2. clostis hónap!De már több mint 2 éve várunk a babára! Szorítok mindenkinek!
Még nekem se :) Mikor tesztelsz?
Kedves Kérdezö! Én mára számoltam h megjön de neeeeem.
Kedves utolsó! Ugye nem jött meg? Nekem még mindig nem, de hát még várok... Szeretném, ha segítenétek amit leírtam elötted, mert sajnos nem tudom... Drukkolok!!! :-) ++
Sziasztok Nekem tuti meg fog jönni... Tegnap este amikor wc-ztem, utána rózsaszín volt a wc papír és néha mensis érzésem is van. Ma nem volt pecsétem, de néha érzem ezt a mensis érzetet meg hasonlókat, nekem sajnos tuti meg fog jönni már megint...lassan 3 éve nem jön a baba...ez már elég durva, úgy látszik nekem sose lesz gyerekem, ez van. A hõm az még fent van, 36, 8 volt ma. R.
Kedves Kata! Ezekszerint az én programom szerint (womanlogot hasznàlok és ott mutatja az ovulàciòs napok szàmàt) az szerint nekem 5-12 ig jelzi. Viszont a mensis napjaim nem rendszeres ùgy gondolom h. vàrok pár napot mert ugyis csak kedden lehet menni tesztert es megcsinalom. Mivel nem tudom h most hàny napra fog megjönni. Izgulok. A program 23-at mutatott. Remélem h + lesz. Neharagudj h hosszú lett. Mi a véleményed/tek? Nektek ùjabb tünetetek?
Köszönöm! :-)
A dpo jelentése: days past ovulation, tehát az ovuláció utáni napok. Ovuláció a 0. nap. Hát így.:) Kata
Szia! Köszi, reménykedek:) Hát, igen, gondolom Te is izgatott vagy, hogy van-e pocaklakód. :-) Kérlek áruld el, mert sajnos nem tudom, hogy honnan kell/lehet számolni azt, hogy ki hányadik dpo-n van?
Szia! Én azért reménykedek h. màstòl volt ez mert nagyon pici csöpp volt és halovàny barna. Aztàn el is múlt. Azóta csak szúrkàlàst szédülést fàradsàgot érzek. Még van 5 napom. Kivancsi vagyok. Köszönöm hogy írtàl! Minden jót kívánok! :-)
Kedves Nikolett! A pecsét szerintem nem jó jel...legalábbis nálam mindig mensit jelentett még eddig, de drukkolok, hogy nálad ne így legyen, fõleg mert gyomorégésed van, az már biztató azért. Nekem továbbra sincs pecsétem egyáltalán, pedig ilyenkor már lenni szokott és én addig reménykedem, amíg nem pecsételek. A hõm ma fentebb ugrott, most 36, 9 a hõm, szóval még van remény ezek alapján... R.
Kedves 15.-ös! Teszteltél? Mi lett az eredmény? Képzeljétek, én tegnap egy icipicit barnáztam. Aztán ennyi volt. Csak kb. 2 csepp. Gyomorégésem van már napok óta.. Nem tudom, de Anyukámnak is a gyomráva voltak panaszai, ekkor, remélem nekem is így lesz. Egyéb tünetek vagy újak Nálatok?
Köszönjük Kata! De legalább neked már van egy aprócska kis gyerkõcöd. Nekem ez lenne az elsõ babám :) Máár a neve is megvan, csak tudnám , hogy mi lesz az eredmény ááá :) még 3 nap 20-ig :)
Sziasztok! 23-24.-re nemvárom, csatlakoznék hozzátok.:) Ovuteszteltem és hõgörbét is vezettem, ciklus.hu 9-ére tette az ovumat, így ma a 8. dpo-n vagyok. Ma leesett egy picit a hõm, és reggel nagyon erõsen fájt a méhem oldalt. Ez a 3. próbálkozós hónapunk (már van egy 16 hónapos kisfiam:) , és elmúlt 2 hónapban is fájdogált itt-ott, úgyhogy ennek most már nem tulajdonítok nagy jelentõséget - de örök optimista vagyok és reménykedek!!!:) És drukkolok nektek is!!!:) Kata
Szia! Én 25-ére nem várom, remélem nem fog jönni, mert már olyan régóta vágyunk egy babóra. Én hõgörbét vezetek, aszerint elvileg volt már ovum. Nálad?

Lányok! Van aki nem várja 22-23-ára? (Bővebben lent)

Én nem várom 22-23-ikára.Peteérésem szept 9-én volt.Nem védekeztünk.Vannak olyanok közületek akik esetleg hasonló cip?ben járnak?Esetleg tünetek?

Legjobb válasz: Én 21.-ére nem várom. Bár a Fertility frend szerint és még itt néhány válaszoló szerint is a 12. napon volt a pém. Hát nem tudom... Ha hétfõig nem jön meg, akkor tesztelek. Tegnap óta fájdogál a hasam, a derekam és a fejem.Ez persze mensi jele is lehet, de én azért reménykedem. A görbém: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/81e516fa2612905f78dbc2.. DRUKKOLOK MINDANNYIUNKNAK!!!

Én 21.-ére nem várom. Bár a Fertility frend szerint és még itt néhány válaszoló szerint is a 12. napon volt a pém. Hát nem tudom... Ha hétfõig nem jön meg, akkor tesztelek. Tegnap óta fájdogál a hasam, a derekam és a fejem.Ez persze mensi jele is lehet, de én azért reménykedem. A görbém: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/81e516fa2612905f78dbc2.. DRUKKOLOK MINDANNYIUNKNAK!!!
szia.ha a pé ést nézem akkor én is e körül nem várom, mert korai pé-em volt. http://www.ciklus.hu/images/diagramok/58c24c1667c52b39f266dc.. gyomorégésem van-és hányingerem, de lehet virust kaptam be:-( és megjön érzésem van 2 napja. neked tüneteid???Görbés?
Szia! Én 23-ra nem várom. Nekem is 9-én volt PÉ-em. Rá 3 napra már fájtak a melleim, azóta is tart. DE nálam ez mindne hónapban így van, úgyhogy nem jelent különösebbet. Néha megjönérzésem van, tegnap futottam a kutyám után 10 m-t, mert elszökött, és úgy fájt, mint közvetlenül mensi napján! Ez aze gy fura, mert ilyen érzés csak max mensi elõtt 1 nappal szokott, de leginkább fél órával... Görbém nincs, ahhoz lusta vagyok, meg össze-vissza kelek... Ovutesztet használtam ebben a hónapban, életemben elõször. :) És te?
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!Az elsõ válaszolónak: Sajnos nem tudom hogyan kell a görbét beilleszteni, de a hõmet nem vezetem csak mérem.37felett van 3napja.Remélem összejön a baba nektek, é a mienbe csak bízom, és nagyon fgyelem magam.
A kérdező hozzászólása: A második válaszolónak: Én is ebben a hónapban elõször használtam ovu tesztet.9-én volt nagyok erõs, meg 8-án este.Remélem beválik. Neked is NAGYON remélem hogy nem fog megjönni!Én néha érzem a méhemet.Nem tudom, hogy az jó-e ha kicsit lejjebb van, mert úgy érzem...
A kérdező hozzászólása: Itt a görbém.Mond ez valamit???(remélem jól illesztem be) http://www.ciklus.hu/images/diagramok/67054dc8c26050806636b3..
A kérdező hozzászólása: Ez a legújjabb görbém. http://www.ciklus.hu/images/diagramok/67054dc8c26050806636b3..
2.vagyok. Szerintem, szép a görbéd! Nagyon drukkolok minden sorstársnak! :)
A kérdező hozzászólása: Köszi nektek!Légyszíke írjátok már meg, hogy közületek valakinek sikerült-e +-at tesztelni a terhességi teszttel!Olyan kíváncsi vagyok!Elõzõnek:Szerintem sikerült neked is elkapni a megfelelõ alkalmat az eggyüttlétre!MINDENNYIUNKNAK BABÁSODÁST KÍVÁNOK! Esetleg még valaki?

Van egyáltalán peteérésem? Hőgörbe lent.23-ára nem várom. Légyszi nézzétek meg, mert nem tudom értelmezni.

A n?gyógyászom kért, hogy kezdjem el írni az ébredési h?met. Ha nincs peteérésem, azt látni fogjuk... Nagyon szeretném tudni,e miatt nem jön-e össze egy éve a baba.

Legjobb válasz: jaj bocs rosszul fejeztem ki magam ugy akartam irni hogy a 15.ciklusnapon,az tenyleg 6.a bocs

jaj bocs rosszul fejeztem ki magam ugy akartam irni hogy a 15.ciklusnapon, az tenyleg 6.a bocs
A kérdező hozzászólása: http://kepfeltoltes.hu/120916/augusztus_www.kepfeltoltes.hu_.. Bocs, a képhez itt a link
Utolsó: Neked inkább egy nappal késõbb volt ovu, mint ahogy jelölte.
Szia! Köszi utolsó válaszoló. Örülnék neki ha tényleg egy nappal késõbb lett volna az ovu mint ahogy a ciklus.hu jelöli, mert aznap voltunk együtt a párommal és hátva végre sikerül!!!! :) Én jövõ hét végéig, a nemvártig várok és csak utána tesztelnék. Persze addig figyelem a hõmet is hamár elkezdtem mérni ebben a ciklusban. P.
Szurkolok mindkettõtöknek! Remélem összejön!
Köszönjük... kérdezõ nevében is. P.
A kérdező hozzászólása: Nem ment el az alõzõ kommentem. Nagyon köszönöm mindenkinek a választ, és viszont szorítok nektek! Gondolom mindannyian ugyanabból a célból vagyunk fent... Hajrá!
ÓÓ, én igazából még nem vagyok benne a babaprojektben:) Csak szeretek itt segíteni abban, amiben tudok:D
:D Köszönjük. P.
szia kérdezõ!! hogyan alakult a hõd?? szerintem jól húzta be a ciklus.hu a pé-det! akkor ma vagy 12 dpo-n?ha jól számolom!
Szia kérdezõ! Neked hogy alakult a hõd vasárnap óta? Nekem nem ment feljebb, sõt sajnos 2 tizedet ment lejjebb. :( Ez az én görbém a mai napon: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/b63fae3c3e224cd7aec0c8.. Elküldenéd a tiédet is? Nagyon kiváncsi vagyok, hogy a tiéd hogy alakul. Drukk! :) P.
A kérdező hozzászólása: Kedves válaszolók! Igaz, már rég történt a kiírás, de gondoltam, írok a fejleményekrõl... 3 napja késik, és egy hete pozitívakat tesztelek! (Tegnap már erõsebb volt, mint a kontroll csík.) 2 hónapja abbahagytam a hõmérõzést. Az elmúlt napokban újra használtam, de csak hogy megnyugtassam magam, hogy nem esik le... Még mindig nem merem nagyon beleélni magam, mert volt már egy "beágyazódási problémám", de az biztos, hogy valaki már készülõdik a pocakomban... Nagyon sok sikert nektek is! Ha gondoljátok majd még mesélek!
Szia kérdezõ! Gratulálok! Én voltam az aki ugyanakkorra nem várta, de nekem sajnos ebben a hónapban sem jött össze, mert vasárnap megjött. De itt a következõ hónap és próbálok pozitívan hozzáállni. Sok örömöt és boldog babavárást! Mikor mész dokihoz? üdv, P.
A kérdező hozzászólása: Szia utolsó! Nagyon kedves tõled! Köszönöm szépen! Minden rendben! (Kicsit túlságosan is.) Nincs rosszullét, émelygés, semmi... Kicsit talán feszül az alhasam. Dokihoz dec.7-én megyünk. Addigra pont 7 hetes leszek. Talán lesz már szívhang is. Drukkolok neked is!
Szia! Szerintem is volt peteérésed és szépen felment a hõd. :) A görbéd kisértetiesen olyan mint az enyém, én is szept. 23-ra nem várom, ebben a hónapban kezdtem el én is hõmérõzni és a ciklus.hu szerint a hõmérsékleti infók alapján nekem is szept. 6-ra tette az ovulációt. Ezzel csak az a bajom, hogy én késõbbre vártam volna az ovut és csak másnap tudtunk együtt lenni a párommal. De nekem is fent van még a hõm, úgyhogy reménykedek. Drukkolok neked is. Íme az én görbém, hogy lásd mirõl beszélek: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/b63fae3c3e224cd7aec0c8.. P.
A kérdező hozzászólása: Nem is tudom, mit mondjak.... :) Én csak arra voltam kíváncsi, van-e egyáltalán peteérésem, most meg úgy látjátok a hõgörbén, hogy akár baba is lehet???? Ez több lenne, mint jó hír! Nagyon köszönök minden választ!
Nincs link.
Bocs, gyorsabb voltál. Szerintem is volt ovud. Próbálkoztatok is a Pároddal ebben a hónapban?
A kérdező hozzászólása: Igen, próbálkoztunk. Számolásom szerint 5-6.-a körül lehetett. Akkor is voltunk együtt. Meg 2-3 naponta (ha kell, ha nem.. ) :)
5-6. körül volt szerinted az ovud?nem 15-16.át akartál irni?
A kérdező hozzászólása: A hõgörbe alapján igen, de 23-án jött meg legutóbb, és 31 napos ciklusaim vannak. Így sehogy sem jöhet ki a 15-16- Vagy rosszul tudom?
hát figyu nekem is 23.án jött meg fix 32-35naposak a ciklusaim és 19.én volt az ovum, de mért gondolod hogy ez nem lehet igy?
15. napon volt, ahogy a ciklus.hu behúzta. Kb. 4 nap múlva kellene megjönnie.
A kérdezõ a naptár szerinti 15-16ról beszél, a hozzászóló meg a ciklus napjairól.... 6.-án volt peteérésed, ami a ciklusod 15. napja volt.
igen ugy van én a ciklusnapot irtam :p mégegyszer bocs
A kérdező hozzászólása: Jogos a felvetés. Lehet, hogy félreértettük egymást. Én a naptár szerinti (augusztus 5-6) ra gondoltam. 16-a ma van. Nincs még végig írva a ciklus, de nagyon kíváncsi vagyok már...
igen igy már nagyon esélyes a dolog, szoritok neked
Egyébként szép magasra felment a hõd, lehet baba lesz belõle. De majd 4 nap múlva kiderül:)
kedves kérdezõ!! én is gratulálok neked!!

23. -ára nem várók hogy vagytok?

Nekem most jön a neheze, általában mensi el?tt 3 nappal múlik el a mellfeszülésem, ami pé-t?l kezdve mindig fent áll, a bimbóérzékenységgel együtt. Nagyon izgulok, vajon holnap megint elmúlik..., a fehérfolyásom is aznap szokott elmúlni.

Legjobb válasz: Nekem tünetem nincs, akárhogy is a testem minden rezdülését. Én is izgulok nagyon.

Nekem tünetem nincs, akárhogy is a testem minden rezdülését. Én is izgulok nagyon.
Szia!Azért még ne add fel légyszi!:)
Sziasztok Én 24-re nem várom, a cicijeim már nagyon nehezek, (nem szoktak) és egyre többször, egyre álmosabb vagyok Drukk mindenkinek aki nem várja :)
Szia! Én 24-re nem várom, annyi tünetem van hogy fájnak a melleim, ami nekem csak menzi elött szokott, most meg egy hete le akarnak szakadni, meg enyhe menzis görcseim vannak! Hát bizakodjunk......
24-25.-re nem várom!Száraz vagyok, a hõm 36, 9 3 napja.Egyéb semmi!5 hónapja próbálkozunk.
Sziasztok! Én csak úgy gondolom, hogy 23-a körül kell megjönnie, mert eléggé rendszertelen a ciklusom. Ahogy írtad, nekem is mensi elõtt múlik el a mellfeszülés. Viszont most szinte alig éreztem peteérés óta. Volt olyan, hogy egyáltalán nem is fájt. Semmi tünetem nincsen. Sokat járok pisilni, de ugye ez általában nem koraterhességi tünet. Mi 8 hónapja próbálkozunk. Ti? Én már belefásultam a tünetek figyelgetésébe, mert párszor már becsapott az agyam. Drukkolok mindenkinek!!!!!
Én 24.-ére nem várom, nekem nincs semmi tünetem, eddig volt egy kis mellfeszülés.Most semmi.
A kérdező hozzászólása: Köszi válaszokat. Várom akár nap, mint nap az eseményeket. Drukkolok mindannyiunkért!
A kérdező hozzászólása: Sajnos tegnap délután óta barnázok, és görcsölök... Nektek szurkolok!
A kérdező hozzászólása: Sajnos esélyem sincs, már 3 napja barnázok, és nagymamámat ápolom a fertõzõ osztályon (ápolónõ vagyok), szóval most jobb is, ha nem sikerül, mert ott bármit összeszedhetek, de az én drága nagymamámat, aki javarészt felnevelt nem hagyom egyedül!:-(
Szia! Nekem sem sikerült...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!